guest12 Reputație: -432 Postat Mai 31, 2013 Oras:Neighbourhood Oras:Neighbourhood Postat Mai 31, 2013 daca ceea ce este scris la al sau profil este adevarat propun sa ii zicem un sincer LA MULTI ANI unuia dintre cei mai longevivi colegi.....de pe acest forum. Multumim coane criss pentru aportul adus forumului....si ne bucuram sa te avem printre noi ! http://nimfomane.com/forum/user/757-criss/
Administrator pisicuts Reputație: 114583 Postat Mai 31, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 31, 2013 un "la multi ani" si din partea mea pentru tine criss!
skydiver Reputație: 611 Postat Iunie 1, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 1, 2013 La multe anusuri ciuruite!
Afriq Reputație: 1265 Postat Iunie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iunie 1, 2013 La multi ani si La multi BANI!
leonidas Reputație: 719 Postat Iunie 1, 2013 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Postat Iunie 1, 2013 La multi ani!
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iunie 1, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iunie 1, 2013 La multi ani frumosi si fructuosi!
nellu76 Reputație: 533 Postat Iunie 1, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iunie 1, 2013 La multi ani! P.S. Prima data cand am citit ce a scris Sofisticatu am inteles La multi ani frumosi si futaciosi. Abia dupa am vazut ca sunt fructuosi.
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iunie 1, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iunie 1, 2013 La multi ani! P.S. Prima data cand am citit ce a scris Sofisticatu am inteles La multi ani frumosi si futaciosi. Abia dupa am vazut ca sunt fructuosi.Fructuosi,benefici,prosperi............tu fiind `prostituat` de meserie,era in clar si mai mult decat logic ca te duci cu gandul direct in futareala nu stiu de ce,dar nici nu ma mir
nellu76 Reputație: 533 Postat Iunie 1, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iunie 1, 2013 Si eu care credeam ca ai o parere buna despre mine, sofisticatule. Macar cum o am eu despre tine. Daca nu chiar mai buna. Nu de alta, dar o merit . Inca o data, La multi ani! pentru criss.
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iunie 1, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iunie 1, 2013 Si eu care credeam ca ai o parere buna despre mine, sofisticatule. Macar cum o am eu despre tine. Daca nu chiar mai buna. Nu de alta, dar o merit . Inca o data, La multi ani! pentru criss.Pai tocmai...am o parere foarte buna si DA...o meriti din plin La multi ani frate criss si toate ce bune!
skydiver Reputație: 611 Postat Iunie 1, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 1, 2013 La multi ani! P.S. Prima data cand am citit ce a scris Sofisticatu am inteles La multi ani frumosi si futaciosi. Abia dupa am vazut ca sunt fructuosi. si eu la fel=))
fanus Reputație: 29 Postat Iunie 1, 2013 Oras:Galati Oras:Galati Postat Iunie 1, 2013 La Multi Ani, frate Criss! Si sa ai parte de multa "dragoste sub tei"! http://www.youtube.com/watch?v=U2Q5B20Bj88
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iunie 1, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iunie 1, 2013 si eu la fel=))Nici nu ma gandeam sa vezi sau sa intelegi altfel `ti-ai naibi de curvari care sunteti...............la un lucru bun nu va ganditi
legolasfotbalistul16 Reputație: 726 Postat Iunie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Pussyland Telefon: [email protected] Oras:Pussyland Postat Iunie 1, 2013 La multi ani si din partea mea pentru Criss , cu o dedicatie speciala plus Cu stima, elful bautor de pepsi twist
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Iunie 1, 2013 Oras:Catania Oras:Catania Postat Iunie 1, 2013 La multi ani!!
criss Reputație: 556 Postat Ianuarie 29, 2014 Oras:Inside yoU Oras:Inside yoU Postat Ianuarie 29, 2014 Am ramas fara de cuvinte ce sa zic... nu stiu cum se face dar, la atentionarea lui sangre, care si el probabil abia a descoperit threadul acesta, l-am vazut si eu.Asa ca, dupa o intarziere (daca pot sa ii spun asa dupa aproape 8 luni) insemnata, va multumesc pentru urarile de bine, dar trebuie sa va dezamagesc. Din pacate nu e pe 1 Iunie ziua mea de nastere in asa zis-a "viata reala", de parca viata in care mergem la fete nu ar fi reala ))1 iunie e doar data la care mi-ar fi placut sa fiu nascut dintotdeauna, ca sa sarbatoresc ziua copilului si cand nu voi mai fi copil Altfel, unii dintre voi, cei care ma cunosc stiti si data reala, cei mai multi nu. Si din motive de discretie, nu o sa o fac publica.Multumesc inca o data, si toate bunele si voua
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 29, 2014 Phoaaa, cata dezamagire...si eu care ma gandeam ca este ziua ta azi...deja eram (dupa) cadou asta apropo de discutia noastra de aseara
criss Reputație: 556 Postat Ianuarie 29, 2014 Oras:Inside yoU Oras:Inside yoU Postat Ianuarie 29, 2014 ziua mea e in fiecare zi draga Sorina, mai ales daca e vorba de primit cadouri
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 29, 2014 draga criss, nu in fiecare zi e primavara Sau e? EU vad ca iese soarele acum, iarba creste...copacii verzi, si ma trece o pofta nebuna sa.....plec la dentist Te pup...unde vrei tu. Cu placere si cu pofta 1
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 29, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 29, 2014 Nene Criss, e, nu e ziua ta, maine dai de beut!
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 29, 2014 si vreo 2-3 pizza...am fost la dentist, nu am voie sa ma...nanc pana maine seara asa ca vin cu foamea-n glanda Ramane de vazut daca ajung acasa satula sau pe 16 carari...sau ambele sau la...cine acasa 1
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 29, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 29, 2014 Ups....interesant...
laura popescu Reputație: 3807 Postat Ianuarie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 29, 2014 La multi ani pentru cand o sa fie! :* :* 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 29, 2014 Ups....interesant... Aoleu...ti-au crescut tate(le)? Pai altceva ar fi trebuit sa creasca
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Ianuarie 29, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Postat Ianuarie 29, 2014 La multi ani maestre Criss!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum