futshibatcamasinadaspalat Reputație: 0 Postat Mai 17, 2019 Postat Mai 17, 2019 Sper sa va stea bine in scaun cu rotile, sa vezi ce rad! ;)Sa vezi graso ce bine e sa fii olog, primesti propriul tron da fer si dei shef peste 7 regate dupa ce fratele tau o omora pa trianca da matusa-sa care o genocizat juma da meleon de oameni nevinovatz.cauta-ma luni sa vezi ca an avut dreptate
futshibatcamasinadaspalat Reputație: 0 Postat Mai 17, 2019 Postat Mai 17, 2019 *devii shef*tiranca Ca eo e baiat cizelat din topor si plin da cultura bacteriana la pula, numa buna da lins de prostitution xxl
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 17, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 17, 2019 Unde sunt otrepele alea miloase care ne dădeau lecții de altruism si ne cereau sa donam bani pentru otrepele bolnave de cancer,SIDA si boala lui Calache?Nicio prostituata nu se ofera sa ajute?
xoxosefulafemei Reputație: 48 Postat Mai 17, 2019 Postat Mai 17, 2019 am auzit ca se ofera catelu =)))))))))))))))) 1 1
mechanical ingineer Reputație: 273 Postat Mai 17, 2019 Oras:București Oras:București Postat Mai 17, 2019 Unde sunt otrepele alea miloase care ne dădeau lecții de altruism si ne cereau sa donam bani pentru otrepele bolnave de cancer,SIDA si boala lui Calache?Nicio prostituata nu se ofera sa ajute? A lăsat nr.de tel. și mail,poate l-au contactat acolo...
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 17, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 17, 2019 A lăsat nr.de tel. și mail,poate l-au contactat acolo...Nu-l contactează nimeni.
picon Reputație: 1046 Postat Mai 17, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 17, 2019 am auzit ca se ofera catelu =))))))))))))))))E ocupat să-și facă multe conturi pentru a-și da puncte la recenzii. Prost l-a mai făcut! 1 3
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2019 Nu-l contactează nimeni. De ce descurajezi omul, ce ti-a facut?Ii trimit eu un mesaj, vrei?
trist19vitorul75negru Reputație: 21 Postat Mai 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 17, 2019 De ce descurajezi omul, ce ti-a facut?Ii trimit eu un mesaj, vrei?sunt aici nu vă pot răspunde
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2019 sunt aici nu vă pot răspunde Ti-am scris acum un minut. ;)
trist19vitorul75negru Reputație: 21 Postat Mai 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 17, 2019 Ti-am scris acum un minut. ;)vă răspund la toți nu pot acum nu sunt singur
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2019 vă răspund la toți nu pot acum nu sunt singur Pffff, nu o lua ca pe o obligatie, raspunzi daca ai chef. ;)
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 17, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 17, 2019 De ce descurajezi omul, ce ti-a facut?Ii trimit eu un mesaj, vrei?Matale nu ai înțeles ca omul vrea sa dea o muie?Cu ce il ajuți tu cu mesajul?
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2019 Matale nu ai înțeles ca omul vrea sa dea o muie?Cu ce il ajuți tu cu mesajul? Unde pun eu mana, creste! :laugh2Daca e sa vorbim, bine, doar ce am spus ca e ok si daca nu vrea.Sunt plictisita, poate ne tinem de urat pana vine aia cu muia, poate ii gasesc eu o fata daca sunt in toane bune... :) 1
zero__tolerance Reputație: 463 Postat Mai 17, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat Mai 17, 2019 In Olanda exista un bordel specializat in persoane cu dizabilitati locomotorii... Unde, unde, Preasfinte ??? :))) Kidding. Mdea, vedeam acum 15 ani talk show-uri şi documentare unde era foarte intens dezbătută integrarea dezabilizaților în viața de zi cu zi a societății (olandeze). La ora asta foarte mulți studenți din anul premergător diplomei ajung, direct sau indirect, să fie însoțitori ptr cei dependenți de rollatoare și cărucioare ortopedice, sau asistenți personali în chiar cazuri mult mai grave. E parte a programului școlar, nu mișcă nicio frunză, ptr că 80% din studenți sunt subvenționati de stat, inclusiv puii de miliardari... Celor mai mulți studenți le chiar place ce fac, cert e că toți primesc recenzii de la persoana handicapată cu care s-au văzut zi de zi, luni de zile. CV-ul juniorilor cam de pe aici începe. E în finanțe un proces exponențial ce se dezvoltă in sistemul de "thuiszorg"- cum îl numesc holandejii, unde absolut totul este cercetat, monitorizat și remunerat salarial, în funcție de gradul de handicap și calificarea persoanei ce intră în contact direct cu ea. Tocmai de aceea sunt de dorit studenții. Retribuție mică și energie afirmativă căcălau din partea lor. Dar ce poate fi mai frumos decât să te plimbi relaxat toată ziua prin oraş, în natură, să mergi cu omul pe care-l îngrijești la cumpăraturi etc. Între timp și infrastructura edilică și-a spus cuvântul. Toate partidele politice vin cu deziderate și cornulețe electorale cu rahat, dar la nivel de locale au rămas și rămân doar cei care chiar fac ceva ptr populație. Așa încât, supermarketurile au absolut toate intrare specială ptr cărucioare de dezabilizați. Vezi mai mereu prin Amsterdam furgonete și maxi-taxi-uri speciale unde sunt băgate şi 5-6 cărucioare, ce pleacă pe te miri unde. Aștepți în trafic condescendent și înțelegător până se umple duba, zâmbind pașnic pe străduța cu sens unic, și chiar dacă te grăbești, NU claxonezi ca un gherțoi din Bucurezdi... Oamenii cu imposibilitate locomotorie au acces și la sporturi etc. Joacă hochei pe iarbă, baschet etc, cei mai destoinici participă și la Jocurile Paralimpice. Se văd foarte des cu cei din comunitatea lor, iar oamenii ce pot păși biped, îi privesc NU cu compătimire, ci foarte prietenos, pozitiv, cu glume la persoana a 3-a şi îmbărbătare. Trenurile occidentale au peronul/ platforma de intrare la nivelul picioarelor, easy to step in. Din două în două vagoane dai de un loc destinat carucioarelor. Ibidem metrouri şi tramvaie, autobuze. Toate sunt prevazute cu un loc sau mai multe ptr călatori cu handicap locomotoriu. PS. Geez, mutanții budhişti de la alt topic propovăduiesc continența lor castrată, pe când omul nostru e vital şi plin de dorințe, e ca un pepene copt ! Amada, nu faci tu un gest? Tu ajuți pe toată lumea cu putherile tale magice ! Cu ce te-ar deranja să faci un pas mic ptr tine, dar mare ptr omenirea de la DG, în sensul de ¿? cu omul ? 2
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 17, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 17, 2019 Unde pun eu mana, creste! :laugh2Daca e sa vorbim, bine, doar ce am spus ca e ok si daca nu vrea.Sunt plictisita, poate ne tinem de urat pana vine aia cu muia, poate ii gasesc eu o fata daca sunt in toane bune... :)Lasa abureala asta ieftina,fa-i o muie ca tot te dai mama ranitilor.
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 17, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 17, 2019 Unde, unde, Preasfinte ??? :))) Kidding. Mdea, vedeam acum 15 ani talk show-uri şi documentare unde era foarte intens dezbătută integrarea dezabilizaților în viața de zi cu zi a societății (olandeze). La ora asta foarte mulți studenți din anul premergător diplomei ajung, direct sau indirect, să fie însoțitori ptr cei dependenți de rollatoare și cărucioare ortopedice, sau asistenți personali în chiar cazuri mult mai grave. E parte a programului școlar, nu mișcă nicio frunză, ptr că 80% din studenți sunt subvenționati de stat, inclusiv puii de miliardari... Celor mai mulți studenți le chiar place ce fac, cert e că toți primesc recenzii de la persoana handicapată cu care s-au văzut zi de zi, luni de zile. CV-ul juniorilor cam de pe aici începe. E în finanțe un proces exponențial ce se dezvoltă in sistemul de "thuiszorg"- cum îl numesc holandejii, unde absolut totul este cercetat, monitorizat și remunerat salarial, în funcție de gradul de handicap și calificarea persoanei ce intră în contact direct cu ea. Tocmai de aceea sunt de dorit studenții. Retribuție mică și energie afirmativă căcălau din partea lor. Dar ce poate fi mai frumos decât să te plimbi relaxat toată ziua prin oraş, în natură, să mergi cu omul pe care-l îngrijești la cumpăraturi etc. Între timp și infrastructura edilică și-a spus cuvântul. Toate partidele politice vin cu deziderate și cornulețe electorale cu rahat, dar la nivel de locale au rămas și rămân doar cei care chiar fac ceva ptr populație. Așa încât, supermarketurile au absolut toate intrare specială ptr cărucioare de dezabilizați. Vezi mai mereu prin Amsterdam furgonete și maxi-taxi-uri speciale unde sunt băgate şi 5-6 cărucioare, ce pleacă pe te miri unde. Aștepți în trafic condescendent și înțelegător până se umple duba, zâmbind pașnic pe străduța cu sens unic, și chiar dacă te grăbești, NU claxonezi ca un gherțoi din Bucurezdi... Oamenii cu imposibilitate locomotorie au acces și la sporturi etc. Joacă hochei pe iarbă, baschet etc, cei mai destoinici participă și la Jocurile Paralimpice. Se văd foarte des cu cei din comunitatea lor, iar oamenii ce pot păși biped, îi privesc NU cu compătimire, ci foarte prietenos, pozitiv, cu glume la persoana a 3-a şi îmbărbătare. Trenurile occidentale au peronul/ platforma de intrare la nivelul picioarelor, easy to step in. Din două în două vagoane dai de un loc destinat carucioarelor. Ibidem metrouri şi tramvaie, autobuze. Toate sunt prevazute cu un loc sau mai multe ptr călatori cu handicap locomotoriu. PS. Geez, mutanții budhişti de la alt topic propovăduiesc continența lor castrată, pe când omul nostru e vital şi plin de dorințe, e ca un pepene copt ! Amada, nu faci tu un gest? Tu ajuți pe toată lumea cu putherile tale magice ! Cu ce te-ar deranja să faci un pas mic ptr tine, dar mare ptr omenirea de la DG, în sensul de ¿? cu omul ?Am vazut un documentar unde un tata isi duce fiul la un astfel de bordel.
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2019 Amada, nu faci tu un gest? Tu ajuți pe toată lumea cu putherile tale magice ! Cu ce te-ar deranja să faci un pas mic ptr tine, dar mare ptr omenirea de la DG, în sensul de ¿? cu omul ? Am renuntat la puteri, senzatia a fost ca si cum cineva a venit si le-a luat ca intr-un pachet... S-a taiat firul dupa aia.Poti rade, nu-i bai, dar sunt bata ca si tine acum!Totul e logic sau cat logica mea permite. Lasa abureala asta ieftina,fa-i o muie ca tot te dai mama ranitilor. Mergem impreuna, Parinte, tu ii sugi, eu vorbesc cu el. ;)
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 17, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 17, 2019 Mergem impreuna, Parinte, tu ii sugi, eu vorbesc cu el. ;)Fiecare isi face meseria,tu ii sugi pula eu il binecuvantez
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2019 Fiecare isi face meseria,tu ii sugi pula eu il binecuvantez Ok, sunt Office Manager, tu?
el cule miskin Reputație: -59 Postat Mai 17, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Mai 17, 2019 Unde, unde, Preasfinte ??? :))) Kidding. Mdea, vedeam acum 15 ani talk show-uri şi documentare unde era foarte intens dezbătută integrarea dezabilizaților în viața de zi cu zi a societății (olandeze). La ora asta foarte mulți studenți din anul premergător diplomei ajung, direct sau indirect, să fie însoțitori ptr cei dependenți de rollatoare și cărucioare ortopedice, sau asistenți personali în chiar cazuri mult mai grave. E parte a programului școlar, nu mișcă nicio frunză, ptr că 80% din studenți sunt subvenționati de stat, inclusiv puii de miliardari... Celor mai mulți studenți le chiar place ce fac, cert e că toți primesc recenzii de la persoana handicapată cu care s-au văzut zi de zi, luni de zile. CV-ul juniorilor cam de pe aici începe. E în finanțe un proces exponențial ce se dezvoltă in sistemul de "thuiszorg"- cum îl numesc holandejii, unde absolut totul este cercetat, monitorizat și remunerat salarial, în funcție de gradul de handicap și calificarea persoanei ce intră în contact direct cu ea. Tocmai de aceea sunt de dorit studenții. Retribuție mică și energie afirmativă căcălau din partea lor. Dar ce poate fi mai frumos decât să te plimbi relaxat toată ziua prin oraş, în natură, să mergi cu omul pe care-l îngrijești la cumpăraturi etc. Între timp și infrastructura edilică și-a spus cuvântul. Toate partidele politice vin cu deziderate și cornulețe electorale cu rahat, dar la nivel de locale au rămas și rămân doar cei care chiar fac ceva ptr populație. Așa încât, supermarketurile au absolut toate intrare specială ptr cărucioare de dezabilizați. Vezi mai mereu prin Amsterdam furgonete și maxi-taxi-uri speciale unde sunt băgate şi 5-6 cărucioare, ce pleacă pe te miri unde. Aștepți în trafic condescendent și înțelegător până se umple duba, zâmbind pașnic pe străduța cu sens unic, și chiar dacă te grăbești, NU claxonezi ca un gherțoi din Bucurezdi... Oamenii cu imposibilitate locomotorie au acces și la sporturi etc. Joacă hochei pe iarbă, baschet etc, cei mai destoinici participă și la Jocurile Paralimpice. Se văd foarte des cu cei din comunitatea lor, iar oamenii ce pot păși biped, îi privesc NU cu compătimire, ci foarte prietenos, pozitiv, cu glume la persoana a 3-a şi îmbărbătare. Trenurile occidentale au peronul/ platforma de intrare la nivelul picioarelor, easy to step in. Din două în două vagoane dai de un loc destinat carucioarelor. Ibidem metrouri şi tramvaie, autobuze. Toate sunt prevazute cu un loc sau mai multe ptr călatori cu handicap locomotoriu. PS. Geez, mutanții budhişti de la alt topic propovăduiesc continența lor castrată, pe când omul nostru e vital şi plin de dorințe, e ca un pepene copt ! Amada, nu faci tu un gest? Tu ajuți pe toată lumea cu putherile tale magice ! Cu ce te-ar deranja să faci un pas mic ptr tine, dar mare ptr omenirea de la DG, în sensul de ¿? cu omul ?Ba, nebunule, tu aluia ii povestesti de Occident?Mai mult de Gara de Nord si all inclusive prin Antalya, saracia nu stie, iti garantez. Scrii aiurea p-acilea, userii cu ceva sinapse functionale nici nu te baga in seama, pe cand saracia de Pepelica, bucuros sa te vada pe langa el, nu intelege o iota, din ce scrii. Ai de :) mea, iesi afara, Van Gogule.
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 17, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 17, 2019 Ok, sunt Office Manager, tu?Mamaie,te-ai născut prostituata,prostituata mori,asta este destinul tau
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 17, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 17, 2019 Ba, nebunule, tu aluia ii povestesti de Occident?Mai mult de Gara de Nord si all inclusive prin Antalya, saracia nu stie, iti garantez. Scrii aiurea p-acilea, userii cu ceva sinapse functionale nici nu te baga in seama, pe cand saracia de Pepelica, bucuros sa te vada pe langa el, nu intelege o iota, din ce scrii. Ai de :) mea, iesi afara, Van Gogule.Iar cerșești cu disperare atenție?
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 17, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 17, 2019 Iar cerșești cu disperare atenție?L-a părăsit Muiq77 și e disperat.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum