pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 18, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 18, 2019 ti-ai raspuns singura la intrebare :laugh2 Taci, mai, intrebarea era adresata lui! Crezi ca se prinde? :no2 M-am mai bagat eu, zero rezultat. 4
liberty parade Reputație: 199 Postat Mai 18, 2019 Postat Mai 18, 2019 :laugh2 Taci, mai, intrebarea era adresata lui! Crezi ca se prinde? :no2M-am mai bagat eu, zero rezultat. ai pus foarte bine intrebarea ! :laugh2 4
amun ra Reputație: 1447 Postat Mai 19, 2019 Postat Mai 19, 2019 Nu vreau sa stiu. De ce ai alerga dupa un bolnav? se uita la desene animate :x 2
pidsadera Reputație: 41577 Postat Mai 19, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Mai 19, 2019 De fapt, el aleargă după mine. Ru doar fac mișto de el.Ieși, bă, în plm, handicapatule!singurul bolnav esti tu, defapt si prost + labil psihic sa fii asa usor manipulat de altii ! :slap2 16
pidsadera Reputație: 41577 Postat Mai 19, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Mai 19, 2019 Nu vreau sa stiu. De ce ai alerga dupa un bolnav?:))))) 16
zodiac sex Reputație: 5 Postat Mai 19, 2019 Postat Mai 19, 2019 da-i ma frate pula odata ca nu se satura mosul **spam editat** =))) 2
gigel2019 Reputație: -13 Postat Mai 19, 2019 Postat Mai 19, 2019 Hai să nu ne mai certăm și să ne uităm la desene animate, pt că alea s pt copii 😉
xoxosefulafemei Reputație: 48 Postat Mai 19, 2019 Autor Postat Mai 19, 2019 fa amando ca sa intelegi cine e pizdaderapana la postarea mea am scris eu, tu, picon si pizdaderasper ca nu esti beata si poti sa numeri celelalte conturi care sunt ale lui, pe langa altele e bolnav omu in sensu ca el vorbeste cu el de pe alte conturi si rade toti impreuna si face glume proaste care n-au niciun haz =))
xoxosefulafemei Reputație: 48 Postat Mai 19, 2019 Autor Postat Mai 19, 2019 e topice cu pagini intregi unde scrie de pe 7 conturi cate o postare de pe fiecare , la randasta ca sa intelegi saracu ce e cu el, la fel ca si tine, nu are o viata sociala si-si traieste viata aia aicea pa forum incercand sa ajute comunitatea =))
xoxosefulafemei Reputație: 48 Postat Mai 19, 2019 Autor Postat Mai 19, 2019 acum nu tre sa judecam nu ? eu iau maca tribulus b52 si altele ca sa mi se scoale pula sa fut 15 numere pe noapte.. acum doar nu o sa ma supar cand el zice asta nu ?
xoxosefulafemei Reputație: 48 Postat Mai 19, 2019 Autor Postat Mai 19, 2019 asta sunt.. pula mea, mi-a zis o pizda ca ii place un parfum si eu in secunda 2 m-am dus si mi l-am luat.. dupa aia fost la ea si m-am dat cu el si a zis vaai ce bine mirosi lasa si tu 10 mil pe masa si hai sa te fut putin ca am treaba dupa asta e viata nu ?
xoxosefulafemei Reputație: 48 Postat Mai 19, 2019 Autor Postat Mai 19, 2019 mi-a stricat topicu baga-mi-as pula asta mare in familia si in copii lu sora sa lu ala care are mai mult de 3 conturi aicea pa forum si e moldovean :x AM ZISSSSSSSADEVARAAAAAAAT
jonsnowxxxx Reputație: 8 Postat Mai 19, 2019 Postat Mai 19, 2019 BREAKING NEWS : DELIAPISII FACE ANAL!
picon Reputație: 1046 Postat Mai 20, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 20, 2019 e topice cu pagini intregi unde scrie de pe 7 conturi cate o postare de pe fiecare , la randasta ca sa intelegi saracu ce e cu el, la fel ca si tine, nu are o viata sociala si-si traieste viata aia aicea pa forum incercand sa ajute comunitatea =))Prostul nu și-a dat seama că mi-am bătut pula de el și l-am făcut cobaiul meu. Astfel, de câte ori îl "înțep", de atâtea ori apar câteva clone (ale lui, evident), care îi sar în ajutor, pentru a părea mai mulți. Apoi, minusurile date de pe mai multe conturi ... ca represalii. Numai un singur retardat, acordă importanță punctelor: Pizdadera. Am făcut de mai multe ori experimentul ăsta, dar cum spuneam, e prea idiot pentru a-și da seama. singurul bolnav esti tu, defapt si prost + labil psihic sa fii asa usor manipulat de altii ! :slap2Citește mai sus, suge-o, înghite și taci în p.m., lobotomizatule! 2 3
pidsadera Reputație: 41577 Postat Mai 20, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Mai 20, 2019 Prostul nu și-a dat seama că mi-am bătut pula de el și l-am făcut cobaiul meu. Astfel, de câte ori îl "înțep", de atâtea ori apar câteva clone (ale lui, evident), care îi sar în ajutor, pentru a părea mai mulți. Apoi, minusurile date de pe mai multe conturi ... ca represalii. Numai un singur retardat, acordă importanță punctelor: Pizdadera.Am făcut de mai multe ori experimentul ăsta, dar cum spuneam, e prea idiot pentru a-și da seama.Citește mai sus, suge-o, înghite și taci în p.m., lobotomizatule! ai o logica impecabila, experimentatule :laugh2 :laugh2 15
el cule miskin Reputație: -59 Postat Mai 20, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Mai 20, 2019 Taci dreaq din gura, ca esti la fel de prost ca el, cand tu dadeai minusuri cu nemiluita, dupa ce sarmala ti-a dat cont SP, cum era, pisa-m-as pe tine si pe ma-ta? Era bun, cand o terorizai si amenintai cu bataia pe @vistantric, impreuna cu el si celalalt pacalici, Pepelica, 24 ore din 24? Pisa-m-as pe tine de penibil.
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Mai 20, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Mai 20, 2019 eu sunt daniel useragent daca tot a dat boala in mosul screlozat :X , am 34521 de clone toate ale mele ! ca sa nu fie mai fie discutii ! Pe bune mosule esti pierdut =))))
el cule miskin Reputație: -59 Postat Mai 20, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Mai 20, 2019 Tu esti pidsadera, cel mai prost din curtea scolii. Reinventeaza-te.
picon Reputație: 1046 Postat Mai 20, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 20, 2019 ai o logica impecabila, experimentatule :laugh2 :laugh2Ți-am dat momeli, le-ai halit ... taci și înghite, prostălăule! Inclusiv de pe clone. 1 2
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Mai 20, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Mai 20, 2019 Mai prosti ca astia 2 nu am vazut =))) 1
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Mai 20, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Mai 20, 2019 Se scuipa, se ling pe coaie, se pupa, iar pe injura, aidepulamea :x 1
pidsadera Reputație: 41577 Postat Mai 20, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Mai 20, 2019 Ți-am dat momeli, le-ai halit ... taci și înghite, prostălăule! Inclusiv de pe clone.M-ai convins cu momeala, repet lasa ganditul pentru altii :laugh2 :laugh2 15
xoxosefulafemei Reputație: 48 Postat Mai 20, 2019 Autor Postat Mai 20, 2019 iesi baga-ti-ai pula in ma-ta de sclav ca vorbesti singur de pe 5 conturi 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum