Sari la conținut

Larisa86 0726602672

Postări Recomandate

• Oras:București
Postat

Buna , disponibilă astăzi de la 15-19

Va pup 💋💋💋â¤ï¸

Reputație: 190
  • Oras:bucuresti
Postat

Prețul finalizare 200 Ron - Ora 400 Ron -90 min 500 Ron
Discount la doua sau mai multe ore

• Minus 2
Reputație: 190
Postat

Prețul finalizare 200 Ron - Ora 400 Ron -90 min 500 Ron

o finalizare de aprox 45-50 min intra la 200 lei?

• Minus 1
Vizitator xyzzyx
Reputație: 0
Postat

Fost vazut plecat. Sunt posibil poze de cand era tanara sau nu sunt prea relevante. Este 30+ este slim nu arata rau la corp dar probabil carnea lasata. Fatza isi arata varsta si am zis pas

• Like 1
Postat

Fost vazut plecat. Sunt posibil poze de cand era tanara sau nu sunt prea relevante. Este 30+ este slim nu arata rau la corp dar probabil carnea lasata. Fatza isi arata varsta si am zis pas

Bre, în comentariul ăsta al tău nimic nu e sigur : "posibil poze.....", "probabil carnea lăsată", poze nu prea relevante. Chiar și 30 + e ambiguu. Poate să fie 31, 32 sau 38,39. Așa că vino cu informații concrete. Mai du-te o dată.

E cam greu de crezut că la 400 ora are aspect de dai să fugi.

Vizitator xyzzyx
Postat

Eu am spus ce am avut de spus, du te tu.

Postat

Buna tuturor,

Programul meu de azi 12-20:00

Va pup și o zi cat mai placuta

Postat
Fost vazut plecat. Sunt posibil poze de cand era tanara sau nu sunt prea relevante. Este 30+ este slim nu arata rau la corp dar probabil carnea lasata. Fatza isi arata varsta si am zis pas[/quote

Nu pot fi pe placul tuturor este normal și nici nu poți multumi pe toată lumea asta se știe. Indiferent ca ești bărbat sau femeie și indiferent de serviciul oferit sau ca ești angajat ori încerci cumva sa ți promovezi serviciile , niciodată nu vei fi suficient /a de bun /a pentru toată lumea și niciodată nu poți fi la fel cu toată lumea .

Cine dorește sa ma cunoască și intr adevăr sa petreacă timp de calitate alături de mine intr o locație exact așa cum trebuie , va aștept dragilor .

Postat
Am ''bubuit-o'' eu.

Contact: 0726602672. Voce calma,placuta. A explicat serviciile cu calm - 9+.

Locatie: Aproape de Mall-Vitan. Curat, aerisit, cu tot strictul necesar - 9.

Larisa: Pozele sunt reale. Estimez 27-28 de ani, 1, 65cm. Ochi albastri-verzui. Par blond. Foarte curata si ingrijita. Sanii frumosi, dar placuti aringerii. 

Servicii: O.P. se ajuta de mana, priviri, incercari de Deep, nu a reusit. Fara variatii       si atentie in imprejurimi 6-7 ( DE INCURAJARE).

N.P.  Aici a fost un pic mai bine. Receptiva la pozitii, implicare buna. 

Te  mangaie usor si geme placut, FK slabut -8+.

Chip - 8.

Corp - 8+.

Atitudine - 10.

Igiena - Impecabila.

400 RON - 65 minute.

AS MAI REVENI DOAR DACA AR EXTINDE PALETA SERVICIILOR OFERITE!!!

RAPORT PRET/CALITATE: SATISFACATOR.
  • Like 8
Postat

Am vizitat domnisoara si merita trecuta la testate.

A fost bine la cate comentarii avea. In primul rand are putin peste 30 de ani declarati, dar nu isi arata varsta. Cum a zis si colegul de mai sus ii dai 27.

Am ales varianta la finalizare si pot spune ca nu am gresit. Totul s-a desfasurat pe indelete si fara graba. Asa ceva mai rar dar la cotizatia de 200 de lei este normalitate din punctul meu de vedere.

Aspect : 9 sani mici notati cu 8. Zambitoare si deloc prefacuta. Locatia 10 desi initial nu stiam ce sa cred. Curat impecabil la fel ca si fata.

Preludiul a fost lung de nu stiam ce sa cred. Saruturi si mangaieri cat cuprinde. Oral de nota 9 pentru ca a fost protejat.

Normal de nota 9. - foarte deschisa si fara obiectii. Mentionez ca e pe stilul soft si cei ce cauta hard nu vor fi multumiti.

Cred ca face un masaj foarte bun dar nu am experimentat prea mult ca eram incins. 

Raport calitate pret foarte bun avand in vedere dtd 45min. Totusi trebuie sa stiti ca pozele reflecta realitatea daca va uitati atent. Nu este super fit si nici nu are 20 de ani. Numai bine! 

Multumesc Larisa!

• Like 7
Postat

Am vizitat domnisoara si merita trecuta la testate.

A fost bine la cate comentarii avea. In primul rand are putin peste 30 de ani declarati, dar nu isi arata varsta. Cum a zis si colegul de mai sus ii dai 27.

Am ales varianta la finalizare si pot spune ca nu am gresit. Totul s-a desfasurat pe indelete si fara graba. Asa ceva mai rar dar la cotizatia de 200 de lei este normalitate din punctul meu de vedere.

Aspect : 9 sani mici notati cu 8. Zambitoare si deloc prefacuta. Locatia 10 desi initial nu stiam ce sa cred. Curat impecabil la fel ca si fata.

Preludiul a fost lung de nu stiam ce sa cred. Saruturi si mangaieri cat cuprinde. Oral de nota 9 pentru ca a fost protejat.

Normal de nota 9. - foarte deschisa si fara obiectii. Mentionez ca e pe stilul soft si cei ce cauta hard nu vor fi multumiti.

Cred ca face un masaj foarte bun dar nu am experimentat prea mult ca eram incins. 

Raport calitate pret foarte bun avand in vedere dtd 45min. Totusi trebuie sa stiti ca pozele reflecta realitatea daca va uitati atent. Nu este super fit si nici nu are 20 de ani. Numai bine! 

Multumesc Larisa!

Te sărut cu drag ❤

Postat

Buna dimineața ,

Programul meu de azi va fi de la 11:30 la 19:00.

O zi frumoasa mulți pupici

Postat

Buna , va pup și va doresc o zi cât mai frumoasa !

Programul de azi 12:30 - 18

Vizitator batranul george
Postat

Buna, Am revenit după o mini vacanța

Va aștept

Te-ai bronzat?

Postat

Te-ai bronzat?

Daaa la ce cald a fost , frumos timp , am stat la soare m am relaxat ! A fost super

Te puuup

Vizitator batranul george
Postat

Daaa la ce cald a fost , frumos timp , am stat la soare m am relaxat ! A fost super

Te puuup

Nu tipi ca te ustura pielea daca vin la tine, da?

• Oras:in rond
  • Oras:in rond
Postat

am vazut-o si eu la mare

avea 7 ani in plus, corpu ca atare si aceleasi figuri =))

Postat

am vazut-o si eu la mare

avea 7 ani in plus, corpu ca atare si aceleasi figuri =))

:))) nici nu am fost la mare ! Ce replica poți sa ai
  • Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...