Sari la conținut

Fica sefului

Postări Recomandate

Postat

Salut.Va cer și eu ajutorul, sunt angajat sofer am 34 ani și plimb toată ziua prin toată tara și în străinătate pe fica șefului meu 24 ani care este o fata de bani gata și o fitoasa de te ia nervi câteodata și îmi vine sa o arunc din mașină jos. Eu o vad deseori cum se îmbracă și se dezbracă și cred ca o face de multe ori intenționat, dar nu cred ca ar vrea vreodată sa se futa cu mine. De aceea va cer sa îmi ziceți dacă știți ceva care sa o facă sa ii vina pofta de sex grozav deci practic sa Sara ea pe mine. Va mulțumesc

Vizitator beraru
Reputație: 0
Postat

Salut.Va cer și eu ajutorul, sunt angajat sofer am 34 ani și plimb toată ziua prin toată tara și în străinătate pe fica șefului meu 24 ani care este o fata de bani gata și o fitoasa de te ia nervi câteodata și îmi vine sa o arunc din mașină jos. Eu o vad deseori cum se îmbracă și se dezbracă și cred ca o face de multe ori intenționat, dar nu cred ca ar vrea vreodată sa se futa cu mine. De aceea va cer sa îmi ziceți dacă știți ceva care sa o facă sa ii vina pofta de sex grozav deci practic sa Sara ea pe mine. Va mulțumesc

Recomand abordarea clasica: cutit de bucatarie, voce groasa, sapca cu cozoroc pe fata (sub nicio forma la spate) si, evident, dress pe fata.

Daca esti emotiv si stii ca nu poti duce treaba pana la capat, ca un barbat adavarat, recomand spray-ul cu feromoni.

https://www.emag.ro/spray-cu-feromoni-feliway-60ml-3002291/pd/DVCVDCBBM/

Eu am reusit sa-mi fut o nepotica cu el, insa cred ca e vorba si de ceva sharm personal.

• Like 9
Vizitator olʎ
Postat

Sfatul meu este sa mergi la tac'su si s-o ceri de nevasta.

• Like 4
  • Minus 3
  • Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Ii poti raspunde in aceasi masura si tu daca spui ca are fata de tine o atitudine provocatoare :)

Ai insa grija ca ceva nu mi miroase bine in povestea ta sfatul meu e daca spui ca ai 34 de ani sa gandesti cu mintea si cu experienta de viata care ai castigat.o pana la varsta asta nu cu hormonii :) 

Lumea e plina de femei 

Vizitator caproshu
Postat

Ai grija...s ar putea sa o futi,dar la fel de bine sa ti pierzi si locul de munca !!!!

• Oras:Ping 3 Ms
  • Oras:Ping 3 Ms
Postat

Pune o poză cu ea.

Îți spun experții dacă o cheamă Stela, eventual îi trag şi o cârjă în numele tău.

:)))

• Oras:Bucuresti
Postat

What the fuck is "fica"?!

Dupa ce ca e vai de tine, faci figuri ca trebuie doar sa conduci o masina cand si unde trebuie, vrei sa futi fata sefului...

Eu as zice sa te dea afara!

Apuca-te de taxi, acolo poti face figuri! ;)

• Like 4
Vizitator jack k
Postat

dacă ai lula mare, dă-te să te vadă și ea. :)))))
Vizitator jack k
Postat

What the fuck is "fica"?!

Dupa ce ca e vai de tine, faci figuri ca trebuie doar sa conduci o masina cand si unde trebuie, vrei sa futi fata sefului...

Eu as zice sa te dea afara!

Apuca-te de taxi, acolo poti face figuri! ;)

l-a înnebunit :)))
  • Like 1
Postat

l-a înnebunit :)))

Frustrarea unui nimeni ca trebuie sa munceasca cand vede cati bani are o pustoaica care nu da un scuipat pe el...

Stii ca vorbeam de sefi... poftim si angajati! ;)

Vizitator olʎ
Postat

Amandino, ia un snickers :)))si lasa oamenii sa faca ce vor :)

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Amandino, ia un snickers :)))si lasa oamenii sa faca ce vor :)

Ce sa iau?

Nu ti-a fost bine cand te ignoram?

Vizitator caproshu
Postat

Parerea mea este ca nu trebuie sa judecam ce si cum...doar ca omu vrea sa se razbune pe seful sau prin faptul ca vrea sa i futa fata !!! :laugh2  :laugh2

Vizitator olʎ
Postat

:)

Postat

Parerea mea este ca nu trebuie sa judecam ce si cum...doar ca omu vrea sa se razbune pe seful sau prin faptul ca vrea sa i futa fata !!! :laugh2  :laugh2

Doar atat? O nimica toata!

Hai sa inversam rolurile: Sa spunem ca te insori, faci un copil si te chinui sa ridici o afacere...

Printre altele, angajezi un sofer (tot ce poate este un permis de conducere), care iti vorbeste in nas si vrea sa-ti futa copilul sau nevasta (dupa caz)... Este o ok pentru tine sa nu-l judeci? Poate ii dai o marire de salariu?

Vizitator caproshu
Postat

Doar atat? O nimica toata!

Hai sa inversam rolurile: Sa spunem ca te insori, faci un copil si te chinui sa ridici o afacere...

Printre altele, angajezi un sofer (tot ce poate este un permis de conducere), care iti vorbeste in nas si vrea sa-ti futa copilul sau nevasta (dupa caz)... Este o ok pentru tine sa nu-l judeci? Poate ii dai o marire de salariu?

Daca e mai tare n pula ca mine,DA !!!

Vizitator jack k
Postat

Frustrarea unui nimeni ca trebuie sa munceasca cand vede cati bani are o pustoaica care nu da un scuipat pe el...

Stii ca vorbeam de sefi... poftim si angajati! ;)

când ești șef, mai reușești. Când ești angajat...

Aia e, l-a înnebunit. Probabil gagica știe, da' face mișto de el.

Sfatul meu e să aibă o discuție în ce privește intimitatea asta, gagica nu ar trebui sa se dezbrace de față cu el. Dacă nu se rezolvă, demisia.

Mai bine sa plece, lucrurile se pot complica.

• Like 2
Postat

Sfatul meu e să aibă o discuție în ce privește intimitatea asta, gagica nu ar trebui sa se dezbrace de față cu el. Dacă nu se rezolvă, demisia.

Pe de o parte si el recunoaste ca si ar dori putina joaca cu ea dar pe de alta parte e de parere ca fata l-ar refuza..Hmm dupa mine din moment ce femeia provoaca e clar ca are un plan marsav deja facut in privinta lui.. Nu stiu eu in locul lui m-as abtine si as incerca sa evit persoana eventual schimb locul de munca ..O patzachina din asta mica te baga n belele urate de tot 

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

'aidepulamea!

• Like 4
  • Minus 3
  • Oras:Văscăuți
  • Oras:Văscăuți
Postat

Ați înnebunit dracu dă tot.....

Omu' nu cere sfaturi ce să facă, dacă s-o fută p-aia sau nu. El vrea ceva droage sa-i dea ăleia s-o fută la sigur.

Chiar că 'aidepulamea....

• Like 2
Vizitator jack k
Postat

Ați înnebunit dracu dă tot.....

Omu' nu cere sfaturi ce să facă, dacă s-o fută p-aia sau nu. El vrea ceva droage sa-i dea ăleia s-o fută la sigur.

Chiar că 'aidepulamea....

Io zic sa stea dreaq cuminte, că va fi' aidepulalui. Și mai ales 'aidecurului.
  • Like 1
Postat

Oh, grow up!

Nu am crezut o secunda ca aia se dezbraca in fatza lui!

Visai si tu sa futi colega sotiei... Nu mai ganditi cu pula, pentru asta aveti bolovanul de pe umeri! :slap2

Daca e mai tare n pula ca mine,DA !!!

Gandesti din perspectiva unui looser. ;)

• Like 1
Vizitator jack k
Postat

Oh, grow up!

Nu am crezut o secunda ca aia se dezbraca in fatza lui!

Visai si tu sa futi colega sotiei... Nu mai ganditi cu pula, pentru asta aveti bolovanul de pe umeri! :slap2

eeeee, nu. Ce, n-ai mai auzit? Grow up! :))))

Iar ai înțeles pe dos-ea se uita cu jind și visa, nu eu. Șefa, șefa nevestei, da? :)

• Like 1
Postat

eeeee, nu. Ce, n-ai mai auzit? Grow up! :))))

Iar ai înțeles pe dos-ea se uita cu jind și visa, nu eu. Șefa, șefa nevestei, da? :)

:laugh2 :laugh2 :laugh2

Da, mai, da! Ca si alea 2 de la munte.... Toate vor sa se futa cu tine! :laugh2

• Oras:Neverland
  • Oras:Neverland
Postat

Bah, da poate și ea o avea vreun fetish ascuns, sa se futa cu un angajat de lu' taică-su.. Mai stii.. Si normal, una de 24, el la 34 sau cat are, ar teebui sa stie sa puna problema ca sunt vreo 10 ani dif, si aia e copil pt el.. O vrajeala dala, gen lasa ma sa ti dau eu paltonul jos, sa ti fac un masaj la gat si țac-pac, ii bagi stromeleagul pă la spate si vand il are n ea nu mai zice nimic.. :))

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...