pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 5, 2019 Te-au lăsat baltă partenerii incolori de conversație ? Nu sunt rasista, dar cat te-ai chinuit sa fii mov cu multe puncte... mi-ar fi mila daca nu mi-ar fi scarba...Ce te faceai tu oare fara pretioasele puncte? :)De dimineata si pana dimineata muncesti la bancuri si melodii, iar cand ai ceva de spus... Mai tii minte cum dansai pe mormantul cuiva?...Dormi.Te trezesti tu. Hai sa-ti arat cu cad toate zidurile tale si ramane un parsiv in putza goala... :) 1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 5, 2019 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 5, 2019 Eu, în comparație cu tine, mai și muncesc. Cu alte cuvinte nu stau ca tine, aproape în fiecare zi, de dimineață până seara și noaptea pe site ca să mă bag în seamă cu unul și cu altul și să comentez pe destule topice. Și nici nu țin cont de ”zestrea” unora sau altora. Care nu folosește la nimic, în viața reală.
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 5, 2019 Eu, în comparație cu tine, mai și muncesc. Cu alte cuvinte nu stau ca tine, aproape în fiecare zi, de dimineață până seara și noaptea pe site ca să mă bag în seamă cu unul și cu altul și să comentez pe destule topice. Și nici nu țin cont de ”zestrea” unora sau altora. Care nu folosește la nimic, în viața reală. Eu vorbesc, tu pui bancuri si melodii, de dimineata si vezi la ce ora...Dorm la 2 zile, 3. Cine ti-a spus ca nu muncesc? Statul acasa este gratis? Mai cauta prin buzunare, cine stie... Parsiv si las! :slap2
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 6, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 6, 2019 Eu, în comparație cu tine, mai și muncesc. Cu alte cuvinte nu stau ca tine, aproape în fiecare zi, de dimineață până seara și noaptea pe site ca să mă bag în seamă cu unul și cu altul și să comentez pe destule topice. Și nici nu țin cont de ”zestrea” unora sau altora. Care nu folosește la nimic, în viața reală.Când muncești, bre? Mai ai timp? 1 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum