Sari la conținut

SOC ȘI GROAZA

Vizitator gyulia94

Postări Recomandate

• Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Munceste Fox, lasa-l sa munceasca. Merci, dar daca sta sa minuseze zi si noapte, fapt paralel cu mine, un plus nu schimba nimic. :hug1

Nu-mi place cand sunt tratata ca ultimul pres, cum a facut tanarul asta inconstient.

Ii zboara impresiile, e doar o chestiune de timp.

Nu mai iert asa de usor. :hihat

Esti tratata ca cea ce esti ca om nimic mai mult 

Postat

Vrei sa pui suflet in orice?

Te fac sa plangi ca o fetita...

Ai niste complexe grave...sti ce sunt eu curios 

Oare asa te comporti si in realitate ? Nu cred ca acolo bataia doare

Asa aici vorbe vorbe nu te doare gura 

• Oras:Bucuresti
Postat

Ai niste complexe grave...sti ce sunt eu curios 

Oare asa te comporti si in realitate ? Nu cred ca acolo bataia doare

Asa aici vorbe vorbe nu te doare gura 

Nu am nevoie de violenta, pe undeva nu crezi ce spun, pe undeva...

Hai sa vedem. :)

Postat

Nu am nevoie de violenta, pe undeva nu crezi ce spun, pe undeva...

Hai sa vedem. :)

Ee vezi 

Nu ai facut fata in viata reala dovada ce ai fost nimic si ce ai ajuns tot nimic doar ca pe langa asta ai inclus si alcoolul 

Si ai crezut ca daca intri aici o sa gasesti oameni care sa te inteleaga si pe umaru  carora sa plangi...Fetito tu chiar traiesti cu impresia ca toti mancam ce vor altii sa ne dea? Accepta.ti destinul si nu mai te victimiza 

• Like 1
  • Oras:Ping 3 Ms
  • Oras:Ping 3 Ms
Postat

Munceste Fox, lasa-l sa munceasca. Merci, dar daca sta sa minuseze zi si noapte, fapt paralel cu mine, un plus nu schimba nimic. :hug1

Nu-mi place cand sunt tratata ca ultimul pres, cum a facut tanarul asta inconstient.

Ii zboara impresiile, e doar o chestiune de timp.

Nu mai iert asa de usor. :hihat

Nu mai amenința, te rog.

Dacă cumva eşti mai deşteaptă decât agaricii ciripitori ce clevetesc prin jurul tău mai rău ca muierile...

Postat

Nu mai amenința, te rog.

Dacă cumva eşti mai deşteaptă decât agaricii ciripitori ce clevetesc prin jurul tău mai rău ca muierile...

Nu este o amenintare, nu ma mandresc cu faptul ca pot influenta uneori pe cineva etrem de negativ, pentru ca am si eu sentimente, nu sunt robot.

Asta m-a insultat de N ori, face ca ploua, apoi revine la vechile obiceiuri...

Neah! Eu nu cred in intamplari.

Ee vezi 

Nu ai facut fata in viata reala dovada ce ai fost nimic si ce ai ajuns tot nimic doar ca pe langa asta ai inclus si alcoolul 

Si ai crezut ca daca intri aici o sa gasesti oameni care sa te inteleaga si pe umaru  carora sa plangi...Fetito tu chiar traiesti cu impresia ca toti mancam ce vor altii sa ne dea? Accepta.ti destinul si nu mai te victimiza 

Poftim, eu cred ca e pe merit! ;)

Postat

Nu este o amenintare, nu ma mandresc cu faptul ca pot influenta uneori pe cineva etrem de negativ, pentru ca am si eu sentimente, nu sunt robot.

Bai esti penibila serios 

Tu chiar nu ti dai seama ca nu valorezi nimic nici macar in ochii tai ? Lasand la o parte ca faci valuri pe site pe aici care nu fac altceva decat sa te dea si mai rau in deradere decat te ai facut tu prin faptele tale 

• Like 2
Postat

Vaaai te am insultat =)))))

Ce sa spun imi curg lacrimi din c.r esti nebuna ? Inainte de a te insulta eu te a insultat si propria ta viata dar esti prea oarba sa vezi mai departe de masa si monitorul la care si in fata carora stai 

Iesi in lume sa vezi cat valorezi de fapt 

Postat

Bai esti penibila serios 

Tu chiar nu ti dai seama ca nu valorezi nimic nici macar in ochii tai ? Lasand la o parte ca faci valuri pe site pe aici care nu fac altceva decat sa te dea si mai rau in deradere decat te ai facut tu prin faptele tale 

Step 1: Panica.

Cand iti schimbi gandul de la forum si scade adrenalina, o sa simti restul...

M-ai insultat destul!

Postat

Step 1: Panica.

Cand iti schimbi gandul de la forum si scade adrenalina, o sa simti restul...

M-ai insultat destul!

Concluzia? 

Asta esti ai fost si vei ramane o fosta prestatoare care satula de viata reala sa refugiat in mediul online unde isi cauta alinare

Asuma.ti faptele femeie ca nimeni nu o sa curete in locul tau dar nu ai capacitatea sa faci asa ceva Crezi ca daca esti aici tare n gura impresionezi sau intr.un fel iti stergi trecutul ?

Stai linistita ca tine au fost si vor mai fi nu esti un capat de drum 

Ar fi mai de apreciat daca ai sta asa sa te gandesti la tine si nu la aberatiile care le spuneai ieri gen ca vrei sa scapi lumea de prostie si etc

Viata ta sa cam terminat asa cum a inceput ( URAT ) Dar nu vezi capatul drumului tu crezi ca e un nou inceput..

Postat

Ai impresia gresita ca parerea ta conteaza. Nu ti-am dat de ales si nu ma intereseaza ce crezi tu despre mine.

Postat

Ai impresia gresita ca parerea ta conteaza. Nu ti-am dat de ales si nu ma intereseaza ce crezi tu despre mine.

Nu e vb de ce cred eu 

E vb de ce crede lumea reala eu find unul din gramada la randul meu

Tu in schimb poti sa ai o parere minunata despre tine si normal ca o si ai Dar nu trebuie sa o impartasim cu totii 

Dar nu suporti adevaru ca dovada ai fugit din realitate si acum fugi si aici de tine 

In fine nu mai discut despre asta..Sa nu uiti sa ne spui curand ce femeie realizata si cizelata ai devenit 

Postat

Nu e vb de ce cred eu 

E vb de ce crede lumea reala eu find unul din gramada la randul meu

Tu in schimb poti sa ai o parere minunata despre tine si normal ca o si ai Dar nu trebuie sa o impartasim cu totii 

Dar nu suporti adevaru ca dovada ai fugit din realitate si acum fugi si aici de tine 

In fine nu mai discut despre asta..Sa nu uiti sa ne spui curand ce femeie realizata si cizelata ai devenit 

Cand lumea reala o sa dea 2 bani pe mine, sa ma anunti, eu nu dau nici atat.

Bun, crezi ca sunt nebuna, de ce te agiti? Se pare ca nu am ce sa-ti fac, fiind dementa, nu?

• Oras:in rond
  • Oras:in rond
Postat

ba cat da rupt tre sa fii ma sa te certi pe un forum de cacat ??? unu zice ca e intr-un fel altu zice ca nu e asa

davan pula mea de distrusi mars in pula mea afara si plimba-te 

chiar intereseaza pe cineva ca aia bea ca nu se fute ca ce pula mea o mai face sau ca extreme ala sta non stop pe forum /? numai pe catelu daniel ar putea sa-l intereseze ca el traieste pentru comunitatea nimfomane.com lol

sunteti 2 rupti ba si nu da nimeni 2 bani pe ce scrieti voi aici, nu mai pierdeti timpu aiurea

Postat

Bun, crezi ca sunt nebuna, de ce te agiti? Se pare ca nu am ce sa-ti fac, fiind dementa, nu?

Lumea nu o sa dea niciodata nimic pe tine nimeni nu si ia de la gura pentru straini 

Nu ma agit deloc tu nu ti dai seama ca ti sau cam dus toate trenurile si acum faci pe lupul moralist ..Plictisesti 

Poti oricum sa spui ce vrei la randul tau eu te tratez exact atat cat meriti la randul meu find un strain

Postat

ba cat da rupt tre sa fii ma sa te certi pe un forum de cacat ??? unu zice ca e intr-un fel altu zice ca nu e asa

davan pula mea de distrusi mars in pula mea afara si plimba-te 

chiar intereseaza pe cineva ca aia bea ca nu se fute ca ce pula mea o mai face sau ca extreme ala sta non stop pe forum /? numai pe catelu daniel ar putea sa-l intereseze ca el traieste pentru comunitatea nimfomane.com lol

sunteti 2 rupti ba si nu da nimeni 2 bani pe ce scrieti voi aici, nu mai pierdeti timpu aiurea

Tbc-istule nu mai rage pe aici ca ne dai si noua 

Vizitator jack k
Reputație: 0
Postat

ești de mentă? :))))
  • Like 1
Postat

Lumea nu o sa dea niciodata nimic pe tine nimeni nu si ia de la gura pentru straini 

Nu ma agit deloc tu nu ti dai seama ca ti sau cam dus toate trenurile si acum faci pe lupul moralist ..Plictisesti 

Poti oricum sa spui ce vrei la randul tau eu te tratez exact atat cat meriti la randul meu find un strain

Sa vedem daca si maine esti la fel de tare in clanta! ;)

Postat

Sa traim pana atunci ;) 

In halu asta ai ajuns acum te crezi vrajitoare? 

• Telefon: 0748405863
  • Indisponibila
  • Telefon: 0748405863
  • Indisponibila
Postat

Maine vine episodul 3, sezonul 1

• Like 2
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Te-ai facut galbena mon cherrie

* cherie, sau ma chere ...

Plm, nici românește nu stii bine și o dai pe limbi străine, mocofane!

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Iar ma faci sa il citez pe pipilica

Cand esti o gaina rupta n c.r 

Nu incerca sa te dai vultur

Daca nu ti cont de ce am spus eu macar tine cont de cele sfinte ;) 

Postat

Sa traim pana atunci ;)

In halu asta ai ajuns acum te crezi vrajitoare? 

Nu fac vraji. Ai auzit de bioenergie? Nu te ajuta vrajile. Am nenorocit vreo 2 vrajitoare pana acum, ele dau in carti si eu le vad... Cine este in avantaj?

Dar eu sunt o nebuna, de ce te agiti? :)

Vizitator jack k
Reputație: 0
Postat

M-as fute cu Jack, dar e insurat. Nu am cum sa condemn lipsa, unde nu s-a dat, nici Dumnezeu nu cere.

Aoleu, nu mai zice așa că mă iau ăștia drept sorcerer.

Postat

Nu fac vraji. Ai auzit de bioenergie? Nu te ajuta vrajile. Am nenorocit vreo 2 vrajitoare pana acum, ele dau in carti si eu le vad... Cine este in avantaj?

Dar eu sunt o nebuna, de ce te agiti? :)

Ia fa.mi si mie o bioenergie la slitz =))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...