Sari la conținut

Monica - 0721804125

Postări Recomandate

Reputație: 157
Postat

Salutare!! Deci se merita sa fac un drum de la Târgoviște la Monica?? Am fost de câteva ori dar ani în urma!

• Oras:Ploiesti
Postat
Acum 40 minute, john71 a spus:

Salutare!! Deci se merita sa fac un drum de la Târgoviște la Monica?? Am fost de câteva ori dar ani în urma!

Depinde de starea în care o găsești. Dar cu 200/fin  în ziua de azi găsești variante mult mai ok. Unora le face cim, altora nu. Unora le face oral in oglinda altora nu. :)) 

trebuie sa fii atent la ce spui ca altfel se deranjeaza instant( chestii de baza). 

• Like 2
  • Oras:Buzău
  • Oras:Buzău
Postat

Mai bine mai pui 100 și stai o oră , așa iese mai avantajos.

• Telefon: 🤡 🤡
  • Oras:Republica bananiera România
  • Telefon: 🤡 🤡
  • Oras:Republica bananiera România
Postat
Acum 1 oră, john71 a spus:

Spune-i sa iti scada din tarif cheltuielile de deplasare! 

• Haha 2
Postat
Acum 7 ore, caineleDDB a spus:

Spune-i sa iti scada din tarif cheltuielile de deplasare! 

Da și diurna nu numai cheltuieli de deplasare!!

• Haha 1
Postat

La ce face Monica, dacă morcovul e bun iese cel mai tare futai!!! O sa revin Monica azi am fost în trecere pe fuga!!

• Haha 1
Postat

Salutare confraților! Astăzi de dimineață am revizitat o pe Monica. Stabilisem de ieri ora 9.30  pentru o ora. Din cauza traficului am ajuns la 9,45 dar nu s a supărat și nici nu m a grăbit! Astăzi Monica a dat examenul. A făcut ce a știut si cum a stiut ea mai bine, nu i am șoptit nimic și a luat examenul cu brio. Și la oral și la normal am lăsat o sa facă ea ce știe. Și știe!!! La oral e bestiala nu trebuie sa o apeși de cap ca nu are unde sa se mai ducă. La normal a dansat în pula de ziceai ca e la bara!! A trecut examenul cu 10!!! În plus în locația ei e curățenie, la baie ordine,  camera e aranjata și pregatita pentru futai!! Bravo Monica tine o asa ca dai lecții la puștoaicele de breasla!! Te pup și revin cum am ocazia!! 

Reputație: 0
Postat

A mai avut cineva experienta sa ajungă la ușa și sa ii spună ca nu poate sa între cu el? Și am întrebat de ce și a zis ca semăn cu cineva.

Reputație: 17
  • Oras:@€#$
  • Oras:@€#$
Postat
21 hours ago, Henrico said:

A mai avut cineva experienta sa ajungă la ușa și sa ii spună ca nu poate sa între cu el? Și am întrebat de ce și a zis ca semăn cu cineva.

Dacă te uiți mai în urmă, da, s-a mai întâmplat, cică era prea urât omul 😁😂

• Haha 3
Reputație: 110
Postat
Acum 3 ore, MrTrump a spus:

Dacă te uiți mai în urmă, da, s-a mai întâmplat, cică era prea urât omul 😁😂

Adica...poate semana cu ala urat?? 🤣🤣

• Haha 1
  • Oras:Ploiești
  • Oras:Ploiești
Postat

Eu am vorbit cu ea acum câțiva ani, am întrebat zona și urma să fac o programare. Dar după aceea, pe WhatsApp nu a mai răspuns. Am mai incercat să îi scriu, nu răspundea... La un moment dat a răspuns și i-am dat cumva un like sau 😍♥️😘, că își pusese o poză/clip sexy, nu am mai apucat să mă programez, că iar m-a blocat 😀 Oare se supără așa fără motiv? Nu am reușit să comunic cu ea.

• Haha 1
Postat
12 hours ago, mihaimbit said:

Eu am vorbit cu ea acum câțiva ani, am întrebat zona și urma să fac o programare. Dar după aceea, pe WhatsApp nu a mai răspuns. Am mai incercat să îi scriu, nu răspundea... La un moment dat a răspuns și i-am dat cumva un like sau 😍♥️😘, că își pusese o poză/clip sexy, nu am mai apucat să mă programez, că iar m-a blocat 😀 Oare se supără așa fără motiv? Nu am reușit să comunic cu ea.

Este palie frate femeia, refuza oamenii pe motiv ca nu le place vocea lor :))) Are foarte multe faze dastea facute, ma mira faptul ca abia acum ies la iveala.

Postat

Nu știu cum se face ca mi s a făcut dor de Monica!! La cât a fost de lipicioasa deabia asrept sa o revăd!!!

Postat
Acum 1 oră, john71 a spus:

Nu știu cum se face ca mi s a făcut dor de Monica!! La cât a fost de lipicioasa deabia asrept sa o revăd!!!

Mei mergi la dânsa, trebuie sa ne zici noua!

Postat
19 minutes ago, cosmi_ale85 said:

Mei mergi la dânsa, trebuie sa ne zici noua!

Defapt i-a facut o reducere ca sa scrie aici ceva sa-i apara top-icul sus 😉

• Haha 1
Postat
Acum 52 minute, seniorsenior a spus:

Defapt i-a facut o reducere ca sa scrie aici ceva sa-i apara top-icul sus 😉

M ai făcut sa rad!! Dacă vroiam sa o laud gaseam eu ce sa spun,  dar verifica recenziile mele și vezi dacă e careva care m a contrazis vreodată la vreo recenzie facuta pentru o fata!! În plus eu sunt din Targoviste am vizitat o de n ori ani în urma și dupa o perioada de 3_4 ani în ultima luna de 2 ori. Nu știu ce ți se pare anormal dar în lume sunt mulți dastia!!!

• Oras:PLoiesti
Postat

Posibil sa nu mai mearga asa bine Public doar telefonic am vazut ca si a reactivat Whatsapp ul 🤣🤣 

Postat

Salutare !! Fiind cu  treaba prin Ploiești am sunat pe Monica care avea o pauza de o ora!! La 11 ocupata la 12 ocupata! I am zis ca la 10, 30 sunt la ea pentru un nr scurt!! După igienizare în camera de lucru Monica s a dezlănțuit!! Bai fraților te fute de sar scântei!! După 2 poziții de normal protejat, m am ridicat în picioare în pat și ea în genunchi în pat și a supt pana am căzut epuizat de îmi tremurau genunchii!! Și acum îmi tremura mana!! Cârcotașii care spun ca îmi face reducere sa se abțină mai bine!! Va spun sincer am trecut și pe la fete tinere, frumoase dar așa servicii mai rar!! Te pup Monica!

• Haha 2
Postat

Revizitat!Un oral de vis...Este actrita la capitolul asta..o ia pe toata in gura efectiv...primul numar terminat in gurita...Nu te grabeste deloc..La al doilea nr la fel un oral belea si apoi sa suit pe mine si a dansat in ciocanel...Are un stil ..da clasa la pustoaice..O recomand cu drag pt cine prefera un oral de calitate , slim dar cu forme frumoase.

• Haha 1
Postat
La 29.06.2026 la 23:43, OnYourKnees a spus:

Salutare. Cât mai este scorul la tanti?

Dacă nu ai ajuns încă e 200 nr cu 300 ora finalizare orala inclusa. 

Postat

Da care i fombinatia 200 numaru si 300 doua numere sau 300 un numar de 1h?

Postat
Acum 3 ore, douapuncte a spus:

Da care i fombinatia 200 numaru si 300 doua numere sau 300 un numar de 1h?

Depinde cât te țin bateriile!!🤣🤣🤣

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare