evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 13, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Iunie 13, 2019 Cirque du Soleil in Parlament... Nu credeam ca opozitia se poate face de ras mai mult dacat a facut-o pana acum! Hal de text de motiune incropita "pe genunchi" (probabil ai Ralucai Turcan), si l-au trimis fix pe un "gigel" sa o citeasca in plen, culmea chiar Gigel Stirbu il cheama😀 Astia chiar nu au simtul ridicolului?
xxxxxxxxxxxxx1 Reputație: 3 Postat Iunie 13, 2019 Postat Iunie 13, 2019 Ba, daca pica guvernul si vin astia de la USR-PNL-PLUS la guvernare, am belit-o cu totii! :D La ce deficit are statul roman , o sa trebuiasca ca urmatorul guvern sa ia bani de undeva. Cu USR-istii nu-i de glumit, astia chiar sunt pusi pe fapte mari, inclusiv DNA-ul ,DIICOT si SRI se vor pune pe treaba acum ca nu mai e PSD sa le bage bete-n roate. In sensul ca o sa inceapa arestari masive, procese, o sa curga cu amenzi pentru orice (calcat iarba, depasit viteza pe sosea, descarcat de pe torrente) si vor incepe arestarile si condamnarile in lant cum nu s-a mai vazut din timpul comunismului. :D Si s-ar putea sa interzica prostitutia de tot, sa aresteze proxenetii si curvele, sa le confiste averile, sa ne amendeze pe toti cei care le-am vizitat. O sa intre bine de tot si in traficantii si consumatorii de droguri, si combinatorii, si bisnitarii de pe OXL si in **spam editat**i si in hartuitori. E posibil ca forumul asta sa fie scos in afara legii si desfiintat la cate porcarii s-au comis pe aici. Sa vedeti ce justitie si stat de drept o sa vedem de acum inainte.Cred ca multi vom ajunge sa-l regretam pe Dragnea si PSD-ul.
xxxxxxxxxxxxx1 Reputație: 3 Postat Iunie 13, 2019 Postat Iunie 13, 2019 Justitie si stat de drept ca-n Germania o sa fie motherfucker! Ati vrut tara ca-n afara, uite ca o sa avem......cu tot cu pedepsele ei.
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 13, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Autor Postat Iunie 13, 2019 Justitie si stat de drept ca-n Germania o sa fie motherfucker! Ati vrut tara ca-n afara, uite ca o sa avem......cu tot cu pedepsele ei. Cred ca doar pedepsele ar putea fi ca afara, restul ioc, tot plai mioritic...
xxxxxxxxxxxxx1 Reputație: 3 Postat Iunie 13, 2019 Postat Iunie 13, 2019 Cred ca doar pedepsele ar putea fi ca afara, restul ioc, tot plai mioritic...Da, tot o tara subdezvoltata ramanem. Suntem deja indatorati pentru multe generatii de acum inainte.Adica justitie si pedepse ca-n afara, preturi ca-n afara.......dar nivel de trai ca-n Rusia si Belarus, salarii tot ca-n India. Asa e cand te nasti plebeu sarac in Romanistan. 1
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 14, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 14, 2019 Până acum, țipați că de ce nu face opoziția moțiune de cenzură, acuma, după ce a făcut-o, că a fost "pe genunchi, în pripă". În primul rând, deși avea semnale în urma propriilor sondaje de opinie, că vor face un scor bun, nimeni nu se aștepta la un așa rezultat și, evident, nu erau pregătiți pentru a depune o moțiune de cenzzură, așa că a depus-o nu foarte bine pregătită, mai ales la nivel de negocieri. Oricum, P.S.D.-ul, așa în haos și divizat cum e, a preferat să rămână la guvernare și a votat evident, contra. În actuala configurație parlamentară, moțiunea nu avea cum să treacă. Problema nasoală e că opoziția nu ajunge la a construi o strategie comună, probabil că fiecare vrea cât mai mult din funcțiile și pozițiile importante. La europarlamentare s-a dat vot negativ, nu pentru un partid s-au altul. 2 4
n e l u Reputație: 59 Postat Iunie 14, 2019 Oras:sub patrafir Oras:sub patrafir Postat Iunie 14, 2019 Până acum, țipați că de ce nu face opoziția moțiune de cenzură, acuma, după ce a făcut-o, că a fost "pe genunchi, în pripă". În primul rând, deși avea semnale în urma propriilor sondaje de opinie, că vor face un scor bun, nimeni nu se aștepta la un așa rezultat și, evident, nu erau pregătiți pentru a depune o moțiune de cenzzură, așa că a depus-o nu foarte bine pregătită, mai ales la nivel de negocieri. Oricum, P.S.D.-ul, așa în haos și divizat cum e, a preferat să rămână la guvernare și a votat evident, contra. În actuala configurație parlamentară, moțiunea nu avea cum să treacă. Problema nasoală e că opoziția nu ajunge la a construi o strategie comună, probabil că fiecare vrea cât mai mult din funcțiile și pozițiile importante. La europarlamentare s-a dat vot negativ, nu pentru un partid s-au altul. picoane daca vine opozitia la putere iti scade pensia 1
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 14, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Iunie 14, 2019 Pensia de handicapat
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 14, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Autor Postat Iunie 14, 2019 Până acum, țipați că de ce nu face opoziția moțiune de cenzură, acuma, după ce a făcut-o, că a fost "pe genunchi, în pripă". ÃŽn primul rând, deși avea semnale în urma propriilor sondaje de opinie, că vor face un scor bun, nimeni nu se aștepta la un așa rezultat și, evident, nu erau pregătiți pentru a depune o moțiune de cenzzură, așa că a depus-o nu foarte bine pregătită, mai ales la nivel de negocieri. Oricum, P.S.D.-ul, așa în haos și divizat cum e, a preferat să rămână la guvernare și a votat evident, contra. ÃŽn actuala configurație parlamentară, moțiunea nu avea cum să treacă. Problema nasoală e că opoziția nu ajunge la a construi o strategie comună, probabil că fiecare vrea cât mai mult din funcțiile și pozițiile importante. La europarlamentare s-a dat vot negativ, nu pentru un partid s-au altul. N-am "tipat"😀😀 Mie personal mi se pare o idee proasta sa schimbi guvernul acum, in rest iti dau dreptate... Daca te dai mare opozitie, trebuie sa fii pregatit pentru orice varianta posibila, nu sa te faci de ras, ca-ti pierzi repejor votantii 1
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 14, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 14, 2019 picoane daca vine opozitia la putere iti scade pensiaRăspopitule, mai am destul de mult până la pensie, care oricum, va fi mult peste veniturile tale de lumpen! Am pensie de handicapat Stim. 1 3
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 14, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Iunie 14, 2019 Răspopitule, mai am destul de mult până la pensie, care oricum, va fi mult peste veniturile tale de lumpen! Stim.Bine ca recunosti ca ai pensie de handicapat =)))) =))))
n e l u Reputație: 59 Postat Iunie 14, 2019 Oras:sub patrafir Oras:sub patrafir Postat Iunie 14, 2019 Răspopitule, mai am destul de mult până la pensie, care oricum, va fi mult peste veniturile tale de lumpen! Stim.iti pun 335/25 R22 pe mecla
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 14, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 14, 2019 Bine ca recunosti ca ai pensie de handicapat =)))) =))))Știm că ești analfabet funcțional, nu trebuie să repeți! :laugh2 1 2
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 14, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 14, 2019 iti pun335/25 R22 pe mecla Stai parcat, oligofrenule! 1 3
n e l u Reputație: 59 Postat Iunie 14, 2019 Oras:sub patrafir Oras:sub patrafir Postat Iunie 14, 2019 Bine ca recunosti ca ai pensie de handicapat =)))) =))))de tablagiu tarabagiu in obor 1
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 14, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Autor Postat Iunie 14, 2019 E vreun topic pe care sa nu incercati sa va dati muie zilnic mai mult dacat iau eu intr-o luna? Asta cu pensia de handicap nu e deloc o gluma buna, sa va fereasca al de sus sa ajungeti in asa situatie vreodata! 1
n e l u Reputație: 59 Postat Iunie 14, 2019 Oras:sub patrafir Oras:sub patrafir Postat Iunie 14, 2019 Stai parcat, oligofrenule!linge-mi-ai cacatii de caine dintre striurile de la pneuri 2
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 14, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Iunie 14, 2019 Știm că ești analfabet funcțional, nu trebuie să repeți! :laugh2Stii pe mortii tai, vezi ca nici conjugarea verbului a sti nu o folosesti corect la persoana a doua singular
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 14, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Iunie 14, 2019 de tablagiu tarabagiu in oborHahahhaa
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 14, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 14, 2019 E vreun topic pe care sa nu incercati sa va dati muie zilnic mai mult dacat iau eu intr-o luna? Asta cu pensia de handicap nu e deloc o gluma buna, sa va fereasca al de sus sa ajungeti in asa situatie vreodata!Ei știu. Beneficiază de ea. :laugh2 :laugh2 :laugh2Btw ... tu câtă iei? De muie, zic. :laugh2 1 3
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 14, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 14, 2019 Stii pe mortii tai, vezi ca nici conjugarea verbului a sti nu o folosesti corect la persoana a doua singularCând spun că ești handicapat ...Și mai lasă morții, jegosule! 1 3
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 14, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Autor Postat Iunie 14, 2019 Ei știu. Beneficiază de ea. :laugh2 :laugh2 :laugh2Btw ... tu câtă iei? De muie, zic. :laugh2 Cata vreau😀😀😀 3
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 14, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Iunie 14, 2019 Când spun că ești handicapat ...Și mai lasă morții, jegosule! Pe celalalt.topic vorbesti de mame, mi-as pula asta mare de 28cm in mata' 1
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 14, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 14, 2019 Cata vreau :laugh2 1 4
n e l u Reputație: 59 Postat Iunie 14, 2019 Oras:sub patrafir Oras:sub patrafir Postat Iunie 14, 2019 Stii pe mortii tai, vezi ca nici conjugarea verbului a sti nu o folosesti corect la persoana a doua singularpicon e chizdofrenic(schizofrenic), aude 2 voci, una in urechea stanga care ii spune ca e prost si una in urechea dreapta care ii zice ca e **spam editat** 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum