Sari la conținut

Motiunea de cenzura

Postări Recomandate

• Oras:Ibiza
Postat

picon e chizdofrenic(schizofrenic), aude 2 voci, una in urechea stanga care ii spune ca e prost si una in urechea dreapta care ii zice ca e **spam editat**

Aprob

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Pe celalalt.topic vorbesti de mame, mi-as pula asta mare de 28cm in mata'

Nu, te înșeli, handicapatule!

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:sub patrafir
  • Oras:sub patrafir
Postat

Când spun că ești handicapat ...

Și mai lasă morții, jegosule! 

esti mort impotentule, nici cu limba nu mai starnesti curvele

• Like 2
Postat

Am pula mare, te ajuta cu ceva ? Sugi pula tu si tot neamul tau de oligofreni

esti mort impotentule, nici cu limba nu mai starnesti curvele

Doi căcați pansați. Poate vă și futeți între voi, flaușaților!

• Like 1
  • Minus 3
  • Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Hai ca e mai tare circu' decat parlamentu'😀😀 Lasa-l dreaq de guvern, noi sa ne muim, Amin!

• Like 2
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Quod erat demonstrandum... acum astept declaratiile spasite cu ton de scuza pentru alegatorii dezamagiti... si spumele la gura indreptate catre "tradatorii" care n-au votat cum trebuie

• Oras:Neverland
Postat

Quod erat demonstrandum...

Mi scuzate por favor, ti s au predat limbi străine in scoala generala? :)

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Mi scuzate por favor, ti s au predat limbi străine in scoala generala? :)

Da, franceza, engleza si latina...
  • Like 2
Postat

Da, franceza, engleza si latina...

Aham, mai vrei sa inveti o limba străină? :)

Te invat eu, greacă, te ar coafa? ðŸ˜

Postat

Când spun că ești handicapat ...

Și mai lasă morții, jegosule! 

ce mortii tai ai hodorogule ? cand dai like-uri la injuraturi de mame ale orfanului nu mai esti deontolog ? mi-as pula in mortii ma tii

• Like 1
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Chiar n-aveti destul loc sa va injurati? De zile-n sir tot asa o tineti, nu mai sunteti nici amuzanti, nici macar idei de injurat nu mai aveti, va repetati... Pe voi nu v-au nascut niste femei, ati aparut din supa oceanica si va inmultiti prin diviziune celulara, ca microbii!

• Like 5
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Aham, mai vrei sa inveti o limba străină? :)

Te invat eu, greacă, te ar coafa?

Daca vorbesti greaca la fel cum amesteci italiana cu spaniola, zic pas...

Postat

ce mortii tai ai hodorogule ? cand dai like-uri la injuraturi de mame ale orfanului nu mai esti deontolog ? mi-as pula in mortii ma tii

Ce-ți mai pasă de puncte, debilule!  :laugh2  Cum mă mai joc cu creierașul tău de cimpanzeu sifilitic! 

• Like 1
  • Minus 4
Vizitator sleepingfox
Reputație: 0
Postat

:slap2  :laugh2

iesi ba in plm de afumat

• Like 4
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Am corectat eu !

Da, tu stii mai bine, eu n-am pierdut ani din viata citind atatea rahaturi... Si inca ceva, am o oarecare doza de respect pentru astia care injura de pe conturile lor si isi asuma, de restul un milion de clone ce sa zic. .. e usor sa te dai cocos de dupa gard... Probabil cei care injura si fut virtual mamele altora, sunt ferm convinsi ca propriile mame s-au futut doar o data-n viata, cand i-au zamislit pe ei, cei drepti, destepti si fara pata!
  • Like 2
Vizitator breakingbad
Reputație: 0
Postat

Cirque du Soleil in Parlament... Nu credeam ca opozitia se poate face de ras mai mult dacat a facut-o pana acum! Hal de text de motiune incropita "pe genunchi" (probabil ai Ralucai Turcan), si l-au trimis fix pe un "gigel" sa o citeasca in plen, culmea chiar Gigel Stirbu il cheama Astia chiar nu au simtul ridicolului?

Nu prea scriu la celelalte discutii generale prefer sa postez bancuri,dar mi se par foarte amuzanti cei care au pretentii de la Raluca Turcan,Rares Bogdan,Orban sau Barna,in esenta sunt aceleasi personaje analfabete ca Dancila sau care doar vor sa prinda si ei osul cum il prinsese Dragnea,ca sa sintetizez se schimba doar numele fraierilor care sunt la conducere si care pun mana pe ciolan,mi se pare pueril ca la 30 de ani de la revolutie sa avem pretentii sa inlocuim niste analfabeti si hoti cu alti si sa credem ca se va schimba ceva in tara in viitorul apropiat.

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Nu prea scriu la celelalte discutii generale prefer sa postez bancuri,dar mi se par foarte amuzanti cei care au pretentii de la Raluca Turcan,Rares Bogdan,Orban sau Barna,in esenta sunt aceleasi personaje analfabete ca Dancila sau care doar vor sa prinda si ei osul cum il prinsese Dragnea,ca sa sintetizez se schimba doar numele fraierilor care sunt la conducere si care pun mana pe ciolan,mi se pare pueril ca la 30 de ani de la revolutie sa avem pretentii sa inlocuim niste analfabeti si hoti cu alti si sa credem ca se va schimba ceva in tara in viitorul apropiat.

Multumesc pentru bancuri si melodiile zilnice, tie si celorlalti care mai posteaza! Poate ar trebui politicienii astia sa invete de la tine ce inseamna un banc bun, pana acum toti sunt doar niste glume proaste...
  • Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...