Sari la conținut

Poze Nevestelor/prietenelor noastre ! (da-ti Note!)

Postări Recomandate

Vizitator lig76ct
Reputație: 0
Acum 4 minute, Catalinn1234 a spus:

Bună! Suntem un cuplu de 18 ani. Cautam cupluri mature pentru sex în 4 cu schimb de parteneri. Nu dorim bărbați singuri deci nu va pierdeți vremea. Pentru a ne asigura ca sunteți cuplu vrem sa fim contactați doar de partea feminina la nr de tel. 0774476300! Repet doar cu partea feminina stam de vorba. 

Colegu eu am un cuplu în coteț o purcea de de 160 kg și un vier de 200 kg îi primești? Pot să te sun să auzi grohăitul scroafei trimit și poze cu ei dacă vrei să ști că sânt foarte curați nu au probleme cu igiena eu îi spăl cu furtunul așa că să nu-ți faci griji în privința asta,singura grija este că trebuie să te comporți bine cu ei și înainte de acutul sexual trebuie să le dai bine să mănânce niște 🌽 să aibă putere mai ales la vier ca s-o satisfacă bine pe domnișoara

Link spre comentariu
  • Telefon: 0769999999
  • Oras:all
Acum 3 ore, Catalinn1234 a spus:

Bună! Suntem un cuplu de 18 ani. Cautam cupluri mature pentru sex în 4 cu schimb de parteneri. Nu dorim bărbați singuri deci nu va pierdeți vremea. Pentru a ne asigura ca sunteți cuplu vrem sa fim contactați doar de partea feminina la nr de tel. 0774476300! Repet doar cu partea feminina stam de vorba. 

de opspe ani varsta voastra adunata sau impreuna?

• Like 1
Link spre comentariu

si daca ie 2 femei ce te faci?

• Haha 2
Link spre comentariu
Vizitator lig76ct
Reputație: 0

Colegu dacă tot ai făcut oferta pune și tu niște poze aici cu voi în acțiune sau măcar cu păsărica domnișoarei să vedem dacă merită oferta sau nu, arăt și eu poza purceiilor mei să vadă și ei dacă le place sau nu

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
La 14.11.2021 la 15:24, mount28 a spus:

Eu am vrut sa fiu elegant .. si alea de 50+ au trecut de 30+ 😂😂. De 50+ am vazut in filme si la eforie la namol . N.am atins inca una de 50+ 

Iti recomand. Eu am prins 2 bune rau, nu le dadeai 50+. Si se fwt calumea.

Link spre comentariu

• Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Acum 1 oră, lig76ct a spus:

Ești plecat de acasă mult timp de soția are nevoie de DILDO?

Tu crezi ca dildo il foloseste femeia cand tu esti plecat? Poate il foloseste cand i o dai la cioc sau anal…se joaca, se excita…priveliste ptr tine. Nu ai si tu idei? Plm devino si tu mai open mind 😊

• Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...