Sari la conținut

Pozele nevestelor/prietenelor noastre ! (dati note!)

Postări Recomandate

• Oras:Arad
  • Oras:Home town
Postat
Acum 2 minute, rayvan889 a spus:

Multumim pentru ajutorul cu link-urile. Prietena/sotia lui Vlad este o superbitate😍

Npc

• Like 1
Postat

Am fost foarte activ pe site in urma cu multi ani. Am devenit inactiv pentru ca m-am lasat de curve (fiecare cu etapele lui). Am intrat intamplator si m-a intrigat topicul. Postarea cu sotia lui Vlad, superba ... dar in rest, am incercat alte 15-20 pagini in spate  aleatoriu, toate sunt expirate sau nu functioneaza. Imi place acest topic, imi place sa fac poze, imi place sa fac si multe clipuri, vreau doar sa inteleg mai bine cat si cum se arata, pentru cat timp etc. Daca toate sunt puse cu date scurte de expirare, parca asa as posta si eu ... 

Postat
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
  • Oras:RO
  • Oras:RO
Postat
1 oră în urmă, th3und3ad a spus:

Nu functioneaza. Cred ca, ori l-ai setat pe privat, ori l-ai pus pentru 5-10 minute sau nu l-ai incarcat corect pe site.

https://ibb.co/9ZTG8tF

Asta apare la ambele link-uri.

Da, chiar nu știu. Mai încerc o dată și vedem. Sorry!!!

• Oras:bucuresti
Postat

numai puneți frate poze și videoclipuri din astea că ne ia inima 😂😂😂 e și cald afară 😀😅

Postat
Acum 26 minute, tevezis a spus:

numai puneți frate poze și videoclipuri din astea că ne ia inima 😂😂😂 e și cald afară 😀😅

Sfatul meu. Da o raita pe la sectiunea concurs poze. La domnisoara roxy19. Sa vezi acolo material de stop cardiac.

Postat
Acum 7 ore, th3und3ad a spus:

Sfatul meu. Da o raita pe la sectiunea concurs poze. La domnisoara roxy19. Sa vezi acolo material de stop cardiac.

daa @roxy19 e ce trebuie am vizitat-o  acum câțiva ani și e ce trebuie recomand din tot sufletul ❤️🌡️

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...