Sari la conținut

ALTCEVA

Postări Recomandate

• Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Hai sa vorbim despre ALTCEVA, fara a vorbi de CINEVA... Incep eu, in buna traditie britanica, hai sa vorbim despre vreme. Subiect neutru, nepurtator, sper, de injuraturi, altele decat la adresa caniculei din Bucuresti sau de pe unde sunteti fiecare.

Sau hai sa vorbim despre mini-vacanta de Rusalii, pe unde 'fugim' sa ne racorim/relaxam un pic...

• Confuz 1
  • Oras:Ping 3 Ms
Postat

Ești la ora asta la fel de beată ca și Amada, în zilele ei proaste :)))

Ai mai deschis un topic la fel de amiguu, în care era vorba despre oricine, mai puțin despre tine :

https://nimfomane.com/forum/topic/135669-no-amada-here/

PS. Da-ți-ar mamaie cu buricul în frunte și restul PSD-iștilor peste 70 de ani ce n-au avut înca ocazia... :)))

• Like 1
Postat

Ai mai deschis un topic la fel de amiguu, în care era vorba despre oricine, mai puțin despre tine :

PS. Da-ți-ar mamaie cu buricul în frunte și restul PSD-iștilor peste 70 de ani ce n-au avut înca ocazia... :)))

Nici beata nu scriu asa ceva. ;)

• Like 1
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Nu te obliga nimeni sa citesti sau sa raspunzi la "ambiguitatile" mele, despre mine sa scrie cine si ce vrea pe topicul meu... Pur si simplu incerc sa vad daca mai exista persoane care pot discuta fara sa injure/jigneasca pe cineva...
  • Like 1
  • Confuz 1
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Domnisoara draga, aici nici Btaman impreuna cu Superman si Iron Man de si-ar uni fortele nu ar putea face fata. Iar tu inca mai crezi in Mos Gerila !!!???

Nu mai cred in Mos, dar mai sunt inca Oameni in care cred🙂
  • Like 1
Postat

Nici beata nu scriu asa ceva. ;)

Amada, propun să ne băgăm plua ta în gura la proasta satului de Eva ce te te subestimează și te suplinește/complinește pe la DG, care în loc să sugă plua pe la topicele EI, unde nu-i activitate defel!!!

Și-a găsit de o vreme încoace s-o sugă la DG și ți l-a racolat pe limbricuț89.

Dă-l dreaq de papagal. Ideea e că și-a găsit cu cine să se pună, cu tine!! :))) Amețitele astea nu te pot ataca decât în gașcă, venit-a și hiena cu cont roșu să te muște de coor când te-a văzut căzută. Foarte urăt! :(

Tu tre să ai încredere în idiom, în inadvertențe semantice și în orice altceva ți se pare că restul lumii estem înmărmurită, că dacă nu vine șeful și te satură de ..., cel mai probabil o să ma visezi în vise umede din nou și din nou. Sunt Zburătorul Thău cu blonde plete, Misschien !  

Misschien în olandeză inseamnă : poate :)))

Țuc!

Postat

Amada, propun să ne băgăm plua ta în gura la proasta satului de Eva ce te te subestimează și te suplinește/complinește pe la DG, care în loc să sugă plua pe la topicele EI, unde nu-i activitate defel!!!

Și-a găsit de o vreme încoace s-o sugă la DG și ți l-a racolat pe limbricuț89.

Dă-l dreaq de papagal. Ideea e că și-a găsit cu cine să se pună, cu tine!! :))) Amețitele astea nu te pot ataca decât în gașcă, venit-a și hiena cu cont roșu să te muște de coor când te-a văzut căzută. Foarte urăt! :(

Tu tre să ai încredere în idiom, în inadvertențe semantice și în orice altceva ți se pare că restul lumii estem înmărmurită, că dacă nu vine șeful și te satură de ..., cel mai probabil o să ma visezi în vise umede din nou și din nou. Sunt Zburătorul Thău cu blonde plete, Misschien !  

Misschien în olandeză inseamnă : poate :)))

Țuc!

Iubire, nu o spun sarcastic, m-ai frapat cu ce ai spus la un moment dat! Citind am zis ca rar, spre deloc, vad atata ratiune, plina de curaj...

Si cand te gandesti ca te lasam pierdut...

Hai ca poti, ba si mai mult! ;)

:hug1

Vizitator loving boy
Reputație: 0
Postat

Vai.

Vai de ea.

Vai de :) mea.

Vizitator gvbolovan
Postat

... Pur si simplu incerc sa vad daca mai exista persoane care pot discuta fara sa injure/jigneasca pe cineva...

Mai există :)

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Hai sa vorbim despre ALTCEVA, fara a vorbi de CINEVA... Incep eu, in buna traditie britanica, hai sa vorbim despre vreme. Subiect neutru, nepurtator, sper, de injuraturi, altele decat la adresa caniculei din Bucuresti sau de pe unde sunteti fiecare.

Sau hai sa vorbim despre mini-vacanta de Rusalii, pe unde 'fugim' sa ne racorim/relaxam un pic...

vorbim de amada care vrea sa fie moderatoare pe forum : https://nimfomane.com/forum/topic/136197-pe-care-va-mananca-sa-fiu-moderatoare/

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

vorbim de amada care vrea sa fie moderatoare pe forum : https://nimfomane.com/forum/topic/136197-pe-care-va-mananca-sa-fiu-moderatoare/

Am vazut, spor in continuare, mai frumos a fost in seara asta spectacolul fantanilor de la Piata Unirii, in compania prietenilor

• Like 1
  • Oras:Ucea
Postat

Am vazut, spor in continuare, mai frumos a fost in seara asta spectacolul fantanilor de la Piata Unirii, in compania prietenilor

Prietenii, mdaaa, mai ales

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Prietenii, mdaaa, mai ales

Nu stiu exact ce ai vrut sa zici cu replica asta, dar da, mai ales prietenii

Postat

Nu stiu exact ce ai vrut sa zici cu replica asta, dar da, mai ales prietenii

Nu știi, da’ ști, te-ai împrăștiat peste tot ca diareea și postezi în neștire, poate o mai pica vreun fraer și prietenii, shure.

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Nu știi, da’ ști, te-ai împrăștiat peste tot ca diareea și postezi în neștire, poate o mai pica vreun fraer și prietenii, shure.

Le "vezi" si tu ca marea ghicitoare a forumului? Nu cred ca v-am intrecut in postari, mai ales cand va injurati cu spor intre voi... Crezi ce vrei, nu m-am bagat in discutiile tale, dar daca chiar simti nevoia, continua sa-mi zici de "dulce"!
Postat

Le "vezi" si tu ca marea ghicitoare a forumului? Nu cred ca v-am intrecut in postari, mai ales cand va injurati cu spor intre voi... Crezi ce vrei, nu m-am bagat in discutiile tale, dar daca chiar simti nevoia, continua sa-mi zici de "dulce"!

Mvaaai, cât sarcasm!

Nu “văd” nimic, mami, doar am cunoscut mai mult decât suficient de multe târfe, ca să știu, nu să “văd”, chestii. Mai ales dacă-i vorba de minciună sau ipocrizie.

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Mvaaai, cât sarcasm!

Nu “văd†nimic, mami, doar am cunoscut mai mult decât suficient de multe târfe, ca să știu, nu să “vădâ€, chestii. Mai ales dacă-i vorba de minciună sau ipocrizie.

Aha... Si cunoscand suficiente, ai ajuns "profiler"... Esti si tu in categoria celor pentru care expresia "curva proasta" reprezinta un pleonasmðŸ˜ðŸ˜ E doar un forum de pierdut vremea, atunci cand am chef, ceea ce si tu faci... Asa ca as putea trage aceeasi concluzie si despre tine, iti cauti prieteni pe-aici, esti mincinos si ipocritðŸ˜ðŸ˜
Postat

Aha... Si cunoscand suficiente, ai ajuns "profiler"... Esti si tu in categoria celor pentru care expresia "curva proasta" reprezinta un pleonasm E doar un forum de pierdut vremea, atunci cand am chef, ceea ce si tu faci... Asa ca as putea trage aceeasi concluzie si despre tine, iti cauti prieteni pe-aici, esti mincinos si ipocrit

Aham, cam așa.

Psihologia și “evoluția” târfelor este simplă, nu-i nevoie să fi “profiler”. Posibil să nu fi acumulat tu destui kilometri și să nu știi cum vine treaba, da’ mă cam îndoi. Ia-o mai încet cu pianu’ pă scări, că să fură curent în draci.

• Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

La Mamaia Nord!!

• Like 6
  • Minus 4
Vizitator olʎ
Postat

UP    :laugh2

• Like 2
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...