M0ff0ss Reputație: 322 Postat Noiembrie 1 Partajează Postat Noiembrie 1 Acum 6 ore, Laris a spus: Sa stii ca nici eu nu am vazut cluburile din Tm, nu am fost😂 Cred că ai pierdut (poate) niște seri.. Epice 🙂 Poate te răzgândești.. 1 Link spre comentariu
M0ff0ss Reputație: 322 Postat Noiembrie 1 Partajează Postat Noiembrie 1 Acum 10 ore, cleopatra01 a spus: Astepam recenziile ... Foaie verde și-o surcea Tot Banatu' este fruncea! Foaie verde și-un trifoi U.L.. e de la noi 😋 Timișoara.. oraș frumos, Avem și user-ul faimos, Fete faine, clienți frumoși, Cu toții suntem păcătoși. 🤷♂️ Doar recenzii, caterincă, Și o dușcă de pălincă. Cearta o lăsăm la alții, Noi, aici, suntem ca frații! 💪 Dacă Șefa dă un vot, Le-o mai dăm și peste bot, Să nu uite niciodat' Adevăru-i.. adevărat! 6 1 Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4289 Postat Noiembrie 2 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 2 1 oră în urmă, nellu2012 a spus: Cat mi-as dori sa pot sa scriu si eu astfel de recenzii. Mai sunt unii de aici ( @Ioan4141 care scrie..."al dracului" de bine dar care din pacate e cam zgarcit in ultimul timp)...eu din pacate...fac doar matematica (sau fac pe profesorul...dau note...mari). Felicitari pentru recenzie! Mi-a placut maxim. Multumesc de apreciere! Cand esti stimulat si gasesti actrita potrivita, ii joaca de copii. ..inspiratia curge suvoi, trebuie doar sa controlezi cand dai drumu' recenziei,sa nu fie (totusi) prea mult, si nu interpretarile unora ma preocupa, cat situatia in care fata s ar putea simtii stanjwnita de anumite detalii din relatare (sunt foarte putine momentele cand ma intereseaza aspectul asta, in special cand descopar ca poate inca nu si a pierdut din umanitate). Felicitarile mele pentru premiul proaspat adjudecat, la cat mai multe!🍻 1 1 dag dal gas! Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4289 Postat Noiembrie 2 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 2 Acum 49 minute, ninu_f a spus: Ii tinerică domnișoara sau ? E milf, ninuțule. D'aia fina de catifea dag dal gas! Link spre comentariu
Ga180575 Reputație: 3 Postat Sâmbătă la 20:24 Oras:Salzburg Oras:Salzburg Partajează Postat Sâmbătă la 20:24 Mna,ce v-am zis de Floricica aka Viviane s-a spart ca un balon😂. Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6192 Postat Duminică la 17:03 Partajează Postat Duminică la 17:03 57 minutes ago, farafiltre said: (am tot sperat pana in ultima clipa ca nu i a atarnat niciodata nimic) 🤔 1 Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4289 Postat Duminică la 17:49 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Duminică la 17:49 Acum 41 minute, altmarz a spus: 🤔 🤷🏿♂️ M am dezmeticit tarziu ca era o fetita nefireasca...ma supsese deja ( ș'a fost o muişcă de minim 8.5😆)) 2 dag dal gas! Link spre comentariu
KhaemWaset Reputație: 11 Postat Duminică la 18:17 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Duminică la 18:17 Acum 21 ore, Ga180575 a spus: Mna,ce v-am zis de Floricica aka Viviane s-a spart ca un balon😂. Cum? Detalii? Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33730 Postat Duminică la 18:49 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Duminică la 18:49 Off, off.....acum m-am mai liniștit ! 🤣🤣 Acum 2 zile am invitat-o pe @Tania_ sa vina cu mine la nunta lu' @nellu2012 dar și sa ne voteze topicul , și ce vezi : nici un raspuns 😁 Era sa întru în depresie , dar azi am văzut ca ea a votat atunci , doar ca alt topic 😂 Draga de ea a votat "Clientul perfect " .....știu ca titlul suna bine, dar sunt sigur ca nu a citit circul de acolo . Da nu-i bai, intenția contează! 😃 În fine, acum m-am mai liniștit și ii mulțumesc ptr.vot, și tot sper că vine cu mine la nunta ( dacă se mai ține ) . Ps. Ce circ a ieșit cu voturile de la Topicul Anului 🤦♂️ 🤣🤣 3 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6192 Postat Duminică la 18:52 Partajează Postat Duminică la 18:52 2 minutes ago, 22leon said: dar azi am văzut ca ea a votat atunci , doar ca alt topic 😂 Merita pedepsita zic... 1 Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4289 Postat Duminică la 19:54 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Duminică la 19:54 1 oră în urmă, 22leon a spus: Off, off.....acum m-am mai liniștit ! 🤣🤣 Acum 2 zile am invitat-o pe @Tania_ sa vina cu mine la nunta lu' @nellu2012 dar și sa ne voteze topicul , și ce vezi : nici un raspuns 😁 Era sa întru în depresie , dar azi am văzut ca ea a votat atunci , doar ca alt topic 😂 Draga de ea a votat "Clientul perfect " .....știu ca titlul suna bine, dar sunt sigur ca nu a citit circul de acolo . Da nu-i bai, intenția contează! 😃 În fine, acum m-am mai liniștit și ii mulțumesc ptr.vot, și tot sper că vine cu mine la nunta ( dacă se mai ține ) . Ps. Ce circ a ieșit cu voturile de la Topicul Anului 🤦♂️ 🤣🤣 Vagabond, ai observat cat de bine sta pe glezna si imediat te ai gandit sa ti asortezi "batista" de la sacou, cu rochia dansei😁 1 dag dal gas! Link spre comentariu
Sabina100 Reputație: 2423 Postat Duminică la 20:37 Oras:In your mind Oras:In your mind Partajează Postat Duminică la 20:37 Votat Topicul "Adevărul adevărat" de Banat!😇 si @22leon, evident🙃 Succes! 3 2 Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4289 Postat Luni la 09:30 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Luni la 09:30 Acum 4 ore, marcos012 a spus: Se poate...sau nu ,locatia Rebreanu,față de Porumbescu,cam mare diferenta...lipsa altei persoane în apartament...comportamentul... Intre timp au mai trecut si prin torontalului, divizua9c, asta nu are vreo relevanta. A doua persoana poate merge si la plimbare la nevoie, sau poate fii pe deplasare, nu are nicio insemnatate. Tot ce conteaza ii recenzia pe care a lasat o baiatu' ala, si amanuntul pe care l a adus jè ( care nu i pe presupuneri, ii pe decalotat membru') Am lasat si raport ca sa fie unite vreo trei topicuri, nu s au luat masuri, o sa mai las si in viitorul indpartat😁 dag dal gas! Link spre comentariu
Cristip32 Reputație: 19 Postat Luni la 10:25 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Luni la 10:25 52 minutes ago, farafiltre said: Intre timp au mai trecut si prin torontalului, divizua9c, asta nu are vreo relevanta. A doua persoana poate merge si la plimbare la nevoie, sau poate fii pe deplasare, nu are nicio insemnatate. Tot ce conteaza ii recenzia pe care a lasat o baiatu' ala, si amanuntul pe care l a adus jè ( care nu i pe presupuneri, ii pe decalotat membru') Am lasat si raport ca sa fie unite vreo trei topicuri, nu s au luat masuri, o sa mai las si in viitorul indpartat😁 Am si eu o intrebare din pura curozitate.. De unde stii tu toate locatiile pe unde trec fetele? Mergi dupa ele si le tii lumanarea peste tot unde se duc? Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4289 Postat Luni la 10:36 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Luni la 10:36 Acum 22 minute, Cristip32 a spus: Mergi dupa ele si le tii lumanarea peste tot unde se duc? Nu, le vizitez. Si nu stiu la toate, stiu in special la cele care lucreaza de noapte. Daca mai ai si alte nelamuriri, sunt aici🙂 dag dal gas! Link spre comentariu
Cozonac77 Reputație: 3598 Postat Luni la 10:37 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Luni la 10:37 Acum 48 minute, farafiltre a spus: Am lasat si raport ca sa fie unite vreo trei topicuri, nu s au luat masuri, o sa mai las si in viitorul indpartat😁 Adică ce insinuezi? Că stimabila doamnă Cleopatra nu-și face treaba? 🥲 Am fost la ea(Alexa/Ana/Diana...Desdemona și ce alte nume și-o mai alege) acu' vreo 2-3 săptămâni. În seara când am plecat dezamăgit de la Zulema. Avea locația là Ring atunci. Când am ajuns la ea era dejá noapte, dar m-a recunoscut chiar și așa. Eu nu mai țineam minte mare lucru de la prima vizită, dar de data asta am plecat chiar Foarte satisfăcut de la ea. Era vraiște în apartament...dar astea's detalii mai puțin importante. Ca prestație a fost mițococo Văru' , dacă mai dai o geană pe aici.... Să știi că acuma am înțeles de ce erai așa fiert după ea 😁 2 Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4289 Postat Luni la 11:01 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Luni la 11:01 Acum 24 minute, Cozonac77 a spus: Adică ce insinuezi? Că stimabila doamnă Cleopatra nu-și face treaba? 🥲 Am fost la ea(Alexa/Ana/Diana...Desdemona și ce alte nume și-o mai alege) acu' vreo 2-3 săptămâni. În seara când am plecat dezamăgit de la Zulema. Avea locația là Ring atunci. Când am ajuns la ea era dejá noapte, dar m-a recunoscut chiar și așa. Eu nu mai țineam minte mare lucru de la prima vizită, dar de data asta am plecat chiar Foarte satisfăcut de la ea. Era vraiște în apartament...dar astea's detalii mai puțin importante. Ca prestație a fost mițococo Văru' , dacă mai dai o geană pe aici.... Să știi că acuma am înțeles de ce erai așa fiert după ea 😁 😆 cred ca doar din cauza volumului mare de lucru, ii singurica si prea solicitata. Daaa, ca fizic (doar ca fizic) ii piticot cu un cap in plus. Var'tu asta a tinut o tirata atata timp, a lasat sa se vada doar partile negative.😄 Is curios cum se comporta si "sefa", dar momentan nu mi am permis sa risc nimic. 3 dag dal gas! Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33730 Postat Luni la 12:41 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Luni la 12:41 Acum 15 ore, Sabina100 a spus: Votat Topicul "Adevărul adevărat" de Banat!😇 si @22leon, evident🙃 Succes! Bine ai revenit ! Sa ști ca mi-au lipsit poeziile tale și starea de buna dispoziție pe care o transmiteai. Mulțumesc ptr. ambele voturi ! 😘 2 Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4289 Postat Luni la 13:08 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Luni la 13:08 Acum 21 minute, 22leon a spus: Bine ai revenit ! Sa ști ca mi-au lipsit poeziile tale și starea de buna dispoziție pe care o transmiteai.* M a mirat ca nu si a facut intrarea in stilul ce o caracterizeaza, pentru ea ii simplu ca si cand tre sa i fac eu observatie unuia/eia ce mi se baga in fata cand is in coada la meniul zilei😆 2 dag dal gas! Link spre comentariu
KhaemWaset Reputație: 11 Postat Luni la 16:04 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Luni la 16:04 Acum 19 ore, Sabina100 a spus: Votat Topicul "Adevărul adevărat" de Banat!😇 si @22leon, evident🙃 Succes! Hey, tu erai tipa aia faina de pe forum. Te țin minte de anu trecut 😁 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33730 Postat Luni la 16:54 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Luni la 16:54 Cine dorește să-și îmbunătățească vocabularul cu "rugaciuni" , aveți un model în ultimele postari pe Curtea Supremă 🤦♂️😂 Link spre comentariu
KhaemWaset Reputație: 11 Postat Luni la 22:28 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Luni la 22:28 Acum 5 ore, 22leon a spus: Cine dorește să-și îmbunătățească vocabularul cu "rugaciuni" , aveți un model în ultimele postari pe Curtea Supremă 🤦♂️😂 Aoleu, imi place și mai mult de @AlexaNdra1q acuma 😁😘🥰 Hai la Timișoaraaaaa 😘😘😘 1 Link spre comentariu
Membru Premium danp123 Reputație: 2818 Postat Miercuri la 05:21 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Miercuri la 05:21 51 minutes ago, ALEX1_1 said: O intrebare care nu are legatura cu acest topic. Sper sa nu ma injurati. Cine credeti ca va castiga Trump sau Harris? Eu sper din tot sufletul ca va castiga Harris. Trump e un incompetent, venal, narcisist, mincinos, misogin... pe langa faptul ca are vise de dictator! 2 Link spre comentariu
Cristip32 Reputație: 19 Postat Miercuri la 06:44 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Miercuri la 06:44 1 hour ago, danp123 said: Eu sper din tot sufletul ca va castiga Harris. Trump e un incompetent, venal, narcisist, mincinos, misogin... pe langa faptul ca are vise de dictator! Se pare ca unii vor iar sa mearga la futut cu masca pe figura sau niste razboaie noi in lume, ca n-avem destule... Trump clar.. Un lider trebuie safie puternic, nu slab, ca batranelul dinainte si Kamala, care tot ea a condus si pana acum. In plus sunt mari interese financiare sa castige Trump, prntre care si al meu personal. Link spre comentariu
Cozonac77 Reputație: 3598 Postat Miercuri la 07:28 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Miercuri la 07:28 La 01.11.2024 la 12:59, cleopatra01 a spus: Poarta-te frumos si scrieti recenzii daca vreti votul meu. 😇 Trebuie sa ma convingeti ca Banatul merita mai mult decat Bucurestiul. 😊 Mulțumim frumos 😇 N-am uitat de promisiune, dejá am reacționat cu dragoste' la postările dumneavoastră 🥰 1 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum