M0ff0ss Reputație: 843 Postat Duminică la 19:49 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Duminică la 19:49 La 19.07.2025 la 18:13, mariustim a spus: ..... mare grija dragi colegi 😘 Nu mă pot abține.. 😂 Zí sincer, sunteți vecine și.. deranjează? 🙂
ShadowX40 Reputație: 106 Postat Duminică la 20:15 Oras:TImisoara Oras:TImisoara Postat Duminică la 20:15 @Cozonac77 Vere eu cred c-ai luat-o pe blonda netatuata si ati fugit in lume c-a disparut si ea din oras si tu de pe aici Sa fie intr-un ceas bun! 4
Membru Premium farafiltre Reputație: 5024 Postat Duminică la 20:51 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Duminică la 20:51 Iar am dat de futem, sau ne futem(!?)...anunt cu nume si numar nou nouţ😁😆 dag dal gas!
M0ff0ss Reputație: 843 Postat Duminică la 21:18 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Duminică la 21:18 Acum 25 minute, farafiltre a spus: Iar am dat de futem, sau ne futem(!?)...anunt cu nume si numar nou nouţ😁😆 Poze reale, confirmă cu tatuajul?
Membru Premium farafiltre Reputație: 5024 Postat Duminică la 21:27 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Duminică la 21:27 Acum 8 minute, M0ff0ss a spus: Poze reale, confirmă cu tatuajul? Nunu, ii fara tatuaje...unii spun ca foloseste obiectiv de ultima generatie. In anunt m a atras ca nu mi erau cunoscute pozele, ca e' noua in oras si la ce frumos m a "imbiat" cu 150/300 mi a fost greu sa i rezist😆 dag dal gas!
M0ff0ss Reputație: 843 Postat Duminică la 21:36 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Duminică la 21:36 Acum 6 minute, farafiltre a spus: ... ce frumos m a "imbiat" cu 150/300 mi a fost greu sa i rezist😆 Poa' te știe că lași oricum.. ciubuc 😂 Tocmai ai fost.. agățat 😋
ShadowX40 Reputație: 106 Postat Duminică la 21:56 Oras:TImisoara Oras:TImisoara Postat Duminică la 21:56 1 hour ago, farafiltre said: Iar am dat de futem, sau ne futem(!?)...anunt cu nume si numar nou nouţ😁😆 Iar vorbesti codat tu cu poreclele tale Fii mai explicit sa inteleg si eu de cine zici ca-t ipalce la maxim sa ne bagi in ceata! 2
Membru Premium farafiltre Reputație: 5024 Postat Duminică la 21:57 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Duminică la 21:57 Acum 20 minute, M0ff0ss a spus: Poa' te știe că lași oricum.. ciubuc 😂 Tocmai ai fost.. agățat 😋 I am lasat vineri la căşti, m am gandit ca poate asa nu ma mai acuza (in numa cateva ore) ca i am furat temiri ce😃 dag dal gas!
Membru Premium altmarz Reputație: 6865 Postat Duminică la 22:02 Membru Premium Postat Duminică la 22:02 4 minutes ago, farafiltre said: I am lasat vineri la căşti, Ai picat la fix Aveam nevoie de ceva palpitant în viața mea 🥹😆 1
SeqenenraTaa Reputație: 549 Postat Duminică la 22:02 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Duminică la 22:02 Acum 1 oră, ShadowX40 a spus: @Cozonac77 Vere eu cred c-ai luat-o pe blonda netatuata si ati fugit in lume c-a disparut si ea din oras si tu de pe aici Sa fie intr-un ceas bun! Să ne cheme măcar la nuntă 😁
M0ff0ss Reputație: 843 Postat Duminică la 22:06 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Duminică la 22:06 Acum 9 minute, ShadowX40 a spus: Iar vorbesti codat tu cu poreclele tale Fii mai explicit sa inteleg si eu de cine zici ca-t ipalce la maxim sa ne bagi in ceata! Tuu.. să taci! Că-ncă n-am găsit traducere la "blondă, netatuată, spectacol".. 😏
M0ff0ss Reputație: 843 Postat Duminică la 22:08 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Duminică la 22:08 Acum 9 minute, farafiltre a spus: I am lasat vineri la căşti, m am gandit ca poate asa nu ma mai acuza (in numa cateva ore) ca i am furat temiri ce😃 Caut șofer! (a mea a plecat în țările.. reci ☹️ Poate-o-nteresează 🙂
SeqenenraTaa Reputație: 549 Postat Duminică la 22:09 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Duminică la 22:09 Acum 2 minute, M0ff0ss a spus: Tuu.. să taci! Că-ncă n-am găsit traducere la "blondă, netatuată, spectacol".. 😏 Te ajut eu 😁 https://www.babepedia.com/babe/Silvia_Saint 1
M0ff0ss Reputație: 843 Postat Duminică la 22:13 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Duminică la 22:13 Acum 3 minute, SeqenenraTaa a spus: Te ajut eu 😁 https://www.babepedia.com/babe/Silvia_Saint Tu ce cauți aici.. n-ai luat pauză?! 😋 2
SeqenenraTaa Reputație: 549 Postat Duminică la 22:17 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Duminică la 22:17 Acum 3 minute, M0ff0ss a spus: Tu ce cauți aici.. n-ai luat pauză?! 😋 Eh, numa de constanță nu mă poți bănui 😁
Membru Premium farafiltre Reputație: 5024 Postat Duminică la 22:17 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Duminică la 22:17 Acum 13 minute, altmarz a spus: Ai picat la fix Aveam nevoie de ceva palpitant în viața mea 🥹😆 Mi am si zis cand i am vazut anuntul/pozele: da sufletul meu, scoate ma din anonimat!... dupa care mi am frecat palmele😂 Acum 7 minute, M0ff0ss a spus: Caut șofer! (a mea a plecat în țările.. reci ☹️ Poate-o-nteresează 🙂 Stie doar sa conduca o discutie...cu ea insaşi🥹 1 dag dal gas!
ShadowX40 Reputație: 106 Postat Duminică la 22:19 Oras:TImisoara Oras:TImisoara Postat Duminică la 22:19 20 minutes ago, farafiltre said: I am lasat vineri la căşti, m am gandit ca poate asa nu ma mai acuza (in numa cateva ore) ca i am furat temiri ce😃 Sa nu-mi zici ca ai regasit-o pe aia la care i-ai lasat ciubuc ca nu te cred Ca aia clar sti ucine e.. Ca nu esti tu vre-un generos de obicei
Membru Premium farafiltre Reputație: 5024 Postat Duminică la 22:23 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Duminică la 22:23 Acum 6 minute, ShadowX40 a spus: Sa nu-mi zici ca ai regasit-o pe aia la care i-ai lasat ciubuc ca nu te cred Ca aia clar sti ucine e.. Ca nu esti tu vre-un generos de obicei Ionela? Nu. Mi o place, are atitudine, caracter fain...dar ca sa zic drept, nu se ridica la calitatea ce o ofera game over. Nici macar a' oaței. Parere proprie...dar si dezbatuta scurt, si confirmata de altii😃 dag dal gas!
M0ff0ss Reputație: 843 Postat Duminică la 22:23 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Duminică la 22:23 Acum 16 minute, SeqenenraTaa a spus: ... Estimativ câți ani are? ... Conform buletinului, estimez un 30, poate 30+.. (n-am întrebat). Dar, prin prezență, stă f bine 😍 Exceptând îmbunătățirile (care reies din pozele reale) se menține într-o formă fizică de invidiat.. atât față de unele tinerele, cât și față de stimabilele (cam) de aceeași vârstă. 1
ShadowX40 Reputație: 106 Postat Duminică la 22:24 Oras:TImisoara Oras:TImisoara Postat Duminică la 22:24 17 minutes ago, M0ff0ss said: Tuu.. să taci! Că-ncă n-am găsit traducere la "blondă, netatuată, spectacol".. 😏 Pai aia era si intentia.. Sa nu gaseasca taota lumea traducerea Ca daca mergeti toti mi-o stricati Si se stie ca eu sunt un pic mai egoist Daca ma gandesc bine erau chiar 2 blonde netatuate, cel mai probabil si colege. Nu de apartament, de bloc, dar cred ca erau prietene Ca au si aparut au si disparut amandoua impreuna 1
ShadowX40 Reputație: 106 Postat Duminică la 22:30 Oras:TImisoara Oras:TImisoara Postat Duminică la 22:30 2 minutes ago, farafiltre said: Ionela? Nu. Mi o place, are atitudine, caracter fain...dar ca sa zic drept, nu se ridica la calitatea ce o ofera game over. Nici macar a' oaței. Parere proprie...dar si dezbatuta scurt, si confirmata si de altii😃 Tre sa infigi acum tu cutitul in rana Eu la oata si la game over am interdictie Din simplul motiv ca ambele au vrut sa ma prosteasca si nu m-am putut abtine sa nu le prostesc eu pe ele Si na, lor le place sa te prosteasca si sa te faca de bani degeaba, dar cand le prostesti tu pe ele nu le pica bine si se supara Ionela poate nu se ridica la nivelul lor la tehnica in pat ca-i mai incepatoare asa, dar la caracter e de 10 ori mai ce trebuie. Alea doua sunt niste hoate si niste tepare care nu mai stiu cum sa te curate de cat mai multi bani prin orice metode 1
SeqenenraTaa Reputație: 549 Postat Duminică la 22:32 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Duminică la 22:32 Acum 7 minute, ShadowX40 a spus: Daca ma gandesc bine erau chiar 2 blonde netatuate, cel mai probabil si colege. Nu de apartament, de bloc, dar cred ca erau prietene Ca au si aparut au si disparut amandoua impreuna Le-a combinat Cozonac pe amândouă? 😧
Membru Premium farafiltre Reputație: 5024 Postat Duminică la 22:34 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Duminică la 22:34 Acum 2 minute, ShadowX40 a spus: Tre sa infigi acum tu cutitul in rana Eu la oata si la game over am interdictie Din simplul motiv ca ambele au vrut sa ma prosteasca si nu m-am putut abtine sa nu le prostesc eu pe ele Si na, lor le place sa te prosteasca si sa te faca de bani degeaba, dar cand le prostesti tu pe ele nu le pica bine si se supara Ionela poate nu se ridica la nivelul lor la tehnica in pat ca-i mai incepatoare asa, dar la caracter e de 10 ori mai ce trebuie. Alea doua sunt niste hoate si niste tepare care nu mai stiu cum sa te curate de cat mai multi bani prin orice metode Foarte corect ai incheiat, nici sa ma straduiesc si n am cum sa nu fiu de acord 😆 dag dal gas!
M0ff0ss Reputație: 843 Postat Duminică la 22:34 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Duminică la 22:34 Toată lumea, blonde-n sus.. blonde-n jos! Dar de-o brunetă n-ați spune ceva.. Cre' că de 3 zile mă chinui să prind loc la o verișoară.. 🤬 I-am dat și laic la poze, sper să fie ok 🙂
ShadowX40 Reputație: 106 Postat Duminică la 22:36 Oras:TImisoara Oras:TImisoara Postat Duminică la 22:36 Si totusi... Cine PLM e "futem sau ne futem"?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum