Sari la conținut

Adevărul adevărat!

Vizitator ccfdtig

Postări Recomandate

• Oras:Ardeal
Postat
La 19.07.2025 la 18:13, mariustim a spus:

..... mare grija dragi colegi  😘

Nu mă pot abține.. 😂 

Zí sincer, sunteți vecine și.. deranjează? 🙂

• Oras:TImisoara
Postat

@Cozonac77 Vere eu cred c-ai luat-o pe blonda netatuata si ati fugit in lume c-a disparut si ea din oras si tu de pe aici :D Sa fie intr-un ceas bun! ;):P 

• Haha 4
  • Membru Premium
  • Oras:Republica Timisoara
Postat

Iar am dat de futem, sau ne futem(!?)...anunt cu nume si numar nou nouţ😁😆

dag dal gas!

Postat
Acum 25 minute, farafiltre a spus:

Poze reale, confirmă cu tatuajul?

• Membru Premium
Postat
Acum 8 minute, M0ff0ss a spus:

Poze reale, confirmă cu tatuajul?

Nunu, ii fara tatuaje...unii spun ca foloseste obiectiv de ultima generatie. In anunt m a atras ca nu mi erau cunoscute pozele, ca e' noua in oras si la ce frumos m a "imbiat" cu 150/300 mi a fost greu sa i rezist😆

dag dal gas!

Postat
Acum 6 minute, farafiltre a spus:

... ce frumos m a "imbiat" cu 150/300 mi a fost greu sa i rezist😆

Poa' te știe că lași oricum.. ciubuc 😂 Tocmai ai fost.. agățat 😋

Postat
1 hour ago, farafiltre said:

Iar vorbesti codat tu cu poreclele tale :P Fii mai explicit sa inteleg si eu de cine zici ca-t ipalce la maxim sa ne bagi in ceata! :D 

• Haha 2
  • Membru Premium
Postat
Acum 20 minute, M0ff0ss a spus:

Poa' te știe că lași oricum.. ciubuc 😂 Tocmai ai fost.. agățat 😋

I am lasat vineri la căşti, m am gandit ca poate asa nu ma mai acuza (in numa cateva ore) ca i am furat temiri ce😃

dag dal gas!

• Membru Premium
Postat
4 minutes ago, farafiltre said:

I am lasat vineri la căşti,

Ai picat la fix

Aveam nevoie de ceva palpitant în viața mea 🥹😆

• Haha 1
  • Oras:Timișoara
Postat
Acum 1 oră, ShadowX40 a spus:

@Cozonac77 Vere eu cred c-ai luat-o pe blonda netatuata si ati fugit in lume c-a disparut si ea din oras si tu de pe aici :D Sa fie intr-un ceas bun! ;):P 

Să ne cheme măcar la nuntă 😁

Postat
Acum 9 minute, ShadowX40 a spus:

Iar vorbesti codat tu cu poreclele tale :P Fii mai explicit sa inteleg si eu de cine zici ca-t ipalce la maxim sa ne bagi in ceata! :D 

Tuu.. să taci!  Că-ncă n-am găsit traducere la "blondă, netatuată, spectacol".. 😏

Postat
Acum 9 minute, farafiltre a spus:

I am lasat vineri la căşti, m am gandit ca poate asa nu ma mai acuza (in numa cateva ore) ca i am furat temiri ce😃

Caut șofer! (a mea a plecat în țările.. reci ☹️ 

Poate-o-nteresează 🙂

Postat
Acum 3 minute, M0ff0ss a spus:

Tu ce cauți aici.. n-ai luat pauză?! 😋

Eh, numa de constanță nu mă poți bănui 😁

• Membru Premium
Postat
Acum 13 minute, altmarz a spus:

Ai picat la fix

Aveam nevoie de ceva palpitant în viața mea 🥹😆

Mi am si zis cand i am vazut anuntul/pozele:

da sufletul meu, scoate ma din anonimat!... dupa care mi am frecat palmele😂

Acum 7 minute, M0ff0ss a spus:

Caut șofer! (a mea a plecat în țările.. reci ☹️ 

Poate-o-nteresează 🙂

Stie doar sa conduca o discutie...cu ea insaşi🥹

• Haha 1

dag dal gas!

Postat
20 minutes ago, farafiltre said:

Sa nu-mi zici ca ai regasit-o pe aia la care i-ai lasat ciubuc ca nu te cred :D:P Ca aia clar sti ucine e.. Ca nu esti tu vre-un generos de obicei :P  

• Membru Premium
Postat
Acum 6 minute, ShadowX40 a spus:

Sa nu-mi zici ca ai regasit-o pe aia la care i-ai lasat ciubuc ca nu te cred :D:P Ca aia clar sti ucine e.. Ca nu esti tu vre-un generos de obicei :P  

Ionela? Nu.

Mi o place, are atitudine, caracter fain...dar ca sa zic drept, nu se ridica la calitatea ce o ofera game over. Nici macar a' oaței. Parere proprie...dar si dezbatuta scurt, si confirmata de altii😃

dag dal gas!

Postat
Acum 16 minute, SeqenenraTaa a spus:

... Estimativ câți ani are? ... 

Conform buletinului, estimez un 30, poate 30+..  (n-am întrebat). 

Dar, prin prezență, stă f bine 😍 Exceptând îmbunătățirile (care reies din pozele reale) se menține într-o formă fizică de invidiat.. atât față de unele tinerele, cât și față de stimabilele (cam) de aceeași vârstă.

• Mersi 1
Postat
17 minutes ago, M0ff0ss said:

Tuu.. să taci!  Că-ncă n-am găsit traducere la "blondă, netatuată, spectacol".. 😏

Pai aia era si intentia.. Sa nu gaseasca taota lumea traducerea :P Ca daca mergeti toti mi-o stricati :D:P Si se stie ca eu sunt un pic mai egoist ;) 

Daca ma gandesc bine erau chiar 2 blonde netatuate, cel mai probabil si colege. Nu de apartament, de bloc, dar cred ca erau prietene ;) Ca au si aparut au si disparut amandoua impreuna :D 

• Haha 1
Postat
2 minutes ago, farafiltre said:

Ionela? Nu.

Mi o place, are atitudine, caracter fain...dar ca sa zic drept, nu se ridica la calitatea ce o ofera game over. Nici macar a' oaței. Parere proprie...dar si dezbatuta scurt, si confirmata si de altii😃

Tre sa infigi acum tu cutitul in rana :D Eu la oata si la game over am interdictie :P Din simplul motiv ca ambele au vrut sa ma prosteasca si nu m-am putut abtine sa nu le prostesc eu pe ele :D:P Si na, lor le place sa te prosteasca si sa te faca de bani degeaba, dar cand le prostesti tu pe ele nu le pica bine si se supara ;):P

Ionela poate nu se ridica la nivelul lor la tehnica in pat ca-i mai incepatoare asa, dar la caracter e de 10 ori mai ce trebuie. Alea doua sunt niste hoate si niste tepare care nu mai stiu cum sa te curate de cat mai multi bani prin orice metode :P  

• Like 1
Postat
Acum 7 minute, ShadowX40 a spus:

Daca ma gandesc bine erau chiar 2 blonde netatuate, cel mai probabil si colege. Nu de apartament, de bloc, dar cred ca erau prietene ;) Ca au si aparut au si disparut amandoua impreuna :D 

Le-a combinat Cozonac pe amândouă? 😧

• Membru Premium
Postat
Acum 2 minute, ShadowX40 a spus:

Tre sa infigi acum tu cutitul in rana :D Eu la oata si la game over am interdictie :P Din simplul motiv ca ambele au vrut sa ma prosteasca si nu m-am putut abtine sa nu le prostesc eu pe ele :D:P Si na, lor le place sa te prosteasca si sa te faca de bani degeaba, dar cand le prostesti tu pe ele nu le pica bine si se supara ;):P

Ionela poate nu se ridica la nivelul lor la tehnica in pat ca-i mai incepatoare asa, dar la caracter e de 10 ori mai ce trebuie. Alea doua sunt niste hoate si niste tepare care nu mai stiu cum sa te curate de cat mai multi bani prin orice metode :P  

Foarte corect ai incheiat, nici sa ma straduiesc si n am cum sa nu fiu de acord 😆

dag dal gas!

Postat

Toată lumea, blonde-n sus.. blonde-n jos! Dar de-o brunetă n-ați spune ceva.. 

Cre' că de 3 zile mă chinui să prind loc la o verișoară.. 🤬 I-am dat și laic la poze, sper să fie ok 🙂

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member

• Creează nouă...