Sari la conținut

Adevărul adevărat!

Vizitator ccfdtig

Postări Recomandate

Postat
Acum 6 minute, SeqenenraTaa a spus:

E de fapt tipa asta care ii fură pozele:

Regina ar reveni pe forum in primul rând... Dacă ar reveni...

Mulțumesc frumos colegu '. 

Ma gândeam eu ca nu e ea

Reputație: 1532
  • Telefon: 0728499292
  • Oras:Suceava
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 3 ore, jocrep1 a spus:

Mi-ai confirmat ce bănuiam și am scris și eu în recenzie... e frumoasa și fără machiaj, nu ar avea nevoie el. 

S-auzim de bine! 

Multuuu🤗

• Inimioara 1
  • Oras:TImisoara
Postat
5 hours ago, Cozonac77 said:

Când eram copii, după o dezamăgire d'asta, ne adunam și făceam o miuță, făceam concurs de duble, spărgeam un geam... făceam Ceva. PLM, acuma nu mai vezi pe unu cu o loptă.

După semifinala aia pierdută cu Middlesborough, 4 zile nu m-am dus la școală. Atât de tare m-a afectat. 

Edit: meciu' fusese joi seară.... deci vineri, sâmbătă și duminică. Luni cu chiu cu vai am ajuns la 10, că de la 8 n-am fost apt. 

Macar m-am linistit ca am vazut ca esti puternic psihic si ai supraviretuit dezamagirii ;):P Credeam ca te-ai aruncat de pe bloc, de aia nu mai intri pe aici :P 

Eu zic sa mai mergi o tura la "blonda netatuata" sa te consoleze, ca-ti revii :D:P 

• Haha 1
  • Membru Premium
Reputație: 5452
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Postat
Acum 3 ore, ShadowX40 a spus:

Macar m-am linistit ca am vazut ca esti puternic psihic si ai supraviretuit dezamagirii ;):P Credeam ca te-ai aruncat de pe bloc, de aia nu mai intri pe aici :P 

Ca să mă arunc, trebuie urc.... Treaptă cu treaptă.... Și până ajung la destinație sunt Prea obosit să mai și sar 🥲

I prefer blondes!

(Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)

Postat
1 hour ago, Cozonac77 said:

Ca să mă arunc, trebuie urc.... Treaptă cu treaptă.... Și până ajung la destinație sunt Prea obosit să mai și sar 🥲

Lasa vrajeala, ca pe blocurile turn, de unde poti sa te arunci mai cu spor, s-a inventat de mult liftul :P 

PS: Chiar si la blonda netatuata e lift ;) Apropo, ce mai face? Ca n-am mai vazut-o de mult :D:P 

• Haha 2
  • Membru Premium
Postat
Acum 7 minute, ShadowX40 a spus:

Lasa vrajeala, ca pe blocurile turn, de unde poti sa te arunci mai cu spor, s-a inventat de mult liftul :P 

PS: Chiar si la blonda netatuata e lift ;) Apropo, ce mai face? Ca n-am mai vazut-o de mult :D:P 

Eu cu lifturile n-am o relație bună 🥲

PS: e sănătoasă 😇

• Haha 1

I prefer blondes!

(Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)

Postat
5 minutes ago, Cozonac77 said:

Eu cu lifturile n-am o relație bună 🥲

PS: e sănătoasă 😇

SI eu tot sanatos si bine-mersi sunt ;) Cred ca in curand o sa mai trec pe la ea sa ti-o fur :D:P (scrisesem "fut" initial din greseala dar am corectat, desi era bine si asa :D 

PS: Dar sper ca iti dai seama ca in veci nu-ti mai dau eu detalii amanuntite despre vreuna si nu-ti mai fac nici o recomandare? Suntem certati! Sper ca stii.. Da? :D:P

• Haha 1
  • Membru Premium
Postat
Chiar acum, ShadowX40 a spus:

SI eu tot sanatos si bine-mersi sunt ;) Cred ca in curand o sa mai trec pe la ea sa ti-o fur :D:P (scrisesem "fut" initial din greseala dar am corectat, desi era bine si asa :D 

PS: Dar sper ca iti dai seama ca in veci nu-ti mai dau eu detalii amanuntite despre vreuna si nu-ti mai fac nici o recomandare? Suntem certati! Sper ca stii.. Da? :D:P

Știu!

D'aia nici nu vorbesc cu tine 🥲

• Haha 2

I prefer blondes!

Postat
3 minutes ago, Cozonac77 said:

Știu!

D'aia nici nu vorbesc cu tine 🥲

Dar pe blonda tot ti-o fur! Pentru ca POT! :D:P 

PS: Tu esti mai curva decat curvele de pe aici, dar lasa ca te invat eu minte, verisor vitreg ce esti! :P 

• Haha 2
  • Membru Premium
Postat
Acum 1 minut, ShadowX40 a spus:

Dar pe blonda tot ti-o fur! Pentru ca POT! :D:P 

PS: Tu esti mai curva decat curvele de pe aici, dar lasa ca te invat eu minte, verisor vitreg ce esti! :P 

Poți să încerci... Că vorba aia: încercarea moartea n-are 🥲

Am învățat de la un verișor mai Mare.... Da-i'ar Dumnezeu sănătate 😇

I prefer blondes!

Postat
1 minute ago, Cozonac77 said:

Poți să încerci... Că vorba aia: încercarea moartea n-are 🥲

Am învățat de la un verișor mai Mare.... Da-i'ar Dumnezeu sănătate 😇

Ti-o las tie pe "oata cea firava" drept premiu de consolare, ca eu nu mai sunt curios de ea, ca-i prea prajita la creier deja :P 

Numai asa te poti lauda si tu ca o ai pe "femeia lu' Umbre" :D:P 

• Membru Premium
Postat
Chiar acum, ShadowX40 a spus:

Ti-o las tie pe "oata cea firava" drept premiu de consolare, ca eu nu mai sunt curios de ea, ca-i prea prajita la creier deja :P 

Numai asa te poti lauda si tu ca o ai pe "femeia lu' Umbre" :D:P 

Treaba ta.... Dar Să Nu vii după o săptămână (să nu zic câteva zile) și să mă rogi să-ți pun o vorbă bună. Să crești în ochii ochii ei peste noapte la fel ca Făt-Frumos 🥹

I prefer blondes!

Postat

Treaba ta.... Dar Să Nu vii după o săptămână (să nu zic câteva zile) și să mă rogi să-ți pun o vorbă bună. Să crești în ochii ochii ei peste noapte la fel ca Făt-Frumos 🥹

Tu nu pui vorbe bune mai vericule ca esti bulangiu si egoist si doar la tine te gandersti :P 

Si oricum n-ai tu nici un cuvant de spus in fata uneia care a fost femeia mea ;):P 

• Membru Premium
Postat
Acum 4 minute, ShadowX40 a spus:

Tu nu pui vorbe bune mai vericule ca esti bulangiu si egoist si doar la tine te gandersti :P 

Si oricum n-ai tu nici un cuvant de spus in fata uneia care a fost femeia mea ;):P 

E parțial adevărat.... Mă gândesc în Primul rând la mine. Dar o vorbă bună pot pune 😇

Zi tu sincer acuma.... N-ai vrea (măcar așa.... uMpicuț) să fie "oaȚa cea firavă" iarăși a ta și numai a TA? 🥲

I prefer blondes!

Postat

E parțial adevărat.... Mă gândesc în Primul rând la mine. Dar o vorbă bună pot pune 😇

Zi tu sincer acuma.... N-ai vrea (măcar așa.... uMpicuț) să fie "oaȚa cea firavă" iarăși a ta și numai a TA? 🥲

Nu stiu ce ti-a zis ea despre mine, dar un lucru iti spun sigur: Te-a mintit! Ca e experta in asta ;) 

Si nici sa vrei n-ai cum sa pui tu o vorba buna acolo si nu sta in puterea ta, ca s-au intampalt prea multe lucruri urate acolo :P 

PS: Pe de alta parte te inteleg de ce esti asa rautacios. Esti inca suparat ca a pierdut Steaua, pardon FCSB, ca pana si numele si l-a pierdut de mult :D:P 

• Haha 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 1 minut, ShadowX40 a spus:

Nu stiu ce ti-a zis ea despre mine, dar un lucru iti spun sigur: Te-a mintit! Ca e experta in asta ;) 

Si nici sa vrei n-ai cum sa pui tu o vorba buna acolo si nu sta in puterea ta, ca s-au intampalt prea multe lucruri urate acolo :P 

PS: Pe de alta parte te inteleg de ce esti asa rautacios. Esti inca suparat ca a pierdut Steaua, pardon FCSB, ca pana si numele si l-a pierdut de mult :D:P 

Discuțiile mele cu ea au fost cât se poate de minimaliste. Cred că cea mai personală întrebare pe care i-am adresat-o a fost cum de nu doarme.... când am fost undeva pe la 3 noaptea. 

Dar indiferent de situație, o vorbă bună Nu strică niciodată 😇

I prefer blondes!

Postat
4 minutes ago, Cozonac77 said:

Discuțiile mele cu ea au fost cât se poate de minimaliste. Cred că cea mai personală întrebare pe care i-am adresat-o a fost cum de nu doarme.... când am fost undeva pe la 3 noaptea. 

Dar indiferent de situație, o vorbă bună Nu strică niciodată 😇

Nici sa pui 100 de vorbe bune nu cred ca eu cu ea ne vom mai vedea vreodata si cred ca asa e si mai bine pentru amandoi ;) 

PS: Raspunsul la intrebarea ta "personala" e simplu si ti-l pot da eu. Cacaturile alea pe care le trage pe nas ii provoaca insomnie :P 

• Trist 1
  • Membru Premium
Postat
1 oră în urmă, lovelyred a spus:

Mi-am luat programarilepe astazi  ( si ies si eu cu un gagic😁)

Vezi că n-am bani de suc... Și Nici cu țigările nu stau prea bine... 

Am zis să te anunț din timp 😇

• Haha 1

I prefer blondes!

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 16 minute, Cozonac77 a spus:

Suntem totuși o țară progresistă... În secolul 21 femeia plătește la date! 😁

Reputație: 31
  • Oras:TM
  • Oras:TM
Postat
On 7/31/2025 at 1:33 PM, SeqenenraTaa said:

E de fapt tipa asta care ii fură pozele:

Am mai vazut si alta ce ii lua pozele lui mony33

Reputație: 1532
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 41 minute, Cozonac77 a spus:

Te vreau si asa ❤️❤️❤️🤗gagicul meu de  la timi ramai 

• Inimioara 1
Postat
1 hour ago, lovelyred said:

Te vreau si asa ❤️❤️❤️🤗gagicul meu de  la timi ramai 

Eu am bani si de suc si cu 3 cartuse de tigari ma prezint din start la intalnire :D;) Doar sa stiu ca-i dai papucii lui Cozo si ca-i mai fur o blonda :P 

PS: Eu cu varul Cozonac  avem in ultimul timp o mare rivalitate pe blonde. Si m-am hotarat eu pe toate sa i le suflu, indiferent cate cartuse de tigari trebuie sa investesc :D:P 

• Haha 1

Reputație: 2097
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat
1 oră în urmă, ShadowX40 a spus:

Eu am bani si de suc si cu 3 cartuse de tigari ma prezint din start la intalnire :D;) Doar sa stiu ca-i dai papucii lui Cozo si ca-i mai fur o blonda :P 

PS: Eu cu varul Cozonac  avem in ultimul timp o mare rivalitate pe blonde. Si m-am hotarat eu pe toate sa i le suflu, indiferent cate cartuse de tigari trebuie sa investesc :D:P 

Mă, ai cumva Duty-free-uri??? 

Atunci prietenim la tine.... 😂🤣😂🤣😂 

• Like 1
  • Haha 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...