tomson Reputație: 5736 Postat Septembrie 23, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 23, 2022 Acum 1 oră, povestitorul a spus: Azi noqpte am facut pomana la.o duduie cu 450 de lei ... Ce am.primit in schimb ...o replica ...celebra ...de pe aici . " daca nu te ai terminat ...nu i vina mea " 🥲🥲 Dar am.fost rugat sa aduc si o sticla.de vin alb ...si mi am.sustras paguba din cadou ... era 500 de lei ...vinul 38 de lei ....l.am.luat dintr un non stop ...la lidl ii 15 lei ... Am castigat 12 lei ...de asta zambesc azi 🤣🤣🤣😍 cine-i duduia ? asta cu vina e impartita, sigur ca poate fi si vina noastra dar de obicei e o vina comuna ai vrut sa zici 50 lei nu 500 🙂 Link spre comentariu
povestitorul Reputație: 2965 Postat Septembrie 23, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 23, 2022 Acum 21 minute, tomson a spus: cine-i duduia ? asta cu vina e impartita, sigur ca poate fi si vina noastra dar de obicei e o vina comuna ai vrut sa zici 50 lei nu 500 🙂 Cand imi rade in fata pe banii mei ...ai dreptate ...eu sunt vinovat. 500 de lei halatul ... Am platit 450 lei. Acum 46 minute, pittysmen a spus: La 500 de lei...și să pleci neterminat.....e cam trist sincer....Bine,poate ai devenit tu un insensibil,și nu te mai excita nimic😁... Nașpa după părerea mea,situația....totuși tariful..a fost de noapte? P.s Cred că te-ai făcut pasare de noapte ca și Cozo😂😂😂.Apropo,n-am gasit-o pe Mădălina skinny...pe Constanța...puteai să îmi dai și tu macar pagina ca detaliu..(mă refer că n-am găsit pe nimeni cu poze asemanatoare...sa îmi amintească de ea ....😔)Am incercat sa caut și cu nr de tel de pe anunt..dar probabil nu știu eu să caut,tre sa mai insist 🥲. Cel.mai insensibil....user ...eu sunt 🤣🤣🤣 Aaa...cand imi e foame...trebuie sa.mananc...nu conteaza , ora. 😉😉 1 Link spre comentariu
Nightseeds Reputație: 174 Postat Septembrie 23, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 23, 2022 M-am băgat ca musca în cur să va zic că urmează o alunecare ca Bumbescu. Rup tot. Că de 3 zile mă mânca degeatele să scriu și napuc. Amu pe seară e șoul că mă iau de ce o zis una. Fiți voi drăguții și băieți de dulci că vine măgarul bătrân să futa treaba o leaca că prea ma enervat asta care ne ține lecții 2 1 Link spre comentariu
Membru Premium danp123 Reputație: 2817 Postat Septembrie 23, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Septembrie 23, 2022 1 hour ago, Nightseeds said: .........urmează o alunecare ca Bumbescu. Rup tot...... Si Iovan! Sa nu uitam de Iovan.... 😜 1 Link spre comentariu
Ioan4141 Reputație: 1733 Postat Septembrie 23, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Septembrie 23, 2022 Acum 5 ore, povestitorul a spus: Azi noqpte am facut pomana la.o duduie cu 450 de lei ... Ce am.primit in schimb ...o replica ...celebra ...de pe aici . " daca nu te ai terminat ...nu i vina mea " 🥲🥲 Dar am.fost rugat sa aduc si o sticla.de vin alb ...si mi am.sustras paguba din cadou ... era 500 de lei ...vinul 38 de lei ....l.am.luat dintr un non stop ...la lidl ii 15 lei ... Am castigat 12 lei ...de asta zambesc azi 🤣🤣🤣😍 Să știi că nu eu te-am blestemat 😂😂😂. Poate doamna Cleo sau alte doamne 😁...nu insinuez nimic, dar orice se poate. Oricum, ai dreptate...12 lei salvați sunt mai buni decât 12 lei pierduți. 5 Link spre comentariu
povestitorul Reputație: 2965 Postat Septembrie 23, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 23, 2022 Chiar acum, Ioan4141 a spus: Să știi că nu eu te-am blestemat 😂😂😂. Poate doamna Cleo sau alte doamne 😁...nu insinuez nimic, dar orice se poate. Oricum, ai dreptate...12 lei salvați sunt mai buni decât 12 lei pierduți. Nu cred in blestem ...defapt cred doar in mine 🤪🤪🤪 1 Link spre comentariu
Sabina100 Reputație: 2423 Postat Septembrie 23, 2022 Oras:In your mind Oras:In your mind Partajează Postat Septembrie 23, 2022 Acum 5 ore, povestitorul a spus: Azi noqpte am facut pomana la.o duduie cu 450 de lei ... Ce am.primit in schimb ...o replica ...celebra ...de pe aici . " daca nu te ai terminat ...nu i vina mea " 🥲🥲 Dar am.fost rugat sa aduc si o sticla.de vin alb ...si mi am.sustras paguba din cadou ... era 500 de lei ...vinul 38 de lei ....l.am.luat dintr un non stop ...la lidl ii 15 lei ... Am castigat 12 lei ...de asta zambesc azi 🤣🤣🤣😍 Epigrama povestitorului pățit ( doar pt cei cu umor) Generos din cale afară Și la vin, și la iubit, A rămas povestitorul Intr-un fel cam ... păgubit Rău ne pare, dar în viață Uneori ți-o mai și iei Si primești drept consolare Un rest de vreo doișpe lei!🤪🙈 9 1 Link spre comentariu
povestitorul Reputație: 2965 Postat Septembrie 23, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 23, 2022 Acum 13 minute, Sabina100 a spus: Epigrama povestitorului pățit ( doar pt cei cu umor) Generos din cale afară Și la vin, și la iubit, A rămas povestitorul Intr-un fel cam ... păgubit Rău ne pare, dar în viață Uneori ți-o mai și iei Si primești drept consolare Un rest de vreo doișpe lei!🤪🙈 Ma simt ...magulit . Adica ...eu , pielea pulii...sa primesc astfel ...de ode ... Aaa ...nu stiu ce ii aia , epigrama ...dar , cred ca ii de bine 🤣🤣🤣 2 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33691 Postat Septembrie 23, 2022 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Septembrie 23, 2022 Acum 22 ore, Emilia23 a spus: Dacă ți da sa ma împrumuți si pe mine cu douajdă de lei sa mi iau țigări Acum 5 ore, povestitorul a spus: Azi noqpte am facut pomana la.o duduie cu 450 de lei ... Of, of....în loc sa umbli teleleu,nu ai fi ajutat și tu o fata frumoasa ca ea, aflata la necaz 🤣🤣 Și tu și ea sigur ieșeati mai câștigați. 1 2 Link spre comentariu
tomson Reputație: 5736 Postat Septembrie 23, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 23, 2022 Acum 4 ore, povestitorul a spus: Cand imi rade in fata pe banii mei ...ai dreptate ...eu sunt vinovat. 500 de lei halatul ... Am platit 450 lei. Cel.mai insensibil....user ...eu sunt 🤣🤣🤣 Aaa...cand imi e foame...trebuie sa.mananc...nu conteaza , ora. 😉😉 Kris a fost ? ca ea are 500 dar o stiu de fata buna 1 Link spre comentariu
povestitorul Reputație: 2965 Postat Septembrie 23, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 23, 2022 Acum 10 minute, tomson a spus: Kris a fost ? ca ea are 500 dar o stiu de fata buna Nee🤪🤪...am jucat in deplasare 🤣🤣 1 Link spre comentariu
tomson Reputație: 5736 Postat Septembrie 23, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 23, 2022 Acum 15 minute, povestitorul a spus: Nee🤪🤪...am jucat in deplasare 🤣🤣 da a fost rau gazonu :-)) ce-ai gasit la scoru asta ? e nasol cand te duci la bani mari ca iti faci si iluzii pe masura zici ca asta e bomba la malaiu asta si cand colo dai de -o petarda :-))))))))))) nashpa Kris a facut banii , vreau sa o mai chem , e ce trb n-ai mers pe mana vulpoiului batran si te-ai ars 3 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33691 Postat Septembrie 23, 2022 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Septembrie 23, 2022 1 oră în urmă, povestitorul a spus: Nee🤪🤪...am jucat in deplasare 🤣🤣 Pai și nu ii deschizi un topic sau dacă are, macar să ii faci o recenzie ? Să știe și alți pe unde sa nu ajungă. 2 Link spre comentariu
Ahille Reputație: 380 Postat Septembrie 23, 2022 Telefon: Secret Oras:Timișoara Telefon: Secret Oras:Timișoara Partajează Postat Septembrie 23, 2022 1 oră în urmă, povestitorul a spus: Nee🤪🤪...am jucat in deplasare 🤣🤣 Eu mâine m-am înscris la Nigh Club, am o presimțire că o să găsesc ce trebuie acolo! Vă povestesc mâine! 2 Link spre comentariu
andrei825 Reputație: 2202 Postat Septembrie 23, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 23, 2022 On 9/22/2022 at 1:50 AM, manutm said: https://nimfomane.com/forum/topic/203630-votare-pasarica-anului-2022/ , oare merita Karina vot ? 5 1 Link spre comentariu
manutm Reputație: 3077 Postat Septembrie 23, 2022 Oras:Tm Oras:Tm Partajează Postat Septembrie 23, 2022 56 minutes ago, andrei825 said: https://nimfomane.com/forum/topic/203630-votare-pasarica-anului-2022/ , oare merita Karina vot ? Merita. Link spre comentariu
tomson Reputație: 5736 Postat Septembrie 23, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 23, 2022 1 oră în urmă, manutm a spus: Merita. unde-i poza ? @Ahille pai ce-i acolo ? sa nu uiti sa scrii 1 Link spre comentariu
povestitorul Reputație: 2965 Postat Septembrie 24, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 24, 2022 @Cozonac7 da mi te rog , un buzz in Pm ...daca vrei . Link spre comentariu
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Septembrie 24, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Septembrie 24, 2022 4 minutes ago, povestitorul said: @Cozonac7 da mi te rog , un buzz in Pm ...daca vrei . Aș vrea... Dar (aparent) nu pot. Noi 2 n-am vb niciodată în PM și nu-ți pot trimite. Am încercat Doar cu cei care am vb deja pot păstra legatura. 1 Link spre comentariu
povestitorul Reputație: 2965 Postat Septembrie 24, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 24, 2022 Acum 3 minute, Cozonac7 a spus: Aș vrea... Dar (aparent) nu pot. Noi 2 n-am vb niciodată în PM și nu-ți pot trimite. Am încercat Doar cu cei care am vb deja pot păstra legatura. Stai ca poate la mine ii problema....sa sterg toate mesajele ...si dupa.mai incerca o data . 😇😇 1 Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4278 Postat Septembrie 24, 2022 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Septembrie 24, 2022 Acum 20 ore, tomson a spus: @Ahille pai ce-i acolo ? sa nu uiti sa scrii Cred ca pe topicul diandrei (ea s a laudat ca i striparița cu state🙂) vine cu lamurirea. Fatuca...a si prezentat un meniu interesant, din pacate,eu momentat pot doar sa salivez...chiar si sa mi fac filme( n are cine sa ma opreasca😄) 1 dag dal gas! Link spre comentariu
pittysmen Reputație: 855 Postat Septembrie 24, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 24, 2022 26 minutes ago, farafiltre said: Cred ca pe topicul diandrei (ea s a laudat ca i striparița cu state🙂) vine cu lamurirea. Fatuca...a si prezentat un meniu interesant, din pacate,eu momentat pot doar sa salivez...chiar si sa mi fac filme( n are cine sa ma opreasca😄) Din fetele care le-am vizitat, @Giulia. are in semnatura streptease.....si am cerut acest serviciu...deci nu vrei sa iti imaginezi😉....si cu buttplug....cum se onduleaza...ca eram deja aproape gata...dupa dansul ei😂.... O singura fata mi-a mai dansat..asa ca intro....si anume Kristal(un fel de twerk...si juba fost rau..)..care da..o stiti.(fiecare cu gusturile lui)...am vazut ca nu mai revine pe aici... Dar sa vedem cu ce poveste revine Ahile...😁 1 Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4278 Postat Septembrie 24, 2022 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Septembrie 24, 2022 Acum 3 ore, pittysmen a spus: ....si am cerut acest serviciu...deci nu vrei sa iti imaginezi😉.... Mi ai dat idei🥳...sunt gata sa ies din parcare (cu discurile ruginite😁) 1 dag dal gas! Link spre comentariu
pittysmen Reputație: 855 Postat Septembrie 24, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 24, 2022 10 minutes ago, farafiltre said: Mi ai dat idei🥳...sunt gata sa ies din parcare (cu discurile ruginite😁) Iti sugerez sa apelezi...la meniu..cand o sa vina....nu cred ca o sa fii dezamagit..eu n-am fost!.... Muzica de pe tel.....muzica profi...de night-cluburi....dar vizual....e ce trebuie....vreau sa mai adaug ca si bryanna ma asteptat tot asa....dar nu am cerut streaptease......ca nu avea in meniu..eu asa is...vad meniul si dau mesaj......😅 Link spre comentariu
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Septembrie 24, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Septembrie 24, 2022 52 minutes ago, pittysmen said: Iti sugerez sa apelezi...la meniu..cand o sa vina....nu cred ca o sa fii dezamagit..eu n-am fost!.... Muzica de pe tel.....muzica profi...de night-cluburi....dar vizual....e ce trebuie....vreau sa mai adaug ca si bryanna ma asteptat tot asa....dar nu am cerut streaptease......ca nu avea in meniu..eu asa is...vad meniul si dau mesaj......😅 Eu am 4 vizite la ea + o recenzie. Fă-i o invitație în frumosul nostru oraș de pe malul Begăi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum