Sari la conținut

Adevărul adevărat!

Vizitator ccfdtig

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Timisoara
Acum 29 minute, Sabina100 a spus:

@nellu2012, esti producător local🤪? Să deschizi un topic, să mai am si eu ce citi pe-aici, schițez și o promovare!

Să se știe în Banat,

Nellu fetele a lăsat

Și-a făcut tarabă nouă

Cu brânză, ceapă și ouă.

Marfă proaspătă și nouă!

Acum 1 minut, colericul a spus:

N-ai înțeles, Nellu e intermediarul pentru comision, producător e Cozonac. 

Multumesc, Colericule! M-ai fost de mare ajutor. Nu de alta, dar am fost bagat inr-o incurcatura fara voia mea. Si mai mult, fara sa am nicio vina. Ce-i drept, am de toate acasa: branza, rosii, chiar si oua(ecologice). Doar ca is cumparate de la Kaufland. Proaspete ce-i drept. Dar nu le (re)vand.

Link spre comentariu
3 minutes ago, nellu2012 said:

Multumesc, Colericule! M-ai fost de mare ajutor. Nu de alta, dar am fost bagat inr-o incurcatura fara voia mea. Si mai mult, fara sa am nicio vina. Ce-i drept, am de toate acasa: branza, rosii, chiar si oua(ecologice). Doar ca is cumparate de la Kaufland. Proaspete ce-i drept. Dar nu le (re)vand.

Stai sa vezi ce compunere face acum statistics...
Ma rog...nu chiar acum, dupa ce termina de aranjat marfa pe rafturi la profi... :) 

• Haha 3
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Chiar acum, altmarz a spus:

Stai sa vezi ce compunere face acum statistics...
Ma rog...nu chiar acum, dupa ce termina de aranjat marfa pe rafturi la profi... :) 

De ce? Pentru ca nu suntem pe topicul (topicele) lui. Aici (cred) ca putem sa scriem ce vrem. Doar daca o dam de gard pe topicele lui ne face raport.

P.S. Crezi ca se supara pe mine pentru ca sunt client Kaufland si nu Profi? Mai stii.

Link spre comentariu
Just now, nellu2012 said:

De ce? Pentru ca nu suntem pe topicul (topicele) lui. Aici (cred) ca putem sa scriem ce vrem. Doar daca o dam de gard pe topicele lui ne face raport.

P.S. Crezi ca se supara pe mine pentru ca sunt client Kaufland si nu Profi? Mai stii.

12 minutes ago, colericul said:

Doar dupa fraza asta, il vad in stare sa scoata cel putin 10 scenarii demne de Bollywood :) 

Just now, Carinasw said:

Cine dă o apa minerala ?🙄 Altmarz , hai tu..curaj 

Eu as da, dar tu inchizi depozitul mai devreme decat incep eu sa livrez 🥹

• Haha 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0754371111
  • Oras:Iasi
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 1 minut, altmarz a spus:

Doar dupa fraza asta, il vad in stare sa scoata cel putin 10 scenarii demne de Bollywood :) 

Eu as da, dar tu inchizi depozitul mai devreme decat incep eu sa livrez 🥹

Da la cât vrei sa vii ? Eu dorm la ora 11...sunt si eu un suflet mic 🥺🤣🤣🤣🤣

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 4 minute, Carinasw a spus:

Cine e domnul statistics?🤨 

Eu zic sa stergi repede ce ai scris. Daca nu stii cine e statistics ai pierdut 10 luni degeaba pe forum. Imi pare rau sa spun asta. Sper sa nu te superi pe mine. Stii ca imi esti draga.

• Haha 3
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Republica Timisoara
  • Oras:Republica Timisoara
Acum 12 minute, 22leon a spus:

Ete na......adică poza mea nu-i poză decentă? 😂😂

https://ibb.co/KLbXfYF

M am conformat imediat si am atasat un selfie, in doua min pleaca si mesajul ...ca vreau sa framant la final de saptamana, fix la fara douazecihttps://ibb.co/LCwf2Bq

• Haha 3

dag dal gas!

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
Acum 17 minute, v92610 a spus:

Am inteles, tu ziceai de aer conditionat 😂

Al doilea com era despre fete 😅 dacă stai într o poziție naspa..daa prinzi aer

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 5 minute, Carinasw a spus:

Cine e domnul statistics?🤨 

Maine sper sa-ti pot face o vizita. Dar o spun aici fata de toata lumea: daca nu-mi faci o descriere amanuntita a domnului statistics cand ne vedem, imi rezerv dreptul de a refuza intalnirea. Tin mai mult la chestia asta decat la sarutul tau...bestial. Sa fie clar.

P.S. Intre noi fie vorba, mi se pare o impietate sa nu stii cine e statistics.

• Haha 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:In your mind
  • Oras:In your mind
Acum 21 minute, colericul a spus:

Am priceput acum, o adevărata rețea !😁

Sper că nu vorbim și de Cozonac cu...ceapă🤪

• Haha 3
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 1 minut, Sabina100 a spus:

Am priceput acum, o adevărata rețea !😁

Sper că nu vorbim și de Cozonac cu...ceapă🤪

Sabina draga, n-ai inteles ca nu e vorba de nicio retea? Eu nu sunt cu ei. Am fost bagat cu forta in afacerea asta. Nici nu m-au anuntat. Am alfat din ...scrierea ta. Cred ca o sa-mi sterg contul. Nu vreau sa am de-a face cu astfel de oameni. Va rog sa ma lasati in pace. Nu mai suport. Se exercita o presiune prea mare asupra mea si eu sunt un sensibil si un finut😃.

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Deci jur ca nu știu cine este domnul ...am văzut romanele dânsului scrise aici ...chiar am citit câteva rânduri într-o zi ...dar vreau sa știu de ce este asa cunoscut 😁 sper sa nu se supere pe mine dacă vede asta . Sunt mica și inocenta 🥺

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 43 minute, Carinasw a spus:

Deci jur ca nu știu cine este domnul ...am văzut romanele dânsului scrise aici ...chiar am citit câteva rânduri într-o zi ...dar vreau sa știu de ce este asa cunoscut 😁 sper sa nu se supere pe mine dacă vede asta . Sunt mica și inocenta 🥺

E celebru omul (sau oamenii, echipa, inteligenta artificiala sau ce o fi) pentru munca bună in trecut cu numere de tepare sau de evitat 🙂 Intre timp androidu/AI-ul si-a luat un pic eroare si postează acele romane. Is destul de bune totuși, sunt fan 😋

Link spre comentariu
Vizitator unsuflet
Acum 50 minute, Carinasw a spus:

E domnul acela care te-a vixitat in primrmele zile, s-a prezentat ca e de la Politie si ti-a sugerat sa il suni in caz de ceva😇

Acum poti sa ii faci o descriere amanuntita lui Nrlu, am salvat intalnirea voastra, puteti sa ii dati inainte cu saruturile😆😆😆.

Link spre comentariu
2 minutes ago, unsuflet said:

E domnul acela care te-a vixitat in primrmele zile, s-a prezentat ca e de la Politie si ti-a sugerat sa il suni in caz de ceva😇

Daca nu a amenintat-o cu faptul ca e de la politie si sa il ia pe el fara sa plateasca, atunci nu e el :) 

• Haha 1
Link spre comentariu

• Disponibila
  • Disponibila

Nu m-a vizitat nimeni de la politie din câte știu eu 🤣🤣🤣🤣🤣 polițiștii nu știu să  futa, am experimentat pe propria piele...🤣🤣🤣🤣🤣 jandarmii dau limbi faine și fut bine‼️😏

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...