altmarz Reputație: 6327 Postat Octombrie 17 Postat Octombrie 17 4 hours ago, M0ff0ss said: P.S. Nu e cazul să vă "deplasați" unii și să interveniți. Vezi ca asta are mult timp liber, altu' care doar spameaza peste tot
Osiris0 Reputație: 257 Postat Octombrie 17 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 17 Acum 1 oră, Userkare a spus: Mersi mult! Cum s-a activat asta? Un update sau am apăsat eu? 😂 Cu placere! Nu știu sigur când au aparut, le-am observat si eu de câteva luni si am testat să văd ce fac. 😂
M0ff0ss Reputație: 524 Postat Octombrie 17 Oras:T M Oras:T M Postat Octombrie 17 1 oră în urmă, altmarz a spus: Vezi ca asta are mult timp liber, altu' care doar spameaza peste tot În general, chiar n-am treabă.. Dar e aiurea puțin. É ca și cum aș interveni eu pe Topicu' din Pârțeștii de Jos să-i învăț cum e cu crăpatul lemnelor. Mai ié unul omniprezent, "colegul" deranjat, spamadache-șef, troll-er înnăscut.. când-colo, ce să vezi, mare recenzie: (P.S.-ul e mortal) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 18 Postat Octombrie 18 Acum 15 ore, Cozonac77 a spus: Tania, vreau și eu o programare sâmbătă. Am o cartelă de Cosmote, 777 la mijlocul numărului. Îți dau eu bip și mă suni tú te rog frumos, că n-am minute 🥲 Mulțumesc 🤗 Ai de plm Cosmote, ft subtil umorul 😂
Cozonac77 Reputație: 3986 Postat Octombrie 18 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Octombrie 18 1 oră în urmă, M0ff0ss a spus: *Fiți (mai) buni! După o recenzie atât de blândă...cea mai bună decizie ar fi să nu deranjăm fata 🥲 Mă refer la (noi) ăștia răi... 😇
M0ff0ss Reputație: 524 Postat Octombrie 18 Oras:T M Oras:T M Postat Octombrie 18 Acum 1 oră, Cozonac77 a spus: După o recenzie atât de blândă...cea mai bună decizie ar fi să nu deranjăm fata 🥲 Mă refer la (noi) ăștia răi... 😇 Fiecare face cum îi dorește suflețelul.. eu am de gând să revin, iar asta é de bine. Să fii cuminte, dacă vrei ciorbiță-n week-end 🙂
Membru Premium farafiltre Reputație: 4519 Postat Octombrie 18 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Octombrie 18 Putea fi suficient daca o sugea ca mariuca😄 Si daca i la fel de faina, asta ar fi fost bonus, dar sigur n o sa aflu...pfuuu c'è amintiri mi ai deblocat cu mărăștii...venite tot de pe publi, doar ca de la diverse...si femeia (lu' Antonio) practic voia doar sa si reintaneasca cuplurile, cand mi am incercat norocul s o abordez nici anunt postat nu mai avea...sa ma fi putut lauda si eu ca omu',ca nici in pl nu m a mai durut ca am ajuns la Lepa la concert cand era gata deja😁😆 dag dal gas!
M0ff0ss Reputație: 524 Postat Octombrie 18 Oras:T M Oras:T M Postat Octombrie 18 Acum 3 ore, Ga180575 a spus: Băi Cozo, te salută fratele tău de la Cluj. Nu pot sa cred că nu ai mirosit cine e duduia, nu pot să cred🤣. Și cât ai jinduit tu să miroși floarea de Iris prin 2019 🤣. Acum 3 ore, Cozonac77 a spus: Salutare Eu nu cred că este vorba despre Floricica. Viviane este brunetă cu ochii migdalați, altceva. Cu totul altceva 😌 Acum 3 ore, Ga180575 a spus: A vazut-o cineva pana acum să poată confirma? Are o semi recenzie de la Max pe Cluj care e adevărată pentru că e client vechi și două recenzii false. Am eu un feeling după modus operandi că foamea a împins-o din Moldova iar spre cele păcătoase. Cum sa te descrii ca ai 22 de ani cand tu aveai atât in 2019🤣. Are același mod de a creea scandal ca și georgiana_ch, aceleași replici și aceeași ură pe prosthooiii pentru care nu condamn. Acum 2 ore, Cozonac77 a spus: Mai are o recenzie, tot pe Cluj, citește întreg topicul. Nu este Georgiana. Am impresia că lui Vivianè îi plac șorțurile 🥲 Baigli are dreptate! Totuși, aveți liber aici la pălăvrăjeli 🙂
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 19 Postat Octombrie 19 Cine e Floricica? Puneți-ma in temă pls 😁
Ga180575 Reputație: 3 Postat Octombrie 19 Oras:Salzburg Oras:Salzburg Postat Octombrie 19 Acum 2 ore, Userkare a spus: Cine e Floricica? Puneți-ma in temă pls 😁 O legendă vie pe nimfo, caută pe Cluj Georgiana_ch. Vezi ca ai de citit mult.
Cozonac77 Reputație: 3986 Postat Octombrie 19 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Octombrie 19 Acum 8 ore, M0ff0ss a spus: Baigli are dreptate! Totuși, aveți liber aici la pălăvrăjeli 🙂 (aproape) Întotdeauna. Iartă-ne te rog pentru pălăvrăgeală...Fix pe topicul ăla, Plin de recenzii, poze și alte postări Deloc pe lângă subiect 🥲 Acum 6 ore, Userkare a spus: Cine e Floricica? Puneți-ma in temă pls 😁 E impossible așa ceva. Vezi tu... forumul ăsta minunat, are (și) multe povești nemuritoare.
Ga180575 Reputație: 3 Postat Octombrie 19 Oras:Salzburg Oras:Salzburg Postat Octombrie 19 Acum 36 minute, Cozonac77 a spus: (aproape) Întotdeauna. Iartă-ne te rog pentru pălăvrăgeală...Fix pe topicul ăla, Plin de recenzii, poze și alte postări Deloc pe lângă subiect 🥲 E impossible așa ceva. Vezi tu... forumul ăsta minunat, are (și) multe povești nemuritoare. Iar Cosânzeana noastră făcut istorie pe aici🤣 1
Membru Premium farafiltre Reputație: 4519 Postat Octombrie 19 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Octombrie 19 Acum 7 ore, Userkare a spus: Cine e Floricica? Puneți-ma in temă pls 😁 Ceva parca imi amintesc si eu, frumos exemplar precina ei. Stiau exact de ce se afla aici, daca i miroseai a lapce, puteai sfarsi sarac de lovele si bogat in resentimente.😁😆 Gagiciuri strict pt experti, nici n am avut curaj sa mi bag nasu'🥲 dag dal gas!
M0ff0ss Reputație: 524 Postat Octombrie 20 Oras:T M Oras:T M Postat Octombrie 20 Acum 15 ore, Cozonac77 a spus: ... Iartă-ne te rog pentru pălăvrăgeală...Fix pe topicul ăla, Plin de recenzii, poze și alte postări Deloc pe lângă subiect 🥲 ... La 08.10.2024 la 16:59, Cozonac77 a spus: ... Fii mai calm și nu pune la suflet orice prostie de aici. 😇 🙂 P.S. Va ajunge și pe unul din malurile Begăi și vor fii și recenzii.. din "păcate" va avea locație pe Rebreanu 😋
Cozonac77 Reputație: 3986 Postat Octombrie 20 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Octombrie 20 Acum 8 ore, M0ff0ss a spus: P.S. Va ajunge și pe unul din malurile Begăi și vor fii și recenzii.. din "păcate" va avea locație pe Rebreanu 😋 Câte sute de mesaje ai consumat să afli informația asta "atât de prețioasă" ? Adevărul(adevărat) este că mi-a scăpat și mie un detaliu foarte important... în lista de servicii este OP 🥺 Să nu uităm vorbele Marelui Maestru! În frumosul nostru oraș de pe malul Begăi, ON'ul É la putere! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 20 Postat Octombrie 20 Acum 1 oră, shady_boy a spus: Daca de ea zici ca are preturi de Dubai, ce mai poti zice de VivianeVogue? NP și OP - o oră / 500 lei. Și te mai și ceartă de banii ăia, "dominarea" inclusă în preț 😁
unsuflet Reputație: 1858 Postat Octombrie 21 Oras:Ar Oras:Ar Postat Octombrie 21 Acum 6 ore, Userkare a spus: Și te mai și ceartă de banii ăia, "dominarea" inclusă în preț 😁 Dominare financiară face Vivi, cu finalizare in jebul ei 😅. 7
Membru Premium danp123 Reputație: 2839 Postat Octombrie 21 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Octombrie 21 37 minutes ago, unsuflet said: Dominare financiară face Vivi, cu finalizare in jebul ei 😅. C'est très en vogue en ce moment! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 21 Postat Octombrie 21 Ba baieti, ca tot va plangeati de lipsa fetelor, va vin doua fete bomba la Timisoara. @LauraEvelin si @Roxana10. Servicii impecabile si tarife de mare bun simt. Ambele testate si paratestate de mine, inclusiv cateva sesiuni de threesome. Sa aveti gija de ele, ca tare faine sunt. Dixit.
Cozonac77 Reputație: 3986 Postat Octombrie 21 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Octombrie 21 Acum 13 minute, duhovnicul a spus: Ba baieti, ca tot va plangeati de lipsa fetelor, va vin doua fete bomba la Timisoara. @LauraEvelin si @Roxana10. Servicii impecabile si tarife de mare bun simt. Ambele testate si paratestate de mine, inclusiv cateva sesiuni de threesome. Sa aveti gija de ele, ca tare faine sunt. Dixit. Dacă ar fi să faci un podium cu cele 2 domnișoare + Zulema, care pe ce loc le-ai clasa? 😇 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 21 Postat Octombrie 21 13 minutes ago, Cozonac77 said: Dacă ar fi să faci un podium cu cele 2 domnișoare + Zulema, care pe ce loc le-ai clasa? 😇 De ce esti rau mai Cozo? Ma pui intr-o situatie delicata. Daca te multumeste, iti spun ca eu cu Zulema am facut dragoste, iar cu cele doua sex. Si intr-un caz si in celalalt am avut experiente minunate.
Cozonac77 Reputație: 3986 Postat Octombrie 21 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Octombrie 21 Acum 1 minut, duhovnicul a spus: De ce esti rau mai Cozo? Ma pui intr-o situatie delicata. Daca te multumeste, iti spun ca eu cu Zulema am facut dragoste, iar cu cele doua sex. Si intr-un caz si in celalalt am avut experiente minunate. Frumos răspuns! Oricum, e mai puțin relevant oricare ar fi fost ordinea, fiecare dintre noi avem alte trăiri, preferințe, stări de moment samd, când vizităm fete. Atâta timp cât tú ești satisfăcut și mulțumit, aia e tot ce contează. 1
M0ff0ss Reputație: 524 Postat Octombrie 21 Oras:T M Oras:T M Postat Octombrie 21 La 20.10.2024 la 12:16, Cozonac77 a spus: Câte sute de mesaje ai consumat să afli informația asta "atât de prețioasă" ? Adevărul(adevărat) este că mi-a scăpat și mie un detaliu foarte important... în lista de servicii este OP 🥺 Să nu uităm vorbele Marelui Maestru! În frumosul nostru oraș de pe malul Begăi, ON'ul É la putere! Nu am schimbat nici măcar un mesaj.. era doar o presupunere 😋 Suntem cu toții de acord că un serviciu precum ON nu-ți garantează că va fii o întâlnire reușită.. avem vizite la d-re (nu doar în minunatul oraș de pe malul Begăi) care aveau doar OP și a fost bine.. chiar de Top 🙂
M0ff0ss Reputație: 524 Postat Octombrie 21 Oras:T M Oras:T M Postat Octombrie 21 Acum 3 ore, duhovnicul a spus: Ba baieti, ca tot va plangeati de lipsa fetelor, va vin doua fete bomba la Timisoara. @LauraEvelin si @Roxana10. Servicii impecabile si tarife de mare bun simt. Ambele testate si paratestate de mine, inclusiv cateva sesiuni de threesome. Sa aveti gija de ele, ca tare faine sunt. Dixit. Nu cred că s-a plâns nimeni de lipsa fetelor în acest minunat oraș.. chiar sunt d-re pt. toate gusturile, atât pe acest minunat Forum, cât și pe Publi (de Top chiar). Apreciem recomandările matále.. știi cumva dacă Roxănica e la fel de "serioasă" cu programările?
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 21 Postat Octombrie 21 18 minutes ago, M0ff0ss said: Nu cred că s-a plâns nimeni de lipsa fetelor în acest minunat oraș.. chiar sunt d-re pt. toate gusturile, atât pe acest minunat Forum, cât și pe Publi (de Top chiar). Apreciem recomandările matále.. știi cumva dacă Roxănica e la fel de "serioasă" cu programările? De unde sa stiu, ca nu-i tin eu condicuta. Dar a mai imbatranit cu un an si poate s-a maturizat...🤣🤣🤣
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum