Sari la conținut

Adevărul adevărat!

Vizitator ccfdtig

Postări Recomandate

Vizitator ccfdtig
Reputație: 0
Postat
Acum 15 minute, Cozonac7 a spus:

Crede-mă că nu mă strofoc absolut deloc când vine vorba de sau despre tine 😂

Tu ești cel care se strofoacă, eu doar îți răspund. Aici. Când 'oi da ochii cu tine... Atunci vreau să văd care dintre noi o să se strofoace 😜 Ghiocelule! 🤭

Hai... Ti pup! 😘

Cu amenințările...

Mai vedem...🥰

• Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Postat
11 minutes ago, ccfdtig said:

Cu amenințările...

Mai vedem...🥰

Atâtea copieri de citate pline de înțelepciune și nu ești în stare să interpretezi un simplu text... Nu te-a amenințat nimeni!! Te simți în primejdie? 

Era doar o simplă afirmație. Bazată pe fapte care s-au petrecut în trecut. 

Uită-te atent la ce am scris, sau citește pe litere... poate n-ai văzut. Îți mai scriu odată, belește bine ochii... Ti pup(metaforic)!! 😘

Edit: ți-am și îngroșat urările cordiale 🤗

Vizitator akephalos2016
Postat
1 hour ago, Cozonac7 said:

Când 'oi da ochii cu tine... Atunci vreau să văd care dintre noi o să se strofoace 😜 Ghiocelule! 🤭

Ma, sincer, am si eu aceeasi dorinta ca si tine! Si curiozitate ... cand vom da noi doi ochii ... oare bondarul va bazaii in jurul ghiocelului sau se va ineca cu pistilul? 

Ti pup si eu  (tot metaforic), ca e luna indragostitilor! 🥰

Postat
2 minutes ago, akephalos2016 said:

Ma, sincer, am si eu aceeasi dorinta ca si tine! Si curiozitate ... cand vom da noi doi ochii ... oare bondarul va bazaii in jurul ghiocelului sau se va ineca cu pistilul? 

Ti pup si eu  (tot metaforic), ca e luna indragostitilor! 🥰

Nu vă doriți suficient de mult domnule Ake! 

Dorința dumneavoastră putea fi realizată de mult timp... Dar ați tot găsit pretexte... Eu am fost destul de clar și am spus că sunt dispus să ne vedem oricând. Încât sunt!! Tot ce Trebuie dumneavoastră să faceți, este să stabiliți o zi și o oră. Nu cred că este o sarcină cu grad ridicat de dificultate pentru dumneavoastră. 

Că tot ați amintit de luna îndrăgostiților... Eu sunt (aproape) 100% convins că dumneavoastră, precum un domn stimabil, prea puțin o să vă intereseze bondarul sau ghiocelul, și veți oferi un frumos buchet de flori unei doamne cel puțin la fel de stimabilă precum dumneavoastră! 

O seară frumoasă domnule Ake! 🥰

Vizitator akephalos2016
Postat
19 minutes ago, Cozonac7 said:

Nu vă doriți suficient de mult domnule Ake! 

Dorința dumneavoastră putea fi realizată de mult timp... Dar ați tot găsit pretexte... Eu am fost destul de clar și am spus că sunt dispus să ne vedem oricând. Încât sunt!! Tot ce Trebuie dumneavoastră să faceți, este să stabiliți o zi și o oră. Nu cred că este o sarcină cu grad ridicat de dificultate pentru dumneavoastră. 

Că tot ați amintit de luna îndrăgostiților... Eu sunt (aproape) 100% convins că dumneavoastră, precum un domn stimabil, prea puțin o să vă intereseze bondarul sau ghiocelul, și veți oferi un frumos buchet de flori unei doamne cel puțin la fel de stimabilă precum dumneavoastră! 

O seară frumoasă domnule Ake! 🥰

Îmi doresc foarte mult să te revăd domnule! Chiar foarte mult! 

Motivele pentru care nu ne-am văzut sunt foarte bine întemeiate, așa cum știți de la ultima convorbire purtată de noi, nu încerca să lași impresia pe aici că ar fi vorba de altceva. 

Ne vedem noi zilele astea și vom vorbi face-to-face, că așa consider eu că fac niște bărbați, nu se plâng pe forum ca muierile. 

Cât despre flori, doamne, luna îndrăgostiților, nu se amestecă lucrurile între ele, se pot face în paralel. 

O seară frumoasă domnule Cozonac! 

Postat
3 minutes ago, akephalos2016 said:

Îmi doresc foarte mult să te revăd domnule! Chiar foarte mult! 

Motivele pentru care nu ne-am văzut sunt foarte bine întemeiate, așa cum știți de la ultima convorbire purtată de noi, nu încerca să lași impresia pe aici că ar fi vorba de altceva. 

Ne vedem noi zilele astea și vom vorbi face-to-face, că așa consider eu că fac niște bărbați, nu se plâng pe forum ca muierile. 

Cât despre flori, doamne, luna îndrăgostiților, nu se amestecă lucrurile între ele, se pot face în paralel. 

O seară frumoasă domnule Cozonac! 

Nu s-a plâns nimeni domnule Ake! Nu am făcut nimic altceva decât să vă reamintesc din ce cauză "dorința" dumneavoastră (încă) nu a fost îndeplinită... Iar motivele, așa cum bine ați precizat și dumneavoastră, nu țin absolut deloc de mine!! 

Vizitator ccfdtig
Postat
Acum 1 oră, Cozonac7 a spus:

Atâtea copieri de citate pline de înțelepciune și nu ești în stare să interpretezi un simplu text... Nu te-a amenințat nimeni!! Te simți în primejdie? 

Uită-te atent la ce am scris, sau citește pe litere... poate n-ai văzut. Îți mai scriu odată, belește bine ochii... Ti pup(metaforic)!! 😘

Deci! Teatrul tau ieftin de aici, ma lasa rece...

Pe fapte care s-au petrecut în trecut...iti voi demonstra eu ce amenințări ai facut...si vei afla ce inseamna...a ameninta.

Asta in cazul in care ai dorințe ca in trecut...

Postat
1 hour ago, ccfdtig said:

Deci! Teatrul tau ieftin de aici, ma lasa rece...

Pe fapte care s-au petrecut în trecut...iti voi demonstra eu ce amenințări ai facut...si vei afla ce inseamna...a ameninta.

Asta in cazul in care ai dorințe ca in trecut...

Spui tu când... Și unde... Ai de onorat o onomastică 🤭🤫

Până atunci... Recitește Foarte Atent ultimele mele postări ce ți le-am adresat. Adică astea 2:

4 hours ago, Cozonac7 said:

Crede-mă că nu mă strofoc absolut deloc când vine vorba de sau despre tine 😂

Tu ești cel care se strofoacă, eu doar îți răspund. Aici. Când 'oi da ochii cu tine... Atunci vreau să văd care dintre noi o să se strofoace 😜 Ghiocelule! 🤭

Hai... Ti pup! 😘

3 hours ago, Cozonac7 said:

Eu nu am scris nici măcar o amenințare. 

Urmează-ți sfatul:

10 hours ago, ccfdtig said:

Explicații din dex  uneori...cand si eu observ ca unii nu inteleg cuvintele folosite.

Citește Dex'ul!! Dă dovadă că ești înțelept și poate pricepi și tu semnificația cuvintelor pe care le folosești 😜

Multă baftă îți doresc! 

Vizitator ccfdtig
Postat

Voi face un ultim efort...

Nu are nici o legatura cu cele scrise de tine...acum, aici. Nu la asta m-am referit dar nu stii sa citesti. (printre randuri) De Dex nu e nevoie in acest caz...

Dar iti fac o trimitere spre art 206 din Noul Cod Penal-amenințarea. 

Cand ai facut o asupra mea si cum...repet, daca nu te potolești....vei afla mai multe.

Te-am rugat frumos nu de mult, sa nu mai faci referire la persoana mea. Te mai rog odată, chiar sa ma ignori total...promit sa fac la fel.

E o varianta care a dat roade si intre alți membrii ai acestui forum.

Dacă nu înțelegi de vorba buna sau nu vrei sa accepti varianta de a ne ignora total, atunci nu imi dai de ales si vei vedea de ce ti-am facut trimitere către Noul Cod Penal...

Postat
4 minutes ago, ccfdtig said:

Voi face un ultim efort...

Nu are nici o legatura cu cele scrise de tine...acum, aici. Nu la asta m-am referit dar nu stii sa citesti. (printre randuri) De Dex nu e nevoie in acest caz...

Dar iti fac o trimitere spre art 206 din Noul Cod Penal-amenințarea. 

Cand ai facut o asupra mea si cum...repet, daca nu te potolești....vei afla mai multe.

Te-am rugat frumos nu de mult, sa nu mai faci referire la persoana mea. Te mai rog odată, chiar sa ma ignori total...promit sa fac la fel.

E o varianta care a dat roade si intre alți membrii ai acestui forum.

Dacă nu înțelegi de vorba buna sau nu vrei sa accepti varianta de a ne ignora total, atunci nu imi dai de ales si vei vedea de ce ti-am facut trimitere către Noul Cod Penal...

Maestre... 😂

Tu nu ești în stare să interpretezi un simplu text compus din 2-3 fraze și vii aici cu balivernele tale despre Codul Penal... 

Eu ți-am spus/scris că mi se rupe mie de tine, găsești afirmația respectivă o pagină sau poate două în urmă fix pe topicul ăsta! Nu știu care dintre noi a făcut referire la celălalt în ultima perioadă. Chestia este următoarea: mie nu-mi place (sau Nu accept) să-mi zică cineva cum ar trebui să procedez doar pentru simplu fapt că așa consideră ei că ar trebui. Cu alte cuvinte... Tocmai ți-am ușurat sarcina de a alege. 

Și îți mai repet și eu ție (iarăși), mi se rupe (special "sufletul") de tine!! Hai... Mă pupi! 😘

Vizitator ccfdtig
Postat
Acum 6 ore, Cozonac7 a spus:

Maestre... 😂

Tu nu ești în stare să interpretezi un simplu text compus din 2-3 fraze și vii aici cu balivernele tale despre Codul Penal... 

Acestea nu sunt baliverne ci efectiv este Noul Cod Penal...pe care nu eu l-am inventat. Iarăși o dai sucita ca si in celelalte cazuri.

Eu ți-am spus/scris că mi se rupe mie de tine, găsești afirmația respectivă o pagină sau poate două în urmă fix pe topicul ăsta!

Nu ma intereseaza parerea ta despre mine. 

Nu știu care dintre noi a făcut referire la celălalt în ultima perioadă. Chestia este următoarea: mie nu-mi place (sau Nu accept) să-mi zică cineva cum ar trebui să procedez doar pentru simplu fapt că așa consideră ei că ar trebui. Cu alte cuvinte... Tocmai ți-am ușurat sarcina de a alege. 

Ăștia altii nu iti fura libertatea ca persoana si nici nu-ti spun tie ce si cum sa faci. Asta e interpretarea ta. Una e să nu fi de acord cu un altul si sa sugerezi prin citate etc cum vezi lucrurile (prin gândirea altora mai intelepti) si alta e să-ți zică. Dar chiar dacă cineva ti-ar zice, nu e obligatoriu sa rezonezi. 

Și îți mai repet și eu ție (iarăși), mi se rupe (special "sufletul") de tine!! Hai... Mă pupi! 😘

Poti repeta la infinit ce ti se rupe tie sau chiar poti folosi expresii batjocoritoare in continuare...nu ma afecteaza. Faptul că nu sunt de acord ca două persoane sa isi vorbeasca urat etc (deci nici mie nu-mi convine) nu inseamna ca vin să-ți zic asta. Nu eu te schimb căci schimbarea e in fiecare dintre noi...Am observat ca iti face placere sa iti bati joc prin tot felul de exprimări...iar faptul că mie nu-mi plac oamenii care își bat joc de altii...am bunul simt de a le sugera (si prin citate) ca nu sunt de acord cu bătaia de joc.

Esti in stare sa faci diferenta? Nu prea cred. Una e să ai niste principii de viață, sa fi sau nu de acord cu unele...si alta e cum zici tu..."sa-mi zică cineva cum ar trebui sa procedez".

Ex: Este cineva hot. Nu frate, nu sunt de acord cu hoția. Faptul că arat acest lucru (si prin citate) ca nu sunt de acord cu hoția, nu inseamna ca iti zic sa nu mai furi. Fa domne ce vrei...esti liber. Insa nu ma opreste nimeni de la libera exprimare, a arata ca nu sunt de acord cu hotia...

Tu o iei prea personal si nu stii sa faci diferențe.

Postat

Neața bă Maestre

Te-ai sucit la prima oră din zi să ignori propunerea ta de a ne ignora? Păi ce facem aici... Ne batem joc?? Sau folosim cuvinte al căror sens nu-l înțelegem?? 

"Omu' care e prost, e prost și prost moare" (indiferent câte citate pline de înțelepciune copiază de pe net cu disperare)! Este o vorbă de care mi-am adus aminte... Un fel de exemplu dacă vrei... Un principiu de viață. Chiar dacă ți-am scris ție treaba asta, tu nu o lua personal. Sunt convins că ești în stare să faci diferența 🤗

Hai... Ti pup! 😘

Vizitator ccfdtig
Postat
Acum 7 minute, Cozonac7 a spus:

Neața bă Maestre

Te-ai sucit la prima oră din zi să ignori propunerea ta de a ne ignora? Păi ce facem aici... Ne batem joc?? Sau folosim cuvinte al căror sens nu-l înțelegem?? 

"Omu' care e prost, e prost și prost moare" (indiferent câte citate pline de înțelepciune copiază de pe net cu disperare)! Este o vorbă de care mi-am adus aminte... Un fel de exemplu dacă vrei... Un principiu de viață. Chiar dacă ți-am scris ție treaba asta, tu nu o lua personal. Sunt convins că ești în stare să faci diferența 🤗

Hai... Ti pup! 😘

Chiar nu o iau personal...

Stiu sa accept citate...fără a ma simti lezat.

Ghici de ce si cum se face asta...

Perfect, de acum ignor si aici si in real life.

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat
Acum 5 minute, Cozonac7 a spus:

"Omu' care e prost, e prost și prost moare" (indiferent câte citate pline de înțelepciune copiază de pe net cu disperare)! Este o vorbă de care mi-am adus aminte...

Si eu mi-am adus aminte de o vorba: 

"Cand esti mort, tu nu simti nimic, sufera doar cei din jurul tau. La fel si cand esti prost."

Am scris asta pentru descretirea fruntilor fara a face vreo referire la schimbul de replici din urma.

S-auzim de bine!

• Haha 1
  • Oras:Banat
Postat

In spiritul acestui minunat forum ,m-am gandit sa lansez si eu o invitatie unei fete : @sarrah

Topice;

-

Pai nu meritam si noi ceva "altfel" ? :luxhello Voi ce parere aveti ? O invitam ? :laugh2

Ps . recomand bere si pop-corn :laugh2

• Like 2
Postat

O "cunosc". Adică cunosc personajul... :)

Baftă și succes, altceva nu știu ce să zic. (Cred totuși că erau variante mai bune) 😜

• Haha 1
Postat
Acum 29 minute, Cozonac7 a spus:

O "cunosc". Adică cunosc personajul... :)

Baftă și succes, altceva nu știu ce să zic. (Cred totuși că erau variante mai bune) 😜

Asta a fost la gluma, de fapt parca vad ca apare aici pe forum si sa vezi ce "dulcegarii"imi iau :laugh2

Dar am facut si o invitatie pe bune : @sorraya 

Ptr.cei care nu stiu despre cine este vorba:

• Like 3
Postat

Nu mai știam dacă ea oferă FK sau nu :)

Știu că m-am luat uMpicuț la harță când i-am făcut o propunere fetei să viziteze frumosul nostru oraș de pe malul Begăi. 

Felicitări pentru inițiativă! 

• Mersi 1
Postat

Fiecare pricepe atât cât poate 😊

Pentru nelămuriri se pot oferi explicații din Dex. Sau citate înțelepte 🤭

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Cozonac, tu vrei sa zici ca preferi propria gândire, ceilalți iti apreciază originalitea si nu ar schimba spectacolul pe niște citate.Ce ma oftica cel mai mult la cărți...ele nu sunt niciodată acolo, în anumite situații, cand am nevoie de experienta redata in ele.Mereu ma trezesc ca citesc ceva, la puțin timp după ce experimentez faptic sau în gândire o idee sau situație.Cu timpul mi-am dat seama ca întâmplarea mea are un rost...Cand fac o alegere, cand avansez in gândire vreau curaj, încredere, iar informația din lecturarea unei carti vine ca o confirmare a faptului ca am trăit un lucru cu sinceritate și implicare.
Nu îmi place sa ma simt la gramada cu mintea comuna, dar în același timp Uniunea aceasta m-ar atrage daca n-as simti-o rece, moartă...ca și cum viul marilor gânditori ne-a părăsit, e intre ghilimele.

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator ccfdtig
Postat
Acum 1 oră, vistantric a spus:

Cozonac, tu vrei sa zici ca preferi propria gândire, ceilalți iti apreciază originalitea si nu ar schimba spectacolul pe niște citate.Ce ma oftica cel mai mult la cărți...ele nu sunt niciodată acolo, în anumite situații, cand am nevoie de experienta redata in ele.Mereu ma trezesc ca citesc ceva, la puțin timp după ce experimentez faptic sau în gândire o idee sau situație.Cu timpul mi-am dat seama ca întâmplarea mea are un rost...Cand fac o alegere, cand avansez in gândire vreau curaj, încredere, iar informația din lecturarea unei carti vine ca o confirmare a faptului ca am trăit un lucru cu sinceritate și implicare.
Nu îmi place sa ma simt la gramada cu mintea comuna, dar în același timp Uniunea aceasta m-ar atrage daca n-as simti-o rece, moartă...ca și cum viul marilor gânditori ne-a părăsit, e intre ghilimele.

Visul marilor gânditori a fost, este si va fi viu dar nu pentru oricine...

Propria gândire se formeaza in functie de multi factori.

Printre citatele de la "picătură de intelepciune" unele sunt proprii, deși le-am pus intre ghilimele. Dacă nu citeam si notam mii de vorbe înțelepte, nici eu probabil, nu puteam compune...

Însă, unii vad doar copy-paste. Fiecare cat poate. Dar si copy-paste cand e facut cu un scop pozitiv, nu vad de ce ar deranja.

Originalitatea e minunata dar nu cand autorul își bate joc căci cuvintele sunt vii.

Cel ce își bate joc, de fapt ucide cu fiecare cuvânt batjocoritor...dar fiecare cat poate, nu noi suntem judecătorii altora.

Vizitator ccfdtig
Postat
Acum 8 ore, manutm a spus:

Eu credeam ca aici se lanseaza amenintari, nu invitatii. 😏

Ha! Hai să-ți reamintesc ce am spus...

"Nu are nici o legatura cu cele scrise de tine...acum, aici."

Acum te-ai luminat?🙂

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 31 minute, ccfdtig a spus:

Visul marilor gânditori a fost, este si va fi viu....

Cel ce își bate joc, de fapt ucide cu fiecare cuvânt....

Ucide propriul sentiment, dar e si de datoria receptorului sa transforme pentru sine...

Batjocura survine dintr-un sentiment de gol lăuntric, dar tocmai aici e întotdeauna loc...acel loc e ceea ce posesorul ascunde prin atitudinea sa.Uneori batjocura respectiva poate sa fie greșit interpretata in acest caz, cand nu este vorba de un individ blazat, neinspirat.Se întâmplă ca în solitudinea sa prea mare...omul sa facă haz din lipsa de indrumare, de teama sa nu greșească.Este obisnuinta sa care se transpune apoi si in realitatea altora si...de multe ori celalalt pune raul in fata.Ideea e ca poate nu e cazul unei explicații sau respectivul sa își demonstreze adevarul.Noi daca suntem iubitori de socializare...descoperim, gândim și transmitem la rândul nostru ceva.

• Like 2
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...