Sari la conținut

Alexandra Stan a fost batuta de impresarul ei!!

Postări Recomandate

• Oras:Catania
  • Oras:In a Bubble
Postat

Pentru fiecare persoana,normalitatea are anumite limite...sau nu are limite.

Nu este normal ca un barbat sa loveasca o femeie,insa unii doar asa isi dovedesc barbatia.

• Oras:in cantareata cheala
Postat

Doar se stie din mosi-stramosi ca nu te poti intelege cu o femei daca nu o capsezi putin, sa-si stie locul.. :no2  

• Oras:TIMISOARA si ARAD
  • Oras:TIMISOARA si ARAD
Postat

E un monstru cum a avut inima s-a loveasca  asa o fata....e un moooooonstu cel ce loveste o femeie.....cel ce da o palma la o femeie o data si zice ca nu mai face e un monstru mincinos se va mai repeta.SPUNE-TI NU VIOLENTEI.......nu va lasa-ti LOVITE

Postat

@EugenIonesco: SI...care e locul femeii?

Nimeni in lumea asta nu detine nimic cu adevarat.

Daca nu te poti intelege cu femeia de langa tine,poate nu esti persoana in masura sa stai alaturi de ea.Daca ajungi sa o lovesti ca "sa-si stie locul",inseamna ca o vezi doar ca pe un obiect,nu o fiinta.Inseamna ca iubirea si respectul nu exista din partea barbatului,daca recurge la violenta.

Postat
  La 17.06.2013 la 17:32, Sexything a spus:

@EugenIonesco: SI...care e locul femeii?

Nimeni in lumea asta nu detine nimic cu adevarat.

Eu eram ironic...

• Telefon: sofisticatu73
  • Oras:insulele virgine
Postat
  La 17.06.2013 la 17:32, fred24 a spus:

E un monstru cum a avut inima s-a loveasca  asa o fata....e un moooooonstu cel ce loveste o femeie.....cel ce da o palma la o femeie o data si zice ca nu mai face e un monstru mincinos se va mai repeta.SPUNE-TI NU VIOLENTEI.......nu va lasa-ti LOVITE

asa e.........................

• Oras:Bucuresti
Postat

Băsescu îi ia apărarea agresorului: “Poate a zis Alexandra Stan ceva, poate l-a înjurat...”

Preşedintele Traian Băsescu a ţinut azi o conferinţă de presă, în care şi-a precizat poziţia faţă de cel mai important eveniment al momentului, bătaia încasată de Alexandra Stan de la impresarul ei. Preşedintele a îndemnat la calm, spunând că nu e deloc indicat să ne pripim cu concluziile.

Poate a spus Alexandra Stan ceva, poate l-a înjurat”, a încercat Băsescu să-l disculpe pe agresorul Alexandrei Stan. “Eu ştiu foarte bine cum e cu pipiţele astea, nici nu vreau să vă zic de câte ori mi-a venit s-o pocnesc pe fiica mea, Eba. Bine, acum e gravidă, n-o mai încarc, dar să ştiţi că a pătimit multe de-a lungul vremii.

Preşedintele nu exclude nici varianta ca tot scandalul cu bătaia încasată de Alexandra Stan să fie o făcătură care îl are în spate pe Dinu Patriciu. “Indiferent de ce s-a întâmplat cu adevărat între Alexandra Stan şi impresarul ei, mie mi-e clar că lui Dinu Patriciu trebuie să îi fie ruşine pentru ce a făcut. Nu m-ar suprinde să aflăm că Alexandra Stan a fost bătută, de fapt, de un pixel albastru, plătit de Patriciu.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu e civilzat ca un om să lovească un alt om. La capitolul violenţă eu nu fac deosebiri de gen. Vă asigur că sunt şi femei care îi bat zdravăn pe bărbaţi. Nu ştiu cine e fata asta, Alexandra Stan, probabil una din multele "vedete", înţeleg însă că nu face parte din comunitatea noastră. :blushing2

• Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini
Postat

Corect, nu e normal ca un barbat sa loveasca o femeie dar bag mana in foc ca nici nasoasa asta nu a fost usa de biserica, sigur a zis ceva care sa il intarate pe impresar, sincer nici nu stiu de ce discutam chestia asta care nu merita nici o atentie dar... nevermind. Bye

• Oras:Braila
  • Oras:Braila
Postat

Chiar am citit o stire cu ea ca impresarul a zis ca a avut un accident de masina, iar ea a scris pe facebook ca impresarul a mintit ca sa ascunda lipsa ei de la concerte, cik de un an nu o lasa in pace, si a batut-o pana a bagat-o in spital. Nu tolorez violenta dar inseamna ca i-a placut, sa nu-mi zik mie cineva ca nu putea sa-si gaseasca alt impresar, ca la cat de cunoscuta a ajuns, cred ca multi ar dori sa  aiba sub contract o cantareata ca ea.

Daca o freca de ceva timp s-a ajuns la acest deznodamant nefericit, pacat de ea dar fiecare cum isi asterne asa doarme.

• Oras:N.Dame
  • Oras:N.Dame
Postat

Nu cred ca Dinu Patriciu e vinovat, ci Dan Voiculescu...

Lasand putin deoparte caterinca, nu e nimic de scuzat, indiferent ca vorbim despre o femeie sau un barbat agresor. Am putea gasi "circumstante atenuante" unui simplu si unic gest violent, poate ca exista situatii n care esti provocat, sau ai un moment mai prost in care iti pierzi controlul.

Nu se poate insa justifica prin nimic un astfel de comportament animalic.

Si mai este un aspect de subliniat: intr-o relatie se poate trece peste un gest violent izolat, insa daca el se repeta, in mod cert se va transforma in obisnuinta, deci nu mai putem vorbi despre acceptare/toleranta..

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Bai nene, il bate aia de deasupra mea pe barba-su, de-l asculta cu urechea ! Saptamanal.

Bon....si cine e Alexandra Stan asta? S-a oparit toata lumea ca batut-o nemernicul ala. Dar cate femei anonime, mananca bataie pe paine si nimeni nu stie nimic? Femei batute, copii batuti, batrani batuti de copii lor... Oare violenta sa carecterizeze poporul nostru? Faptele arata ca da!  E prea tarziu pentru e rezolva problema prin educatie. Daca se incepe acum, abia peste cel putin o generatie s-ar vedea rezultatele. Nu tata! Coercitia e rezolvarea. Parnaia!

• Like 1
Postat
  Citat

Bai nene, il bate aia de deasupra mea pe barba-su, de-l asculta cu urechea ! Saptamanal.

Bon....si cine e Alexandra Stan asta? S-a oparit toata lumea ca batut-o nemernicul ala. Dar cate femei anonime, mananca bataie pe paine si nimeni nu stie nimic? Femei batute, copii batuti, batrani batuti de copii lor... Oare violenta sa carecterizeze poporul nostru? Faptele arata ca da!  E prea tarziu pentru e rezolva problema prin educatie. Daca se incepe acum, abia peste cel putin o generatie s-ar vedea rezultatele. Nu tata! Coercitia e rezolvarea. Parnaia!

+1

Si ca sa nu mai amintim de faptul ca Serban Huidu A OMORAT 3 oameni si e liber!

• Oras:cluj
Postat

v-ati agitat pt ca-i o pizda cunoscuta...dar cum ziceau colegii mai sus daca era o anonima sau un copilas plin de lipsuri va durea fix in fata pulii...

in fond si la urma urmei...SI CUI II PASA?

• Oras:in ... cu liftu`
  • Oras:in ... cu liftu`
Postat
  La 17.06.2013 la 23:14, boieru a spus:

cum ziceau colegii mai sus daca era o anonima sau un copilas plin de lipsuri va durea fix in fata pulii...

din pacate ai mare dreptate :(

• Oras:b
  • Oras:b
Postat

prea repede puneti botu` la toate harfele.

termenul de PUBLICITY STUNT va spune ceva?

faptul ca romania e cu 100 de ani in urma nu inseamna ca trebuie sa inghitim orice gunoi fumat si ras-fumat in occident.

mare lucru un pumn in ochi pentru a primi spatiu publicitar echivalent a sute de mii de euro in prime time la toate televiziunile nationale.

n-ar fi vazut saraca gurista aia atata publicitate pe tv nici daca castiga eurovizionul sau mondovizionul, dar la un ochi vanat imediat au lacrimat toti prompteristii scosi de IMA

ce draq people, mai ganditi si cu capu` de pe umeri...

P.S.

uite si momentu` fatal:

http://www.piticigratis.com/wp-content/uploads/2013/06/bitchslap.gif

Postat

@joseph_b tu ai un suflet mare si inimos din cum am reusit eu sa te citesc si sa te descifrez...dar ca tine sunt putini,mult prea putini :hihat

P.S. sa nu cumva sa te prind ca nu mi ajuta sa ma dau jos din caleasca cand viu la capitala :laugh2

• Oras:EUROPA
Postat

Cine stie cate cazuri similare sunt zilnic. Femeia are noroc ca e cunoscuta de presa si presa are nevoie de audienta.

Adevarul e intotdeauna pe la mijloc si vom afla , deci eu nu coalizez cu genul asta de pitzi care se baga in rahat dupa care miorlaie ca a luat bataie.

Participam la o alta telenovela. Asta ne e soarta manele si telenovele ca nu facem decat sa ajutam prin atitudine la promovarea lor.

Postat
  La 18.06.2013 la 11:25, Fluke a spus:

Asta ne e soarta manele si telenovele ca nu facem decat sa ajutam prin atitudine la promovarea lor.

post-70833-0-37274300-1371555978_thumb.jpg

Postat
  La 18.06.2013 la 11:46, SOFISTICATU`` a spus:

Nu mai e nimik de comentat. Generatia Alexandra Stan. Unii chiar au fost facuti ptr alocatie.

Crudul adevar este ca scoala lipseste cu desavarsire. Nu trebuie sa ne mire ca exista atatia sociopati.

Postat

Frate femeia daca te supara nu trebuie batuta, trebuie tratata cu indiferenta , indiferenta doare mai tare decat 1000 de palme.Plus ca daca te apuci sa dai intr-o femeie nu faci decat sa arati ca esti un dobitoc.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...