Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:In alta parte
  • Oras:In alta parte

Ma rog. Daca e asa ma asteptam la mai multe zile consecutive. Stiu ca face pauze si nu ma deranjează asta (si inteleg si de ce) dar e totuși greu sa o prinzi așa de pe o zi pe alta. Cumva toate (bani, drum facut, apel răspuns și programare etc ) tb sa se nimereasca, mai ceva ca un miracol divin.

 

Sper totuși sa am si un raspuns direct de la Laura.

 

Gata termin cu semi offtopicul asta ca vine stilul asta forumist romanesc peste mine și ma ia la bani mărunți si tras de sireturi (nu ma refeream si nici nu ma refer la tine James Joyce)

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Laurica, nu te supara pe mine, dar nu este in regula. Stiu ca e greu sa faci jobul asta in fiecare zi, stiu ca nu mereu poti avea chef, stiu ca tu oferi GFE de calitate si asta e greu de facut "pe banda" , dar stilul asta 3 zile lucrezi, 7 pauza, mai lucrezi 4 zile, iar 5 pauza nu este ok pentru o escorta de top. Poti sa-ti faci proramul cum doresti, cu pause, cu tot ce vrei tu, dar nu poti avea pretentia sa fii la top, atata timp cat ai un program haotic.  tu te-ai matzait pe aici, te-ai alintat, ai fost dragalasa, lumea a zis "las-o mai ca e si ea micuta" si ai devenit simpatica multora. Daca era alta fata in locul tau, avea frigideru' plin, mai ales ca la prima remarca ce nu-ti convenea in recenzii, sareai de frumosu-ti cur in sus.

Mai gandeste-te!

  • Like 9
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...