Sari la conținut

O Recomandare Va Rog

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Salut. Vreau si eu o recomandare de la baietii mai cu experienta ca mi-e cam lene sa caut prin tot forumul. Cine imi recomanda si mie o fata mai voluptoasa asa, mai cu carne pe oase, dar nu la modul dizgratios sa fie vreo grasa burtoasa. Daca o ati si testat-o si are atitudine ok ar fi si mai bine.

• Minus 1
Postat

Nu inteleg ce vrei. Am si cateva recenzii. Vin in Romania cateva saptamani pe an. Asistata social e ma-ta si probabil ca cheltuie banii de ajutor social pe țuica, de-aia te-a facut asa retard.

• Minus 1
Postat

Nu inteleg ce vrei. Am si cateva recenzii. Vin in Romania cateva saptamani pe an. Asistata social e ma-ta si probabil ca cheltuie banii de ajutor social pe țuica, de-aia te-a facut asa retard.

• Minus 1
Postat

@johnke82 : intelegem ca doresti o recomandare etc ... dar macar nu trebuia sa zici ca iti e lene sa cauti. Prin treaba asta se deduce ca ai avea servitori pe aici. Ti-am dat un sfat. Pe mine ma doare-n pwla! (Vorba vine). SuXXXces!

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Salut. Vreau si eu o recomandare de la baietii mai cu experienta ca mi-e cam lene sa caut prin tot forumul. Cine imi recomanda si mie o fata mai voluptoasa asa, mai cu carne pe oase, dar nu la modul dizgratios sa fie vreo grasa burtoasa. Daca o ati si testat-o si are atitudine ok ar fi si mai bine.

Mah...io nus baiat mai cu iecsperienta...da ma prisep la fete o leaca...si stu o gramada di curve. Am io o recomandare beeeeton pentru tini !!! Fix ci cauti tu !!! Fata ie o papuse...frumusica foc...par lung...pelisica alba...dai bronzata frumos acusea. Ari un cur di zici ca o sai iecsplodeze...nisti tite mari si tari...di pocneste in pele. Nu ari gram di celulita pi ia da ia nui nisidicum o slabanoaga. Ari o talie mica...si nisti forme diti vini so pupi din cap pina in picioari. Ari 19 anisori...da so dat tirziu la pula...acu 2 luni. Ie disperata ca o astiptat asea di mult...si acu vria sa recupereze ani perduti...ca dupe ia trebea sa se ia di futut din generala...daca stiia ia atunsea ci bun ie futaiu. Vria sa iecsperimenteze tat cie tini di futut...da fata ie un pic ciudatica...ii plasi sperma. Ii plasi so guste...sa se joace cu ia pi buze...so scuipe pi sfircuri si porma sa o linga si so inghita. Ari un glas di copilita naiva...da nisi nuti tresi prin cap ci dracusor inpielitat devine cind da di o pula zdravana si di un flacau cu conditiie fizica caso futa pin la lesin.

Zimi o vorba dak iejti interesat. ;)

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Mah...io nus baiat mai cu iecsperienta...da ma prisep la fete o leaca...si stu o gramada di curve. Am io o recomandare beeeeton pentru tini !!! Fix ci cauti tu !!! Fata ie o papuse...frumusica foc...par lung...pelisica alba...dai bronzata frumos acusea. Ari un cur di zici ca o sai iecsplodeze...nisti tite mari si tari...di pocneste in pele. Nu ari gram di celulita pi ia da ia nui nisidicum o slabanoaga. Ari o talie mica...si nisti forme diti vini so pupi din cap pina in picioari. Ari 19 anisori...da so dat tirziu la pula...acu 2 luni. Ie disperata ca o astiptat asea di mult...si acu vria sa recupereze ani perduti...ca dupe ia trebea sa se ia di futut din generala...daca stiia ia atunsea ci bun ie futaiu. Vria sa iecsperimenteze tat cie tini di futut...da fata ie un pic ciudatica...ii plasi sperma. Ii plasi so guste...sa se joace cu ia pi buze...so scuipe pi sfircuri si porma sa o linga si so inghita. Ari un glas di copilita naiva...da nisi nuti tresi prin cap ci dracusor inpielitat devine cind da di o pula zdravana si di un flacau cu conditiie fizica caso futa pin la lesin.

Zimi o vorba dak iejti interesat. ;)

Ii spui in pm daca e? Ca sa nu afle toata lumea :)))))
  • Like 1
Postat

Nu am stiut ca sunteti atat de sensibili. De unde si pana unde suna ca si cand as avea servitori. Eu cred ca am intrebat destul de frumos. Pur si simplu mi-e lene sa citesc 40 de topicuri. Putea cineva sa zica "du-te frate la asta ca e ok". Daca nu se poate, ni se poate. Dar de la asta pana la reactia lu istericul asta sau colericul, plm e cale lunga

• Minus 1
Postat

Hai ca ma plictisesti. Ma duc sa imi iau ajutorul social sa il cheltui in Romania cand vin. Nu de alta, dar sa intre niste bani la buget, sa aiba si ma-ta bani de tuica. Hai ca nu te mai bag in seama. Pa.

• Minus 1
Postat

Du-te cu Domnu' :)

• Like 1
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

Hai ca ma plictisesti. Ma duc sa imi iau ajutorul social sa il cheltui in Romania cand vin. Nu de alta, dar sa intre niste bani la buget, sa aiba si ma-ta bani de tuica. Hai ca nu te mai bag in seama. Pa.

DACA esti prost , asa sa faci!! sugaciule

• Like 5
  • Minus 4
Vizitator freeway1
Reputație: 0
Postat

Dacă nu înțelegi, e clar că ai băut cerneala în școală. Descurcă-te cu Manuela sau Palmela...

La oricare din astea doua are nevoie, neapărat, de clapacioace!
  • Like 2
Postat

Cad ca am deranjat cateva pizde pe ciclu. Calmati-va fetelor. Caut singur

Postat

Cauta si vei gasi ;)

Puteai face treaba asta de la inceput, era mult mai simplu.

• Like 1
Postat

Mie imi plasi ca tati ajtia...intrun final...gaseste raspunsu ciel moi coriect !!!

:)))))))))

Poi mah baeti...daca avieti informatiia la indemina...si no aveti acilea ca ati contribuit voi...ca doar altii or pus osu la bataie casa aveti voi cie sa cetiti pi Nimfo...poi cum lindicu mieu moi aveti si tupeu sa moi puniti mah intrebari ???

Cica iera unu dasta cari zicea cai ie lene sa ceteasca 40 di topinguri. Poi sa nui dai cu pulan frunte sai treaca lenea ???

• Like 1
Postat

Asa e. Si chiar cred ca singura persoana cu pula dintre cele care au comentat aici esti tu.

Postat

Ti rog io frumos...putin respect ! ;)

Io am doar lindic ! OK...poati cai un lindic disproportionat di mariii...dai lindic nevertheless !!!

:))))))))

• Like 3

Postat

Asa e. Si chiar cred ca singura persoana cu pula dintre cele care au comentat aici esti tu.

Inca o concluzie buna ;) usor usor iti revii :)))

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...