Sari la conținut

fred24: troll talentat sau caz medical?

troll sau extra-cromozom?  

45 membri au votat

1. 1. Ce credeti, fred24 ne trolleaza cu talent sau e la maximul capacitatilor lui mentale?

• master-troll
    • traiasca lobotomia
    • ce-aveti mah? omu` e in litera si spiritul regulamentului.

Postări Recomandate

• Oras:b
  • Oras:b

de cateva zile un personaj straniu se exprima semi-articulat pe foumul nostru drag.

nu e nici primul, nici singurul si cu sigurnata nici ultimul, dar, pentru prima oara, citindu-i postarile, mi-e greu sa pun o eticheta.

oare e un troll extra-talentat, sau doar alt exemplu trist a ceea ce a ajuns societatea noastra?

va rog sa ma ajutati, dilema ma macina aprig :)

Link spre comentariu
  • Oras:TIMISOARA si ARAD

Sunt un DESTEEEEEPT ..la dilema ce te macina asa profund ma tem ca o sa ramai foarte DEEEEEEZAAAAAAAAMAGIT!!!!SUNT TANAR DAR PROST NU SUNT!!!!!!!!!TO YOU ANDASTAND ME----FRATE FUTATORULE

Link spre comentariu
  • Oras:In a Bubble

"TO YOU ANDASTAND ME" -Pe bune? Andastand ce o fi insemnand? In ce limba e? :laugh2 Propun sa inventam si o limba straina vorbita de Fred,nu doar unitati de masura.

@Futacios-Man: Sa speram ca nu este un exemplu a ce a ajuns societatea.Uite unde sunt copii care in loc sa invete pentru BAC (mama lui de examen,este mai greu ca admiterea la Oxford pentru generatia asta),posteaza pe oriunde ii trec ochii.

@Fred: Am convingerea ca 24 nu este varsta ta.Pune mana pe carte si deschide-o.Ti se va parea ciudat probabil sa gasesti doar un Font in ea,insa crede-ma ca asta este primul pas.O iei,o deschizi,dupa care iti plimbi ochii si citesti.Ti se va deschide o noua lume.Bafta!

Link spre comentariu
  • Oras:Satul cu ministri

@Sexything si @SOFISTRICATULE, mai voi chiar nu intelegeti nimc mai, baiatul scrie in transcriere fonetica, ce dracu, nu v-ati prins, e asa de greu?

Hai va pup, pe asta mica @Sexything ca pe copila mea, iar pe tine @SOFISTRICATULE ca pe fratiorul meu mai mic.

Link spre comentariu

SOFISTICATULE JUUUUUUR....esti cel mai tareeee de pe tot forumul nostru iubit...da ce e ala TROLL?24 la ciocan asa le fut de ....plang fetele in pula!!!!!

Link spre comentariu
  • Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca

eu cred ca fredy este frate cu fostul copilnebun care saracu sa pierduc acum vreo 2-3 luni pe aici,sau a ramas undeva in zona tm cautand-o pe blondy,sau blondy e cumva mamica lui fredy si al lui copil???? este din zona tm si nelu taticu?

ce zici fredy prietene ne lamuresti???

Link spre comentariu

@Dinozauru:Poate va cauta pe fratele Google definitia foneticii. :hug1

@Fred: Copile,nu intereseaza pe nici o femeie cat de lung iti e ciocanul sau cat e diametrul.Daca vrei ca vreo femeie sa fie vreodata atrasa de tine,trebuie sa inveti.Sa o cuceresti cu capul.Cate cazuri am vazut de prunci ca tine,cu ciocanul mare si cu creierul minuscul...

Link spre comentariu

ANNITA TE IUUUUUUUUUUUBESC de unde ai ajuns la concluzia asta?sunt prietenul tau nu AMIC...esti buuuuuuna rau RUSOAICOOOO!!!!MOR DE RAS HA HA HA>>cum va dati cu parerea despre mineeeee...HA....hahihi

Link spre comentariu

@Sexything, fata mica si scumpica, vezi ca m-ai facut fetita iar eu sunt baiat, adica bosorog, batran, coclit.

Iar despre Fredy nu ai specificat cu care cap se cuceresc femeile, si unde are creierul minuscul. :laugh2

Hai te pupa mosu :kiss3

Link spre comentariu
  • Oras:Piatra
  • Oras:Piatra

ANNITA TE IUUUUUUUUUUUBESC de unde ai ajuns la concluzia asta?sunt prietenul tau nu AMIC...esti buuuuuuna rau RUSOAICOOOO!!!!MOR DE RAS HA HA HA>>cum va dati cu parerea despre mineeeee...HA....hahihi

Cam greu,sa pot numi pe cineva prieten,din punctul meu de vedere,despre restul....numai de bine!

Link spre comentariu

:blushing2 Scuze,insa am corectat greseala dupa ce am postat. :hug1

@Fred: Troll este caracterizarea ta.Un user care posteaza in nestire,aiurea,peste tot,nespunand de fapt nimic.

@Dinozauru: Cu capul de sus se cuceresc.Poate sa o aibe si de 30 cm,daca atunci cand deschide gura nu spune decat ineptii.

53? Bosorog? :girly Bunicu a trait 93 de ani.El a fost batran.Barbatii oricum ating maturitatea intelectuala mult mai tarziu. :hug1

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...