Sari la conținut

Dsra Estera Body Rosu 0729584889

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Unii spun ca Estera ar merita testata...dar face numai masaj ☺

Postat

"ofer diverse tipuri de masaj numai in locatia mea, o vila de lux situata in zona Bdul Brancoveanu"

Carmen2017 de la Top stă tot într-o vilă de lux ?

• Membru Premium
Postat

In ultima poza e beton. Daca e reala , nu ar fi de ratat. Voi suna pentru detalii.

• Membru Premium
Postat

Am revenit .

Sunat , cerut detalii : zona Brancoveanu , intersectia cu Secuilor . Voce placuta la telefon. Disponibilitate pana la ora 21 . Masaj erotic si de relaxare , cica si nud 😊( ceea ce ar fi ok zic eu ) , dar pula , exclus orice fel de contact intim , bineînțeles exclus si FK , doar saruturi corporale si permite totusi cunni.

Halat - 200 RON /ora.

Pentru moment - not for me. Nu ma intereseaza laba. Dar cine stie , poate daca se pluseaza suplimentar si scrie cineva ca sunt sanse de fut , ma bag si eu.

Sper ca v-am edificat cat de cat.

• Like 3
Postat

Am revenit .

Sunat , cerut detalii : zona Brancoveanu , intersectia cu Secuilor . Voce placuta la telefon. Disponibilitate pana la ora 21 . Masaj erotic si de relaxare , cica si nud 😊( ceea ce ar fi ok zic eu ) , dar pula , exclus orice fel de contact intim , bineînțeles exclus si FK , doar saruturi corporale si permite totusi cunni.

Halat - 200 RON /ora.

Pentru moment - not for me. Nu ma intereseaza laba. Dar cine stie , poate daca se pluseaza suplimentar si scrie cineva ca sunt sanse de fut , ma bag si eu.

Sper ca v-am edificat cat de cat.

Mulțumim frumos.

Neinteresanta oferta în aceasta varianta.

Vizitator cocsat
Reputație: 0
Postat

E pe zona mea:)) am fost anul trecut

E o vila unde se face doar masaj

Cică sunt mai multe locații ( Snagov Unirea Brâncoveanu)

Eu am foat la o alta tipa Miruna pe nume buna la corp 26 ani

Mi-a făcut un masaj, sa frecat de mine pupături ,laba și gata :))

După m-am dus la Andreea Brâncoveanu sa ii dau o muie ca in filme sa nu plec trist acasă:))) Andreea ventuza :x

Spor

• Like 1
  • Membru Premium
Postat

Pai asa da , in completare macar sa dai o muie buna si un fut super merge , altfel nu vad sensul.

Postat

Pai asa da , in completare macar sa dai o muie buna si un fut super merge , altfel nu vad sensul.

Daca te duci o data , poate o convingi sa te maseze extins in particular

Vizitator cocsat
Reputație: 0
Postat

Fratele nu știu ! Cert e ca erau 3 fete atunci

Una Miruna

Una mai bătrâna și încă una habar nu am cine

Eu am mers pe prima varianta când m-a întrebat la telefon cu cine vreau sa merg mi- a fost spus Miruna și eu repede Da Domne aia e :))

Postat

Ce-aveți domne, ce n-ați înțeles ? S-a scris doar că e Estera de la salonul de masaj Sweetpleasure. Are și recenzie la secțiunea de masaj erotic.  :slap2  :slap2  :slap2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...