Sari la conținut

👀 😲 Moderator Nou Pe Forum - @bitchy � 😋

Postări Recomandate

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

Sensibilosule, eu nu ma cert, intrebam.

La PM ii pot pune stop oricand, il pui la loc cand ai chef.

Fan Randunica deci. ;)

amada si tu o urasti pe randunica ? :))

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu
  • Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
  • Indisponibila

A-l bana pe picon echivaleaza cu a deconecta de la aparate un suferind in stare vegetativa.

... Si ramaneti fara 50% din "obiectul muncii" zilnice pe forum
  • Like 3
Link spre comentariu

amada si tu o urasti pe randunica ? :))

Auzi domne, lasă prostiile cu rândunica, și cu amada, și cu ines, și cu rozkendra, și toate aiurelile astea.

Dom'le, ești obligat să motivezi când dai un warn, să arăți clar unde e limbajul nepotrivit, unde e troll, sau oricare alt motiv de avertisment. Altfel nu poate fi considerat decât abuziv, neîntemeiat, mincinos și incorect. 

Iar tratamentul trebuie să fie egal pentru toți userii, indiferent de vechime pe forum, culoare sau mai știu eu ce. Altfel e discriminare. Pricepi ?

Link spre comentariu

Auzi domne, lasă prostiile cu rândunica, și cu amada, și cu ines, și cu rozkendra, și toate aiurelile astea.

Dom'le, ești obligat să motivezi când dai un warn, să arăți clar unde e limbajul nepotrivit, unde e troll, sau oricare alt motiv de avertisment. Altfel nu poate fi considerat decât abuziv, neîntemeiat, mincinos și incorect. 

Iar tratamentul trebuie să fie egal pentru toți userii, indiferent de vechime pe forum, culoare sau mai știu eu ce. Altfel e discriminare. Pricepi ?

Stie da-l doare-n pula, trust me !

Nu te mai ambala, citeste, invata si incearca sa supravietuiesti !

• Like 1
Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Adica conu Picon e cam juma' din madularul meu ?

Intreb ca sa pricep ca cam asa reiese, dar la matematica n-am fost bun niciodata.

ðŸ˜ðŸ˜ Nu la asta m-am referit, raman oamenii fara tinta principala de injuraturi😀😀
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

post-285560-0-92785300-1563394563_thumb.jpg

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator picard91
Reputație: 0

https://scontent.ftce2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/64677673_2865403146835335_1961132108017565696_n.jpg?_nc_cat=109&_nc_oc=AQlrzs4aUHmAZ4Y4YA4sYOBnB3uvaa9bdWp7ltUWc3EnJpmAwuscwZjUHiWdFvhZClU&_nc_ht=scontent.ftce2-1.fna&oh=3f68d793029369e52265f2ee8e27e8c9&oe=5DBEF665

• Like 1
Link spre comentariu

Camarade, decât să supraviețuiești/trăiești în genunchi, mai bine mori în picioare ! Se știe cine-a zis.

În rest, e o mizerie generală, regulile sunt dictate de aripioarele subacvatice, devine din ce în ce mai clar.

"N-ai cu cine bă, n-ai cu cine".

Link spre comentariu

Camarade, decât să supraviețuiești/trăiești în genunchi, mai bine mori în picioare ! Se știe cine-a zis.

În rest, e o mizerie generală, regulile sunt dictate de aripioarele subacvatice, devine din ce în ce mai clar.

"N-ai cu cine bă, n-ai cu cine"

https://scontent.ftce2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/64677673_2865403146835335_1961132108017565696_n.jpg?_nc_cat=109&_nc_oc=AQlrzs4aUHmAZ4Y4YA4sYOBnB3uvaa9bdWp7ltUWc3EnJpmAwuscwZjUHiWdFvhZClU&_nc_ht=scontent.ftce2-1.fna&oh=3f68d793029369e52265f2ee8e27e8c9&oe=5DBEF665

Ne caracterizează poziția ghiocelului. La fel și mătăluță când te-a banat fără motiv. Știi da ?

Somn ușor.

.

• Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator picard91

Ne caracterizează poziția ghiocelului. La fel și mătăluță când te-a banat fără motiv. Știi da ?

Somn ușor.

.

Nu m-a banat niciodata nimeni fara motiv ! ;)

Sweet dreams ! :)

• Like 1
Link spre comentariu

Somn ușor.

.

Nu ma banat nimeni niciodata, deci pozitia ghiocelului este exclusa.

Stai sa vezi ce-si bate acu motanu pula de mine c-o dunga :)

Link spre comentariu
Vizitator loving boy

Nu ma banat nimeni niciodata, deci pozitia ghiocelului este exclusa.

Stai sa vezi ce-si bate acu motanu pula de mine c-o dunga :)

Motanu și-ar bate pula de bucile lu amada când o ia pe la spate.
  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...