Sari la conținut

👀 😲 Moderator Nou Pe Forum - @bitchy � 😋

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

betivane ai uitat cum faci la bautura ? baietii pot confirma. Nici macar nu stii cu cine vorbesti V....ase

Măi, băiatule. lăsând la o parte faptul că aberezi, observ că nu ai loc de pula mea!  Și, ca să te lămuresc cât ești de limitat, plecând de la faptul că ai încercat să mă citezi cu chestia aia cu "convergentul", zicând tu că nu ai cum să caracterizezi astfel o persoană, te întreb eu pe tine: tu crezi că m-am gândit la tine ca la un șir infinit de elemente ditr-un spațiu metric? Păi, tu dacă spui de cineva că e obtuz, îl vezi ca pe un unghi crăcănat la peste 90 de grade? Sau când spui unuia că e bou, îl vezi cu coarne și copite? Ai înțeles acum, boule? Ai înțeles o pulă ... dottore! :laugh2

P.S. Nici la pulă nu mă doare cine ești, îmi e suficient că ești o clonă sau rebranduit fără coaie, demnitate și bun-simț. Remarcă faptul că eu nu te-am citat niciodată fără ca tu să mă ataci înainte și nici nu te-am pomenit prin postări, fără ca tu să mă muști de cur. Fă-ți o viață, băiete, lasă țâfna pe forum și provocările! Încearcă să-ți rezolvi la un psiholog frustrările! Sau mai bine, la un psihiatru, că pare destul de grav.

Baftă!

• Like 2
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:Kathmandu

Măi, băiatule. lăsând la o parte faptul că aberezi, observ că nu ai loc de pula mea!  Și, ca să te lămuresc cât ești de limitat, plecând de la faptul că ai încercat să mă citezi cu chestia aia cu "convergentul", zicând tu că nu ai cum să caracterizezi astfel o persoană, te întreb eu pe tine: tu crezi că m-am gândit la tine ca la un șir infinit de elemente ditr-un spațiu metric? Păi, tu dacă spui de cineva că e obtuz, îl vezi ca pe un unghi crăcănat la peste 90 de grade? Sau când spui unuia că e bou, îl vezi cu coarne și copite? Ai înțeles acum, boule? Ai înțeles o pulă ... dottore! :laugh2

P.S. Nici la pulă nu mă doare cine ești, îmi e suficient că ești o clonă sau rebranduit fără coaie, demnitate și bun-simț. Remarcă faptul că eu nu te-am citat niciodată fără ca tu să mă ataci înainte și nici nu te-am pomenit prin postări, fără ca tu să mă muști de cur. Fă-ți o viață, băiete, lasă țâfna pe forum și provocările! Încearcă să-ți rezolvi la un psiholog frustrările! Sau mai bine, la un psihiatru, că pare destul de grav.

Baftă!

Link spre comentariu

Din păcate, nu ești singurul, știi ce zic!  Agresivitatea, mojicia și insistența cu care trollii ăștia au atacat, ne-au dus pe mulți să lăsăm civilatea în cui. Li s-a dat libertatea să facă ce vor și culmea, tot ei o fac pe îngerașii. Să sperăm că vor fi puși cu botul pe labe, deși eu mă cam îndoiesc.

Link spre comentariu
  • Oras:undeva

Din păcate, nu ești singurul, știi ce zic!  Agresivitatea, mojicia și insistența cu care trollii ăștia au atacat, ne-au dus pe mulți să lăsăm civilatea în cui. Li s-a dat libertatea să facă ce vor și culmea, tot ei o fac pe îngerașii. Să sperăm că vor fi puși cu botul pe labe, deși eu mă cam îndoiesc.

Cred ca esti unul din spamerii care trebuie pus cu botul pe labe, pe toate clonele tale!

• Minus 2
Link spre comentariu

:laugh2

• Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator picard91
Reputație: 0

Mi-a disparut mesageria, ce s-a intamplat?

Se lucreaza la site. Mai fa 2-3 postari la Discutii Generale, o melodie si iti recapeti culoarea.

Link spre comentariu
Vizitator loving boy

Ai copiat codul sursa in JS Bin ? :)

star wars the old republic.

E un droid cam tembel,trebuie tinut intr-un anume fel,fraerii habar n-au.

Link spre comentariu
Vizitator loving boy

:)

când începe bătaea, off-tancu da taunt și-l aduce aproape de main tank. Apoi, doar swap când daun kick la mt. Și întrerupt la incinerate, ăla e de belea. :D

Am jucat opsuri pe nim aicea :D

Link spre comentariu
Vizitator loving boy

A furat capacul de la canalizare sa-si cumpere costum pentru intalnirea colegilor de clasa, in cazul lui asa ramane ca nu i-a placut scoala!  :laugh2

S-a imbatat de restul banilor si a cazut in canal!  :laugh2  :slap2

aaaaaa, ha, ha, cu cât a dat capacu'? :))))
Link spre comentariu
  • Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
  • Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila

aaaaaa, ha, ha, cu cât a dat capacu'? :))))

Un costum second hand si de restul vitriolðŸ˜
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...