mosulpripass Reputație: 0 Postat Iulie 23, 2019 Partajează Postat Iulie 23, 2019 din surse sigure va veni un mos libidinos pe nume picon care iti va propune sa iti faca recenzii false in schimbul unei finalizari moca :laugh2 daca vine un mos nespalat, libidinos, cu chelie si ochelari din aia de hamster, imbracat in camasa de LIDL la 20 da lei, cu o cutie de bomboane si un buchet mare de flori el e :)))) hahahahhahaha 1 Link spre comentariu
piata sud Reputație: 514 Postat Iulie 23, 2019 Partajează Postat Iulie 23, 2019 dolores esti bine ? :laugh2 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 23, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iulie 23, 2019 Mai răspândiți-vă bă, că pute prea tare! A prostie, evident!P.S E greu să te răspândești singur... 2 4 Link spre comentariu
mirelradoi22 Reputație: 70 Postat Iulie 23, 2019 Oras:la nationala Oras:la nationala Partajează Postat Iulie 23, 2019 Mai răspândiți-vă bă, că pute prea tare! A prostie, evident!P.S E greu să te răspândești singur...Cainele misreading de drum lung iar prostul de grimace altuia 3 Link spre comentariu
piata sud Reputație: 514 Postat Iulie 23, 2019 Partajează Postat Iulie 23, 2019 lol,ce prost e picon, toti isi bat pula de el =)) 3 Link spre comentariu
piata sud Reputație: 514 Postat Iulie 23, 2019 Partajează Postat Iulie 23, 2019 Cainele misreading de drum lung iar prostul de grimace altuialasa-l, lasa-l am zis =))))))))))) 1 Link spre comentariu
zodiac_sex Reputație: 1802 Postat Iulie 23, 2019 Partajează Postat Iulie 23, 2019 despre ce clone vorbesti badie ? Zi cu subiect si predicat care sunt alea daca zici ca am clone ! vorbeste de clonele din capu lui, alea care ii soptesc sa intre pe nimfomane ca e cautat de admiratori =)) 6 Link spre comentariu
piata sud Reputație: 514 Postat Iulie 23, 2019 Partajează Postat Iulie 23, 2019 =))) 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 23, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iulie 23, 2019 Dimineata la prima ora sau seara ? Faza tare e ca acum nu-i convine , dar anul trecut impartea limbi si se amuza copios in aceeasi cardasie si cu cea mai mai indarjireCata nerusinare si ipocrizie pe unii , oricum omul asta sigur are si oarece inceput de AlzheimerCulmea , tot ce contesta in momentul de fata prin aceasta postare https://nimfomane.com/forum/topic/137564-cine-este-user-name-colericul/?p=5737070 a facut cu var si indesat pe aici in decursul timpului , plus ceva in plus Imi place textul acela " la lupta razesii (ostenii) mei , luptati pana la unu ...".....offf ...si ce schimbare in timp "atac la baioneta " ....maine ce va fi ? ....."mitraliati pe toata lumea"No hai , "reduta trebuie cucerita " , ne vrem "statuia" inapoi. 2 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 23, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 23, 2019 Dimineata la prima ora sau seara ? Faza tare e ca acum nu-i convine , dar anul trecut impartea limbi si se amuza copios in aceeasi cardasie si cu cea mai mai indarjire Cata nerusinare si ipocrizie pe unii , oricum omul asta sigur are si oarece inceput de Alzheimer Culmea , tot ce contesta in momentul de fata prin aceasta postare https://nimfomane.com/forum/topic/137564-cine-este-user-name-colericul/?p=5737070 a facut cu var si indesat pe aici in decursul timpului , plus ceva in plus Imi place textul acela " la lupta razesii (ostenii) mei , luptati pana la unu ...".....offf ...si ce schimbare in timp "atac la baioneta " ....maine ce va fi ? ....."mitraliati pe toata lumea" No hai , "reduta trebuie cucerita " , ne vrem "statuia" inapoi. Esti constipat bai psihopatule! Besi in pula calului de cretin futut inb cur! :laugh2Vezi ca maine esti programat! :laugh2Str. MAICA DOMNULUI, Nr. 61-63, stand LABAGIUL! 2 Link spre comentariu
mirelradoi22 Reputație: 70 Postat Iulie 23, 2019 Oras:la nationala Oras:la nationala Partajează Postat Iulie 23, 2019 Esti constipat bai psihopatule! Besi in pula calului de cretin futut inb cur! :laugh2Vezi ca maine esti programat! :laugh2asteptam cu sufletul la gura o postare de a tane rasfeti continua dragule :)))))) Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 23, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 23, 2019 asteptam cu sufletul la gura o postare de a tane rasfeti continua dragule :))))))Astepti doar o pula in gura clona! :laugh2 2 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 23, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 23, 2019 asteptam cu sufletul la gura o postare de a tane rasfeti continua dragule :))))))Mama ta stie ca iei muie? 2 Link spre comentariu
mirelradoi22 Reputație: 70 Postat Iulie 23, 2019 Oras:la nationala Oras:la nationala Partajează Postat Iulie 23, 2019 Astepti doar o pula in gura clona! :laugh2numai cu pula-n gura stai ce-ti mai place 1 Link spre comentariu
mirelradoi22 Reputație: 70 Postat Iulie 23, 2019 Oras:la nationala Oras:la nationala Partajează Postat Iulie 23, 2019 Mama ta stie ca iei muie?io o dau n-o iau 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 23, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 23, 2019 numai cu pula-n gura stai ce-ti mai place io o dau n-o iauIei la greu clona idioata! :laugh2 :laugh2 :laugh2 2 Link spre comentariu
mirelradoi22 Reputație: 70 Postat Iulie 23, 2019 Oras:la nationala Oras:la nationala Partajează Postat Iulie 23, 2019 Iei la greu clona idioata! :laugh2 :laugh2 :laugh2esti nebun de a binelea 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 23, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 23, 2019 esti nebun de a binelea Bine clona idioata, cum spui tu! Mai stai o tura HOMALAULE! :laugh2 2 Link spre comentariu
parintelul Reputație: -377 Postat Iulie 23, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Iulie 23, 2019 Dimineata la prima ora sau seara ? Faza tare e ca acum nu-i convine , dar anul trecut impartea limbi si se amuza copios in aceeasi cardasie si cu cea mai mai indarjire Cata nerusinare si ipocrizie pe unii , oricum omul asta sigur are si oarece inceput de Alzheimer Culmea , tot ce contesta in momentul de fata prin aceasta postare https://nimfomane.com/forum/topic/137564-cine-este-user-name-colericul/?p=5737070 a facut cu var si indesat pe aici in decursul timpului , plus ceva in plus Imi place textul acela " la lupta razesii (ostenii) mei , luptati pana la unu ...".....offf ...si ce schimbare in timp "atac la baioneta " ....maine ce va fi ? ....."mitraliati pe toata lumea" No hai , "reduta trebuie cucerita " , ne vrem "statuia" inapoi. Miky ești mulțumit de noul tau job pe șantier?Întreabă un prieten 3 5 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 23, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 23, 2019 vorbeste de clonele din capu lui, alea care ii soptesc sa intre pe nimfomane ca e cautat de admiratori =))Im este mila de tine psihopatule, esti un jegos de doi lei! :laugh2 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 23, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 23, 2019 Miky ești mulțumit de noul tau job pe șantier?Întreabă un prietenNu si-a luat hapurile! Astazi fugea ca un idiot! :laugh2 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 23, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 23, 2019 Dimineata la prima ora sau seara ? Faza tare e ca acum nu-i convine , dar anul trecut impartea limbi si se amuza copios in aceeasi cardasie si cu cea mai mai indarjire Cata nerusinare si ipocrizie pe unii , oricum omul asta sigur are si oarece inceput de Alzheimer Culmea , tot ce contesta in momentul de fata prin aceasta postare https://nimfomane.com/forum/topic/137564-cine-este-user-name-colericul/?p=5737070 a facut cu var si indesat pe aici in decursul timpului , plus ceva in plus Imi place textul acela " la lupta razesii (ostenii) mei , luptati pana la unu ...".....offf ...si ce schimbare in timp "atac la baioneta " ....maine ce va fi ? ....."mitraliati pe toata lumea" No hai , "reduta trebuie cucerita " , ne vrem "statuia" inapoi. 1 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 23, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iulie 23, 2019 Ce s-a imbatat panarama asta de avocat si in seara asta si face pe smardoiul electronic pe aici , oe langa faptul ca injura iar de mame ca debilul. Obregia scrie pe el in curand ....hahaha 2 Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iulie 23, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Iulie 23, 2019 Raspunsul la intrebarea din titlul topicului il gasiti peste o saptamana la pagina 150... Daca nu va plictisiti intre timp de acelasi "meci" zilnic... 3 Link spre comentariu
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 24, 2019 Partajează Postat Iulie 24, 2019 Dimineata la prima ora sau seara ? Faza tare e ca acum nu-i convine , dar anul trecut impartea limbi si se amuza copios in aceeasi cardasie si cu cea mai mai indarjire Cata nerusinare si ipocrizie pe unii , oricum omul asta sigur are si oarece inceput de Alzheimer Culmea , tot ce contesta in momentul de fata prin aceasta postare https://nimfomane.com/forum/topic/137564-cine-este-user-name-colericul/?p=5737070 a facut cu var si indesat pe aici in decursul timpului , plus ceva in plus Imi place textul acela " la lupta razesii (ostenii) mei , luptati pana la unu ...".....offf ...si ce schimbare in timp "atac la baioneta " ....maine ce va fi ? ....."mitraliati pe toata lumea" No hai , "reduta trebuie cucerita " , ne vrem "statuia" inapoi. Imi scapase postarea mosului senil, dar ai mare dreptate. El tocmai face fix ceea ce acuza pe altii, multi nu mai scriu recenzii din cauza scandalagiului betivan picon. Ai vazut ce clisme face picon colericului si altora ? Asta inseamna sa vii servil si umil, sa fii un lingau de cea mai joasa speta :laugh2. 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum