picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 16, 2019 falcon60Serious Contributor Membru Premium214 Postari:Inscris la:10 juli 2019Reputatie: 460Postat 20 augustus 2019 - 02:36Postat 18 augustus 2019 - 10:46 rolul lui picon pe acest forum este de a crea divergente intre futaciosii consacrati care scriu recenzii de a scrie recenzii fetelor pe care le viziteaza si pentru care are drag de ele dar nu in ultimul rand are rolul de a scrie recenzii false si total neadevarat fetelor care sunt in concurenta cu cele pe care le simpatizeaza! rusine doamna tatoiu! Q.E.D. Ești nervos? #sugeoceapa 1 7 Link spre comentariu
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Partajează Postat Septembrie 16, 2019 sa-mi bag pula in gatii lui picon de mos screlozat, el nu fute nimic, doar mamanca cacat =))) 2 Link spre comentariu
betivanul Reputație: 1109 Postat Septembrie 16, 2019 Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Ești nervos? #sugeoceapapoate 'mata' ! 4 Link spre comentariu
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Partajează Postat Septembrie 16, 2019 aport picon ! 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 16, 2019 sa-mi bag pula in gatii lui picon de mos screlozat, el nu fute nimic, doar mamanca cacat =)))Vezi cât de mârlan ești? Ești un pui avortat de cocalar ratat, cu mintea unui copil de 12 ani.Jet! poate 'mata' !Ai pus un apostrof în plus, analfabetule! 2 5 Link spre comentariu
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Vezi cât de mârlan ești? Ești un pui avortat de cocalar ratat, cu mintea unui copil de 12 ani.Jet! Ai pus un apostrof în plus, analfabetule!mars in mortii tai de mumie ! mi-as pula in ma-ta aia care te-a scapat in hazna ! 3 Link spre comentariu
masterblaster_ Reputație: 5 Postat Septembrie 16, 2019 Partajează Postat Septembrie 16, 2019 falcon60Serious Contributor Membru Premium214 Postari:Inscris la:10 juli 2019Reputatie: 460Postat 20 augustus 2019 - 02:36Postat 18 augustus 2019 - 10:46 rolul lui picon pe acest forum este de a crea divergente intre futaciosii consacrati care scriu recenzii de a scrie recenzii fetelor pe care le viziteaza si pentru care are drag de ele dar nu in ultimul rand are rolul de a scrie recenzii false si total neadevarat fetelor care sunt in concurenta cu cele pe care le simpatizeaza! rusine doamna tatoiu! Q.E.D. trebuie sa fii mare javra ordinara sa faci asta pe un site de informare pentru a nu lua tepe ! De ce administratorul nu face ceva in privinta acestui picon ? 2 Link spre comentariu
coco dick Reputație: 224 Postat Septembrie 17, 2019 Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Și când te gândești că unii ajutătări dă comunitate o recomandau nu cu mult timp în urmă! Iza are recenzii bune daca te uiti atent (eliminand denigrarile si confuzia cu cealalta tipa), ai reusit sa ajungi la ea si nu ti-a placut ? Care a fost experienta ta ? 1 Link spre comentariu
unomoarecare Reputație: 0 Postat Septembrie 17, 2019 Partajează Postat Septembrie 17, 2019 picon nu are treaba cu fetele, doar cu denigrarile si scandalul ! Link spre comentariu
Vizitator dzomba Reputație: 0 Postat Septembrie 17, 2019 Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Dzomba. imi recomandati Antonia sau nu?Iza. Link spre comentariu
Vizitator dzomba Reputație: 0 Postat Septembrie 17, 2019 Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Bună la toată lumea sunt izabella,Și vreau sa clarific niște comentarii,nu mă înțelegeți greșit nu sunt supărată fiecare are dreptul sa își exprime opinia dar cred ca este vorba despre o confuzie cu o alta fata pe care nu o știu. Nu mi-am schimbat locația și timpul a rămas la fel iar sanii nu se schimba de la o zi la alta,pentru ca unii zic ca îi am intr-un fel alți în alt fel deci sigur este vorba despre o confuzie și mai ales ca de când am venit în București nu am zis la nimeni"hai termini o data"chiar dacă timpul era aproape de sfarsit (am văzut ăsta intr-un comentariu)și da oricine poate avea o zi mai proasta mai ales când nimeni nu Îți vine la timp și Îți dă toate programările peste cap,și cât ai fi de calm dacă cineva vine pentru o finalizare și Îți sta aproape o ora nu prea este ok...În orice caz va mulțumesc pentru recenzii și scuze dacă nu am fost tocmai în ce-a mai buna dispoziție. și cine a fost la mine știe mai bine Cum sunt...O zi frumoasa la toată lumeaConfirm. Eu am stat putin peste o ora. Nu m-a grabit deloc. (am postat recenzia la momentul cand am fost pe la ea )Poate problema mai e si la voi mai flacai. Link spre comentariu
tropical17 Reputație: 1305 Postat Septembrie 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Izabella este o tinerica, miniona bruneta, cu ochii migdalati, corp bine proportionat, sani frumosi, picioare frumoase, o aparitie super woaw, pe platforme si deux pieces culoare "mauve"".Intretine atmosfera si converasatia pentru a te face sa te simti bine de la inceput, chiar daca ochii tai sunt atintiti asupra arsenalului din dotare, iar gamdurile tale umbla hai hui la cum va decurge lupta....cu bestia , (de fapt cu frumoasa Iza) Sarutari timide si suspine care te incita, magaieri si pozitii care o pun in evidenta, in pat chiar daca este miniona, stie sa faca fata ""asalturilor"".Oral cu abnegatie, , te termina repede....dar azi nu afost timp decat de 1 finalizare , deci am vrut si sex normal, in timpul regulamentar. O vizita reusita, cu multe sanse ca urmatoarea(le) sa fie la cote si mai inalte. Apartament curat, baie cu tot ce trebuie, lumina led ""mauve"" sa fie in ton cu tinuta , asternut curat, prosop la fel, Timp alocat 30 minute n cap, pentru tot , cost 100 lei, oral protejat, normal protejat, COB pe sanii ei frumosi. Va fi printre ""favorite"", de saptamana viitoare in apartament, complet decomandat, va avea si o colega de nebunii.(asta pe langa pisica tunsa pe care o are acuma) Thumbs up! 4 Link spre comentariu
larochesin Reputație: 406 Postat Septembrie 23, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Septembrie 23, 2019 Ceva detalii despre colega? Link spre comentariu
johnqwer Reputație: 602 Postat Septembrie 23, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 23, 2019 Mai lucreaza sau s-a retras? Link spre comentariu
izabellaella Reputație: 77 Postat Septembrie 24, 2019 Partajează Postat Septembrie 24, 2019 Bună sunt izabella am revenit și împreună cu mine a venit și sofia,noua mea colega o sa va las o poza cu ea dacă doriți sa încercați,poza este 100%reala făcut în locatie...0734857218 numărul sofiei Link spre comentariu
larochesin Reputație: 406 Postat Septembrie 24, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Septembrie 24, 2019 Pune pozele cu noua ta colega, sa vedem si noi, aveti servici impreuna apropo? Link spre comentariu
porcul2 Reputație: -8 Postat Septembrie 24, 2019 Oras:nimfomane.com Oras:nimfomane.com Partajează Postat Septembrie 24, 2019 O poza cu sanii neacoperiti se poate... Link spre comentariu
izabellaella Reputație: 77 Postat Septembrie 24, 2019 Partajează Postat Septembrie 24, 2019 Sofia 4 Link spre comentariu
izabellaella Reputație: 77 Postat Septembrie 24, 2019 Partajează Postat Septembrie 24, 2019 Da avem servicii și împreună, mai târziu o sa pun poze cu aman2 Link spre comentariu
Vizitator dzomba Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2019 Partajează Postat Septembrie 24, 2019 Sofiai-ai imprumutat papucii tai ? :)))ce statura are domnisoara ? baga servicii si cadou. Locatia a ramas aceeasi ? Link spre comentariu
izabellaella Reputație: 77 Postat Septembrie 24, 2019 Partajează Postat Septembrie 24, 2019 Da aceeași locație, aceeași înălțime ca e mea,100 lei fin 200 o ora și pentru mai multe detalii puteți sa o sunați pe ea...da i-am împrumutat și ei pantofi mei 😅😅😅 3 Link spre comentariu
bedkim Reputație: 603 Postat Septembrie 25, 2019 Oras:bruxelle Oras:bruxelle Partajează Postat Septembrie 25, 2019 salut iza Vrei să detaliezi serviciile colegului tău? Cât durează versiunea / 100? 30 sau 20 de minute. mulțumesc Link spre comentariu
buliondulce Reputație: 481 Postat Septembrie 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 25, 2019 SofiaNu e rea colega, carcasa merge, culoarea parului e asa si asa, are topic ceva? Link spre comentariu
ninfomanee Reputație: 564 Postat Septembrie 25, 2019 Partajează Postat Septembrie 25, 2019 Pentru mine trece la de evitat, programare făcută la 14:30, fug de la job ca sa stau ca prostu in parcare la Kaufland și sa aud ca mi Răspunde colega sa mi spună ca titulara e ocupată pana la 6.Nasolică!Nu-i problemă că ne orientăm în altă parte. Link spre comentariu
Vizitator dzomba Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2019 Partajează Postat Septembrie 25, 2019 Pentru mine trece la de evitat, programare făcută la 14:30, fug de la job ca sa stau ca prostu in parcare la Kaufland și sa aud ca mi Răspunde colega sa mi spună ca titulara e ocupată pana la 6.Nasolică!Nu-i problemă că ne orientăm în altă parte.auci... nasol. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum