Sari la conținut

Postări Recomandate

@larochesin posibil sa ma fi inselat cu rebrandingul, dar cu apelul si relatarea mea sigur nu m-am inselat. Cine stie, oi fi prins o intr-o pasa mai proasta, o fi avut vreun client mai nasol...daca la prestatie e la fel de ok, eu as reveni. M-a dat inapoi atitudinea aia rece si negocierea cu 10 minutele, etc cu dus cu tot, exprimarile specifice de fast fuck.

• Like 2
Link spre comentariu

@catalin2015 posibil sa ma fi inselat cu rebrandigul pt ca pozele, constitutia si sanii sunt similari dar la Izabella cum poti sa afirmi ca nu am fost?! Te rog, citeste 6 posturi mai sus recenzia detaliata. Inca o data ma repet, Izabella e frumusica foc si vizita a fost super, dar cand am incercat sa revin, nu mi-a placut atitudinea si ce mi-a prezentat la telefon. 

Link spre comentariu
  • Oras:Dark Side
  • Oras:Dark Side

@catalin2015 posibil sa ma fi inselat cu rebrandigul pt ca pozele, constitutia si sanii sunt similari dar la Izabella cum poti sa afirmi ca nu am fost?! Te rog, citeste 6 posturi mai sus recenzia detaliata. Inca o data ma repet, Izabella e frumusica foc si vizita a fost super, dar cand am incercat sa revin, nu mi-a placut atitudinea si ce mi-a prezentat la telefon. 

ok. eu nu am zis ca nu e rebranding, poate fi, dar nu intelegeam cum ti-ai dat seama :) si nici de ce ar fi avut nevoie de rebranding

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest

@black nici numai stiu ce sa zic, daca imi zicea la telefon ca 20 min cu dus si eu ziceam pas, deobicei le zic, buna am mai fost la tine se poate programare la ora X si daca sa schimbat ceva la cadou. In rest cand am fost ieri, chiar avea chef de vorba si eu vroiam sa mi bag pula la tzatze :))))

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Acum am vizitat de multe ori Izabela, si confirm dupa doar o verificare de o poza de Antonia. Nu sunt la fel de loc! Nu stiu despre servicile care ofer Antonia, dar Iza este pentru gustul meu 10 ori mai frumoasa, cu un corp aproape de perfect.

Link spre comentariu
  • Oras:.

Am fost si eu în vizita la Izabella si pot confirma ca nu are nici o legatura cu Antonia.

Izabella este frumusica, micuța de înălțime, cur misto, sâni bestiali și cam atât.

Programare respectată, blocul de lângă KFC, ghidat de la balcon de Izabella. Ajuns la ușă m-am îndrăgostit brusc si deja îmi rulau prin cap 550 de filme porcoase dar... Ajuns in sufragerie ma asez pe canapea, sunt servit cu o apa plata de la robinet, aprindem câte e o tigara si socializam cateva minute. Termin socializarea, bag un dus si alerg in dormitor unde ma astepta Izabella goala. Arunc prosopul pe unde apuc, ma asez lângă ea,încep sa o sarut incet pe sâni si incepem acțiunea.

Acțiunea am zis?!? Care actiune, a mea poate, pentru ca Izabella era plecata departe.

Lady on top, misionar si finalizare in preze. Eram hotărât sa stau 1 ora dar mi-a trecut. Dusat, îmbrăcat si plecat... fara istoric.

Implicare 0 eu nu mai revin, prefer una mai nasoala dar mai in acțiune

Atenție mare la parfumul ei ptr ca este foarte puternic

• Like 10
  • Minus 1
Link spre comentariu

Am fost si eu în vizita la Izabella si pot confirma ca nu are nici o legatura cu Antonia.

Izabella este frumusica, micuța de înălțime, cur misto, sâni bestiali și cam atât.

Programare respectată, blocul de lângă KFC, ghidat de la balcon de Izabella. Ajuns la ușă m-am îndrăgostit brusc si deja îmi rulau prin cap 550 de filme porcoase dar... Ajuns in sufragerie ma asez pe canapea, sunt servit cu o apa plata de la robinet, aprindem câte e o tigara si socializam cateva minute. Termin socializarea, bag un dus si alerg in dormitor unde ma astepta Izabella goala. Arunc prosopul pe unde apuc, ma asez lângă ea,încep sa o sarut incet pe sâni si incepem acțiunea.

Acțiunea am zis?!? Care actiune, a mea poate, pentru ca Izabella era plecata departe.

Lady on top, misionar si finalizare in preze. Eram hotărât sa stau 1 ora dar mi-a trecut. Dusat, îmbrăcat si plecat... fara istoric.

Implicare 0 eu nu mai revin, prefer una mai nasoala dar mai in acțiune

Atenție mare la parfumul ei ptr ca este foarte puternic

De acord cu ce a scris colegul mai sus. Implicare la pozitii spre 0. Mie cu 10 minute inainte sa se termine ora mi-a spus: "Te mai termini odata?" 

Eu unul nu mai revin. Ciocane tari!

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Salutare,

Din pacate fata si a schimbat atitudinea, am fost ieri, curios sa vad , este mult mai reticienta, FK /DFk a disparut, evita direct , am intrebat o , este vreo problema legata de FK a zambit si a zis nu este nici o problema, implicarea a scazut la jumatate , LOT de nota 5 , oralul a ajuns sa fie rezumat la 3-4 min , aceasi viteza si la capra am simtit un miros dubios , plm nici curvele numai sunt ce erau odata, momentan numai pot recomanda. Ne orientam in alta parte.

• Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Nautilus
  • Oras:Nautilus

Da, oricum dai click pe anuntul ei de pe prima pagina, a pus si poze noi.

@black nici numai stiu ce sa zic, daca imi zicea la telefon ca 20 min cu dus si eu ziceam pas, deobicei le zic, buna am mai fost la tine se poate programare la ora X si daca sa schimbat ceva la cadou. In rest cand am fost ieri, chiar avea chef de vorba si eu vroiam sa mi bag pula la tzatze :))))

Ciudat, am fost ieri la ea si nu am avut nici o problema, cu dfk a fost mai reticienta, in rest 25 de min d2d , nu mi a zis nimic , ma uitam la pozele de pe celalalt topic si sunt din camera unde am fost la andral si ea lucreaza in spate pe decebal, izabella inca este la kfc, nu zic nu dar nu sunt sigur , tatele alea par diferite de ce are izabella... plm aiurea ce ai patit.

Salutare,

Din pacate fata si a schimbat atitudinea, am fost ieri, curios sa vad , este mult mai reticienta, FK /DFk a disparut, evita direct , am intrebat o , este vreo problema legata de FK a zambit si a zis nu este nici o problema, implicarea a scazut la jumatate , LOT de nota 5 , oralul a ajuns sa fie rezumat la 3-4 min , aceasi viteza si la capra am simtit un miros dubios , plm nici curvele numai sunt ce erau odata, momentan numai pot recomanda. Ne orientam in alta parte.

:fish12

• Like 1
Link spre comentariu

Bună la toată lumea sunt izabella,Și vreau sa clarific niște comentarii,nu mă înțelegeți greșit nu sunt supărată fiecare are dreptul sa își exprime opinia dar cred ca este vorba despre o confuzie cu o alta fata pe care nu o știu. Nu mi-am schimbat locația și timpul a rămas la fel iar sanii nu se schimba de la o zi la alta,pentru ca unii zic ca îi am intr-un fel alți în alt fel deci sigur este vorba despre o confuzie și mai ales ca de când am venit în București nu am zis la nimeni"hai termini o data"chiar dacă timpul era aproape de sfarsit (am văzut ăsta intr-un comentariu)și da oricine poate avea o zi mai proasta mai ales când nimeni nu ÃŽți vine la timp și ÃŽți dă toate programările peste cap,și cât ai fi de calm dacă cineva vine pentru o finalizare și ÃŽți sta aproape o ora nu prea este ok...ÃŽn orice caz va mulțumesc pentru recenzii și scuze dacă nu am fost tocmai în ce-a mai buna dispoziție. și cine a fost la mine știe mai bine Cum sunt...O zi frumoasa la toată lumea😙

• Like 2
Link spre comentariu

... "scuze dacă nu am fost în cea mai bună dispoziție", oare de câte ori am auzit asta?Pasarica mica, treaba este simplă, nu esti în dispozitie sau nu-ti place animalul, nu lucrezi, că doar nu esti la norma si pula in București este destulă. Sau, stiu eu ce targhet ai tu si cine ți-l face?

Eu te iert, ptr ca esti mica si drăgălașa, dar de revenit...neah

• Like 4
  • Minus 3
Link spre comentariu

Și când te gândești că unii ajutătări dă comunitate o recomandau nu cu mult timp în urmă! 

falcon60

Serious Contributor

• photo-thumb-298075.jpg?_r=1564132122
  • Membru Premium
  • rating_5.gif
  • 214 Postari:
  • Inscris la:

10 juli 2019

• Reputatie: 460

Postat 20 augustus 2019 - 02:36

8124-badge-.png
Postat 18 augustus 2019 - 10:46

rolul lui picon pe acest forum este de a crea divergente intre futaciosii consacrati care scriu recenzii de a scrie recenzii fetelor pe care le viziteaza si pentru care are drag de ele dar nu in ultimul rand are rolul de a scrie recenzii false si total neadevarat fetelor care sunt in concurenta cu cele pe care le simpatizeaza! rusine doamna tatoiu!

Q.E.D.
  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...