Sari la conținut

Noblesse Unic Masaj - 0727148861, 0212112555

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Ahhhhhh, am fost si io la una care primea bonuri de masa si cand sa ii fac plata, mi-a zis ca-s false, ca pe alea autentice scrie SANGRE...

Postat

Hai de pula mea, ce a ajuns salonul asta, sa ofere saptamanal sedinte gratuite si cum au ajuns unii pe aici sa se milogeasca , sa se certe  si sa se injure pe aici pentru o laba uleioasa gratuita.  Halal barbati ca degeaba posedati coaie daca ati ajuns in halul asta.  

Macar altii se milogesc  sa primeasca locuri de munca si  bani de la stat.Sau participa la concursuri sa se milogeasca pentru masini,  console, placi video, telefoane, excursii, sa aiba ceva de lunga durata. Vorba aia, altii se milogesc sa primeasca  mancare gratis sau la reducere. 

Dar voi va bateti pe aici pentru o placere  de 5 minute care se incheie in servetele  . :D 

Nu degeaba se spune ca ghena asta de forum a ajuns studiu de caz la facultatile de psihologie. Cred ca e foarte captivant sa va citeasca toata tara cum niste tristi se cearta si se injura pentru o laba uleioasa gratuita ca ultimii milogi.

Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

Hai de pula mea, ce a ajuns salonul asta, sa ofere saptamanal sedinte gratuite si cum au ajuns unii pe aici sa se milogeasca , sa se certe si sa se injure pe aici pentru o laba uleioasa gratuita. Halal barbati ca degeaba posedati coaie daca ati ajuns in halul asta.

Macar altii se milogesc sa primeasca locuri de munca si bani de la stat.Sau participa la concursuri sa se milogeasca pentru masini, console, placi video, telefoane, excursii, sa aiba ceva de lunga durata. Vorba aia, altii se milogesc sa primeasca mancare gratis sau la reducere.

Dar voi va bateti pe aici pentru o placere de 5 minute care se incheie in servetele . :D

Nu degeaba se spune ca ghena asta de forum a ajuns studiu de caz la facultatile de psihologie. Cred ca e foarte captivant sa va citeasca toata tara cum niste tristi se cearta si se injura pentru o laba uleioasa gratuita ca ultimii milogi.

Felicitari, acum vei fi si tu citit de plebea suverana.

Postat

Știu io 2 fete pa dreptății care se dau pe bonuri de masa. Le dau lunar. Zice că fără mine nu s.ar mai duce la Cora la cumpărături. Își ia cate 3 salamuri da Sibiu când le dau bonuri. La Cora la 2 salamuri unul e gratis.

da ce bonuri de barosan iti dau tie patronii la care lucrezi boxule?? de le ajunge la fete de 3 bare de salam de sibiu?

sau e salam de sibiu fake?

=))))))))))))))))))))

Vizitator mc hammer
Postat

De ce se discuta despre prezervative pe un topic de masaj?

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator batranul george
Postat

Extragerea aia o mai vedem și noi?

Postat

Extragerea aia o mai vedem și noi?

Buna seara,

Clipul va fi publicat pe Facebook la noi  ca si Watch Party astazi la ora 21.00, apoi vom posta aici si povestea completa a tragerii la sorti.

Postat

Tragere la sorti concurs editia a 5-a, ian-feb 2019, cu premii in masaje gratuite, Noblesse Unic salon masaj erotic Bucuresti

REZULTATE CONCURS CU PREMII IN MASAJE GRATUITE, EDITIA a 5-a - ian-feb 2019 (foto+video)

Link video: https://www.facebook.com/privatemassagespa/videos/373359269925712/

Felicitari celor 3 membri ai forumului Nimfomane care, in urma tragerii la sorti, au castigat la acest concurs.

"cafea mare" a castigat premiul 1
Premiul 1 - Un pachet gratuit de tipul Pachet erotic SPA+Masaj nud clasic cu o maseuza - 120 minute + bonus un vin roze Lambrusco Italiano 70cl, de efectuat la Noblesse Unic in perioada 16-24.02.2019. Pachetul consta in 60 minute de spa acces adica sauna si jacuzzi, insotit de domnisoara aleasa, ora urmata de 60 minute de masaj erotic clasic, desfasurat in camera destinata masajului. Pachetul dureaza 120 minute si costa in mod normal 360 ron. Lambrusco costa 100 ron. Deci valoarea totala a premiului este de 460 ron. Pachetul se poate face la orice ora. Programul nostru este zilnic, de la 12(pranz) pana la 6 dimineata urmatoare. Trebuie facuta programare in prealabil.

"alexufan" a castigat premiul 2
Premiul 2 - Un masaj gratuit de tipul Masaj Erotic Clasic cu doua maseuze simultan, de efectuat la Noblesse Unic in perioada 16-24.02.2019. Masajul dureaza 60 minute si costa in mod normal 300 ron. Sedinta de masaj se poate face la orice ora. Programul nostru este zilnic, de la 12(pranz) pana la 6 dimineata urmatoare. Trebuie facuta programare in prealabil.

"garysmitnan1" a castigat premiul 3
Premiul 3 - Un masaj gratuit de tipul Masaj Erotic VIP Fantezie, de efectuat la Noblesse Unic in perioada 16-24.02.2019. Masajul dureaza 60 minute si costa in mod normal 300 ron. Sedinta de masaj se poate face la orice ora. Programul nostru este zilnic, de la 12(pranz) pana la 6 dimineata urmatoare. Trebuie facuta programare in prealabil.

Tragerea la sorti a fost efectuata de Sonia maseuza, iar ca juriu pentru verificarea corectitudinii extragerii a fost Diana, receptionista Noblesse Unic.

Speram sa va placa videoclipul.

In total au fost inscrisi 24 participanti la acest concurs, dintre care unul (xoxopadfood) nu a fost validat si au ramas 23 de biletele in tragerea la sorti! (vezi foto)

Ne cerem scuze pentru problemele care s-au creat in momentul in care am validat inscrierile.

Va multumim tuturor!

Masajele castigate ca premiu trebuie efectuate intre 16-24.02.2019, cu programare in prealabil. La receptie in momentul platii veti spune ca sunteti castigator la concurs forum Nimfomane editia a 5-a si veti furniza receptionistei codul de discount primit dinspre noi.
Codurile de discount le trimitem prin PM direct catre membrii respectivi de pe forum.

Daca cel care a castigat nu poate din diverse motive sa isi "incaseze" premiul, va avea dreptul sa il doneze catre oricare alt membru al forumului care s-a inscris la concurs si a fost acceptat in tragerea la sorti, cu conditia ca sa ne anunte pe PM despre decizia sa.
Nu conditionam vizita dvs la noi de scrierea vreunei recenzii.

Hai la un masaj bun!

Noblesse Unic Private Massage & SPA

www.private-massage.ro

post-107928-0-81226200-1550344704_thumb.jpeg

post-107928-0-75093800-1550344728_thumb.jpeg

post-107928-0-60711100-1550344738_thumb.jpg

post-107928-0-70587400-1550344752_thumb.jpg

Postat

Și surprizele?

Postat

Și surprizele?

Buna seara,

O surpriza neplacuta e faptul ca cineva rau intentionat a raportat clipul nostru de pe Facebook si acum nu mai merge linkul respectiv ca sa se poata viziona. Ne pare rau, nu ne gandeam ca unii sunt asa "dusmani" pe aici.

Daca nu isi revine linkul de pe Facebook, o sa postam in alta parte clipul respectiv.

Toti castigatorii au primit premiile de discount si ii asteptam sa isi "revendice" premiile.

Dupa ce se intampla asta, deci in cateva zile, vom anunta si noi o surpriza placuta pentru cei care sunt alaturi de noi, cu laude sau cu critici, in aceste concursuri!

Hai la un masaj bun!

www.private-massage.ro

Vizitator mc hammer
Postat

De ce ati postat filmul in alta parte decat in pagina voastra de FB? FB-ul vine cu niste termeni si conditii, iar voi va incadrati la categoria ADULT

Postat

De ce ati postat filmul in alta parte decat in pagina voastra de FB? FB-ul vine cu niste termeni si conditii, iar voi va incadrati la categoria ADULT

Buna,

Am postat clipul pe pagina noastra de Facebook, linkul este catre Facebook, doar ca, fatza de alte datzi, am folosit optiunea Watch Party la lansarea lui. Poate asta nu a convenit.

Hai la un masaj bun!

www.private-massage.ro

Hai la un masaj bun!

www.private-massage.ro

Vizitator mc hammer
Postat

Va dau consultanta gratis deja😂😂😂

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator mc hammer
Postat

Pizda nu e niciodata gratis

• Like 1
  • Minus 3

Postat

Eu am auzit ca ceea ce este gratis, te costa de fapt mult mai scump.

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...