digu_90 Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2019 Postat Aprilie 3, 2019 Asa este. Sonia e o maseuza frumoasa si cu sex-appeal.Este altfel decat oricare alta maseuza.Are un chip frumos, inalta si corpul bine proportionat.Face cu placere ceea ce face si asta conteaza.Vorbeste accentuat, frumos si doar daca e nevoie. Este hotarata.Corpul ei mi-a atras atentia inca de la receptie.Chiar daca fumeaza, a folosit guma de mestecat si a fost ok, dar era si mai bine daca nu ar fi fumat.Note: (nu prea dau 10)Masaj de relaxare: 9Masaj erotic: 9Atitudine:10
cerronne Reputație: -26 Postat Aprilie 3, 2019 Postat Aprilie 3, 2019 Buna Rafa121, Multumim pentru vizitasi pentru recenzie. Sonia e o maseuza frumoasa si cu sex-appeal.Pe data viitoare! Hai la un masaj bun!Noblesse Unic Private Massage & SPAwww.private-massage.roDacă Sonia este o maseuză frumoasă, Ana cum era ? 2
digu_90 Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2019 Postat Aprilie 3, 2019 Acum sa va spun despre Sabrina.Pentru mine este best off in domeniu.Prima impresie lasata receptie nu a fost tocmai entuziasmanta. Alaturi de receptionera, pareau amandoua ca am deranjat.Mi-a cazut cu drag insa, cand semna pe bon si a spus ca acum sunt pe mainile ei si ca m-a luat in primire. Frumos!Nu fumeaza si nu miroase a tutun.Are un corp slim si piele fina si tare. Se vede ca practica un sport/activitate fizica.Vorbeste putin si doar daca e nevoie (asta mi-a placut mult). A fost pe placul meu. Bravo Sabrina!Masaj erotic: 10Masaj relaxare: 10Atitudine: 10
bebe2014 Reputație: 3446 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 4, 2019 Poze cu Sonia există pe undeva? Sau trebuie să ne încredințăm neapărat în gusturile și recenziile anterioare ?
cerronne Reputație: -26 Postat Aprilie 4, 2019 Postat Aprilie 4, 2019 Asa este. Sonia e o maseuza frumoasa si cu sex-appeal.Este altfel decat oricare alta maseuza.Are un chip frumos, inalta si corpul bine proportionat.Face cu placere ceea ce face si asta conteaza.Vorbeste accentuat, frumos si doar daca e nevoie. Este hotarata.Corpul ei mi-a atras atentia inca de la receptie.Chiar daca fumeaza, a folosit guma de mestecat si a fost ok, dar era si mai bine daca nu ar fi fumat.Note: (nu prea dau 10)Masaj de relaxare: 9Masaj erotic: 9Atitudine:10N-ai văzut nimic deosebit, neobișnuit, la fața ei ? 1
henry jullien Reputație: 983 Postat Aprilie 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2019 Este foarte laudat acest salon,dar din punctul meu de vedere daca se respecta ar trebui sa aiba si el poze cu toate fetele !!!!!
bebe2014 Reputație: 3446 Postat Aprilie 5, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 5, 2019 Putem vedea și noi poze cu Sonia? În plin progres tehnologic, când copii de 8 ani au cont de Instagram și Facebook și își fac Selfie în curtea școlii .... când orice paznic de bloc are smartphone cu cameră video performanță .... Voi nu puteți să faceți 2 - 3 poze cu fata și să le încărcați aici ?!
henry jullien Reputație: 983 Postat Aprilie 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2019 Putem vedea și noi poze cu Sonia? În plin progres tehnologic, când copii de 8 ani au cont de Instagram și Facebook și își fac Selfie în curtea școlii .... când orice paznic de bloc are smartphone cu cameră video performanță .... Voi nu puteți să faceți 2 - 3 poze cu fata și să le încărcați aici ?!Asta este respectul fata de clienti.....ei gandesc ca sunt destui fraieri....de ce sa se oboseasca cu respectul fata de clienti.
bebe2014 Reputație: 3446 Postat Aprilie 5, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 5, 2019 Asta este respectul fata de clienti.....ei gandesc ca sunt destui fraieri....de ce sa se oboseasca cu respectul fata de clienti.Vorba românească LAS-O AȘA CĂ MERGE AȘA... Când am fost la una din maseuzele lor din topul 3 de pe site, am avut parte "decât de laba" , un masaj identic cu ce primești pe la saloanele de cartier cu 120 Lei masajul. Când am întrebat-o de una de alta, erotic massage related of course, mi-a spus că nu include prețul așa ceva, și că trebuie să plătesc extra dacă vreau asta ... Și când am fost la un salon concurent, maseuza a făcut toate astea, fără ca măcar eu să îi cer, din proprie inițiativă. Adică Și-a făcut femeia treaba...fără să ceară șpagă să facă ce trebuie făcut .... A avut atitudine de doctor din spital de stat domnișoara de la Noblesse.... În urma recenziilor pozitive ale Soniei, aș dori să o vizitez. Vreau să o văd înainte....E cam greu aici....Sfat de marketing gratis oameni buni: Poți să ai cel mai bun produs/serviciu, dacă nu știe nimeni de el, îl ții ascuns "în spate " .... degeaba îl ai. Trebuie să știe lumea ce ai !
henry jullien Reputație: 983 Postat Aprilie 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2019 Vorba românească LAS-O AȘA CĂ MERGE AȘA... Când am fost la una din maseuzele lor din topul 3 de pe site, am avut parte "decât de laba" , un masaj identic cu ce primești pe la saloanele de cartier cu 120 Lei masajul. Când am întrebat-o de una de alta, erotic massage related of course, mi-a spus că nu include prețul așa ceva, și că trebuie să plătesc extra dacă vreau asta ... Și când am fost la un salon concurent, maseuza a făcut toate astea, fără ca măcar eu să îi cer, din proprie inițiativă. Adică Și-a făcut femeia treaba...fără să ceară șpagă să facă ce trebuie făcut .... A avut atitudine de doctor din spital de stat domnișoara de la Noblesse....În urma recenziilor pozitive ale Soniei, aș dori să o vizitez. Vreau să o văd înainte....E cam greu aici....Sfat de marketing gratis oameni buni: Poți să ai cel mai bun produs/serviciu, dacă nu știe nimeni de el, îl ții ascuns "în spate " .... degeaba îl ai. Trebuie să știe lumea ce ai !Foarte bine punctat
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2019 Postat Aprilie 8, 2019 Vizitat salonul noaptea: am gasit doua fete, am ales-o pe Alice. Interactiunea a durat sa zicem 40 de minute dtd.Alice arat bine, nota 8,5.Din pacate serviciile lasa de dorit.A existat doar masaj erotic, fara ulei.Masaj de relaxare a evitat sa faca, nici eu nu am insistat.Permisivitate redusa, desi am lasat aproape de la inceput 100 de lei tips, mi-a zis apoi ca "limbile costa suplimentar".Scarbit de stilul mercantil am renuntat la a mai solicita orice.Am finalizat si am plecat.Era pe la 3 noaptea si fata era pusa pe facut bani usor.In salon erau deja vreo 6 clienti.Unii au fost chemati peste o ora, ceilalti erau trei si fete disponibile doar doua asa ca au plecat. Concluzie: aspect 8,5masaj erotic 6masaj de relaxare 1, nu am primit, nu am fost intrebat daca vreau Nu o recomand pe Alice. 8
andreib24 Reputație: 322 Postat Aprilie 9, 2019 Postat Aprilie 9, 2019 foameee... multa multa foameee le doesc tipologiilor astora de oameni, in cazul nostru producatoareadica ai lasat spaga 100 de lei pentru o laba trista facuta pe uscat, si a inceput sa comenteze ca vroiai sa ii iei labiile in gura 2 minute... laso-n plm
string Reputație: 53 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 9, 2019 foameee... multa multa foameee le doesc tipologiilor astora de oameni, in cazul nostru producatoareadica ai lasat spaga 100 de lei pentru o laba trista facuta pe uscat, si a inceput sa comenteze ca vroiai sa ii iei labiile in gura 2 minute... laso-n plm da si acum va aparea "PR-ul" salonului care va spune ca nu incurajeaza bacsisul si ca de fapt nu s-a intamplat nimic :)
bebe2014 Reputație: 3446 Postat Aprilie 10, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 10, 2019 Vizitat salonul noaptea: am gasit doua fete, am ales-o pe Alice. Interactiunea a durat sa zicem 40 de minute dtd.Alice arat bine, nota 8,5.Din pacate serviciile lasa de dorit.A existat doar masaj erotic, fara ulei.Masaj de relaxare a evitat sa faca, nici eu nu am insistat.Permisivitate redusa, desi am lasat aproape de la inceput 100 de lei tips, mi-a zis apoi ca "limbile costa suplimentar".Scarbit de stilul mercantil am renuntat la a mai solicita orice.Am finalizat si am plecat.Era pe la 3 noaptea si fata era pusa pe facut bani usor.In salon erau deja vreo 6 clienti.Unii au fost chemati peste o ora, ceilalti erau trei si fete disponibile doar doua asa ca au plecat. Concluzie: aspect 8,5masaj erotic 6masaj de relaxare 1, nu am primit, nu am fost intrebat daca vreau Nu o recomand pe Alice.Salut tovarășe. Cred că, de principiu, bacșișul să fie lăsat la sfârșit, și să fie în funcție de cum a s-a desfășurat acțiunea. Dacă văzut fata banii, ulterior, a durut-o fix undeva de plăcerea ta și satisfacerea clientului. Dacă nu primea nimic la început, trebuia să muncească pentru bacșiș, și poate că era mai receptivă. Zic și eu acum.... Oricum am observat o atitudine de "taximetrist " pe piața masajului erotic... fetele vor să se miște frumos doar dacă se Arunca cu bani în ele 2 1
noblesse unic Reputație: 179 Postat Aprilie 10, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 10, 2019 Vizitat salonul noaptea: am gasit doua fete, am ales-o pe Alice. Interactiunea a durat sa zicem 40 de minute dtd.Alice arat bine, nota 8,5.Din pacate serviciile lasa de dorit.A existat doar masaj erotic, fara ulei.Masaj de relaxare a evitat sa faca, nici eu nu am insistat.Permisivitate redusa, desi am lasat aproape de la inceput 100 de lei tips, mi-a zis apoi ca "limbile costa suplimentar".Scarbit de stilul mercantil am renuntat la a mai solicita orice.Am finalizat si am plecat.Era pe la 3 noaptea si fata era pusa pe facut bani usor.In salon erau deja vreo 6 clienti.Unii au fost chemati peste o ora, ceilalti erau trei si fete disponibile doar doua asa ca au plecat. Concluzie: aspect 8,5masaj erotic 6masaj de relaxare 1, nu am primit, nu am fost intrebat daca vreau Nu o recomand pe Alice. Buna seara, Multumim pentru recenzie si pentru faptul ca ne-ai vizitat.Ne pare rau ca de data asta nu ai avut parte de o experienta reusita.Desi Alice arata bine, atitudinea ei lasa de dorit, de aceea ea este la al treilea "mandat" la noi, tot incercam sa vedem daca trecerea timpului aduce intelepciune fetelor. Stilul "mercantil" nu ne place nici noua, si ne bucura faptul ca ai adus la cunostinta noastra cum s-a desfasurat masajul tau.Am luat masurile necesare sa remediem situatii similare.Ne-am mai confruntat in trecut cu asa ceva, periodic apucaturile astea revin la noi in salon si atunci facem curatenie, se pare ca si acum trebuie sa facem curat inainte de Paste! Data viitoare cand ne vizitezi, speram sa nu mai ai parte de dezamagiri.De obicei noi ne facem treaba, insa uite din pacate mai intervin si din astea. Pe data viitoare! Hai la un masaj bun!Noblesse Unic Private Massage & SPAwww.private-massage.ro
Vizitator tudor_88 Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2019 Postat Aprilie 11, 2019 Da da și afară ninge,de câte ori am fost la voi de fiecare dată mi-sa cerut șpagă, si cand i-am spus recepționerei ce am pățit a răspuns "" așa și " deci eu cred ca nu face-ti nimic in această privință, cred ca este doar o mică școală de-a voastră.Ciocane tari fraților!
noblesse unic Reputație: 179 Postat Aprilie 13, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 13, 2019 Salutare tuturor,Deoarece azi sambata avem multe maseuze in program, ne-am gandit sa va dam de stire! 13/04/2019 Sâmbăta / Saturday / SabatoProgram fete / Girls schedule / Ragazze orarioMasseuse / Masseuses / Massaggiatrice:12(noon)-22 Jasmin12(noon)-02am Lavinia14-04am Sabrina, Betty18-04am Adda20-06am Karina, Alice, Laura, Sonia, Sophie--Receptionist: Lily / LilyVa asteptam! See you soon! Vi aspettiamo!Have a nice weekend!Hai la un masaj bun!Noblesse Unic Private Massage & SPAwww.private-massage.ro
noblesse unic Reputație: 179 Postat Aprilie 26, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 26, 2019 Salutare tuturor, De Paste Ortodox 2019, avem urmatorul programSambata 27.04.2019 Deschis 12(pranz)-22Duminica 28.04.2019 INCHISLuni 29.04.2019 Deschis 18-06amApoi deschis cu program normalIata pe cine puteti gasi astazi la salon:26/04/2019 Vineri / Friday / VenerdiProgram fete / Girls schedule / Ragazze orarioMasseuse / Masseuses / Massaggiatrice:12(noon)-22 Jasmin14-04am Camelia18-02am Katy20-06am Karina21-04am Betty, Adda--Receptionist: Bty / DianaVa asteptam! See you soon! Vi aspettiamo!Have a nice weekend! Sarbatori fericite tuturor!Hai la un masaj bun!Noblesse Unic Private Massage & SPAwww.private-massage.ro
noblesse unic Reputație: 179 Postat Mai 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 4, 2019 Bine ati revenit dupa aceasta mini-vacanta.Salonul nostru functioneaza zilele acestea cu program normal si sunt multe fete la munca: 04/05/2019 Sambata / Saturday / SabatoProgram fete / Girls schedule / Ragazze orarioMasseuse / Masseuses / Massaggiatrice:12(noon)-22 Jasmin12-02am Cristina14-04am Camelia18-02am Katy18-04am Adda20-06am Sonia, Laura, Karina--Receptionist: Bty / LilyVa asteptam! See you soon! Vi aspettiamo!Have a nice weekend! Hai la un masaj bun!Noblesse Unic Private Massage & SPAwww.private-massage.ro
noblesse unic Reputație: 179 Postat Mai 11, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 11, 2019 Buna seara,Un mic update cu fetele de astazi pentru clientii nostri fideli:11/05/2019 Sambata / Saturday / SabatoProgram fete / Girls schedule / Ragazze orarioMasseuse / Masseuses / Massaggiatrice:12(noon)-22 Jasmin12-02am Lavinia14-04am Sabrina18-02am Betty18-04am Adda20-06am Laura, Sonia, Sophie, Cayla(new)--Receptionist: Lily / DianaVa asteptam! See you soon! Vi aspettiamo!Have a nice weekend!Hai la un masaj bun!Noblesse Unic Private Massage & SPAwww.private-massage.ro
gyorgye69 Reputație: 3994 Postat Mai 14, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 14, 2019 Vizitat salonul noaptea: am gasit doua fete, am ales-o pe Alice. Interactiunea a durat sa zicem 40 de minute dtd.Alice arat bine, nota 8,5.Din pacate serviciile lasa de dorit.A existat doar masaj erotic, fara ulei.Masaj de relaxare a evitat sa faca, nici eu nu am insistat.Permisivitate redusa, desi am lasat aproape de la inceput 100 de lei tips, mi-a zis apoi ca "limbile costa suplimentar".Scarbit de stilul mercantil am renuntat la a mai solicita orice.Am finalizat si am plecat.Era pe la 3 noaptea si fata era pusa pe facut bani usor.In salon erau deja vreo 6 clienti.Unii au fost chemati peste o ora, ceilalti erau trei si fete disponibile doar doua asa ca au plecat. Concluzie: aspect 8,5masaj erotic 6masaj de relaxare 1, nu am primit, nu am fost intrebat daca vreau Nu o recomand pe Alice.Si "Batranii" si-o mai fura, cateodata... Apa e tot pe bani la Noblesse?:))
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Mai 14, 2019 Postat Mai 14, 2019 Nu mai e pe bani apa. 1
jonsnowxxxx Reputație: 8 Postat Mai 14, 2019 Postat Mai 14, 2019 Bine ati revenit dupa aceasta mini-vacanta.Salonul nostru functioneaza zilele acestea cu program normal si sunt multe fete la munca: 04/05/2019 Sambata / Saturday / SabatoProgram fete / Girls schedule / Ragazze orarioMasseuse / Masseuses / Massaggiatrice:12(noon)-22 Jasmin12-02am Cristina14-04am Camelia18-02am Katy18-04am Adda20-06am Sonia, Laura, Karina--Receptionist: Bty / LilyVa asteptam! See you soon! Vi aspettiamo! Dar de ce scrieti si in italiana?
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Mai 14, 2019 Postat Mai 14, 2019 Si "Batranii" si-o mai fura, cateodata... Apa e tot pe bani la Noblesse?:))Cati litri se consuma la dus?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum