Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Mai 14, 2019 Postat Mai 14, 2019 Dar de ce scrieti si in italiana?E in trend
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Mai 14, 2019 Postat Mai 14, 2019 E in trend stii cand ziceai de "returul" ala? concursul vietii? si-au batut joc
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Mai 15, 2019 Postat Mai 15, 2019 stii cand ziceai de "returul" ala? concursul vietii? si-au batut jocNu au mai vrut fetele sa maseze pe gratis, ceea ce mi se pare normal 1 3
bebe2014 Reputație: 3446 Postat Mai 15, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 15, 2019 Nu au mai vrut fetele sa maseze pe gratis, ceea ce mi se pare normalEle de - abia masează și la 200 lei, prețul clasic, fără o șpagă la ele, e tristețea în floare, cum prestează.... ce să mai pui problema de altele....
noblesse unic Reputație: 179 Postat Mai 31, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 31, 2019 Buna tuturor,Din luna iunie vom relua activitatea de pe forum, legata de concursuri, scuze ca nu am mai revenit cu ce promisesem.In acest weekend gasiti multe fete la Nobless Unic. Iata programul de astazi 31/05/2019 Vineri / FridayProgram fete / Girls scheduleMasseuse / Masseuses12(noon)-22 Jasmin, Betty12-02am Sabrina, Lavinia18-02am Katy20-06am Sophie, Karina, Sonia, Laura, Rania (new girl)--Receptionist: Lily / DianaVa asteptam! See you soon!Have a nice weekend!
noblesse unic Reputație: 179 Postat Iunie 14, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 14, 2019 Buna tuturor,Se anunta un weekend placut, asa ca vrem sa va punem la curent cu cine lucreaza zilele astea la Noblesse Unic. Ce fete puteti gasi astazi la noi in salon?14/06/2019 Vineri / FridayProgram fete / Girls scheduleMasseuse / Masseuses12(noon)-22 Jasmin12-02am Lavinia18-02am Katy19-05am Rania (new girl)20-06am Sophie, Laura21-04am Betty--Receptionist: Bty / LilyVa asteptam! See you soon!Have a nice weekend!***** Program estimat al fetelor pe ziua urmatoare:15/06/2019 Sambata / SaturdayProgram fete / Girls scheduleMasseuse / Masseuses12(noon)-24 Betty12-02am Camelia14-04am Sabrina18-02am Katy19-05am Rania (new girl)20-06am Sonia, Karina, Laura--Receptionist: Jsm / DianaVa asteptam! See you soon!Have a nice weekend!Hai la un masaj bun!Noblesse Unic Private Massage & SPAwww.private-massage.ro
noblesse unic Reputație: 179 Postat Iunie 21, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 21, 2019 Buna ziua,Cum a trecut si minivacanta, speram ca sunteti prin Bucuresti zilele astea si va faceti timp sa ne vizitatiCe fete puteti gasi astazi la noi in salon?21/06/2019 Vineri / Friday / VenerdiProgram fete / Girls scheduleMasseuse / Masseuses12-02am Cristina14-04am Camelia15-05am Sabrina16-02am Rania (new girl)18-04am Adda20-06am Karina, Laura, Sonia--Receptionist: Corina / DianaVa asteptam! See you soon!Have a nice weekend! *****Program estimat al fetelor pe ziua urmatoare:22/06/2019 Sambata / SaturdayProgram fete / Girls scheduleMasseuse / Masseuses12(noon)-22 Jasmin12-04am Lavinia18-02am Katy18-04am Adda18-06am Betty20-06am Karina, Sophie--Receptionist: Lili / DianaVa asteptam! See you soon!Have a nice weekend!Hai la un masaj bun!Noblesse Unic Private Massage & SPAwww.private-massage.ro
doreluluiflore Reputație: 55 Postat Iunie 26, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 26, 2019 SalutareN am mai fost pana acum la Noblesse spaAs vrea sa stiuCum e GFE ul tipelor de pe aici si eventual daca ofera chestii gen FK?Personal ma intereseaza multMultumesc
noblesse unic Reputație: 179 Postat Iunie 28, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 28, 2019 Buna,Noi zicem ca ne descurcam bine la ceea ce te intereseaza pe tine, ramane sa ne faci o vizita sa te convingi!Iata cine munceste zilele astea: Ce fete puteti gasi astazi la noi in salon?28/06/2019 Vineri / FridayProgram fete / Girls scheduleMasseuse / Masseuses / Massaggiatrice:12(noon)-24 Jasmin12(noon)-04am Lavinia18-04am Katy20-06am Sophie, Laura, Sonia--Receptionist: Corina / DianaVa asteptam! See you soon! Vi aspettiamo!Have a nice weekend! *****Program estimat al fetelor pe ziua urmatoare:29/06/2019 Sambata / SaturdayProgram fete / Girls scheduleMasseuse / Masseuses / Massaggiatrice:12(noon)-22 Jasmin12(noon)-04am Cristina14-04am Camelia16-06am Rania20-06am Laura, Sonia--Receptionist: Lily / DianaVa asteptam! See you soon! Vi aspettiamo!Have a nice weekend! Hai la un masaj bun!Noblesse Unic Private Massage & SPAwww.private-massage.ro SalutareN am mai fost pana acum la Noblesse spaAs vrea sa stiuCum e GFE ul tipelor de pe aici si eventual daca ofera chestii gen FK?Personal ma intereseaza multMultumesc
rafa121 Reputație: 841 Postat Iulie 1, 2019 Oras:Alep Oras:Alep Postat Iulie 1, 2019 Nu știu de ce, dar într-o zi am vrut să aflu dacă maseuza nouă de la Noblesse -Rania- îmi place ca atitudine, fizic sau, cel mai important, ca prestație. Ca atitudine mi s-a părut ok, a avut și câteva momente când m-a scos din starea de plictiseală, dar alții mai experimentați și mai descurcăreți sigur ar reuși să se înțeleagă mai bine cu Rania. Nu i-a plăcut de mine și de aceea permisivitatea a fost la un nivel cam mic sau, poate, trebuia să fac eu ceva, nu știu și nu voi ști vreodată :) Ca fizic mi-a plăcut, e o puștoaică drăguță și e subțirică, da, e o bunăciune. Prestația ei a fost cam banală din punctul meu de vedere. Pentru masajul erotic cu Rania, 1h, ar trebui să dau și câteva note, că nu mi-e greu: >Erotism : 8,5 - >GFE : - nu mi-a părut să existe așa ceva >Atitudine :8 1
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2019 Postat Iulie 1, 2019 Buna tuturor, Din luna iunie vom relua activitatea de pe forum, legata de concursuri, scuze ca nu am mai revenit cu ce promisesem. V-am scuzat, va scuzam din nou?
noblesse unic Reputație: 179 Postat Iulie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 7, 2019 Nu știu de ce, dar într-o zi am vrut să aflu dacă maseuza nouă de la Noblesse -Rania- îmi place ca atitudine, fizic sau, cel mai important, ca prestație. Ca atitudine mi s-a părut ok, a avut și câteva momente când m-a scos din starea de plictiseală, dar alții mai experimentați și mai descurcăreți sigur ar reuși să se înțeleagă mai bine cu Rania. Nu i-a plăcut de mine și de aceea permisivitatea a fost la un nivel cam mic sau, poate, trebuia să fac eu ceva, nu știu și nu voi ști vreodată :) Ca fizic mi-a plăcut, e o puștoaică drăguță și e subțirică, da, e o bunăciune. Prestația ei a fost cam banală din punctul meu de vedere. Pentru masajul erotic cu Rania, 1h, ar trebui să dau și câteva note, că nu mi-e greu: >Erotism : 8,5 ->GFE : - nu mi-a părut să existe așa ceva >Atitudine :8 Buna Rafa121, Iti multumim pentru recenzii si pentru faptul ca esti clientul nostru fidel.Ai dreptate cu caracterizarea de "bunaciune", daca toate ar face si masaj excelent, ar fi ceva ideal si probabil celelalte fete cred ca nu ar mai avea obiect de activitate... Dar asa... clientii pot alege spre ce model de interactiune sa se indrepte si cu ce maseuza. Hai la un masaj bun!Noblesse Unic Private Massage & SPAwww.private-massage.ro
gogoncea Reputație: 689 Postat Iulie 9, 2019 Oras:tgv Oras:tgv Postat Iulie 9, 2019 Vizitat si de mine salonul acum ceva vreme pentru prima oara. Sunat, ora tarzie, primesc raspunsuri clare despre servicii, locatie. Ajuns in locatie sunt intampinat calduros si protocolar in acelasi timp. De remarcat ca se gasesc locuri de parcare cu usurinta. Locatia e o vila-hotel amenajata corect pentru astfel de activitati, camere cu dus inclusiv bara pentru streaptesesi cusca pentru dementi :8 Dameza - Camelia din aducere aminte, aleasa dintre 3-4 fete, o tipa tanara, aparent fara experienta. Dus eu si apoi masaj. De relaxare corect executat, erotic cateva lipsuri, dar nimic deranjant. Finalizare glorioasa. Tipa este foarte comunicativa. Dus de final la care m-a insotit. Note: Locatie 10 Dameza - 9, cam prea tanara pentru gusturile mele, dar foarte comunicativa Masaj de relaxare - 10, nimic de obiectat Masaj erotiic - 9.5 - bine executat, totusi nu pare permisiva, e drept, nici eu nu sunt genul sa cer. Finalizare - 10 - cu artificii. Pret - 200 lei pe parcursul unei ore, achitati de la inceput. De revizitat, DA, am mai fost la ei cu alte tipe, aceiasi prestatie ca mai sus, si planuiesc inca o vizita cu SPA, streaptese si masaj, insa au un sistem complicat de prestatie/timp/pret pe care nu am reusit sa il inteleg din prezentarea receptionerei si de lene sa insist am ales varianta simpla.
belgianexpat Reputație: 86 Postat Iulie 9, 2019 Oras:Bruxelles Oras:Bruxelles Postat Iulie 9, 2019 Am fost. Contact: Program via website Location: Small street central, easy to find. Aspect Jasmin: 9 - Inalt cu forme frumos, sociabil. Masaj relaxare: 9 - Facut cum trebuie. Masaj erotic: 9 - Intens finish Halatul: Preturi dinamic.. dar am luat promo. Can't forget to mention the receptionist Corina, very beautiful and helpful.
seicul85 Reputație: 35 Postat Iulie 31, 2019 Postat Iulie 31, 2019 Salutare, tocmai am venit de la Nobless unde mai mult m-am enervat decat m-am relaxat, nu puteam sa stau eu acasa linistit,recenzia mea este scurta si este bazate pe 4-5 vizite recente cate una pe saptamana:Fair Price,Fair Game,acum nu stiu ce asteptari au fiecare dar eu mai ales la preturile de 200/(300 incluzand dans, am luat intr-o vizita) doresc: fete frumoase, ca gratis imi fac si mie o suta de urate masaj :) si un masaj bun iar aicisunt si flexibil, pt mine inseamna ori masaj de relaxare super bine facut, adica chiar sa pui mana sa apesi sa iei la masat fiecare parte a corpului ori poate sa compensezeprintr-un erotism aparte, acum fiecare fata cu ce stie, o voce suava, soapte, etc etc aici chiar nu exista o singura cale, de-a lungul timpului m-au incantat destule prin o varietate de metode.Bun deci am fost o data pe sapt, si pt mine era un Fair Game sa zicem, ptRo era ok dar nu se compara cu Praga, Varsovia, iar de masajele thailendeze ca dificultate nu mai vb,dar mergea, stiam locatia, stiam drumul, era ok, nu va asteptati la top modele dar nu erau nici fete urate, la fel si la masajera bunicel,Singura care fizic se mai ridica peste, se ducea spre o premire, o participare la olimpiada judeteana, o domnisoara blonda, ammers cu ea acum 2 sapt dar in ciuda unui fizic frumos a dezamagit, din start ma intreba dar nu vrei sa luam inca o fata, ok o intrebare inteelg, darea tot insista ,de vreo 5 ori intreaba, si dezamagita a facut cel mai lent si cel mai putin apasat masaj primit ever, de abia simteam mana pe spate,dar nah nu am zis nimic de prima data, hai ca mai compenseaza ca macar ma mai uitam in oglinda la ea, fata frumoasa, sa nu venim cu o suta de pretentii,Buuun, eh in seara asta din nou o aleg pe ea, o sa ma intrebati pai de ce, pai daca ea era mai cu motz, am zis ca poate acum ca ne cunoastem avem alta chimie, pfffde unde,ajungem in camera si imi zice direct, mi-ai spus ca acum mai aducem inca o fata, incerc un compliment, pai tu imi placi cel mai multnu vreau alta la care iese din camera aruncand prosopul pe saltea, stingand lumina si trantind usa !!!!Am facut dushul plin de nervi, zic bun daca nici masajul nu e extra apasat atunci chiar nu mai am ce cauta aici, e a doua tzeapa in 3 sapt, ies de la dush, ma asez pe saltea, intra in camera siESTI UN MINCINOS, eh aici s-a incheiat povestea, dear creditul s-a dus, am cerut sa ma imbrac si sa plec acasa, stiam ca nu am nicio sansa sa primesc banii inapoinici sa nu incerc,cand am ajuns jos s-a facut iar o reuniune si din moment ce stiam o fata cu care e a fost ok am zis bine, hai cu ea, a incercat o glumita, a fost ok, dar eucel putin o vreme o sa ies din zona de confort si caut si mai merg si la alte saloane, ne vedem sapt viitoare pe alt topic, nu cred in cei care spun eu nu mai vin niciodata aici(la magazin, sau in avion sau oriunde)ei sunt cei care a doua oara sigur vin tot acolo, astfel ca nu spun asta, dar 6 luni pana in 2020, nr nobless iese din agenda mea.
noblesse unic Reputație: 179 Postat August 10, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 10, 2019 Buna,Iti multumim ca ne-ai vizitat de mai multe ori.Ne pare rau ca experienta ta din ultima vizita nu s-a ridicat la calitatea dorita.Am discutat cu maseuzele ca sa nu mai se bage "cu japca" in masaj la dublu. Sincer, in cazul tau, credem e vorba de doua fete care se plac si cand sunt la dublu cred ca isi fac si masaj una alteia, de asta tot insista sa intre impreuna.Te rog sa ne contactezi in privat sau sa iei legatura la salon cu managera noastra, Diana, sa vedem cum ne putem revansa pentru a te aduce inapoi mai devreme de 2020! Hai la un masaj bun!Noblesse Unic Private Massage & SPAwww.private-massage.ro Salutare, tocmai am venit de la Nobless unde mai mult m-am enervat decat m-am relaxat, nu puteam sa stau eu acasa linistit,recenzia mea este scurta si este bazate pe 4-5 vizite recente cate una pe saptamana:Fair Price,Fair Game,acum nu stiu ce asteptari au fiecare dar eu mai ales la preturile de 200/(300 incluzand dans, am luat intr-o vizita) doresc: fete frumoase, ca gratis imi fac si mie o suta de urate masaj :) si un masaj bun iar aicisunt si flexibil, pt mine inseamna ori masaj de relaxare super bine facut, adica chiar sa pui mana sa apesi sa iei la masat fiecare parte a corpului ori poate sa compensezeprintr-un erotism aparte, acum fiecare fata cu ce stie, o voce suava, soapte, etc etc aici chiar nu exista o singura cale, de-a lungul timpului m-au incantat destule prin o varietate de metode.Bun deci am fost o data pe sapt, si pt mine era un Fair Game sa zicem, ptRo era ok dar nu se compara cu Praga, Varsovia, iar de masajele thailendeze ca dificultate nu mai vb,dar mergea, stiam locatia, stiam drumul, era ok, nu va asteptati la top modele dar nu erau nici fete urate, la fel si la masajera bunicel,Singura care fizic se mai ridica peste, se ducea spre o premire, o participare la olimpiada judeteana, o domnisoara blonda, ammers cu ea acum 2 sapt dar in ciuda unui fizic frumos a dezamagit, din start ma intreba dar nu vrei sa luam inca o fata, ok o intrebare inteelg, darea tot insista ,de vreo 5 ori intreaba, si dezamagita a facut cel mai lent si cel mai putin apasat masaj primit ever, de abia simteam mana pe spate,dar nah nu am zis nimic de prima data, hai ca mai compenseaza ca macar ma mai uitam in oglinda la ea, fata frumoasa, sa nu venim cu o suta de pretentii,Buuun, eh in seara asta din nou o aleg pe ea, o sa ma intrebati pai de ce, pai daca ea era mai cu motz, am zis ca poate acum ca ne cunoastem avem alta chimie, pfffde unde,ajungem in camera si imi zice direct, mi-ai spus ca acum mai aducem inca o fata, incerc un compliment, pai tu imi placi cel mai multnu vreau alta la care iese din camera aruncand prosopul pe saltea, stingand lumina si trantind usa !!!!Am facut dushul plin de nervi, zic bun daca nici masajul nu e extra apasat atunci chiar nu mai am ce cauta aici, e a doua tzeapa in 3 sapt, ies de la dush, ma asez pe saltea, intra in camera siESTI UN MINCINOS, eh aici s-a incheiat povestea, dear creditul s-a dus, am cerut sa ma imbrac si sa plec acasa, stiam ca nu am nicio sansa sa primesc banii inapoinici sa nu incerc,cand am ajuns jos s-a facut iar o reuniune si din moment ce stiam o fata cu care e a fost ok am zis bine, hai cu ea, a incercat o glumita, a fost ok, dar eucel putin o vreme o sa ies din zona de confort si caut si mai merg si la alte saloane, ne vedem sapt viitoare pe alt topic, nu cred in cei care spun eu nu mai vin niciodata aici(la magazin, sau in avion sau oriunde)ei sunt cei care a doua oara sigur vin tot acolo, astfel ca nu spun asta, dar 6 luni pana in 2020, nr nobless iese din agenda mea.
lorrenzzo Reputație: -75 Postat August 10, 2019 Postat August 10, 2019 Buna,Iti multumim ca ne-ai vizitat de mai multe ori.Ne pare rau ca experienta ta din ultima vizita nu s-a ridicat la calitatea dorita.Am discutat cu maseuzele ca sa nu mai se bage "cu japca" in masaj la dublu. Sincer, in cazul tau, credem e vorba de doua fete care se plac si cand sunt la dublu cred ca isi fac si masaj una alteia, de asta tot insista sa intre impreuna. Te rog sa ne contactezi in privat sau sa iei legatura la salon cu managera noastra, Diana, sa vedem cum ne putem revansa pentru a te aduce inapoi mai devreme de 2020! Hai la un masaj bun!Noblesse Unic Private Massage & SPAwww.private-massage.roDiana de la recepție ? O fi fost chiar ea de serviciu când a avut loc întâmplarea
noblesse unic Reputație: 179 Postat August 13, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 13, 2019 Diana de la recepție ? O fi fost chiar ea de serviciu când a avut loc întâmplarea Buna, Nu a fost Diana de serviciu cand a avut loc intamplarea.Azi marti si maine miercuri o gasesti pe Diana la receptie intre orele 12-21 Hai la un masaj bun!Noblesse Unic Private Massage & SPAwww.private-massage.ro
rafa121 Reputație: 841 Postat August 13, 2019 Oras:Alep Oras:Alep Postat August 13, 2019 Deși, de obicei, merg la salon pentru Sabrina, într-o zi am ales-o pentru un masaj erotic de o oră pe Denisse. Este cooperantă și comunicativă, chiar mă bucur că la salon a venit o fată care știe și vrea să se adapteze în funcție de client. Este ok din punct de vedere al permisivității (am întâlnit la salonul acesta fete precum Katy sau Rania care tind spre zero la acest capitol), GFE mediu, mi-a părut foarte relaxată ceea ce m-a influențat pozitiv. Denisse are un corp frumos, atuurile ar fi talia subțire și sânii destul de mari și atrăgători. Masaj de relaxare mi-a făcut cât am vrut și când am vrut (Ce diferență față de blonda Rania care insista cu masajul ei de relaxare foarte plictisitor). În ceea ce privește body masaj și masaj erotic aștepta să-i cer eu ce să facă, cred că îi place să pară cooperantă sau nu vrea să facă efort în plus. Dar e bine și așa - că fata se implică, totuși. Dacă voi mai merge la salon pentru Denisse, cu siguranță voi încerca mai multe chestii, poate am șansa să mă înțeleg iarăși bine cu ea. Concluzia ar fi că Denisse este peste media fetelor de la salon ca implicare și permisivitate, astfel că rămâne printre foarte puținele maseuze de la acest salon cu care aș mai vrea să intru la masaj. Până acum doar pentru două dintre fete am revenit. :wavey 1
noblesse unic Reputație: 179 Postat August 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 15, 2019 Deși, de obicei, merg la salon pentru Sabrina, într-o zi am ales-o pentru un masaj erotic de o oră pe Denisse. Este cooperantă și comunicativă, chiar mă bucur că la salon a venit o fată care știe și vrea să se adapteze în funcție de client. Este ok din punct de vedere al permisivității (am întâlnit la salonul acesta fete precum Katy sau Rania care tind spre zero la acest capitol), GFE mediu, mi-a părut foarte relaxată ceea ce m-a influențat pozitiv. Denisse are un corp frumos, atuurile ar fi talia subțire și sânii destul de mari și atrăgători. Masaj de relaxare mi-a făcut cât am vrut și când am vrut (Ce diferență față de blonda Rania care insista cu masajul ei de relaxare foarte plictisitor). În ceea ce privește body masaj și masaj erotic aștepta să-i cer eu ce să facă, cred că îi place să pară cooperantă sau nu vrea să facă efort în plus. Dar e bine și așa - că fata se implică, totuși. Dacă voi mai merge la salon pentru Denisse, cu siguranță voi încerca mai multe chestii, poate am șansa să mă înțeleg iarăși bine cu ea. Concluzia ar fi că Denisse este peste media fetelor de la salon ca implicare și permisivitate, astfel că rămâne printre foarte puținele maseuze de la acest salon cu care aș mai vrea să intru la masaj. Până acum doar pentru două dintre fete am revenit. :wavey Buna Rafa121,Iti multumim pentru recezie.Si noua ne place de Denisse, deocamdata! Va asteptam cu multe maseuze in program in aceasta mini-vacanta! Hai la un masaj bun!Noblesse Unic Private Massage & SPAwww.private-massage.ro
lorrenzzo Reputație: -75 Postat August 16, 2019 Postat August 16, 2019 Ehe, Katy, Katy, cum ai tu mașină, și cum pleci pe fugă de-acasă, și cum nu găsești tu loc de parcare, și cum te moșmondești până parchezi ! Ehe, norocul tău că "legea nu iartă, judecătorii da" ! :) :D
Vizitator gtfo Reputație: 0 Postat August 17, 2019 Postat August 17, 2019 Salut,Am fost singură dată la masaj, o experiență banala (labă tristă la sweetpleasure ) și aș vrea să mai acord o șansă acestui serviciu. m-ar interesa experiența cu 2 maseuze, de la noblesse sau un alt salon (secret massage, lucky love massage, temple of bliss, fantastic, etc, care au reputație bună deși aici nu sunt prezente). Nu știu ce sa aleg ca varianta 1 fata/2 fete și pe care salon să îl aleg. Fetele sa fie frumoase... Cel mai important.@Noblesse , pe Denisse nu o vad nicăieri în poze.Zi cu spor dragi confrați.Mulțumesc.
woodo Reputație: 11 Postat Septembrie 29, 2019 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Septembrie 29, 2019 Salut am fost in seara asta la acest salon nu mai fusesem de 1 an .............dezastru total au venit niste fete la prezentare cred ca erau luptatoare SUMO dar gusturile nu se discuta.......oricum am plecat imediat/ Pe scurt NASPA DE TOT
dorobanti41 Reputație: 962 Postat Septembrie 29, 2019 Oras:București. Oras:București. Postat Septembrie 29, 2019 Nici pe aici nu ai mai fost demult :)
chaos Reputație: 59 Postat Septembrie 30, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 30, 2019 Exista deja topic pentru noblesse, nu isi avea rostul unul nou.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum