crissti98 Reputație: 5418 Postat August 31, 2021 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Postat August 31, 2021 Bai fratilor, ...stau si ma minunez; ca bou', asa.... Numai cu poze (mie aia de ieri dimineata mi-a mers la.....sufletu' si creieru' lu' ala mic ; acu' vad ce-am pierdut...asa trebuia sa ma astepte!!! ) se tine topicu' asta...al nimanui, de fapt. Si fara sa ne injuram intre noi; sau cu ea, fotomodeala 🤣🤣 Pe de alta parte (on the other hand, cum zice unii; si zice bine, ca una e ocupata cu...) insa, ma'ntreb cand o sa apara aia cu "...pe mine nu m-a convins; mai astept", sau "....da' o recenzie nu mai citim si noi? Inseamna ca sta degeaba! Sa scada, taica, tarifele!" Sau, asta o fi avantaju'...? Sa fii aici, dar..."dincolo"! Toata lumea admira, nimeni nu injura 🤪 Hai sa-auzim numa' de bine! 2
crissti98 Reputație: 5418 Postat August 31, 2021 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Postat August 31, 2021 Daca tot citeam pe-aici...ca n-am ce face La 23.01.2020 la 20:14, judecatoru a spus: Ai un mare "plus" de la mine daca te-a durut atat de tare, dar mai lasa beutura si nu o invata si pe Roxana la palinca ca i se urca la cap Mare dreptate avea omu'.....am invatat-o, si uite ce ne face!!! 🤣🤣 1
RoxanaM Reputație: 821 Postat Septembrie 1, 2021 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 1, 2021 Acum 14 ore, crissti98 a spus: Bai fratilor, ...stau si ma minunez; ca bou', asa.... Numai cu poze (mie aia de ieri dimineata mi-a mers la.....sufletu' si creieru' lu' ala mic ; acu' vad ce-am pierdut...asa trebuia sa ma astepte!!! ) se tine topicu' asta...al nimanui, de fapt. Si fara sa ne injuram intre noi; sau cu ea, fotomodeala 🤣🤣 Pe de alta parte (on the other hand, cum zice unii; si zice bine, ca una e ocupata cu...) insa, ma'ntreb cand o sa apara aia cu "...pe mine nu m-a convins; mai astept", sau "....da' o recenzie nu mai citim si noi? Inseamna ca sta degeaba! Sa scada, taica, tarifele!" Sau, asta o fi avantaju'...? Sa fii aici, dar..."dincolo"! Toata lumea admira, nimeni nu injura 🤪 Hai sa-auzim numa' de bine! =)))) 😂😂😂😂😂😂 1
RoxanaM Reputație: 821 Postat Septembrie 1, 2021 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 1, 2021 🐐 3 4
lion_boy Reputație: 806 Postat Septembrie 1, 2021 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Septembrie 1, 2021 1 oră în urmă, RoxanaM a spus: 🐐 Vine băiatul sa încerce caprita și sa o zguduie pe Rița veverița 😂😂 1
RoxanaM Reputație: 821 Postat Septembrie 1, 2021 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 1, 2021 Acum 7 minute, lion_boy a spus: Vine băiatul sa încerce caprita și sa o zguduie pe Rița veverița 😂😂 E in vacanta "veverita" :)) 1 1
RoxanaM Reputație: 821 Postat Septembrie 7, 2021 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 7, 2021 Hai buna sa va fie saptamana... ❤️ 5 9
dau cu sabia in balta Reputație: 378 Postat Septembrie 7, 2021 Telefon: 0757377255 Oras:Bucuresti Telefon: 0757377255 Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2021 Ce scrie pe scaun?🤔🤔🤔
dau cu sabia in balta Reputație: 378 Postat Septembrie 7, 2021 Telefon: 0757377255 Oras:Bucuresti Telefon: 0757377255 Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2021 Mai schimbi și tu locul de poze?
alexandru gabriel Reputație: 1316 Postat Septembrie 7, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2021 Acum 14 minute, dau cu sabia in balta a spus: Ce scrie pe scaun?🤔🤔🤔 ,,Indigo,,..parca
RoxanaM Reputație: 821 Postat Septembrie 8, 2021 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 8, 2021 La mulți ani, dragilor! 💋 💋 💋 5 1 4
azertyuiop Reputație: 4 Postat Septembrie 8, 2021 Postat Septembrie 8, 2021 La multi ani Roxana! Sa ai o zi minunata! Te pup asa cum iti place tie 😘 👅 1
crissti98 Reputație: 5418 Postat Septembrie 8, 2021 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Postat Septembrie 8, 2021 La multi ani....la amândouă 1
RoxanaM Reputație: 821 Postat Septembrie 8, 2021 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 8, 2021 Acum 28 minute, crissti98 a spus: La multi ani....la amândouă Mulțumesc ❤️❤️❤️ 1
Membru Premium il pupparo Reputație: 22550 Postat Septembrie 8, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Septembrie 8, 2021 La Mulți Ani dulceata ! 1
hennesy Reputație: 326 Postat Septembrie 8, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8, 2021 Buna ! Esti la birou azi ?
lexlover01 Reputație: -227 Postat Septembrie 8, 2021 Oras:In Inima Ta Oras:In Inima Ta Postat Septembrie 8, 2021 La Multi Ani 💋💋💋 1 1
Membru Premium papura voda Reputație: 1753 Postat Septembrie 8, 2021 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Septembrie 8, 2021 La mulți ani cu sănătate! 1
RoxanaM Reputație: 821 Postat Septembrie 9, 2021 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 9, 2021 Multumesc ❤️ 2 13
RoxanaM Reputație: 821 Postat Septembrie 9, 2021 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 9, 2021 😂 😂 😂 Hai pa, pa 2 1 1
Vizitator nicu.28 Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2021 Postat Septembrie 9, 2021 Acum 5 ore, RoxanaM a spus: 😂 😂 😂 Hai pa, pa Roxănica gogoșică , mai bine pune pozele astea pe Instagram , aici este un site de curve…. aaaaa , am uitat ca tu te dai aia cinstita….banca , etc , scuzele mele 😂
dau cu sabia in balta Reputație: 378 Postat Septembrie 9, 2021 Telefon: 0757377255 Oras:Bucuresti Telefon: 0757377255 Oras:Bucuresti Postat Septembrie 9, 2021 😂😂😂😂😂
crissti98 Reputație: 5418 Postat Septembrie 9, 2021 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Postat Septembrie 9, 2021 Acum 1 oră, nicu.28 a spus: Roxănica gogoșică , mai bine pune pozele astea pe Instagram , aici este un site de curve…. aaaaa , am uitat ca tu te dai aia cinstita….banca , etc , scuzele mele 😂 Nea @nicu.28 Ma simt amenintzat; io doar pe nimfo sunt. N-am instagram, tik-tok, feisbuk si alte alea. Vetust si "discret". Deasemenea, la mine banu' la buzunar / saltea are valoare... nu ala de pa conturi si carduri. Din aceleasi motive. Ia lamureste prostul: de ce pa instagram? Si de ce "... la banca " ar fi asimilat cu "cinstite"??? Io as zice ca-s mai "curve" decat astea de pe-aici, din anumite puncte de vedere. Sau chiar din punctele de vedere de-aici! Poate e vorba despre ce declara Roxana? Apoi, ca lucreaza, au ba, unde zice, ca e "fata cuminte" pe de-o parte si "nimfomana" pe de-alta, ca are "baza" in UE si aici doar isi face de cap cand si cu cine vrea ea...care-i baiul? Sincer, chiar ma doare-n "bip!" daca nu e asa cum zice, si alimenteaza vreun terchea-berchea. Eu unul (si altii) ne-am intzeles (poate unii continua) perfect cu caprioara, pe site-ul asta. Pentru scopurile site-ului asta. Chiar mi s-a parut deosebita, in peisaj, si sunt recunoscator (moral) celui care-a bagat-o aici. Ca am ajuns la ea. Daca chiar lucreaza si "pe fluturash", bravo ei; ca-si strange bani pentru pensie / zile negre, , nu doar de pe-aici. Io mai stiu cazuri...si nu m-am enervat, si nici nu le-am "scuipat"! Uite, io-s direct (asumat, zice astia scolitzii): ce ma doare cu adevarat, e ca si-a facut de cap si a bagat silicoanele...mie-mi placeau alea naturale Da' tot ii mai dau like pe cate-o poza de-aia sexy.... Tu poti fi sincer? Pe tine, de fapt, ce te deranjeaza/mana-n lupta??? Care-i baiul/shpilul, de apari pe-aici Ca "...scuzele mele" din final nu tine. Am depasit varsta de gradinitza, de-am intrat aici... PS Io-mi mai pun o palinca, ca bere ar mai fi....astept clipa adevarului, sa ma culc linishtit.... 1 2
Membru Premium papura voda Reputație: 1753 Postat Septembrie 9, 2021 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Septembrie 9, 2021 46 minutes ago, crissti98 said: Nea @nicu.28 Ma simt amenintzat; io doar pe nimfo sunt. N-am instagram, tik-tok, feisbuk si alte alea. Vetust si "discret". Deasemenea, la mine banu' la buzunar / saltea are valoare... nu ala de pa conturi si carduri. Din aceleasi motive. Ia lamureste prostul: de ce pa instagram? Si de ce "... la banca " ar fi asimilat cu "cinstite"??? Io as zice ca-s mai "curve" decat astea de pe-aici, din anumite puncte de vedere. Sau chiar din punctele de vedere de-aici! Poate e vorba despre ce declara Roxana? Apoi, ca lucreaza, au ba, unde zice, ca e "fata cuminte" pe de-o parte si "nimfomana" pe de-alta, ca are "baza" in UE si aici doar isi face de cap cand si cu cine vrea ea...care-i baiul? Sincer, chiar ma doare-n "bip!" daca nu e asa cum zice, si alimenteaza vreun terchea-berchea. Eu unul (si altii) ne-am intzeles (poate unii continua) perfect cu caprioara, pe site-ul asta. Pentru scopurile site-ului asta. Chiar mi s-a parut deosebita, in peisaj, si sunt recunoscator (moral) celui care-a bagat-o aici. Ca am ajuns la ea. Daca chiar lucreaza si "pe fluturash", bravo ei; ca-si strange bani pentru pensie / zile negre, , nu doar de pe-aici. Io mai stiu cazuri...si nu m-am enervat, si nici nu le-am "scuipat"! Uite, io-s direct (asumat, zice astia scolitzii): ce ma doare cu adevarat, e ca si-a facut de cap si a bagat silicoanele...mie-mi placeau alea naturale Da' tot ii mai dau like pe cate-o poza de-aia sexy.... Tu poti fi sincer? Pe tine, de fapt, ce te deranjeaza/mana-n lupta??? Care-i baiul/shpilul, de apari pe-aici Ca "...scuzele mele" din final nu tine. Am depasit varsta de gradinitza, de-am intrat aici... PS Io-mi mai pun o palinca, ca bere ar mai fi....astept clipa adevarului, sa ma culc linishtit.... Subscriu! 2
RoxanaM Reputație: 821 Postat Septembrie 10, 2021 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 10, 2021 Acum 12 ore, nicu.28 a spus: Roxănica gogoșică , mai bine pune pozele astea pe Instagram , aici este un site de curve…. aaaaa , am uitat ca tu te dai aia cinstita….banca , etc , scuzele mele 😂 Stii vorba aia cu vulpea? Lume multa, oameni putini! Nu m-am dat niciodată "cinstita", ma fut cand vreau, cu cine vreau, sug pula cand vreau si cui vreau. Multumit? 🤔 3 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum