Sari la conținut

Roxana 0784904104

Postări Recomandate

• Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles

Raspuns: 😈 dra.. o sa ma ia de nevastă 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Trebuie sa crezi in dragoste. Toate la timpul lor. Esti un om cu calitati si meriti sa fii fericita.

Orice om de fapt, merita asta! Depinde doar de noi.

😘

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator roxana1907
Reputație: 0

Trebuie sa crezi in dragoste. Toate la timpul lor. Esti un om cu calitati si meriti sa fii fericita.

😘

Laury te pupăcesc â¤ðŸ’‹
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit"

Dap....si sa inveti sa-ti stapanesti instinctul de conservare...adica ala de "fuga" :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Uite, te-nvata ("dreseaza") cosmin daca-i dai ocazia...pun pariu ca si lui i-a venit sa o ia la fuga dar...e barbat. A rezistat instinctului...sau, ii place sa traiasca periculos. El stie...

:flowers2 

PS Laury, tu ai mare dreptate, si ai fost serios in postare...eu sunt mai cu glumele, ca altfel ne-am spanzura dreaq la ce veatza e pe la noi...

PPS Iar cu referire la "... :256 dra... ma mai ia" iar imi vine in minte un banc...ca asta-mi sunt.

Cica Ion cu Maria, necasatoriti (si inainte de '89) in pat, dupa o partida nebuna-nebuna...prima pentru unul din ei :rax2 :laugh2

Maria: Aoleouuuuuu....cine ma mai ia pe mine acuma???

Ion: :bad ....Stai sa termin tigara si te mai iau eu o data!

:138x :138x

• Like 1

Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!!

Trebuie doar sa-mi propuneti 😂

Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜

Link spre comentariu
Vizitator roxana1907

Dap....si sa inveti sa-ti stapanesti instinctul de conservare...adica ala de "fuga" :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Uite, te-nvata ("dreseaza") cosmin daca-i dai ocazia...pun pariu ca si lui i-a venit sa o ia la fuga dar...e barbat. A rezistat instinctului...sau, ii place sa traiasca periculos. El stie...

:flowers2

PS Laury, tu ai mare dreptate, si ai fost serios in postare...eu sunt mai cu glumele, ca altfel ne-am spanzura dreaq la ce veatza e pe la noi...

PPS Iar cu referire la "... :256 dra... ma mai ia" iar imi vine in minte un banc...ca asta-mi sunt.

Cica Ion cu Maria, necasatoriti (si inainte de '89) in pat, dupa o partida nebuna-nebuna...prima pentru unul din ei :rax2 :laugh2

Maria: Aoleouuuuuu....cine ma mai ia pe mine acuma???

Ion: :bad ....Stai sa termin tigara si te mai iau eu o data!

:138x :138x

Neața Cristinel, nu ti-o mai păstrez! 😂😂😂â¤â˜•â˜•â˜•â˜•

post-299993-0-03658400-1567583149_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Membru Premium

ai maaaah...taman knd ma hotarasem sa vin sa o beau!!!!

Iar cheltui pe beutura?

Uite de-aia n-am eu bani!

Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!!

Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜

Link spre comentariu
  • Membru Premium

Aloooo....ce-i aici?

Eu mi-am lasat scaunelu' si plasa la coada de la 04.0 dimineatza!

Donsoara, dati va rog doar cate una, sa ajunga la toti!!!

Care ia gfe, nu mai ia op!!!

Link spre comentariu
Vizitator roxana1907

Aloooo....ce-i aici?

Eu mi-am lasat scaunelu' si plasa la coada de la 04.0 dimineatza!

Donsoara, dati va rog doar cate una, sa ajunga la toti!!!

Care ia gfe, nu mai ia op!!!

😂😂😂😂😂😂💋
Link spre comentariu
Vizitator roxana1907

Mai, dar ce coada s-a facut la cafele!

Imi vine sa intreb ca iepurasul la farmacie: Roxana, dar un suc de morcovi ai si pentru mine? ;)[/quote

Nu vrei mai bine un smoothie? Pun si o banana,2 portocale 😂😂😂😂💋

Link spre comentariu
Vizitator roxana1907

Imi vine sa intreb ca iepurasul la farmacie: Roxana, dar un suc de morcovi ai si pentru mine? ;)

Nu vrei mai bine un smoothie?Pun si o banana si 2 portocale 😂😂😂💋
Link spre comentariu
  • Oras:Micul Paris
  • Oras:Micul Paris

Imi vine sa intreb ca iepurasul la farmacie: Roxana, dar un suc de morcovi ai si pentru mine? ;)[/quote

Nu vrei mai bine un smoothie? Pun si o banana,2 portocale

E bine și așa! Hai ca vin eu cu ingredientele, doar să te ocupi tu de dozare și mixare, că - din câte zice lumea - se pare că deții o rețetă... yummy :yummy

Link spre comentariu
Vizitator roxana1907

E bine și așa! Hai ca vin eu cu ingredientele, doar să te ocupi tu de dozare și mixare, că am auzit că o faci bine ;)

Perfect 💋💋💋😂😂😂😂
Link spre comentariu
  • Membru Premium

.....Hai ca vin eu cu ingredientele, doar să te ocupi tu de dozare și mixare, că - din câte zice lumea - se pare că deții o rețetă... yummy :yummy

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Sef, pai daca vii fara banana sau fara portocale, fresh!, n-are fata din ce sa faca "smoothie"....

Mai sunt si fructe de-alea, artificiale...da plastic; le tine lumea de bibilouri, ca sunt frumoase tot anul, pe cand alea adevarate se cam fleshcaiesc si umplu de musculitze.

Da' nu merg "consumate" :no2

Oricum, e bine ca s-a ajuns la "oferta" de fata...ca, daca nu incurc eu bancurile, replica lu' iepurashu' era:"...Bleahhhhh....sa vad cine o sa ti-l cumpere!" :laugh2 :laugh2 :blushing2

• Like 1

Link spre comentariu
Vizitator roxana1907

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Sef, pai daca vii fara banana sau fara portocale, fresh!, n-are fata din ce sa faca "smoothie"....

Mai sunt si fructe de-alea, artificiale...da plastic; le tine lumea de bibilouri, ca sunt frumoase tot anul, pe cand alea adevarate se cam fleshcaiesc si umplu de musculitze.

Da' nu merg "consumate" :no2

Oricum, e bine ca s-a ajuns la "oferta" de fata...ca, daca nu incurc eu bancurile, replica lu' iepurashu' era:"...Bleahhhhh....sa vad cine o sa ti-l cumpere!" :laugh2 :laugh2 :blushing2

Esti fenomenal 😂😂😂😂💋💋💋
Link spre comentariu

• Membru Premium

Hai merci...chiar plecam la masa, deci in pauza.

Sa continuam "atzatzarile" :rax2 :laugh2 ....

@pupparo, hold your horses, inca nitzel....

Sa studiem un pic "jumatatea goala" a paharului (nu a titularei, ca ne ia judecatile) : cum dreaq sa legam noi poza, de "motto"-ul ala de la profil

Pot doar spera ca n-au nici o legatura...

S-auzim de bine!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...