pustanu87 Reputație: 1431 Postat Octombrie 6, 2019 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Partajează Postat Octombrie 6, 2019 Cu domnisoara m-am simtit super,e de o bunatate cum rar intalnesti si la propriu si la figurat ! Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Octombrie 6, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Octombrie 6, 2019 n-ar trebui sa cada in plasa acestui forum si sa-i dea atata atentie! vezi ce faci Roxana! Link spre comentariu
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2019 Partajează Postat Octombrie 7, 2019 O actualizare de preturi?Au rămas aceleași ca și până acum. 😗 Link spre comentariu
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2019 Partajează Postat Octombrie 7, 2019 Buna dimineata! 😗😗😗ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ Link spre comentariu
Membru Premium papura voda Reputație: 1659 Postat Octombrie 7, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Partajează Postat Octombrie 7, 2019 Buna dimineata! Superba! Norocosii vor lua locul scaunului,nu? 1 Link spre comentariu
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2019 Partajează Postat Octombrie 7, 2019 Superba! Norocosii vor lua locul scaunului,nu?Da 😂😂😂😂 Link spre comentariu
enriqe68 Reputație: 159 Postat Octombrie 7, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 7, 2019 Buna roxy lucrezi si la finalizare? Link spre comentariu
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2019 Partajează Postat Octombrie 9, 2019 Hai buna dimineata! 😗ðŸ˜ðŸ˜—😠Link spre comentariu
enriqe68 Reputație: 159 Postat Octombrie 9, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 9, 2019 E greu sa dai un da sau nu.... Link spre comentariu
buliondulce Reputație: 481 Postat Octombrie 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 9, 2019 E greu sa dai un da sau nu....Primele pagini iti ofera raspunsul 😉 2 Link spre comentariu
mr president Reputație: 4053 Postat Octombrie 10, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Octombrie 10, 2019 On 10/9/2019 at 10:10 AM, roxana1907 said: 1 3 Link spre comentariu
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2019 Partajează Postat Octombrie 10, 2019 E greu sa dai un da sau nu....Da Link spre comentariu
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2019 Partajează Postat Octombrie 10, 2019 ' na seara la lume, Ultima mea postare, pana la incingerea spiritelor, zicea asa.... Deci Reusit sa re-ajung si eu la Roxana (Rosh...bla-bla ala nu-mi place cum suna ), si pentru a nu pierde antrenamentu', si pentru a nu-i da timp sa ma "scoata" din peisaj, si...mai ales pentru a putea dreaq si io sa mai scriu pe-aici! Ca ce-si face omu' cu mana lui.... Ca sa impushc toate ratzele din stol, frate @andreib24 geana aci, ca pentru tine Repet (si mai e pag 1 de pe topic, plus o recenzie ceva mai sus, a colegului caruia ii plac mult dulciurile) Locatia: 9; la biserica...colt cu calea Victoriei. O suni/wsp ca ai ajuns, lasa o colega sa vanda in continuare lumanari, si ...in garsoniera; destul de spatioasa pentru activitate, curata, mereu aerisita (sau nu simt eu fumul, fiind fumator), baia mereu tzipla (fara apa pi jos sa-ti spargi capul) - rugaminte: "bai, care te stii mai mester...montati si voi un maner la cabina de dush, pls", prosoape curate sul-stiva langa cabina...Pat rezistent, tratatii reci (apa, suc, etc) si dulci (daca stai bine cu glicemia).N-am dat de nimeni pe palier pana acum, nu s-a deschis vreo usa "curioasa". Parcare - eu de obicei folosesc parcarea din fata de la mega, pe Magheru (sau pe la Lahovari).Pana nu schimba lifturile nu dau 10 nici mort. Roxana: 10; dar asta e "de gustibus"....slim, inalta (pe toace normale bate pe la 1.75), bruneta cu carnitza alba, par lung negru, frumushica la fata - natural...fara a fi ajutata de jmecherii da machiaj. Despre corp nu zic nimic, ca pozele sunt "actualizate" mereu...iar ca "senzatie la pipait" in afara de pielea catifelata, n-ai sa gasesti altceva moale, desi se declara la 30+Ce nu se vede in poze, dar se simte la vizita, e ca are gusturi bune la lucrurile din viata de zi cu zi (sau, ma rog...acceptate de mai toata lumea ca fiind "bune") este sprintena la vorba..si la minte.Deasemenea, modesta (sau "salbatica") ...a primit cereri in casatorie - le-a refuzat...cereri de "top"- le-a refuzat. Da' nu-i bai...daca a acceptat cererea mea de vizita, am sters-o de pacate! :laugh2 Atitudine: 10; ...cel putin daca si tu esti om "normal"; si aici nu ma refer la "actiune", ca aici fiecare e "normal" in felul lui, cat la comportamentul general....are cateva reguli, de la care nu prea (cred ca) se abate, cum au toate "gazdele" de pe-aici, dar in rest...este printre cele care se muleaza cel mai bine pe rolul pe care vrei sa il joace....Nu pot sa stiu cum este cu altii, dar eu care sunt pe gen de "ex-gf", ma minunez de fiecare data cand plec de-acolo, ce dreaq a fost in capul meu cand ne-am despartit in trecut :thinking ...cam asa ma face sa ma simt.... Igiena: 10; no comments; decat ca....auzi 2pu: pretinde "asisderea"! =)) OP:10; ce sa zic...OP-ul meu de 10, poate fi de 5 pentru altii... dar "limbarnitza" de aici ma omoara :maninlove NP: 10; "utima" aventura fu' cu misionar si LOT (Roxanica si Maria, pentru cunoscatori), dar am mai incercat si altele, alta data...placerea pe care ti-o arata, si "munca" depusa e la fel de intensa, spre deliciul tau; cam asta spune: "n-am preferintze, bine ca eshti TU!".... Cado: 250/1h...la prima strigare; te mai scoti daca-i faci paguba-n frigider la tratatii, si eshti "hranit" gratis de confrati (cum am mai citit pe-aici ) :138x ...trai nineaca! Cum sa dai de ea, si ce se-ntampla dupa: Tot facandu-mi eu de lucru pa topicul titularei (am gasit si companioni de seama, e adevarat), normal ca dracu' al' batran din mine nu putea sa uita dracushorul din ea, asa ca ma tot chiteam cand sa mai ajung pa bulivar. Am facut pa dashteptu' si mi-am impus o autocenzura, razand (si fiind convins) eu in sinea mea, ca nu o sa dureze mult....Dar, cum de obicei socoteala de-acasa cu aia din piatza nu prea se intalnesc, topicul a luat foc (si io nu puteam sa zic nimc ), programul la serviciu a luat-o razna (nici aici nu puteam zice/face nimic), iar cand dadeam si io din coada si ma mancau deshtele sa dau wsp...caprioara ramase "izolata". Na, ca nu mai are telefon!Atatia draci mi-au venit, ca mi-am jurat ca, daca ajung la ea, ii leg telefonu' de gat! Paranteza: Bai fratilor, am trait o parte din veatza cu telefoane publice si "fixe", ca daca aveai tu mobil (luat cu actu' de casa) n-avea ea, si nu m-am simtzit frustrat...ba chiar mi-a fost bine;"radarele" nu puteau functiona Inchid paranteza...Da' s-a miscat repede fatuca si a revenit printre noi...bagat urgent wsp... "wow-wow! tu eshti? Da-mparate..sluga matale", si zbang: programare! :138x Esteeee....a iesit soarele....clar, fatat in zodie norocoasa. Adevarat ca am stabilit cu fo 2 zile inainte, sa fiu sigur ca prind loc….In ziua cu pricina, la ora cu pricina, m-am postat in fatza usii, bagat wsp sa-i aduca aminte berbecului interfonu'...Ea nu s-a shuparat, amintit si....nu era shuparata nici cand m-a primit ...veselie mare; a mea sincera, ca muream sa o vad, a ei...ea stie.Eu nu cu "FK" deci nu era cazul de efuziuni, dar nici macar de pupat nu s-a putut ca eram cu o datorie "in dintzi" ...asa se spune (nu?) cand te duci cu ceva la cineva, de urgentza :350x Eliberat de datorie, trecut la chat...clar ca la a 3 a vezeala ai ce discuta, daca celelalte 2 au fost satisfacatoare....deci chat-uit, i-am facut paguba de cafea, umplut de "Roxana" ajuns la momentul cand ma gandeam la "Roxanica" si "Maria"Hopa la dush, fuga in pat....relax, lasat pe mana "expertzilor". Aici suntem putin diferitzi...daca la chat suntem "egali", la :feet titularele castiga net suprematia; ma "napadeshte" si ma "acapareaza" cu totul, pe cand eu stau mai in expectativa... gen sa "nu stric corola de lumini a lumii". Care ma orbeshte de fiecare dataSi al' mic se dadu dupe mine...mai in expectativa....Roxana, fata deshteapta (cum am zis) n-a stat sa-i cante "melc, melc...". L-a imbracat mai cu fortza si-apoi l-a luat "la palme" cu limbutza! :laugh2 Tot "cum ziceam" stilul ei e "ordin" pentru al' mic al meu....instant e prezent! drepti!, la datorie! :clap2 Se poate sa fi contribuit si faptul ca al' mic a beneficiat de straie speciale...neam de neamul lui n-a purtat nimic "aurit"...decat el, acu'.Nu-si mai incapea in piele, panarama, de mandrie! Mai ales cand a zis Roxana ca e special, “cu dedicatie” numai pentru el…magaru’! de parca nu eu l-am dus acolo!Ma rog, vestimentatia si “atentia” de care a beneficiat l-a cam dus pe marginea “prapastiei” – el are rau de inaltime: cand ajunge sus-sus, odata i se face rau si…dupa aia se-moaieAsa ca trecut in NP, misionar…nu numai pentru el, dar si pentru Roxana, care cam obosise de atata grija, desi nu voia sa arate…Acu’ veni randul meu sa ma dau “cocosh” si sa o “conduc” pe Roxanica, spre culmi, cu ochii la ce exprima corpul si fatza Roxanei…juriul arata ca si cum ma achitam onorabil de sarcina. Roxana era cu mine, strans in jurul meu si parea ca sunt sursa ei de existentza…se tot punea, ca nudistele la plaja sa le bata soarele mai bine, in pozitia care parea sa ii ofere o mai mare placere...Dar…tutunul bata-l vina, si palinka (care-mi este sprijin acu’) si-au spus cuvantul si am invitat partenera sa ia din nou conducerea, la LOT, ca io intru’n pauza…LOT-ul a fost la “latitudinea” Mariei, care a ramas centrata pe contactul strans cu subsemnatul….parca nu se mai satura de mine, si tragea de noi (eu si al’mic) cu toate siretlicurile (mai apasat, mai rapid, mai langsam, mai cu artimetica – de-aia, 8/88/888, etc) sa fim impreuna cu ea…pana s-o gatat. Ca si nota de subsol, fiind eu preocupat sa nu dau rateuri, si sa beneficiez cat mai mult de compania Mariei si Roxanicai, m-am “concentrat” de…pe final, am primit liber: ”…gata!...hai, respira!”Iar dush, iar chat, iar pupat si…iar m-am intrebat, pe strada: “de ce dreaq m-oi fi despartit eu de….?” :thinking Ramane sa aflu data viitoareDeoarece clar va mai fi o data viitoare, vrea nu vrea.“vrea, nu vrea” e din cauza ca am primit un cado’, la a 2 a vizita, ceva ce e clar al meu; si io l-am lasat acolo...si-atunci, si-acu’. Deci “cuiul lui Pepelea”…tre’ sa-mi dea voie oricand sa ajung la “cuiul” meu :innocent :hihatPS Roxana, mai ai de munca, sa stii…in afara cuiului, tot nu prea ma leaga nimic ... :rax2PPS daca mai fac referiri la alte recenzii, nu va shuparatzi...fara rautate, doar din dorintza de a glumi nitzel...Uite Cristinel ,tot eu repar:))))) Link spre comentariu
gigel265 Reputație: 94 Postat Octombrie 10, 2019 Partajează Postat Octombrie 10, 2019 Nush ce va face fata asta, de scrieti recenzii d-astea astronomice de n-am răbdare sa le citesc, dar voi afla sper😀 Link spre comentariu
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2019 Partajează Postat Octombrie 10, 2019 Nush ce va face fata asta, de scrieti recenzii d-astea astronomice de n-am răbdare sa le citesc, dar voi afla sper😀Încearcă si o sa vezi ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ Link spre comentariu
Membru Premium crissti98 Reputație: 5418 Postat Octombrie 10, 2019 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Membru Premium Partajează Postat Octombrie 10, 2019 Uite Cristinel ,tot eu repar:))))) Sa stii ca am incercat sa "fur", pentru data viitoare, neshte manere...Da' n-am reusit sa conving proprietara, desi am apelat la "sentiment" :rax2 :laugh2 Mai multe, cand oi mai reusi sa mai ajung la tn...si daca oi tine minte; stii ca-s uituc :blushing2 Zi buna/frumoasa sa ai (aveti) :hihat 1 Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!! Trebuie doar sa-mi propuneti 😂 Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜 Link spre comentariu
Membru Premium crissti98 Reputație: 5418 Postat Octombrie 10, 2019 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Membru Premium Partajează Postat Octombrie 10, 2019 Roxanooo, Apropos...ma "rodea" o nemultzumire, care nu ezista pana astazi; si nu stiam care-i.... Acu' mi-a venit: - dupe cum vezi, "romanele" e plictisitoare si pozele care au legatura cu romanele...si are oamenii dreptate (chit ca virgula concluzia e multzumitoare) Io zic sa ramai la poza aia despre cum se prepara cafeaua "turceasca"...pentru toti "cafegiii" :laugh2 :laugh2 :ylsuper PS Colegii:NU incercati (retzeta) asta acasa...s-ar putea sa vi-o luati urat din partea "bucataresei" locale :rax2 1 Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!! Trebuie doar sa-mi propuneti 😂 Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜 Link spre comentariu
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2019 Partajează Postat Octombrie 10, 2019 Roxanooo, Apropos...ma "rodea" o nemultzumire, care nu ezista pana astazi; si nu stiam care-i.... Acu' mi-a venit: - dupe cum vezi, "romanele" e plictisitoare si pozele care au legatura cu romanele...si are oamenii dreptate (chit ca virgula concluzia e multzumitoare) Io zic sa ramai la poza aia despre cum se prepara cafeaua "turceasca"...pentru toti "cafegiii" :laugh2 :laugh2 :ylsuper PS Colegii:NU incercati (retzeta) asta acasa...s-ar putea sa vi-o luati urat din partea "bucataresei" locale :rax2Parerea mea tu o stii. PupiceiP.S. O sa iau nispis :))) Link spre comentariu
gigel265 Reputație: 94 Postat Octombrie 10, 2019 Partajează Postat Octombrie 10, 2019 Roxanooo, Apropos...ma "rodea" o nemultzumire, care nu ezista pana astazi; si nu stiam care-i.... Acu' mi-a venit: - dupe cum vezi, "romanele" e plictisitoare si pozele care au legatura cu romanele...si are oamenii dreptate (chit ca virgula concluzia e multzumitoare) Io zic sa ramai la poza aia despre cum se prepara cafeaua "turceasca"...pentru toti "cafegiii" :laugh2 :laugh2 :ylsuper PS Colegii:NU incercati (retzeta) asta acasa...s-ar putea sa vi-o luati urat din partea "bucataresei" locale :rax2Eu n-am înțeles nimic.Aveți voi 2 un joc? Link spre comentariu
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2019 Partajează Postat Octombrie 10, 2019 Eu n-am înțeles nimic.Aveți voi 2 un joc?Ceva de genul 😉😠Link spre comentariu
Membru Premium crissti98 Reputație: 5418 Postat Octombrie 10, 2019 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Membru Premium Partajează Postat Octombrie 10, 2019 Roxana e mai ocupata, asa, in general ....decat io aziDe-aia e "mai la subiect" Dar, despreEu n-am înțeles nimic.Aveți voi 2 un joc? solutzia.... Nush ce va face fata asta, de scrieti recenzii d-astea astronomice de n-am răbdare sa le citesc, dar voi afla sper ...tzin pumnii :hihat Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!! Trebuie doar sa-mi propuneti 😂 Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜 Link spre comentariu
catalin2015 Reputație: 1702 Postat Octombrie 10, 2019 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Partajează Postat Octombrie 10, 2019 Joc de glezne :)Eu n-am înțeles nimic.Aveți voi 2 un joc? Link spre comentariu
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2019 Partajează Postat Octombrie 11, 2019 Buna dimineața! 😘😘😘ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ Link spre comentariu
gigel265 Reputație: 94 Postat Octombrie 11, 2019 Partajează Postat Octombrie 11, 2019 Hai ca m-am scos dacă răspunde și e libera. Link spre comentariu
Vizitator roxana1907 Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2019 Partajează Postat Octombrie 11, 2019 Hai ca m-am scos dacă răspunde și e libera.😂😂😂😂 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum