Sari la conținut

Roxana 0784904104

Postări Recomandate

• Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit"
Postat

Azi ,nu.....asteapta sa se usuce cerneala, tocmai a primit o promovare.......

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 1
Vizitator roxana1907
Reputație: 0
Postat

Azi nu. Am intrat ca sa vad ce mai faceti. 😊

Duminica frumoasa! Chiar daca e frig afara..

P.s. " ce ma enerveaza " - " stiu " bou...

post-299993-0-68382100-1574597560_thumb.jpg

• Oras:Bucale
Postat

Pentru clientii fideli si premium Roksana a instalat un ascensor exterior care urca pana la penthouse

Daa..o cataPULtA in fata biserici,isi arunca vecinul pe geam,ca sa urce clientul.
  • Like 1
Vizitator roxana1907
Postat

Dragilor,blocul e cum e,nu va place ,cumparati-mi altceva.O sa pun o pusculita pe masa,strângere de fonduri pentru un lift nou sau garsoniera noua.

Vizitator roxana1907
Postat

Hai neata buna! 😂😘

post-299993-0-70155600-1574670039_thumb.jpg

• Oras:Bucuresti
Postat

Dragilor,blocul e cum e,nu va place ,cumparati-mi altceva.O sa pun o pusculita pe masa,strângere de fonduri pentru un lift nou sau garsoniera noua.

Frumusico, neata buna si imbelsugata, pune la dispozitia contribuabililor si un cont, pentru cei care doresc sa efectueze transfer bancar.....

Money, so they say

Is the root of all evil today

But if you ask for a raise it's no surprise that they're

Giving none away, away, away

Postat

Cutia milei sa scrii pe ea!!
  • Like 1
Postat

N-ai sanse....stii ca-s zgarcit, si ma bucur si la o cafea, gratis!

Io urc pe scari!!! :laugh2 :rax2

• Like 4
Vizitator roxana1907
Postat

N-ai sanse....stii ca-s zgarcit, si ma bucur si la o cafea, gratis!

😂😂😂😂😂
Postat

... la cum sunt nervos cand urc si tremur, atata ar mai lipsi sa tremur in liftul care tremura ! ...  :laugh2

Vizitator roxana1907
Postat

Neața buna.

post-299993-0-27776200-1574758941_thumb.jpg

Vizitator roxana1907
Postat

❤❤❤

post-299993-0-14611300-1574760486_thumb.jpg

Postat

Neața buna.

Neata era cand m-am trezit eu,nu la 12!

Mi-ai scapat printre degete azi,data viitoare,nu mai scapi!!

Te pup o zi frumoasa!!

Postat

De fapt , tie iti vine bine in orice. ..

... da, exact ! Si cel mai bine fara nimic ! ...  :blushing2  :blushing2  :blushing2   :iagree

Vizitator roxana1907
Postat

... da, exact ! Si cel mai bine fara nimic ! ... :blushing2 :blushing2 :blushing2 :iagree

Neata

post-299993-0-09079700-1574841995_thumb.jpg

Vizitator roxana1907
Postat

Am deschis o afacere și vreau să o extind!ðŸ™ðŸ»ðŸ˜‹

Curse zilnice spre toate aeroporturile de lângă Timișoara

Rapiditate, confort și siguranță. La cerere pot să mă îmbrac in costum și să pretind că sunt angajatul tău, bineînțeles contra-cost.

Prețurile sunt in funcție de dorințele voastre.

Mașina: BMW x6 2011 sau 2013 tre sa ma uit in talon ca nu mai stiu

1. Prețul cursei:

- Jimbolia 170 lei

-Timișoara 180 lei

- Arad 150 lei

-Ortisoara 100 lei (ii lumea saraca)

2. Prețuri suplimentare:

-Muzică Pop, Dance, Blues, gratis.

-Manele + 10 lei

-Sandu Ciorbă + 25 de lei(ăla e cu “nu mă bate vântule, și dacă prind vânt din față consumă mult mașina).

-Fumat in mașină + 5 lei/țigară (cu țigările voastre).

-Costum +10 lei

-Deschis ușa +10lei

-Deschis ușa și strigat tare “bine ați venit șefu’ +15 lei

-Covoraș roșu + 10 lei

Pot să vin cu doi prieteni cu care fac sală, care pot pretinde că sunt bodyguarzii tăi pentru 40 de lei/bucată.

Pe lângă garda de corp, pot să aduc și o domnișoară care să pretindă că e secretara ta, dar aia e mai scumpă, adică 70 de lei

Putem veni și însoțiți de o dubă plină cu 9 prieteni care au aparate foto și au rol de paparazzi, dar in situația aia prețul crește considerabil.

Depinde de tine, poți fi un om normal care merge cu autobuzul, sau un lider, respectat de întreaga lume care așteaptă autobuzul.

In contrabalans vin cu o ofertă și pentru oamenii bogați, pentru cei ce au uitat cum trăiește un om normal.

Pentru asta dețin și un logan, iar prețurile pe transport sunt identice ca cele de mai sus, doar că există niște mici diferențe.

Mașina: Dacia Logan MCV 2016

Servicii:

-Scuipat pe client și dat două palme după ceafă +10 lei

-Vrei să fii înjosit? Nicio problemă! Pot să țip in aeroport cât mă ține gura: “hai Gigele că m-a întrebat lopata când ajungi?†+15 lei

-Vrei să mănânci la bordul Loganului? ÃŽți ofer juma’ de calup salam de vară, un borcan cu muștar și 3 cepe. Dacă îmi dai 20 de lei in plus, întind păturica pe iarbă in aeroport și mâncăm împreună, ca la sapă de porumb.

Bine ați venit la fabrica de vise, unde visele devin realitate!

Hai neata buna.

P.S.Este un pamflet. 😂

Postat

Am deschis o afacere și vreau să o extind!

Curse zilnice spre toate aeroporturile de lângă Timișoara

Rapiditate, confort și siguranță. La cerere pot să mă îmbrac in costum și să pretind că sunt angajatul tău, bineînțeles contra-cost.

Prețurile sunt in funcție de dorințele voastre.

Mașina: BMW x6 2011 sau 2013 tre sa ma uit in talon ca nu mai stiu

1. Prețul cursei:

- Jimbolia 170 lei

-Timișoara 180 lei

- Arad 150 lei

-Ortisoara 100 lei (ii lumea saraca)

2. Prețuri suplimentare:

-Muzică Pop, Dance, Blues, gratis.

-Manele + 10 lei

-Sandu Ciorbă + 25 de lei(ăla e cu “nu mă bate vântule, și dacă prind vânt din față consumă mult mașina).

-Fumat in mașină + 5 lei/țigară (cu țigările voastre).

-Costum +10 lei

-Deschis ușa +10lei

-Deschis ușa și strigat tare “bine ați venit șefu’ +15 lei

-Covoraș roșu + 10 lei

Pot să vin cu doi prieteni cu care fac sală, care pot pretinde că sunt bodyguarzii tăi pentru 40 de lei/bucată.

Pe lângă garda de corp, pot să aduc și o domnișoară care să pretindă că e secretara ta, dar aia e mai scumpă, adică 70 de lei

Putem veni și însoțiți de o dubă plină cu 9 prieteni care au aparate foto și au rol de paparazzi, dar in situația aia prețul crește considerabil.

Depinde de tine, poți fi un om normal care merge cu autobuzul, sau un lider, respectat de întreaga lume care așteaptă autobuzul.

In contrabalans vin cu o ofertă și pentru oamenii bogați, pentru cei ce au uitat cum trăiește un om normal.

Pentru asta dețin și un logan, iar prețurile pe transport sunt identice ca cele de mai sus, doar că există niște mici diferențe.

Mașina: Dacia Logan MCV 2016

Servicii:

-Scuipat pe client și dat două palme după ceafă +10 lei

-Vrei să fii înjosit? Nicio problemă! Pot să țip in aeroport cât mă ține gura: “hai Gigele că m-a întrebat lopata când ajungi?” +15 lei

-Vrei să mănânci la bordul Loganului? Îți ofer juma’ de calup salam de vară, un borcan cu muștar și 3 cepe. Dacă îmi dai 20 de lei in plus, întind păturica pe iarbă in aeroport și mâncăm împreună, ca la sapă de porumb.

Bine ați venit la fabrica de vise, unde visele devin realitate!

Hai neata buna.

P.S.Este un pamflet.

Roksana,vezi ca pe raza Municipiului Tm sunt interzise manelele, se sanctioneaza contraventional, drept urmare gratarele de micii, protapul sau alte dispozitive generatoare de mirosuri si fum, cat si manelele trebuie scoase din meniu...in modul acesta va scade considerabil numarul doritorilor, nu de alta dar sa nu te trezesti (din vis) cu reclamatie la ANPC...

De realitatile alea reale ...ce ne povestesti???

good morning, Vietnam

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...