Sari la conținut

Roxana 0784904104

Postări Recomandate

Vizitator roxana1907
Reputație: 0

Hai buna dimineata!

ÃŽn caz că vă era dor 😂😂😂 ....

de scaun 😂😂😂😂😂😂

post-299993-0-43326000-1576136996_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit"

:eek :eek :eek :eek

deci, cele de mai sus e razbunare!!!

Io nu mai joc, asa :@

Vrea sa intram noi, pa "perfuzii"!!!

Piua!

....zic  :bad

Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!!

Trebuie doar sa-mi propuneti 😂

Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜

Link spre comentariu
Vizitator roxana1907

Zodia porcului, ascendent în șuncă, usturoi retrograd.

Pe colesterol, trigliceride... De-astea...

Buna dimineata....

P.s. Cristi asta e 😂😂😂😂😂

post-299993-0-74073300-1576222004_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Membru Premium

Am banuit eu ca suntem aceeasi zodie!!! :clap2

...caz de "exceptia care intareshte regula", ca zice-se ca aia din aceeasi zodie nu prea se intzeleg!

Oricum, eu sunt mai "omenos"...cu semenii :innocent

Pai zi si tu: ...si-mi dai numai cafea, si nici aia knd eshti suparata pe mine? :256

Stiu ca n-am intrebat de "servicii si fantezii", dar chiar asa....sa nu-mi spui tu nimic despre "oferta" ta bogata!

Vin sa ti-o mananc!

Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!!

Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜

Link spre comentariu
  • Membru Premium

daca mai apuc, de alti "pofticiosi"

Vaz ca deja se cer abonamente!

Da "pe cartela", sa ajunga la toti! :laugh2 :laugh2 :laugh2

Link spre comentariu
Vizitator roxana1907

Am banuit eu ca suntem aceeasi zodie!!! :clap2

...caz de "exceptia care intareshte regula", ca zice-se ca aia din aceeasi zodie nu prea se intzeleg!

Oricum, eu sunt mai "omenos"...cu semenii :innocent

Pai zi si tu: ...si-mi dai numai cafea, si nici aia knd eshti suparata pe mine? :256

Stiu ca n-am intrebat de "servicii si fantezii", dar chiar asa....sa nu-mi spui tu nimic despre "oferta" ta bogata!

Vin sa ti-o mananc!

😂😂😂😂😂😂
Link spre comentariu
  • Membru Premium

:eek :eek

Io mereu am banuit ca alimentati corecta, naturala, cum ar fi slanina si usturoiu' sunt perfecte si ajuta la cresterea "alor mici"...fatza de toate chimicalele de astazi...

Dar nici nu credeam sa capat asa repede "certitudinea" :laugh2 :rax2

:maninlove

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
Am ajuns si eu la Roxana saptamana trecuta si pot sa spun ca am ramas surprins de frumusetea si prospetimea ei si am meritat sa o intalnesc. A fost o experienta deosebit de placuta in compania unei femei frumoase si spiriuale cu care poti sa comunici deosebit de bine si care este atenta la dorinte si fantezii ... per total merita vizitata si cu siguranta ca o sa o mai vizitez.

P.S. - nu am nimic sa spun in plus, note nu dau din principu, oricum tot ce s-a spus anterior este adevarat si confirm, mai putin locatia ... unii confutadori se plangeau ca e blocul vechi si alte celea, din punctul meu de vedere este ok si ca pozitionare si ca locatie si am nimic sa reprosez din acest punct de vedere.

:hihat

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

Am revenit de la Roxana,totul s a intamplat in 30 min pt ca avea o programare,

Locatie langa biserica,stim cu totii liftul garsoniera ok,Mi a deschis usa imbracata sumar,dragutica picioare cam subtiri fundul ok.

Actiunea a fost scurta putin oral pro,stie sa foloseasca limba,la normal am incercat pe la spate unde am si finalizat,geme posibil fals,este docila,pt o descarcare merita.

Note: Locatie-7 nu gasesti loc de parcare mai ales ziua este zapaceala mare in zona,mai bine decebal unde ai si locuri de parcat sunt atatea locatii

Oral-8 pro

Normal-9 se implica

Anal nu am incercat gfe kf intretinut.

Sal!

• Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...