Sari la conținut

Roxana 0784904104

Postări Recomandate

• Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare
Postat

Cât de curând mă voi întinde în fața domnișoarei ... 😀

Ce urmează e de povestit nepoților!!

Abia aștept,trec greu minutele !!

• Like 1
  • Minus 1
  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
Postat

Scuze pentru minus, telefonul mi-a jucat o festa. In alta ordine de idei, maine esti disponibila, sau este deja week-end?

Vizitator razielduke
Reputație: 0
Postat

Chiar e mega descoperire fata asta. In ritmul asta o sa fie propulsata la top :).

Si eu am fost o data si pot confirma ce au zis colegii. E o tipa finuta.

• Oras:Dark Side
  • Oras:Dark Side
Postat

Chiar e mega descoperire fata asta. In ritmul asta o sa fie propulsata la top :).

Si eu am fost o data si pot confirma ce au zis colegii. E o tipa finuta.

Asta cu topul e relativa, nu stiu ce are o fata de castigat daca e la top.

Eu zic ca in ritmul asta o sa fie greu de prins o programare la ea :) (bine, si acum e greu)

Vizitator razielduke
Postat

Asta cu topul e relativa, nu stiu ce are o fata de castigat daca e la top.

Eu zic ca in ritmul asta o sa fie greu de prins o programare la ea :) (bine, si acum e greu)

Dap, si eu incerc sa prind un slot de 2 saptamani :)))

Vizitator roxana1907
Postat

Scuze pentru minus, telefonul mi-a jucat o festa. In alta ordine de idei, maine esti disponibila, sau este deja week-end?

Maine voi fi disponibilă incepand cu ora 11.Cand tel. joacă feste, mesaj pe whatsapp si raspund.
Vizitator roxana1907
Postat

Dragilor va doresc un weekend minunat,nu voi fi disponibilă acest weekend,asta însemnând telefon inchis. Ne vedem de luni ora 11. â¤ðŸ˜˜ðŸ¤—

post-299993-0-23867300-1565964092_thumb.jpg

Postat

Am reusit azi sa o cunosc pe Roxana, dupa 2 tentative de sincronizare nereusite.

Este o fata draguta, simpatica, naturala, deschisa, comunicativa.

Pozele sunt reale, nu as putea sa spun ca o avantajeaza sau dezavantajeaza in vreun fel.

Programarea a fost facuta cu 2 zile inainte pe SMS si WhatsApp ca sa fiu cat mai sigur  :shy: , confirmata cu 1 zi inainte si azi dimineata telefonic; respectata ireprosabil.

Locatia o cunosteam, cu ocazia vizitelor la Dana 123. A fost o premiera pentru mine sa revin intr-o locatie. la alta fata  :laugh2 .

M-a asteptat intr-un halatel peste lenjeria intima. Este foarte draguta la chip, are niste ochi frumosi si o gurita superba. Ar fi fost tare frustrant daca nu accepta FK.

Dupa cateva minute de socializare la inceput, timp in care nu si-a aprins vreo tigara (lucru pe care il apreciez foarte mult), m-am cerut la dus. Baia ok, cu tot ce trebuie, oricum nu dau mare importanta acestor detalii si nu stau sa numar gelurile de dus.

Inainte de dus, m-a intrebat cum sa ma astepte (imbracata / dezbracata); am preferat sa ramana exact asa cum era, ca sa o pot descoperi cu mainile mele :crazylove . 

Actiunea a inceput cu ceva sarutari, imbratisari, mangaieri, urmate de oral neprotejat, in mai multe pozitii. A fost placut, desi mai soft decat mi-as fi dorit si ajutat cam mult de mana. Am continuat cu oral oferit de mine, cu ea pe spate si apoi cu ea deasupra. Mi-a placut cum a reactionat, imi place sa cred ca natural, in orice caz nu-mi venea sa ma mai opresc. Dupa inca un pic de oral oferit de ea, a urmat montarea prezervativului cu gura si am trecut la normal. Mai intai LOT, pozitie in care mi-a placut cel mai mult, apoi doggy si misionar. Finalizarea a fost orala. Toata actiunea a fost condimentata cu FK deosebit de placut. Roxana este foarte dulce atunci cand, nefiind pe tocuri, se ridica pe varfuri pentru sarut. 

La sfarsit, am mai zabovit cateva minute in pat, imbratisati, la povesti despre vacante si alte alea.

Taxa: 250 lei, pentru 1 ora si vreo 10-15 minute DTD

Note:

Locatia: 9 - centrala, garsoniera bine dotata, nimic extraordinar

Aspect: 9 - bruneta foarte draguta, nota 10 pentru chip; nota 8 pentru corpul bine proportionat, cu sani frumosi si un pic de burtica; n-ar strica ceva tonifiere

@Roxana: timp pentru sala trebuie sa iti gasesti singura, nu ti-l face nimeni; sper ca nu te-am sabotat prea tare cu ecler-ul  =)) 

Oral: 9 - pentru CIM, altfel era 8; umed, cam soft pentru gusturile mele, cu lins la cerere si cu dat manuta la o parte de cateva ori  :blush: 

Normal: 9 - implicata, se misca bine, ii place

GFE: 10 - cu FK si implicare, chiar am simtit ca fac dragoste, nu doar sex

Atitudine: 10 - prietenoasa, deschisa, comunicativa, isteata, o prezenta foarte placuta

De revenit ? DA.

De recomandat ? DA.

Multumesc Roxana si vacanta placuta !  :hug1 

• Like 10
Postat

Am trecut pe la Roxana acum aproximativ 2-ua saptamani. Garsoniera foarte curata, dotata cu ce trebuie, AC, prosop curat, etc. Roxana o bruneta foarte frumoasa, corp frumos, e bine la orice capitol - intr-un cuvant. La partea de GFE exceleaza este o prezenta placuta cu care poti sa discuti usor si are raspuns la orice, mi s-a parut destul de inteligenta - sigur peste medie. Dupa discutii si dus, am trecut la actiune, un oral neprotejat soft, placut. La normal, geme frumos, participa, contre, parca traieste asa clipa. 

Aspect: 9 

Oral: 9

Normal: 9,5

GFE: 10

Atitudine: 10

Recomand si revin! Salut!

• Like 3
Vizitator roxana1907
Postat

We making money 'cross the globe, It's like I'm dreaming   :138x 

Vizitator alexuk
Postat

vizitat si aceasa d-soara. nu stiu daca se merita sa mai scriu cum a fost dar confirm cele spuse de colegii de mai sus. nota 10  :kiss3

Vizitator roxana1907
Postat

Buna Roxana cv mai multe poze se poate?

Urmează ... 😘
Vizitator roxana1907
Postat

:laugh2 ..stapana pe situatie.. scuze nu m-am putut abtine 

" Once upon a dream.."

" Arise and stand with me, cyberex " 

Stapana peste tine!   :138x

post-299993-0-10583600-1566239262_thumb.jpg

Postat

Am fost din nou la Roxi acum cateva zile!

Aceleasi coordonate,acelasi oral soft umed (9,5), aceeasi finalizare in gurita in valuri (10+) aceeasi fetita simpatica !

Abia astept sa revin!

De fiecare data merg cu ea sculata pe drum pana la ea ! 😂

Daca era acum disponibila in 10 min eram la ea !

Multa sanatate tuturor!

• Like 3
  • Minus 1
Vizitator roxana1907
Postat

Ne auzim de maine! 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...