Sari la conținut

Roxana 0784904104

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Nu creeeed, ti-a tras teapa. Macar ai recuperat ceva? Ai lasat 50 de lei taxa de deranj cum se procedeaza

Lasa ca si eu am platit ceva la tine si mi-am luat "teapa". Esti cu mult peste asteptari.

smooth....  :clapp

Link spre comentariu
Vizitator roxana1907
Reputație: 0

🤣🤣🤣🤣🤣 Nu creeeed, ti-a tras teapa.😂😂 Macar ai recuperat ceva? Ai lasat 50 de lei taxa de deranj cum se procedeaza 🤣🤣

Lasa ca si eu am platit ceva la tine si mi-am luat "teapa". Esti cu mult peste asteptari. 🤗

Huh, ai platit ceva la mine? 😂😂😂😒
Link spre comentariu
Reputație: 17072
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale

Lasa ca si eu am platit ceva la tine si mi-am luat "teapa". Esti cu mult peste asteptari. 🤗

Asa e boss...si eu am platit pt o simpla partide de sex si in schimb ea m-a f..t de mi-a sucit mintile si cateva zile numai cu gandu la ea am stat!!

Eu zic ca pt "teapa"care o trage la majoritatea clientilor merita revizitata si..... grav😜😂😂😂

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator roxana1907

Asa e boss...si eu am platit pt o simpla partide de sex si in schimb ea m-a f..t de mi-a sucit mintile si cateva zile numai cu gandu la ea am stat!!

Eu zic ca pt "teapa"care o trage la majoritatea clientilor merita revizitata si..... grav😜😂😂😂

😘😘😘😘 :kiss3

Link spre comentariu

Teapa PE care o trage e marca inregistrata Mariuca.

Dar chiar asa Roxana, despre ce plata e vorba? Ne cunoastem? In ce an suntem? Ce caut eu aici? De ce rasare soarele dimineata? Se poate schimba nickname in Alzheimer?

Lasand gluma la o parte asteptam revenirea, oricand va fi ea. La atatea luni de pauza ce mai conteaza 1-2-3 saptamani.

As da si eu like la poza, dar prefer sa "dau la tine". 😉

Link spre comentariu
Vizitator roxana1907

Teapa PE care o trage e marca inregistrata Mariuca.

Dar chiar asa Roxana, despre ce plata e vorba? Ne cunoastem? In ce an suntem? Ce caut eu aici? De ce rasare soarele dimineata? Se poate schimba nickname in Alzheimer?

Lasand gluma la o parte asteptam revenirea, oricand va fi ea. La atatea luni de pauza ce mai conteaza 1-2-3 saptamani.

As da si eu like la poza, dar prefer sa "dau la tine". 😉

Hmmmmm... Am revenit, oficial de maine.
Link spre comentariu

Oficial?

Si neoficial? 🤣🤣🤣🤣🤣

Pai baieti, sa dam drumul la programari, sau ai deja agenda plina? Eu mai rezist un pic, astept valul 2.

Oricum, vad ca ai ramas aceiasi bucatica delicioasa, astept sa ne revedem cu drag.

Ma bucur ca nu au cazut nici liftul nici blocul.

Link spre comentariu

Numai ca pe wapp nu raspunde de nici o culoare 🤣🤣🤣🤣 ati asaltat fata deja ca nu mai prinzi loc nici la rand pe wapp sa primesti un buna, ce sa mai zicem de o eventuala programare 🤣

Link spre comentariu
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest

Dupa o lunga pauza de vizite datorata epidemiei de covid am avut ocazia sa ma reintalnesc cu Roxana.
Programare prin whatsapp la acelasi numar, locatia in acelasi bloc, foarte punctuala, foarte curata, igiena impecabila, mai nou lucreaza doar la ora si mai mult doar cu persoane cunoscute.
Va scutesc de recenzii privind starea liftului sau aspectul blocului, Roxana este aceeasi prezenta benefica, cu o karma pozitiva ce ma energizeaza de fiecare data, este un mister cum reuseste de fiecare data, este inepuizabila, este minunata, de fapt Roxana este FEMEIA !
M-am simtit foarte bine, personal voi mai reveni, nu o mai recomand pentru nimeni (egoism personal !), multumesc Roxana !

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator roxana1907

V-am zis sa facem lista de asteptare. 😀Pfff....pai ce fac, ma programez de acum pentru saptamana viitoare?

Incearca. 😂😂😂
Link spre comentariu
Vizitator roxana1907

Dupa o lunga pauza de vizite datorata epidemiei de covid am avut ocazia sa ma reintalnesc cu Roxana.

Programare prin whatsapp la acelasi numar, locatia in acelasi bloc, foarte punctuala, foarte curata, igiena impecabila, mai nou lucreaza doar la ora si mai mult doar cu persoane cunoscute.

Va scutesc de recenzii privind starea liftului sau aspectul blocului, Roxana este aceeasi prezenta benefica, cu o karma pozitiva ce ma energizeaza de fiecare data, este un mister cum reuseste de fiecare data, este inepuizabila, este minunata, de fapt Roxana este FEMEIA !

M-am simtit foarte bine, personal voi mai reveni, nu o mai recomand pentru nimeni (egoism personal !), multumesc Roxana !

:*
Link spre comentariu

Vizitator roxana1907

Deci, buna dimineata, o sa raspund aici tuturor mesajelor, nu ma intereseaza cat ia X pe ora sau ce face Y, nu-mi mai propuneti sa ne-o tragem fara "masca", atat mie cat si celorlalte,nu ma intereseaza cati bani in plus oferiti si in aceiasi masura nu ma intereseaza cine a acceptat,(mergeti tot la cine a acceptat), sanatatea mea e mai importanta, nu ma intereseaza ca nu vi se scoala p*** cu prezervativ, programul meu e acelasi, la fel si preturile,nu ma intereseaza ca locatia e aceiasi si nu va place blocul, nu veniti sa futeti blocul, dupa cum stiti multi dintre voi am un job in zona si mi-e comod asa, va asigur ca in momentul in care am intrat in locatie am dezinfectat si spalat tot, mi-a luat 4 ore sa fac curat si sa spal jegul lasat in urma. Trecand peste, nu ma intereseaza o alta locatie (deocamdata) si nici ofertele de genul,"am eu locatie super lux, iti dau eu apartamentul dar facem parte, adica imi dai si mie jumatate".

P. S. Nu mai vorbiti urat, nu mai denigrati, nu mai amestecati viata personala cu forumul, nu e deloc placut sa strige cineva dupa tine si apoi sa injure.De sex masculin te nasti dar numai unii devin barbati. Eu mi-am asumat ceea ce fac si putin imi pasa.

Hai weekend minunat ai cu soare sa aveti. :*

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...