Sari la conținut

Oferta pe centura , pe cale de disparitie

Postări Recomandate

• Oras:Pitesti
Postat

Si te mai si baga dupa pod la baraj si vin aia de la jandarmerie si mai e si drumul nasol de ramai intepenit prin namoale

Postat

Ceva astazi dupa ora 5 pt cocosel ,sau pe unde mai gasesc inafara dr cele de la magazinul ala de pe centura ca sunt 3.4 da le stiu sunt grabite rau pe facut bani

Postat

🤣🤣🤣daca iera haia cu geacă dă pele si guleras alb ...nu face nimic astepta pă "un coleg " so ducă la servici cam întrebat-o șo da na vrut ...la "petrom"

Postat

La fantana acolo e o bruneta scunduta, 60 de lei oral protejat. Face oralul ok si arata binisor ! Mai era o bruneta cu tate mari, 60 oralul protejat, pe care il face slabut...mai de calitate era blonda skinny, 50 oral sau normal si 80 combinat! Oralul il face super bine, e ok fata...

Postat

Mai e una vizavi de peco self...grasa si urata, 30 de lei oralul neprotejat, daca insisti inghite ! Face oralul binisor...la pretul asta..

Vizitator david2020
Reputație: 0
Postat

Azi erau 5 fete la "serparie" acolo la stradă, erau și niște brunete bune!

Succesori! :))

Postat

Altele in afara de cele de la serparie eu nu am vazut ,mai era una langa gpl in parcarea aia dar nu am mai vazuto ca ias trageo putin sa vad cum se descurca

• Oras:Arges
  • Oras:Arges
Postat

dupa ora 3le gasesti,am fost joi si am luat bruneta inalta cu tatuaje pe ea,face oralul binisor,totul protejat 60lei

Postat

Va salut dragi compatrioti zilele trecute am observat la intrare în clucereasa mai exact lângă Lukoil o fata îmbrăcată sumar eu făceam dreapta către Mioveni și nu am putut opri , însă cand m am întors nu mai era acolo era doar un echipaj de politie , dacă are cineva ceva detalii sa ne spună ar fi super .

Vizitator david2020
Reputație: 0
Postat

La Serparie lângă Unix e mereu câte una

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...