ovidiu69 Reputație: 763 Postat Octombrie 3 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 3 La 02.10.2025 la 9:58, evelinnnn a spus: Disponibilă🩷 Programări pe whatsapp❤️ Superbi sâni are tipa...🥰 1
qcristi12345 Reputație: 74 Postat Octombrie 5 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 5 Salutare , Am revenit și eu după o perioadă destul de lungă la frumoasa domnișoară, adresa a rămas aceeași pe Nerva Traian , domnișoara în cauză a rămas la fel de frumoasă și primitoare ca și până acum . Referitor la serviciile fetei, nu pot să vorbesc decât despre oralul executat perfect din punctul meu de vedere , cu deepthroat , cu presiune , cu Cim pană la ultima picătură . Te pup Evelinnn și o să revin la tine cu plăcere 😘 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 6 Postat Octombrie 6 14 hours ago, qcristi12345 said: Salutare , Am revenit și eu după o perioadă destul de lungă la frumoasa domnișoară, adresa a rămas aceeași pe Nerva Traian , domnișoara în cauză a rămas la fel de frumoasă și primitoare ca și până acum . Referitor la serviciile fetei, nu pot să vorbesc decât despre oralul executat perfect din punctul meu de vedere , cu deepthroat , cu presiune , cu Cim pană la ultima picătură . Te pup Evelinnn și o să revin la tine cu plăcere 😘 Mulțumesc frumos! Te pup!💋🥰
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 6 Postat Octombrie 6 Indisponibilă câteva zile, anunț când revin.🩸
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 11 Postat Octombrie 11 Disponibilă 🩷 Programări pe whatsapp❤️
Alex998765 Reputație: 3 Postat Octombrie 12 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 12 Pe whatsapp nu raspunzi ?😅 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 13 Postat Octombrie 13 Disponibilă 🩷 Programări pe whatsapp❤️
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 14 Postat Octombrie 14 Disponibilă 🩷 Programări pe whatsapp❤️
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 15 Postat Octombrie 15 Disponibilă ❤️ Programări pe whatsapp🩷
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 16 Postat Octombrie 16 Disponibilă ❤️ Programări pe whatsapp🩷
QiuYing Reputație: 278 Postat Octombrie 18 Postat Octombrie 18 S a retras eve si n o sa aflam niciodata ce s a intamplat 1
harveyspecter1991 Reputație: 43 Postat Octombrie 18 Oras:Bucaresti Oras:Bucaresti Postat Octombrie 18 Dar ce s-a întâmplat? Evelin, ești bine?♥️
Arres Reputație: 49 Postat Octombrie 18 Oras:Paradise Oras:Paradise Postat Octombrie 18 Nu era la top caprioara?
lotekfun Reputație: 312 Postat Octombrie 19 Postat Octombrie 19 Un admin dacă știe ceva sau cine a fost la ea săptămâna trecută și poate să spună ceva
Administrator pisicuts Reputație: 114988 Postat Octombrie 19 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Octombrie 19 Acum 4 minute, lotekfun a spus: Un admin dacă știe ceva sau cine a fost la ea săptămâna trecută și poate să spună ceva s-o retras permanent 3 1 1
7uuupp Reputație: 5353 Postat Octombrie 19 Postat Octombrie 19 Acum 36 minute, pisicuts a spus: s-o retras permanent A vizitat-o unul de-al nostru și a luat-o acasă la plecare! 4
Postări Recomandate