Sari la conținut

Randunica pentru Sexpionage

2 membri au votat

1. 1. Care ar fii Randunica Sexspioana perferta?

• Simona13
      1
    • Inesuka
      0
    • Tanya threing
      1
    • Deliapizdi
      0
    • Berryblw
      0
    • SonyaPantera
      0

Postări Recomandate

Postat
Sexpionajul este implicarea activității sexuale, sau posibilitatea activității sexuale, a intimității, a romantismului sau a seducției pentru a efectua spionaj. Sexul sau posibilitatea sexului pot funcționa ca o distragere, stimulare, poveste de acoperire sau o parte neintenționată a oricărei operațiuni de informații. Sexpionajul este un fenomen documentat istoric și chiar CIA a adăugat anterior lucrarea Nigel West despre Dicționarul Istoric al Spiritismului Sexului la raftul său de ofițeri de informații propus.

Un tip de sexpionaj cunoscut în mod obișnuit este o operațiune de capcană de miere, care are rolul de a compromite un adversar sexual: 230 pentru a obține informații de la persoana respectivă. În KGB, un om care este seducător într-o operațiune de capcană de miere este cunoscut ca un corb (Вороны). O femeie seducătoare este cunoscută sub numele de lahodka. 231 Un "cuib de vânat" a fost numele dat pentru apartamentele duble în care ținta ar fi sedusă într-o singură cameră, în timp ce tehnicienii de la KGB au filmat sau au înregistrat întreaga afacere.

Ce curva ar fii buna pentru spionaj sexual, ce curva ar fii buna pentru a fii recrutata ca si o Randunica, nu vorbim de Randunica, care cere bani pentru epilatu flocilor sau pentru limbi in pizda, vorbim de Randunicile spioane din KGB, dupa care s-a facut si filmul Red Sparrrow.

Votati!

Postat

Potrivit lui Jason Matthews, fost agent CIA și autor al Red Sparrow, Uniunea Sovietică a avut o școală de sex pionierat numită "Școala de stat 4" din Kazan, Tatarstan, la sud de Moscova, pe malurile râului Volga. Această școală a antrenat agenți să fie vrabii. Matthews consideră că școala a fost închisă, însă Rusia folosește acum contractori independenți.

Școala a fost numită și Lenin Școala Tehnică (Ленинская техническая школа). O școală de vrabie a fost descrisă în romanul lui Matthews, "Red Sparrow", din 2013, bazat pe experiențele sale și în filmul cu același nume adaptat din acel moment. dar a speculat că capcane de miere sunt încă utilizate.

Postat

Da... din pacate nu merge asa.

Propun ca voi, colegii mei trolli, sa vorbiti cu Belescu Bogdanel ,sa faca la votul acesta, sau la votul din 2020 aceasata categorie ca nu pot adauga mai multe candidate la vot, Izabella? hmmm este psiholoaga?

Postat

O lungană care nu-i în lista aia.

O propun pe dânsa.

Era la lux Nadia Amazoana, doar 1.90, te futea si te arunca ca pe o carpa :laugh2
Vizitator picard91
Reputație: 0
Postat

<body>

<ul>

<li>Litera A</li>

<ul>

<li><strong>Amada</strong></li> 

<li>Anemona87</li>

</ul>

<li>Litera B</li>

<ul>

<li>Barbara13</li>

<!-- etc. !!! -->

</ul>

</ul>

</body>

:)

• Oras:undeva
  • Oras:undeva
Postat

Sexpionajul este implicarea activității sexuale, sau posibilitatea activității sexuale, a intimității, a romantismului sau a seducției pentru a efectua spionaj. Sexul sau posibilitatea sexului pot funcționa ca o distragere, stimulare, poveste de acoperire sau o parte neintenționată a oricărei operațiuni de informații. Sexpionajul este un fenomen documentat istoric și chiar CIA a adăugat anterior lucrarea Nigel West despre Dicționarul Istoric al Spiritismului Sexului la raftul său de ofițeri de informații propus.

Un tip de sexpionaj cunoscut în mod obișnuit este o operațiune de capcană de miere, care are rolul de a compromite un adversar sexual: 230 pentru a obține informații de la persoana respectivă. În KGB, un om care este seducător într-o operațiune de capcană de miere este cunoscut ca un corb (Вороны). O femeie seducătoare este cunoscută sub numele de lahodka. 231 Un "cuib de vânat" a fost numele dat pentru apartamentele duble în care ținta ar fi sedusă într-o singură cameră, în timp ce tehnicienii de la KGB au filmat sau au înregistrat întreaga afacere.

Ce curva ar fii buna pentru spionaj sexual, ce curva ar fii buna pentru a fii recrutata ca si o Randunica, nu vorbim de Randunica, care cere bani pentru epilatu flocilor sau pentru limbi in pizda, vorbim de Randunicile spioane din KGB, dupa care s-a facut si filmul Red Sparrrow.

Votati!

Esti dereglat psihic!

• Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Altu' razna... de la lovituri de stat viseaza randunici (oricum erau "vrabii"), dar nah... tot inaripate... mai sunteti mai multi scapati de la balamuc??!!!

• Like 4
Postat

Altu' razna... de la lovituri de stat viseaza randunici (oricum erau "vrabii"), dar nah... tot inaripate... mai sunteti mai multi scapati de la balamuc??!!!

i-auzi pula mea, ma gandea, cat va ia sa vedeti greseala pasaricilor

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

i-auzi pula mea, ma gandea, cat va ia sa vedeti greseala pasaricilor

Serios? Eu ma gandeam cat timp pierde unu' ca tine sa tot faca la clone si sa dechida topice de kkt...
  • Like 2
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Miss Kin, rândunica perfectă. 

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Mai oameni buni, astia putini de mai pareti normali la cap pe aici, ma motanu ii plateste pe astia sa deschida astfel de subiecte, ii plateste sa stea toata ziulica pe forum si sa se balacareasca ?

Imi este greu sa cred ca doua topice cu subiect de rahat dar cu potential de trafic au fost deschise intamplator, imi este greu sa cred ca Picon, la cata muie primeste pe alte topice, vine aici si musca primul cerand si mai multa muie, pe de-a moca.

• Like 1
Vizitator picard91
Reputație: 0
Postat

Mai oameni buni, astia putini de mai pareti normali la cap pe aici, ma motanu ii plateste pe astia sa deschida astfel de subiecte, ii plateste sa stea toata ziulica pe forum si sa se balacareasca ?

Imi este greu sa cred ca doua topice cu subiect de rahat dar cu potential de trafic au fost deschise intamplator, imi este greu sa cred ca Picon, la cata muie primeste pe alte topice, vine aici si musca primul cerand si mai multa muie, pe de-a moca.

Adica mai putin de 5% dintre utilizatori vrei sa spui, cred...

• Like 1
  • Minus 1

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...