Sari la conținut

antonia😘😘😘

Postări Recomandate

• Oras:Racari8

Asta e scuza la toate neserioasele, "aintervenit ceva".

Te cacai pe tine si din graba ti a cazut

Telefonul in veceu si nu ai mai avut cum sa l anunti pe bietul om sa nu mai stea ca prostul sa astepte o fantoma.

Daca era o banalitate sa pot raspunde la tel cu siguranta il anunțam. Multumesc

• Like 7
Link spre comentariu

Tu nu o respecti nici pe mata.

Esti total neserioasa si nesimtita.

Daca aveti timp de pierdut si bani de aruncat...

Buna...daca ai avea bunul simt si cei 7ani ai fi civilizat si ai sti sa vorbesti frumos baiatile...inca ceva nu am un handicap in cazul in care te intereseaza in mod pesonal am avut un accident...eu am bun simt si stiu sa si respec baiatule...din pacate prostia nu doare ca daca durea erau spitale pline...o seara frumoasa
  • Like 7
Link spre comentariu

Buna...daca ai avea bunul simt si cei 7ani ai fi civilizat si ai sti sa vorbesti frumos baiatile...inca ceva nu am un handicap in cazul in care te intereseaza in mod pesonal am avut un accident...eu am bun simt si stiu sa si respec baiatule...din pacate prostia nu doare ca daca durea erau spitale pline...o seara frumoasa

Sa ii spui asta lui mutu.

Nu ma intereseaza daca ai sau nu handicap din accident sau altceva, invaliditate temporara sau permanenta, dar ramane cum am spus.

Tu serioasa… ma faci sa rad.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Pă zonă
  • Oras:Pă zonă

Am fost si eu la Antonia. Confirm serviciile foarte bune. Ca aspect este de nota 9 in opinia mea eu fiind fan slim. Am vazut ca se vorbea aici de un defect la picior. Posibil sa fie dar eu chiar nu am observat. Nici nu cred ca am fost atent la mersul ei.

Carlito, nu ai mai rezistat in anonimat si ai zis sa te bagi la facut recenzii? Nu o spun cu rautate, ca asa am facut si eu cand mi-am facut contul, dar vezi ca s-ar putea sa sara gusterii pe tine sa spuna ca esti peste 🤪

PS : multumim pentru recenzii!

Link spre comentariu

Am fost si eu la Antonia. Confirm serviciile foarte bune. Ca aspect este de nota 9 in opinia mea eu fiind fan slim. Am vazut ca se vorbea aici de un defect la picior. Posibil sa fie dar eu chiar nu am observat. Nici nu cred ca am fost atent la mersul ei.

Multumesc frumos 😘😘😘
  • Like 4
Link spre comentariu
Vizitator cyberex
Reputație: 0

Eu nu am avut nici o problema cu programarea de fiecare data cand am mers la Antonia, foarte de treaba si amabila. GFE extrem de bun, acuma cu siguranta poate depinde si de "click-click bum cha". 

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Antonia este o fata super ok. Am fost de 2 ori pana acum la ea si de fiecare data totul a fost ireprosabil. De la conditiile de igiena la servicii. Este peste media forumului, dupa parerea mea. Oral bun, cu atentie la periferii, normal de asemenea. Nu am incercat anal, nefiind fan. Practica un DFK de calitate. A, intalnit foarte putine fete cu un asemenea serviciu si facut asa bine. Eu spun ca notele sunt peste 9,00 la toate capitolele

• Like 3
Link spre comentariu

Antonia este o fata super ok. Am fost de 2 ori pana acum la ea si de fiecare data totul a fost ireprosabil. De la conditiile de igiena la servicii. Este peste media forumului, dupa parerea mea. Oral bun, cu atentie la periferii, normal de asemenea. Nu am incercat anal, nefiind fan. Practica un DFK de calitate. A, intalnit foarte putine fete cu un asemenea serviciu si facut asa bine. Eu spun ca notele sunt peste 9,00 la toate capitolele

• Like 1
Link spre comentariu

Multumesc frumos🤗🤗🤗

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp)
  • Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp)

Visited today, all about ethnicity, bad attitude, etc. this is competition. Girl is perfect for skinny sticky young girl lovers. In my opinion every working girl should be like her, beautiful and fit.

Location - 10 google maps drove me to the front door, parking places enough
Appearance: 10 - I would say even 11, beautiful in the face, body perfect.... 

Oral: 9.5 with attention to areas, deep... (not 10 cause of her dental problems it was covered), ON will be 10 indeed
Normal: - 10 - tight pussy, gets wet naturally

Anal - n/a , but I'll try the next time, looks promissing
Gfe: - Everything you need from a girl, for me she is at the same high level with Andreaina Piata Romana, but it's not shy in the beginnig.
Attitude: n/a because of comunication problems (I don't speak romanian, she speaks only romanian) but we made it somehow, for me it was a pleasant meating
Hygiene: 10 - fine skin, no odor

I put her definetly in my "to return list" and next time I'll check the brown eye

Thanks baby, it was a pleasure for me

Google translate

Vizitat astăzi, totul despre etnie, atitudine proastă, etc. Aceasta este concurența. Fata este perfectă pentru iubitorii de fete tinere lipicioase. După părerea mea, orice fată muncitoare ar trebui să fie ca ea, frumoasă și potrivită.

Locație - 10 google maps m-au condus până la ușa din față, locuri de parcare suficiente
Aspect: 10 - Aș spune chiar 11, frumos în față, corp perfect….

Oral: 9,5 cu atenție la zone, adânc ... (nu 10 cauza problemelor ei dentare a fost acoperită), ON va fi 10 într-adevăr
Normal: - 10 - păsărică strânsă, se uda natural

Anal - n / a, dar voi încerca data viitoare, arată promițător
Gfe: - Tot ce ai nevoie de la o fată, pentru mine este la același nivel înalt cu Andreaina Piata Romana, dar nu este timid la început.
Atitudine: n / a din cauza problemelor de comunicare (nu vorbesc limba română, ea vorbește doar română), dar am făcut-o cumva, pentru mine a fost o mâncare plăcută
Igiena: 10 - piele fina, fara miros

Am pus-o definitiv în „lista mea de întoarcere” și data viitoare voi verifica ochiul brun

Mulțumesc draga, a fost o plăcere pentru mine
  • Like 2
Link spre comentariu

Visited today, all about ethnicity, bad attitude, etc. this is competition. Girl is perfect for skinny sticky young girl lovers. In my opinion every working girl should be like her, beautiful and fit.

Location - 10 google maps drove me to the front door, parking places enough

Appearance: 10 - I would say even 11, beautiful in the face, body perfect....

Oral: 9.5 with attention to areas, deep... (not 10 cause of her dental problems it was covered), ON will be 10 indeed

Normal: - 10 - tight pussy, gets wet naturally

Anal - n/a , but I'll try the next time, looks promissing

Gfe: - Everything you need from a girl, for me she is at the same high level with Andreaina Piata Romana, but it's not shy in the beginnig.

Attitude: n/a because of comunication problems (I don't speak romanian, she speaks only romanian) but we made it somehow, for me it was a pleasant meating

Hygiene: 10 - fine skin, no odor

I put her definetly in my "to return list" and next time I'll check the brown eye

Thanks baby, it was a pleasure for me

Google translate

Vizitat astăzi, totul despre etnie, atitudine proastă, etc. Aceasta este concurența. Fata este perfectă pentru iubitorii de fete tinere lipicioase. După părerea mea, orice fată muncitoare ar trebui să fie ca ea, frumoasă și potrivită.

Locație - 10 google maps m-au condus până la ușa din față, locuri de parcare suficiente

Aspect: 10 - Aș spune chiar 11, frumos în față, corp perfect….

Oral: 9,5 cu atenție la zone, adânc ... (nu 10 cauza problemelor ei dentare a fost acoperită), ON va fi 10 într-adevăr

Normal: - 10 - păsărică strânsă, se uda natural

Anal - n / a, dar voi încerca data viitoare, arată promițător

Gfe: - Tot ce ai nevoie de la o fată, pentru mine este la același nivel înalt cu Andreaina Piata Romana, dar nu este timid la început.

Atitudine: n / a din cauza problemelor de comunicare (nu vorbesc limba română, ea vorbește doar română), dar am făcut-o cumva, pentru mine a fost o mâncare plăcută

Igiena: 10 - piele fina, fara miros

Am pus-o definitiv în „lista mea de întoarcere” și data viitoare voi verifica ochiul brun

Mulțumesc draga, a fost o plăcere pentru mine

thank you beautifully I welcome you kisses
  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...