anne oana Reputație: 196 Postat Octombrie 20, 2019 Oras:Racari8 Oras:Racari8 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2019 Asta e scuza la toate neserioasele, "aintervenit ceva".Te cacai pe tine si din graba ti a cazutTelefonul in veceu si nu ai mai avut cum sa l anunti pe bietul om sa nu mai stea ca prostul sa astepte o fantoma. Daca era o banalitate sa pot raspunde la tel cu siguranta il anunțam. Multumesc 7 Link spre comentariu
glavan Reputație: -176 Postat Octombrie 23, 2019 Partajează Postat Octombrie 23, 2019 buna ...eu imi respect programarile dar a intervenit ceva si nu am putut..multumesc o zi frumoasa si incodata sucursale mele Tu nu o respecti nici pe mata.Esti total neserioasa si nesimtita.Daca aveti timp de pierdut si bani de aruncat... 1 1 Link spre comentariu
glavan Reputație: -176 Postat Octombrie 23, 2019 Partajează Postat Octombrie 23, 2019 buna ...eu imi respect programarile dar a intervenit ceva si nu am putut..multumesc o zi frumoasa si incodata sucursale mele Tu nu o respecti nici pe mata.Esti total neserioasa si nesimtita.Daca aveti timp de pierdut si bani de aruncat... 1 1 Link spre comentariu
anne oana Reputație: 196 Postat Octombrie 23, 2019 Oras:Racari8 Oras:Racari8 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2019 Tu nu o respecti nici pe mata.Esti total neserioasa si nesimtita.Daca aveti timp de pierdut si bani de aruncat...Buna...daca ai avea bunul simt si cei 7ani ai fi civilizat si ai sti sa vorbesti frumos baiatile...inca ceva nu am un handicap in cazul in care te intereseaza in mod pesonal am avut un accident...eu am bun simt si stiu sa si respec baiatule...din pacate prostia nu doare ca daca durea erau spitale pline...o seara frumoasa 7 Link spre comentariu
glavan Reputație: -176 Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Buna...daca ai avea bunul simt si cei 7ani ai fi civilizat si ai sti sa vorbesti frumos baiatile...inca ceva nu am un handicap in cazul in care te intereseaza in mod pesonal am avut un accident...eu am bun simt si stiu sa si respec baiatule...din pacate prostia nu doare ca daca durea erau spitale pline...o seara frumoasa Sa ii spui asta lui mutu.Nu ma intereseaza daca ai sau nu handicap din accident sau altceva, invaliditate temporara sau permanenta, dar ramane cum am spus.Tu serioasa… ma faci sa rad. 1 1 Link spre comentariu
carlitob Reputație: 16 Postat Octombrie 26, 2019 Partajează Postat Octombrie 26, 2019 Am fost si eu la Antonia. Confirm serviciile foarte bune. Ca aspect este de nota 9 in opinia mea eu fiind fan slim. Am vazut ca se vorbea aici de un defect la picior. Posibil sa fie dar eu chiar nu am observat. Nici nu cred ca am fost atent la mersul ei. Link spre comentariu
costel4321 Reputație: 788 Postat Octombrie 26, 2019 Oras:Pă zonă Oras:Pă zonă Partajează Postat Octombrie 26, 2019 Am fost si eu la Antonia. Confirm serviciile foarte bune. Ca aspect este de nota 9 in opinia mea eu fiind fan slim. Am vazut ca se vorbea aici de un defect la picior. Posibil sa fie dar eu chiar nu am observat. Nici nu cred ca am fost atent la mersul ei.Carlito, nu ai mai rezistat in anonimat si ai zis sa te bagi la facut recenzii? Nu o spun cu rautate, ca asa am facut si eu cand mi-am facut contul, dar vezi ca s-ar putea sa sara gusterii pe tine sa spuna ca esti peste 🤪 PS : multumim pentru recenzii! Link spre comentariu
anne oana Reputație: 196 Postat Octombrie 26, 2019 Oras:Racari8 Oras:Racari8 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2019 Am fost si eu la Antonia. Confirm serviciile foarte bune. Ca aspect este de nota 9 in opinia mea eu fiind fan slim. Am vazut ca se vorbea aici de un defect la picior. Posibil sa fie dar eu chiar nu am observat. Nici nu cred ca am fost atent la mersul ei.Multumesc frumos 😘😘😘 4 Link spre comentariu
Vizitator cyberex Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2019 Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 Eu nu am avut nici o problema cu programarea de fiecare data cand am mers la Antonia, foarte de treaba si amabila. GFE extrem de bun, acuma cu siguranta poate depinde si de "click-click bum cha". 1 Link spre comentariu
cyoborg Reputație: 906 Postat Noiembrie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 2, 2019 Antonia este o fata super ok. Am fost de 2 ori pana acum la ea si de fiecare data totul a fost ireprosabil. De la conditiile de igiena la servicii. Este peste media forumului, dupa parerea mea. Oral bun, cu atentie la periferii, normal de asemenea. Nu am incercat anal, nefiind fan. Practica un DFK de calitate. A, intalnit foarte putine fete cu un asemenea serviciu si facut asa bine. Eu spun ca notele sunt peste 9,00 la toate capitolele 3 Link spre comentariu
cyoborg Reputație: 906 Postat Noiembrie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 2, 2019 Antonia este o fata super ok. Am fost de 2 ori pana acum la ea si de fiecare data totul a fost ireprosabil. De la conditiile de igiena la servicii. Este peste media forumului, dupa parerea mea. Oral bun, cu atentie la periferii, normal de asemenea. Nu am incercat anal, nefiind fan. Practica un DFK de calitate. A, intalnit foarte putine fete cu un asemenea serviciu si facut asa bine. Eu spun ca notele sunt peste 9,00 la toate capitolele 1 Link spre comentariu
anne oana Reputație: 196 Postat Noiembrie 7, 2019 Oras:Racari8 Oras:Racari8 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2019 Antonia este o fata super ok. Am fost de 2 ori pana acum la ea si de fiecare data totul a fost ireprosabil. De la conditiile de igiena la servicii. Este peste media forumului, dupa parerea mea. Oral bun, cu atentie la periferii, normal de asemenea. Nu am incercat anal, nefiind fan. Practica un DFK de calitate. A, intalnit foarte putine fete cu un asemenea serviciu si facut asa bine. Eu spun ca notele sunt peste 9,00 la toate capitolele Multumesc frumos🤗🤗🤗 1 Link spre comentariu
vortex Reputație: 26 Postat Noiembrie 7, 2019 Partajează Postat Noiembrie 7, 2019 Si cu programarile nerespectate cum ramane ? Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Noiembrie 7, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Noiembrie 7, 2019 Si cu programarile nerespectate cum ramane ?care programari? Link spre comentariu
vortex Reputație: 26 Postat Noiembrie 7, 2019 Partajează Postat Noiembrie 7, 2019 Stie ea...stai ca boul prin fata blocului... Link spre comentariu
lionking79 Reputație: 281 Postat Noiembrie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 7, 2019 Antonia, când te găsesc? În prima parte a zilei ești available? Poze cu tine mai ai? Link spre comentariu
pidsadera_ Reputație: 6795 Postat Noiembrie 7, 2019 Oras:Mount Rainier Oras:Mount Rainier Partajează Postat Noiembrie 7, 2019 incearca pe wap, pe forum intra mai rar 5 Link spre comentariu
lionking79 Reputație: 281 Postat Noiembrie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 7, 2019 incearca pe wap, pe forum intra mai rarMerci mult de pont. Cred că o s-o sun pentru programare dar mai sondez terenul. :) 1 Link spre comentariu
anne oana Reputație: 196 Postat Noiembrie 8, 2019 Oras:Racari8 Oras:Racari8 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2019 Buna dragilor disponibilă😘😘😘 3 Link spre comentariu
trumtram Reputație: 402 Postat Noiembrie 9, 2019 Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Partajează Postat Noiembrie 9, 2019 Visited today, all about ethnicity, bad attitude, etc. this is competition. Girl is perfect for skinny sticky young girl lovers. In my opinion every working girl should be like her, beautiful and fit. Location - 10 google maps drove me to the front door, parking places enoughAppearance: 10 - I would say even 11, beautiful in the face, body perfect.... Oral: 9.5 with attention to areas, deep... (not 10 cause of her dental problems it was covered), ON will be 10 indeedNormal: - 10 - tight pussy, gets wet naturallyAnal - n/a , but I'll try the next time, looks promissingGfe: - Everything you need from a girl, for me she is at the same high level with Andreaina Piata Romana, but it's not shy in the beginnig.Attitude: n/a because of comunication problems (I don't speak romanian, she speaks only romanian) but we made it somehow, for me it was a pleasant meatingHygiene: 10 - fine skin, no odor I put her definetly in my "to return list" and next time I'll check the brown eyeThanks baby, it was a pleasure for me Google translate Vizitat astăzi, totul despre etnie, atitudine proastă, etc. Aceasta este concurența. Fata este perfectă pentru iubitorii de fete tinere lipicioase. După părerea mea, orice fată muncitoare ar trebui să fie ca ea, frumoasă și potrivită. Locație - 10 google maps m-au condus până la ușa din față, locuri de parcare suficienteAspect: 10 - Aș spune chiar 11, frumos în față, corp perfect…. Oral: 9,5 cu atenție la zone, adânc ... (nu 10 cauza problemelor ei dentare a fost acoperită), ON va fi 10 într-adevărNormal: - 10 - păsărică strânsă, se uda natural Anal - n / a, dar voi încerca data viitoare, arată promițătorGfe: - Tot ce ai nevoie de la o fată, pentru mine este la același nivel înalt cu Andreaina Piata Romana, dar nu este timid la început.Atitudine: n / a din cauza problemelor de comunicare (nu vorbesc limba română, ea vorbește doar română), dar am făcut-o cumva, pentru mine a fost o mâncare plăcutăIgiena: 10 - piele fina, fara miros Am pus-o definitiv în „lista mea de întoarcere” și data viitoare voi verifica ochiul brun Mulțumesc draga, a fost o plăcere pentru mine 2 Link spre comentariu
trumtram Reputație: 402 Postat Noiembrie 9, 2019 Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Partajează Postat Noiembrie 9, 2019 Forgot: Appointmet made by Whatsapp the previous evening, strictly respected 1 Link spre comentariu
anne oana Reputație: 196 Postat Noiembrie 10, 2019 Oras:Racari8 Oras:Racari8 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2019 Visited today, all about ethnicity, bad attitude, etc. this is competition. Girl is perfect for skinny sticky young girl lovers. In my opinion every working girl should be like her, beautiful and fit.Location - 10 google maps drove me to the front door, parking places enoughAppearance: 10 - I would say even 11, beautiful in the face, body perfect.... Oral: 9.5 with attention to areas, deep... (not 10 cause of her dental problems it was covered), ON will be 10 indeedNormal: - 10 - tight pussy, gets wet naturallyAnal - n/a , but I'll try the next time, looks promissingGfe: - Everything you need from a girl, for me she is at the same high level with Andreaina Piata Romana, but it's not shy in the beginnig.Attitude: n/a because of comunication problems (I don't speak romanian, she speaks only romanian) but we made it somehow, for me it was a pleasant meatingHygiene: 10 - fine skin, no odorI put her definetly in my "to return list" and next time I'll check the brown eyeThanks baby, it was a pleasure for meGoogle translate Vizitat astăzi, totul despre etnie, atitudine proastă, etc. Aceasta este concurența. Fata este perfectă pentru iubitorii de fete tinere lipicioase. După părerea mea, orice fată muncitoare ar trebui să fie ca ea, frumoasă și potrivită. Locație - 10 google maps m-au condus până la ușa din față, locuri de parcare suficienteAspect: 10 - Aș spune chiar 11, frumos în față, corp perfect…. Oral: 9,5 cu atenție la zone, adânc ... (nu 10 cauza problemelor ei dentare a fost acoperită), ON va fi 10 într-adevărNormal: - 10 - păsărică strânsă, se uda natural Anal - n / a, dar voi încerca data viitoare, arată promițătorGfe: - Tot ce ai nevoie de la o fată, pentru mine este la același nivel înalt cu Andreaina Piata Romana, dar nu este timid la început.Atitudine: n / a din cauza problemelor de comunicare (nu vorbesc limba română, ea vorbește doar română), dar am făcut-o cumva, pentru mine a fost o mâncare plăcutăIgiena: 10 - piele fina, fara miros Am pus-o definitiv în „lista mea de întoarcere” și data viitoare voi verifica ochiul brun Mulțumesc draga, a fost o plăcere pentru minethank you beautifully I welcome you kisses 1 Link spre comentariu
anne oana Reputație: 196 Postat Noiembrie 28, 2019 Oras:Racari8 Oras:Racari8 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2019 Buna dimineata!ce faceti dragilor...De astăzi sunt disponibilă...pupici 2 Link spre comentariu
anne oana Reputație: 196 Postat Noiembrie 29, 2019 Oras:Racari8 Oras:Racari8 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2019 Disponibilă🔞 Link spre comentariu
robert02 Reputație: 38 Postat Noiembrie 29, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Noiembrie 29, 2019 Disponibilă🔞Poate lasi si un nr de telefon unde sa sunam,sa nu luam toate paginile la rand ca ne pierdem rabdarea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum