biencutz7 Reputație: 619 Postat August 4, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 4, 2019 Multumesc mult :) te mai astept :- Link spre comentariu
biencutz7 Reputație: 619 Postat August 4, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 4, 2019 :* Link spre comentariu
silviukinky Reputație: 148 Postat August 4, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 4, 2019 Silviu nu te supăra dar ție îți cam place să bagi zâzanie! Dormi cumva mai bine noaptea? Azi suntem in 4, el a zis " ieri 4.08.2019" .. si sunt curios, atat Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9675 Postat August 4, 2019 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat August 4, 2019 Amelia, iar ai scris Luceafarul, din nou nu ma voi mai sinchi sa citesc! PaaaaAmelicoo, asta zici ca e soramea :)))) 3 Link spre comentariu
singleman617 Reputație: 228 Postat August 4, 2019 Partajează Postat August 4, 2019 Tocmai controversa de aici de pe forum te face sa o vizitezi.Nu am avut noroc sa-mi raspunda ieri la telefon dar saptamana viitoare ma intorc in Constanta si este prima pe lista Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 4, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 4, 2019 Amelicoo, asta zici ca e soramea :))))Sar putea sa fie doar fratitu !!! ;) 2 Link spre comentariu
biencutz7 Reputație: 619 Postat August 4, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 4, 2019 Tocmai controversa de aici de pe forum te face sa o vizitezi.Nu am avut noroc sa-mi raspunda ieri la telefon dar saptamana viitoare ma intorc in Constanta si este prima pe listaTe astept cu drag, ai vazut si recenzii bune si cred ca si asta este motivul pentru care vii, recenziile negative sunt de la anonimii care nu m-au vazut f2f, dar au habar de persoana mea Link spre comentariu
biencutz7 Reputație: 619 Postat August 4, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 4, 2019 Sar putea sa fie doar fratitu !!! ;)Nu, is varu', dar nu te-ai prins tu :))) Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat August 4, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat August 4, 2019 Nu, is varu', dar nu te-ai prins tu :)))deci esti pe ....sustinator si partenet LGBT? 2 1 Link spre comentariu
biencutz7 Reputație: 619 Postat August 5, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 5, 2019 deci esti pe ....sustinator si partenet LGBT?Hai ca am facut o gluma si mi-ai dat-o fix la gioale :)) ms oricum 1 Link spre comentariu
obiectivlentila 02 Reputație: 4340 Postat August 5, 2019 Oras:antile Oras:antile Partajează Postat August 5, 2019 asta numai glume face . e clown-ul forumului , impreuna cu alter-ego -ul sau cristescul.ia zi mai bine cind esti pregatita sa facem niste poze elegante , eventual si citeva cu strap-on pentru amatorii de lgbt, se pare ca ar fi destui interesati . Link spre comentariu
biencutz7 Reputație: 619 Postat August 5, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 5, 2019 asta numai glume face . e clown-ul forumului , impreuna cu alter-ego -ul sau cristescul.ia zi mai bine cind esti pregatita sa facem niste poze elegante , eventual si citeva cu strap-on pentru amatorii de lgbt, se pare ca ar fi destui interesati .Ar fi o idee super, mi-am luat o tinuta superba, dar ce sa zic? Am uitat si de strap-on, ai dreptate, trebuie sa ne indreptam atentia si asupra amatorilor, sa nu uitam de ei, si ei sunt "oameni" pana la urma :) Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 5, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 5, 2019 Amatorillr...aia care ie si iei oameni...io zic sa le futi o flegma in fatza pi strada ! Doar specializezi in dastea !!! ;) 1 Link spre comentariu
biencutz7 Reputație: 619 Postat August 5, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 5, 2019 Amatorillr...aia care ie si iei oameni...io zic sa le futi o flegma in fatza pi strada ! Doar specializezi in dastea !!! ;)Jur ca nu meritati nici flegma mea Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 5, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 5, 2019 Daaaa...mah...cie sati povistesc. Pin la tini Constanta no avut curve. Trebea sa vii tu aia plina di merite...casa ne zica ca nu ne da nici macar flegmele iei ! Creca iai cucerit cu asta ! Acuma or sa se alinieze tati sa ti roage frumos sa ii flegmezi si pi iei in mecla ! Io am inpresia ca tu iesti ruda cu Jaga. Numa tu si ia aveti inpresii dastea artistice ca cacatu nuva pute. Jaga macar nare mecla de teveu ! ;) 1 Link spre comentariu
biencutz7 Reputație: 619 Postat August 5, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 5, 2019 Daaaa...mah...cie sati povistesc. Pin la tini Constanta no avut curve. Trebea sa vii tu aia plina di merite...casa ne zica ca nu ne da nici macar flegmele iei ! Creca iai cucerit cu asta ! Acuma or sa se alinieze tati sa ti roage frumos sa ii flegmezi si pi iei in mecla ! Io am inpresia ca tu iesti ruda cu Jaga. Numa tu si ia aveti inpresii dastea artistice ca cacatu nuva pute. Jaga macar nare mecla de teveu ! ;)Iar Luceafarul, vezi-ti ma de treaba ta, proasta sunt si o recunosc, sunt proasta ca stau sa vorbesc cu unu ca tine, lasa-ma te rog tu mereu spui un bullshit sa ma provoci mai tare, eu mai proasta iti raapund la provocari, o zi buna! Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 5, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 5, 2019 Draguta mia cu fatza di TV...asta ie treaba mia !!! ;) Io tiam mai zis....da nai prinso...io nu cu tini stau di vorba. Da tu raspunde ! :) 1 Link spre comentariu
biencutz7 Reputație: 619 Postat August 5, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 5, 2019 Daaaa...mah...cie sati povistesc. Pin la tini Constanta no avut curve. Trebea sa vii tu aia plina di merite...casa ne zica ca nu ne da nici macar flegmele iei ! Creca iai cucerit cu asta ! Acuma or sa se alinieze tati sa ti roage frumos sa ii flegmezi si pi iei in mecla ! Io am inpresia ca tu iesti ruda cu Jaga. Numa tu si ia aveti inpresii dastea artistice ca cacatu nuva pute. Jaga macar nare mecla de teveu ! ;)Tu ai vazut ca sunt vulcanica si tot cauti sa ma ataci ca eu sa iti raapunda provocari, ca sa isi schbe oamenii de aic8 parerea despre mime, nu contest ca nu ar fi asa, dar ai va,ut si tu ca oamenii care au fost la mine stiu ce fata sunt, si cred ca ti-ai bagat unggia in gat cand ai vazut ce laude am primit din partea lor, nu ma intereseaza de tine, oricum esto zero in fata mea, pot sa te injosesc aici oricand, am gura proasta si stiu, ce o sa fac de acum inainte, nu te voi mai baga in seama, e cel mai bine, o sa ma fac ca ploua cand vei comenta prost la adresa mea! Link spre comentariu
biencutz7 Reputație: 619 Postat August 5, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 5, 2019 Draguta mia cu fatza di TV...asta ie treaba mia !!! ;) Io tiam mai zis....da nai prinso...io nu cu tini stau di vorba. Da tu raspunde ! :)Da, ai dreptate, nu vorbesti cu mine, doar visez eu, asa is eu mai bolanda, auzi, eu am o vorba: "cu prostul si cu nebunul sa nu te pui niciodata", o zi buna! Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 5, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 5, 2019 Parerea ie dija formata...io doar o intaresc...o subliniiez !!! ;) Daca iejti vulcanica...fati publisitate pila vulcanizari...nu pi Nimfomani...unde tu li ceri clientilor poze ca sa la futi flegme in fatza pi strada ! Cu paragrafu ala...ti fac faimoasa vulcanica mia cu fatza di TV !!! :) 1 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 5, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 5, 2019 Da, ai dreptate, nu vorbesti cu mine, doar visez eu, asa is eu mai bolanda, auzi, eu am o vorba: "cu prostul si cu nebunul sa nu te pui niciodata", o zi buna!Mah fatah...io am 51.000 di vizualizari la profil. Tu chear crezi ca ccu tini vorbesc ? :) Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 5, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 5, 2019 Da, ai dreptate, nu vorbesti cu mine, doar visez eu, asa is eu mai bolanda, auzi, eu am o vorba: "cu prostul si cu nebunul sa nu te pui niciodata", o zi buna!Da cu alea cu gura de canalizare te pui ? Alea cari nu poti sa merji pi trotoar di flegamele lor ??? Tu kear credeai ca oi sati mai cistigi publisitate pozitiva acilea dupa tot ce tio iesit din gura ??? :) Link spre comentariu
silviukinky Reputație: 148 Postat August 5, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 5, 2019 Amelia, sa o aplaudam ca macar si a luat o tinuta SUPERBA. Macar tinuta sa fje SUPERBA 😂 1 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 5, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 5, 2019 Poi daca ia ie intro tinuta superba...parca nuti moi vini sa borasti un tigan intreg cind ti flegmeaza in mecla pi strada !!! Parca kear iti vinii sa arunci banu pi ia !!! NOT !!! :)))))))) Link spre comentariu
biencutz7 Reputație: 619 Postat August 5, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 5, 2019 Amelia, sa o aplaudam ca macar si a luat o tinuta SUPERBA. Macar tinuta sa fje SUPERBA 😂Se presupune ca trebuia sa rad? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum