Sari la conținut

Gina 0751566186 blonda siliconata

Postări Recomandate

• Telefon: 07 noi doi
  • Oras:constanta
  • Telefon: 07 noi doi
  • Oras:constanta
1 oră în urmă, geanina11 a spus:

Chiar mam saturat de aspecte si de certuri si vam rugat sa incetati sa tot va certati fara ca sa va pese ca eu vreau asta sau nu nu inteleg de ce ca place asa sa va certati zile intregi si dc continui cand vezi ca peste tot unde apari cei care au mintea cat o aluna crede ca esti vreun proxenet si au cu cine so lungeasca ! Cam atata e aspectul dupa cum eram in liniste pana acum vreau si de acum incolo!

Tu le ceri la ăștia sa înceteze cu certurile, iar pe mine m-ai luat la pulă de la primul mesaj pe whatsapp. Păi e corect așa? 

Link spre comentariu
  • Oras:;)
Acum 39 minute, geanina11 a spus:

Ultima zi maine asa ca va puteti calma pestisorii sub acoperire ca nu mai iau pl de la gura fetelor voastre! App cei care or mai fost dati un mesaj am o.surpriza placuta asa ca ramas :)) ps nu mai vreau sa scrie pe pagina asta cine nu m-a vizitat nici o data nu sunt curiosa de nici un cuvant ! Va pupic dulce la..🤣🤣🤣

• Minus 1
Link spre comentariu
Acum 56 minute, geanina11 a spus:

Ultima zi maine asa ca va puteti calma pestisorii sub acoperire ca nu mai iau pl de la gura fetelor voastre! App cei care or mai fost dati un mesaj am o.surpriza placuta asa ca ramas :)) ps nu mai vreau sa scrie pe pagina asta cine nu m-a vizitat nici o data nu sunt curiosa de nici un cuvant ! Va pupic dulce la..🤣🤣🤣

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ce poza de profil am tras🤣🤣🤣🤣🤣🤣

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ce poza de profil am tras🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Orice poza pui, tot zdreanta esti 🤣 si tu...si pestele

Link spre comentariu
Acum 20 minute, talibanu a spus:

Orice poza pui, tot zdreanta esti 🤣 si tu...si pestele

Da tu vorbesti sageata lu pestele de  care ti sa vorbit si ai tacut dupa pai tu esti un taximetris parlit care pt sa iti bage cate una degetul in cur pe gratis faci scandal la fete pe topic au onservat mai multi asta asa ca veziti de treaba ta sageata ca poti sa faci spume la gura urmatoarea data  numa de ciuda ta voi lucra cu 100 fin si 200 ora sa vad faci ca pestele pe uscat🤣🤣🤣

• Minus 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 5 minute, geanina11 a spus:

Da tu vorbesti sageata lu pestele de  care ti sa vorbit si ai tacut dupa pai tu esti un taximetris parlit care pt sa iti bage cate una degetul in cur pe gratis faci scandal la fete pe topic au onservat mai multi asta asa ca veziti de treaba ta sageata ca poti sa faci spume la gura urmatoarea data  numa de ciuda ta voi lucra cu 100 fin si 200 ora sa vad faci ca pestele pe uscat🤣🤣🤣

Da chiar te rog sa lucrezi cu 50 lei/finalizare 🤣🤣 oricum ai demonstrat cat de ieftina esti asa ca poti sa modifici si tarifele proportional cu inteligenta 🤣🤣🤣

Te rog sa nu ma jignesti, nu sunt taximetrist parlit, sunt taximetrist jegos 🤣 

Ai inceput si tu aceleasi povesti sf ca si pestele? Voi doi nu realizati cat de penibili sunteti? 

• Like 2
Link spre comentariu
Acum 31 minute, talibanu a spus:

Da chiar te rog sa lucrezi cu 50 lei/finalizare 🤣🤣 oricum ai demonstrat cat de ieftina esti asa ca poti sa modifici si tarifele proportional cu inteligenta 🤣🤣🤣

Te rog sa nu ma jignesti, nu sunt taximetrist parlit, sunt taximetrist jegos 🤣 

Ai inceput si tu aceleasi povesti sf ca si pestele? Voi doi nu realizati cat de penibili sunteti? 

Tu esti penibil sageata la pesti da ma reintorc cu chef de joaca sau poate chiar prelungesc sederea si mai invit cateva colege cu pret de 100 nr si 200 h sa faci infarct 🤣🤣🤣

Link spre comentariu
  • Membru Premium

Tu esti penibil sageata la pesti da ma reintorc cu chef de joaca sau poate chiar prelungesc sederea si mai invit cateva colege cu pret de 100 nr si 200 h sa faci infarct 🤣🤣🤣

Chiar te rog ;)

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 2 minute, geanina11 a spus:

Vad ca esti mai rau ca raia nu scapa de tine omul disperat esti ca tot stai sa urmaresti pe topicul despre mine ia hai dute la treaba ta!

Astept reducerea de pret ;)

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 2 minute, geanina11 a spus:

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ce te iubeste megadeth...eu mai mult 🤣🤣🤣

Link spre comentariu
Acum 1 minut, talibanu a spus:

Ce te iubeste megadeth...eu mai mult 🤣🤣🤣

Degeaba incerci sa il provoci cred ca cu greu dar sia dat seama ca cauti scandal sa iti iasa cum vrei da acuma nu mai ai cu ce🤣🤣🤣🤣🤣

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 4 minute, geanina11 a spus:

Degeaba incerci sa il provoci cred ca cu greu dar sia dat seama ca cauti scandal sa iti iasa cum vrei da acuma nu mai ai cu ce🤣🤣🤣🤣🤣

Ai uitat parola de la celalalt cont...recunoaste 🤣🤣🤣

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 32 minute, geanina11 a spus:

Nu am tulburari de personalitate ca tine mosule🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Zi cand bagi reduceri ca sa vin la tine 🤣🤣🤣

Link spre comentariu

Cum se strang atatea jeguri in tara asta chiar nu stiu. N am citit deloc commenturile din topicul asta, dar nici nu e nevoie. Aceleasi persoane care strica mereu atmosfera pe forumul asta. DaCa are preturi prea mari inteleg sa lasi un comment, dar sa iei un om la misto si sa l faci cu ou si otet ptr felul in care arata mi se pare abject. Poti sa vii cu o recomandare sa faca sport ca sa mai slabeasca (ceea ce este si sanatos), dar nu sa jignesti...asta e un lucru pe care nu l am facut niciodata in vreo 40 de ani, cu toate ca unii jignesc si de zeci de ori intr o postare.

All the best... ptr cine este om/merita!

• Mersi 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Vizitator nicieu
Reputație: 0
Acum 1 minut, bluegrana a spus:

Cum se strang atatea jeguri in tara asta chiar nu stiu. N am citit deloc commenturile din topicul asta, dar nici nu e nevoie. Aceleasi persoane care strica mereu atmosfera pe forumul asta. DaCa are preturi prea mari inteleg sa lasi un comment, dar sa iei un om la misto si sa l faci cu ou si otet ptr felul in care arata mi se pare abject. Poti sa vii cu o recomandare sa faca sport ca sa mai slabeasca (ceea ce este si sanatos), dar nu sa jignesti...asta e un lucru pe care nu l am facut niciodata in vreo 40 de ani, cu toate ca unii jignesc si de zeci de ori intr o postare.

All the best... ptr cine este om/merita!

Ia mai citeste sa vezi daca chiar e asa cum crezi tu... eu spun ca nimeni nu i-a zis ceva in legatura de cum arata... aici a fost alta treaba, dar daca nu citesti tot nu ai cum sa intelegi contextul!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...