Sari la conținut

Natalia inocenta Calea Victoriei. Noua!!! 0729276448

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

E prima oara cand deschid un topic aici.

Dupa ce am citit recenziile lasate de confratii futareti,am avut incredere si am vizitat cam tot ce a fost pe la top,plus ceva de la testate,si aici ma refer Michelle,Alyna squirt,Carmen din Berceni,Delia blonda ( s-a lasat) Andra Mega Mall,Eliza,Papusica cu ochii verzi,Lia,Milena,bani bine investiti,experiente unice,femei pe care multi nu le intalnesc intr-o viata!

Vineri seara in aeroport,astept un prieten sa vina din strinatate,dupa un an de munca,vine la mine,pentru ca sta in Campulung Muscel,mergem mancam,iar a doua zi,trebuia sa-l duc sa isi vada familia.( nu o mai lungesc)

Fara prea multi bani,daca nu este iarna de platit facturi mari si frumoase e vara si mergem la nunti,vreo 5-6 la numar,m-au stors considerabil...La anul,in perioada asta fug,unde vad cu ochii.. veniti din oras,stam in curte,la racoare,imi arunc ochii pe publi24 vad cateva anunturi,intru si la testate (era noapte defapt 1 si 30 dimineata,nimic concret (slabe sanse sa gasim la ora aia ceva,pe nimfomane aici)

Deodata,se ridica prietenul meu dupa scaunul de plastic,mai sa darame sticla de cola,de pe masa

Haide bai ca am venit in tara,am gasit ceva bine,nu mai cauta nimic...mergem pe mana mea,fac cinste

Fara sa vad poze,n-am ascultat convorbirea ca eram sa fac un dus,ma ghideaza in zona Calea Victoriei,intre Radisson si Golden Tulip.

Continuare....[]

Postat

Cu rugamintea ei,si a lui,intram pe rand,el primul si dupa eu.

Astept in masina,pe straduta dintre cele doua hoteluri,iese al meu,dupa vreo 15 minute timp in care a facut si dus :-))

Fugi repede,am platit tot,sa vezi ce este sus (etajul 3 sau 4)daca nu-ti place nu ramai ,dar n-ai cum,el stiind ca m-am pacalit de prea multe ori,ca speram toti sa gasim comoara.

Imi deschide usa,imbracata provocator,o față inocenta,intru ma serveste tot cu Cola ( viciul meu), ma saruta pe gat,o sarut si eu se excita rau,incepe cu un oral bun np,lins bijuteriile,aproape sa explodez,punem cauciucul Durex,foarte stramta,pompez in misionar,si dupa maxim 3-4 minute (fara sa judecati) termin in prezervativ

Nu lipsesc servetelele umede,garsoniera lux....

Continuare....

Postat

Asta e partea halucinanta si ajutorul care il doresc si eu.....vreau sa mai merg la ea,doar ca prietenul asta(nu imi e prieten)pt ca nu imi da numarul ei,vreau sa o vizitez la ora.

M-am rugat de el,i-am spus ca fac cinste,nu vrea nici in ruptul capului sa imi dea numarul ei,sau vreun anunt sa o pot suna.

Stiu apartamentul,etajul il gasesc,doar ca nu pot sa ma duc sa bat la usa.

A mai fost cineva ?

S-au anuntat zile caniculare,si niste beri,le dau aluia care ma ajuta cu un nr de contact

Sper sa cititi recenzia mea si sa ne ajutam tot reciproc !

Prietenul meu e la tara,si chiar ieri (e 3:30 acum) i-am lasat un mesaj cu ceva injuraturi :))

Daca aflu,las contactul,daca aflati careva,nu faceti ca el

Saptamana frumoasa, si Ciocane tari

Postat

Ps:In titlu am trecut Natalia,pt ca jos este ceva gen magazin aranjamente florale,si se numeste Natalia...pentru ca nu am intrebat-o numele,si sa nu ma trezesc cu vreunul sa mai ma faca si pescar,pentru ca am prins cateva zile libere de la munca,si sunt trez la ora asta

Haideti sa dam de ea...si in ea !

Postat

Dupa ce am cerut ajutor si la orientare

Cititi...

E prima oara cand deschid un topic aici.

Dupa ce am citit recenziile lasate de confratii futareti,am avut incredere si am vizitat cam tot ce a fost pe la top,plus ceva de la testate,si aici ma refer Michelle,Alyna squirt,Carmen din Berceni,Delia blonda ( s-a lasat) Andra Mega Mall,Eliza,Papusica cu ochii verzi,Lia,Milena,bani bine investiti,experiente unice,femei pe care multi nu le intalnesc intr-o viata!

Vineri seara in aeroport,astept un prieten sa vina din strinatate,dupa un an de munca,vine la mine,pentru ca sta in Campulung Muscel,mergem mancam,iar a doua zi,trebuia sa-l duc sa isi vada familia.( nu o mai lungesc) 

Fara prea multi bani,daca nu este iarna de platit facturi mari si frumoase e vara si mergem la nunti,vreo 5-6 la numar,m-au stors considerabil...La anul,in perioada asta fug,unde vad cu ochii.. veniti din oras,stam in curte,la racoare,imi arunc ochii pe publi24 vad cateva anunturi,intru si la testate (era noapte defapt 1 si 30 dimineata,nimic concret (slabe sanse sa gasim la ora aia ceva,pe nimfomane aici)

Deodata,se ridica prietenul meu dupa scaunul de plastic,mai sa darame sticla de cola,de pe masa

Haide bai ca am venit in tara,am gasit ceva bine,nu mai cauta nimic...mergem pe mana mea,fac cinste

Fara sa vad poze,n-am ascultat convorbirea ca eram sa fac un dus,ma ghideaza in zona Calea Victoriei,intre Radisson si Golden Tulip.

Continuare....[] 

Postat

Cu rugamintea ei,si a lui,intram pe rand,el primul si dupa eu.

Astept in masina,pe straduta dintre cele doua hoteluri,iese al meu,dupa vreo 15 minute timp in care a facut si dus :-))

Fugi repede,am platit tot,sa vezi ce este sus (etajul 3 sau 4)daca nu-ti place nu ramai ,dar n-ai cum,el stiind ca m-am pacalit de prea multe ori,ca speram toti sa gasim comoara.

Imi deschide usa,imbracata provocator,o față inocenta,intru ma serveste tot cu Cola ( viciul meu), ma saruta pe gat,o sarut si eu se excita rau,incepe cu un oral bun np,lins bijuteriile,aproape sa explodez,punem cauciucul Durex,foarte stramta,pompez in misionar,si dupa maxim 3-4 minute (fara sa judecati) termin in prezervativ

Nu lipsesc servetelele umede,garsoniera lux....

Continuare.... 

Postat

Asta e partea halucinanta si ajutorul care il doresc si eu.....vreau sa mai merg la ea,doar ca prietenul asta(nu imi e prieten)pt ca nu imi da numarul ei,vreau sa o vizitez la ora.

M-am rugat de el,i-am spus ca fac cinste,nu vrea nici in ruptul capului sa imi dea numarul ei,sau vreun anunt sa o pot suna.

Stiu apartamentul,etajul il gasesc,doar ca nu pot sa ma duc sa bat la usa.

A mai fost cineva ?

S-au anuntat zile caniculare,si niste beri,le dau aluia care ma ajuta cu un nr de contact

Sper sa cititi recenzia mea si sa ne ajutam tot reciproc ! 

Prietenul meu e la tara,si chiar ieri (e 3:30 acum) i-am lasat un mesaj cu ceva injuraturi )

Daca aflu,las contactul,daca aflati careva,nu faceti ca el

Saptamana frumoasa, si Ciocane tari !

Postat

Ps:In titlu am trecut Natalia,pt ca jos este ceva gen magazin aranjamente florale,si se numeste Natalia...pentru ca nu am intrebat-o numele,si sa nu ma trezesc cu vreunul sa mai ma faca si pescar,pentru ca am prins cateva zile libere de la munca,si sunt trez la ora asta

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Si de ce ma.rog nu vrea sa-ti dea nr ei? Ca nu prea-nteleg!

Si daca titbesto.asa disperat de ce nu te duci pana la ea?

• Oras:вυ¢нαÑ�єѕт
  • Oras:вυ¢нαÑ�єѕт
Postat

[flash=640,480]
  • Oras:Micul Paris
  • Oras:Micul Paris
Postat

Nu cumva sa fi fost prea... "inocenta", de nu vrea (sau poate se teme) prietenul sa-ti dea numarul ei?

Dar el de unde a luat-o, ca daca erati impreuna probabil stii cam pe ce site-uri cauta?

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Păi putem face așa: dă-ne telefonul prietenului tău și vorbim noi cu el dacă tu ai ceva dificultăți de comunicare, poate reușim.

Postat

Prietene eu nu vorbesc din amintiri,nu am postat asta sa ma cert cu nimeni,pt ca stiu certurile de pe site-ul asta.

Am postat asta poate e folositor pt cineva,da nu ma mai mira nimic,altii promoveaza cate 5 fete pe zi:-))

Postat

Stiu eu,habar n-am,am pus asta aici poate o stie cineva.

Mi-e aiurea sincer sa bat la usa,dar cred ca o fac pana la urma.Cert e ca nici interfonul nu-l stiu

Postat

Am postat asta in speranta ca poate stie cineva nr de tel,ma mai rog de ala astazi si daca nu,o sa imi iau inima-n dinti,si ma duc la ea,app,nici interfonul nu-l stiu :-(

Postat

Păi putem face așa: dă-ne telefonul prietenului tău și vorbim noi cu el dacă tu ai ceva dificultăți de comunicare, poate reușim.

Il disper azi...nu scapa

• Membru Premium
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat

Asta-i o telenovela in toata regula!🤣

Sfatul meu este sa cumperi un buchet de flori,si sa te postezi in fata blocului,cu putin noroc sigur vei reusi.

Ps:pai ala iti este prieten!?eu nu cred.alta data sa te mai duci sa îl iei de la aeroport!!

Postat

Ce nr are prietenul tau ? Il sun eu si aflu numarul ei daca tu nu ai putere de convingere
Postat

Ia vezi bro. Nu e asta? Inocenta in gaoaza? Am rupt pizda in ea. Și curul. De obicei sunt docil, dar asta m-a enervat.

post-94727-0-32845600-1565605931_thumb.png

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...