Sari la conținut

Gift ... or not to ... gift

Vizitator sserum

Postări Recomandate

Vizitator sserum
Reputație: 0
Postat

Eu cred ca daca o apreciezi pe tipa si ea s-a comportat ca o doamna cu tine si vrei/poti/ti-ai amintit... poti sa ii dai o floare din cand in cand.Vorba aia,gestul conteaza.Faptul ca iti presteaza un serviciu si ii aduci o floare nu cred ca se bat cap in cap.

Adica dintre toti clientii nu cred ca toti isi mai amintesc ca e o persoana in spate nu doar ...inca un job.Poate ma insel...nu stiu...nu ma bag prea adanc aici.

Totusi cred ca daca faci gestul asta,macar sa o faci pana la capat si sa o tratezi cu respect.Oricum cred ca apreciaza gestul asta mai mult ca floarea.

Pe scurt, ai bani, eşti şmecher, îi iei cadou, pe lângă "cadou", ca şi gest, etc. etc. ,

n-ai bani, eşti fraer, n-am zis sărac şi strângi din cur o lună să dai şi tu la buci, s.a.m.d.

Cum vezi, tot nu o nimereşti, se găseşte tot timpul cineva să comenteze.

În concluzie, faci ce vrei să faci, nu te fuți cu forumu'...

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ooo, meşteru' cuțitar ! Am onoarea !

Ştii, când am deschis topicul, a fost mai cu bătaie, apropo la multe chestii ascunse...care poate vor rămâne tot underground, sau ... ?

Spui de cheltuiala suplimentară ? Nu vezi ? Unii comentează negativ, alții pozitiv şi cei neutrii, cum am spus la început.

Negativiştii o fac, ori de dragul instigării, ori sunt puțin sau mai mult..misogini ?

Pozitiviştii probabil îşi permit acea cheltuială în plus, de nu pun la socoteală, suplimentul şi consideră asta ca un respect de sine, sau...

10 lei ? Adică, cum ar venii, acum dacă eu nu îi mai dau, mai făcut şi ... sărăcie..

hahahahahaha...

Mai târziu, da' am răspuns, eliptic, nu ?

Mai degrabă hiperbolic.  :laugh2

• Like 1
  • Minus 5
Postat

secătură, da' tu cum faci ?

întâi lingi şi dacă nu-ți place gustul, scuipi ?

de fapt, chiar aşa faci...

Ooo, meşteru' cuțitar ! Am onoarea !

Ştii, când am deschis topicul, a fost mai cu bătaie, apropo la multe chestii ascunse...care poate vor rămâne tot underground, sau ... ?

Spui de cheltuiala suplimentară ? Nu vezi ? Unii comentează negativ, alții pozitiv şi cei neutrii, cum am spus la început.

Negativiştii o fac, ori de dragul instigării, ori sunt puțin sau mai mult..misogini ?

Pozitiviştii probabil îşi permit acea cheltuială în plus, de nu pun la socoteală, suplimentul şi consideră asta ca un respect de sine, sau...

10 lei ? Adică, cum ar venii, acum dacă eu nu îi mai dau, mai făcut şi ... sărăcie..

hahahahahaha...

Mai târziu, da' am răspuns, eliptic, nu ?

Rectifică...DTT / C₄H 10 O₂S₂ :laugh2

O fi şi cum zici tu, da' io acum am dat exemplu pe o unguroaică:

http://www.cathyheaven.com/index.php?option=content&cat_id=1&id=131

care probabil după trăsături, la origine e poate puțin..rurală, dar nu cred că asta contează acum sau aşa în genere, faci discriminare ? Dacă io sunt din provincie, gata sunt..țopârlan ? Urât !

Prin italia, am avut ocazia să cunosc mai multe actrițe din industria pentru adulți. Una din ele avea un Rolex Datejust..primit ! Deci a fost un ... prost !

Pe ideea asta, adică ăla care face câteva k de k de euro în cei treizeci-patruzeci de ani de business, se uită la trei-patru mii de euro care îi dă pe un ceas pentru o muie mai şmecheră ? A ?

Şi exemple mai sunt...

A avut dreptate unu p'aici..suntem numai futaci, unu şi unu ... spuma spumelor, nu altceva ...

Plus că spui " bani aruncați la gunoi (direct) " ... frumos, nu ?

Cum ar venii, faci sex cu...sacu' menajer ?

A, da, parfumul...

I-am luat un si de la armani şi când m-am dus a doua oară era tot sigilat printre cinci-şase flacoane muuult mai mici ... atât şi-au permis cei care au mai fost sau au gândit ca tine ?

Să mai continui ?

În plus..vezi că şi el, ăsta care mă "susține" m-a scuipat..

Semnat: ............ cocalaru'

Băi, pe cine faci tu ... lichea ?

Agresor violent ?

blah,blah,blah...

Altceva ?

Stai aşa ! Acum m-am prins ! Tu, dacă tot îl imiți pe xoxo (fără succes) când îşi râdea de parfumurile care le dădeai cadou, acum le tragi la indigo, ştouri'le lui...HAHAHAHAHAHA....

Pe scurt, ai bani, eşti şmecher, îi iei cadou, pe lângă "cadou", ca şi gest, etc. etc. ,

n-ai bani, eşti fraer, n-am zis sărac şi strângi din cur o lună să dai şi tu la buci, s.a.m.d.

Cum vezi, tot nu o nimereşti, se găseşte tot timpul cineva să comenteze.

În concluzie, faci ce vrei să faci, nu te fuți cu forumu'...

• Like 4
  • Oras:NATO
Postat

picon cel mai prost din curtea scolii, se plange la motan si da PM-uri ca o pizda, hahahahhahahhahahha =))))))))))))))))))))))))))))

• Like 2
Postat

picon cel mai prost din curtea scolii, se plange la motan si da PM-uri ca o pizda, hahahahhahahhahahha =))))))))))))))))))))))))))))

pidsadera

The Rock

• photo-thumb-123273.jpg?_r=1545685379
  • Membru Premium
  • rating_5.gif
  • 4,169 posts
    13 June 2014

Posted Today, 16:06

bitchy, on 16 Aug 2019 - 3:03 PM, said:snapback.png

pe voi 2 va rog sa incetati cat mai curand posibil. Eu vad ca picon va lasa in pace si voi tot il atacati ceea ce nu e prea amuzant.

Bitchy

ca sa nu o lungim prea mult ti-am trimis PM , poate ai putea sa imi raspunzi, ca pe contul tau principal nu o faci. Eu nu l-am facut pe picon mos fara ocupatie...

• Like 1
  • Minus 4
Postat

pidsadera

The Rock

• Membru Premium
  • rating_5.gif
  • 4,169 posts
    13 June 2014

Posted Today, 16:06

ca sa nu o lungim prea mult ti-am trimis PM , poate ai putea sa imi raspunzi, ca pe contul tau principal nu o faci. Eu nu l-am facut pe picon mos fara ocupatie...

Postat Ieri, 17:38

ovulutie, on 15 Aug 2019 - 5:12 PM, said:snapback.png

numa niste oligovreni ca bolovan, picon, dr parnasius care pun botu la toate cacaturile cu care le mint curvele poata sa fie atat de idioti incat sa creada ca raluca era bortzoasa.. hahaha

ovulutie, on 15 Aug 2019 - 5:29 PM, said:snapback.png

astia si azi cred ca aia are 20 da ani cand defapt anu asta an noiembrie abia de face 19 da aia cred ca face 21 :))

oricum alt gust are pizda da menora cand o futi fara balon, te intinreste cu 17 ani :))

de aia plake la bosorogi ca Dinca, Frigescu, picon, bolovan, dr parnasius pizda tanara de menora

ovulutie, on 15 Aug 2019 - 5:37 PM, said:snapback.png

aia cu gang-bang in 2 era reala, chiar s-a dus la aia cu buchetu de flori, cand a facut 17 ani inca era pishatu ala de buchet aruncat pe la un coltz si ami zicea cristinuka cum se plangea tomitza ca ii era dor da nevasta-sa ca o murit si ca el se duce la curve ca sa asi annece amarul de suparare si ca il tine doar 4 minute un numar ahahah

Also apropo da buchete:

You vs the guy she says not to worry about

post-241874-0-22786700-1509880122.jpg

post-241874-0-88939500-1511090156.jpg

:werinlove :werinlove :werinlove :werinlove :werinlove :werinlove :werinlove :werinlove :werinlove :werinlove :werinlove :werinlove

• Like 1
  • Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

On topic, mie tot imi plac florile! Fetelor, ce parere aveti de florile astea?ðŸ˜

post-285560-0-07624700-1565972739_thumb.jpg

• Like 1
Postat

pe voi 2 va rog sa incetati cat mai curand posibil. Eu vad ca picon va lasa in pace si voi tot il atacati ceea ce nu e prea amuzant.

Bitchy

pidsadera

The Rock

• Membru Premium
  • rating_5.gif
  • 4,169 posts
    13 June 2014[/size]

Posted Today, 16:06

Ia zi bitchy cum sta treaba, pardon motane. Sa nu joci cartea ca nu e treaba ta la D.G ...
  • Like 2
Postat

Ia zi bitchy cum sta treaba, pardon motane. Sa nu joci cartea ca nu e treaba ta la D.G ...

Ce treabă, mă? Am jignit cu ceva? Te-a angajat Pizdadera zilier, de îi ții tira în permanență? El nu știe reacționeze, are nevoie de mercenari? Sau ... Oricum, întrebarea e retorică, nu te obosi să răspunzi! 

:bye

P.S. Pentru cine are un minim de simț al observației și mintea limpede, este evident că Bitchy nu e Pisicuts.

P.P.S.  Uiți că în două rânduri (cel puțin) Bitchy a afirmat pe topice că ai/ați bombardat-o cu cereri de banare a mea. De banat, au fost o parte dintre cei ce meritau a fi banați, urmezi tu. Tic-tac ... tic-tac ...  :rax2

• Like 1
  • Minus 5
Postat

aia cu gang-bang in 2 era reala, chiar s-a dus la aia cu buchetu de flori, cand a facut 17 ani inca era pishatu ala de buchet aruncat pe la un coltz si ami zicea cristinuka cum se plangea tomitza ca ii era dor da nevasta-sa ca o murit si ca el se duce la curve ca sa asi annece amarul de suparare si ca il tine doar 4 minute un numar ahahah

Also apropo da buchete:

You vs the guy she says not to worry about

post-241874-0-22786700-1509880122.jpg

post-241874-0-88939500-1511090156.jpg

cam slabut patrunjelul =)))

• Like 3
Postat

Ce treabă, mă? Am jignit cu ceva? Te-a angajat Pizdadera zilier, de îi ții tira în permanență? El nu știe reacționeze, are nevoie de mercenari? Sau ... Oricum, întrebarea e retorică, nu te obosi să răspunzi! 

:bye

P.S. Pentru cine are un minim de simț al observației și mintea limpede, este evident că Bitchy nu e Pisicuts.

P.P.S.  Uiți că în două rânduri (cel puțin) Bitchy a afirmat pe topice că ai/ați bombardat-o cu cereri de banare a mea. De banat, au fost o parte dintre cei ce meritau a fi banați, urmezi tu. Tic-tac ... tic-tac ...  :rax2

Ești un analfabet funcțional ! :laugh2

PS: el fute nu stă la ceartă cu un moș ofilit ca mata' , care face spume ca nu poate să ii dea un mesaj pe forum

PPS: cum să dai bre reply la o postare cu melodii și să te iei de alții că fut, ahaha , trebuie să fii disperat nu alta =))

• Like 4
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Unii disperati cu dat reply, altii si mai disperati cu corectatu'😠Ma jur cu mana pe... hmm, nu conteaza, cred ca varianta B e mai enervanta! Si nici macar corectura nu-i mereu corecta... Suna ca dracu', da' asa eðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

• Like 1
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

I-a dat Eva perversa lui picon, ca asta e mare corector si profesor de limba romana =)))))

Vezi ca ti-o dau direct tie! Nu la @picon m-am referit, ci la profesoru' universitar academician doctor inginer laureat nobel si PULItzer corectoru', care mai bine s-ar corecta intai pe sine... Dupa aia sa dea lectii.. E mai agasant ca o musca pe rahat!
  • Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...