Sari la conținut

Gift ... or not to ... gift

Vizitator sserum

Postări Recomandate

• Oras:Neverland
  • Oras:Neverland
Postat

O fi ÅŸi cum zici tu, da' io acum am dat exemplu pe o unguroaică:

http://www.cathyheaven.com/index.php?option=content&cat_id=1&id=131

care probabil după trăsături, la origine e poate puțin..rurală, dar nu cred că asta contează acum sau aÅŸa în genere, faci discriminare ? Dacă io sunt din provincie, gata sunt..țopârlan ? Urât !

Prin italia, am avut ocazia să cunosc mai multe actrițe din industria pentru adulți. Una din ele avea un Rolex Datejust..primit ! Deci a fost un ... prost !

Pe ideea asta, adică ăla care face câteva k de k de euro în cei treizeci-patruzeci de ani de business, se uită la trei-patru mii de euro care îi dă pe un ceas pentru o muie mai ÅŸmecheră ? A ?

Åži exemple mai sunt...

A avut dreptate unu p'aici..suntem numai futaci, unu ÅŸi unu ... spuma spumelor, nu altceva ...

Plus că spui " bani aruncați la gunoi (direct) " ... frumos, nu ?

Cum ar venii, faci sex cu...sacu' menajer ?

A, da, parfumul...

I-am luat un si de la armani ÅŸi când m-am dus a doua oară era tot sigilat printre cinci-ÅŸase flacoane muuult mai mici ... atât ÅŸi-au permis cei care au mai fost sau au gândit ca tine ?

Să mai continui ?

Ce treaba are țopârlănia.. Eu am zis de f multe fete care vin la oras si descopera "frumosul" si din gloabe de Uliță si pământ intre dejte, cand se vad pe decebal si c vecbi sau hai sa manduc mai departe putin, pe Nordului, se vad mai ceva ca la Cannes... Eu stiu va ele sunt inconstiente de treaba asta, si uita cumplet de unde au venit la oras(in speță, Bucale).

Astea de o ard pe curvasaraie, ma doare la o0 ce fac ele, dar mai sunt si unele din provincie sa le manance banii la bucuresteni...

Tipa care avea un rolex la mana, e binele ei oana la urma, ca l a obținut, dar, revin, la obținut, prin dare de pasarica :))... Bine, problema ei cum... No me pasa...

Ideea ca cineva vare face X k € pe luna/an si isi permita sa i de a uneia un ceas de 10k-20k... La fel, problema lui, eu unu nu as face asa... Sa i dau uneia un ceas de cateva mii, s o vad cate a ore, sau jainun sejur de 7zile prin thailanda, si porma sa raman cu atat... Neah...nu stiu daca as face asta, poate da, poate nu, dar procentul pt NU sare umpic de 50%...

Pai ceplm... Ar di nevastamea aia sa cheltui 20k pe ea? Imi i au mie, sa ma ingrijesc eu si sa fiu ok, nu alts pe care o vad1 data in viata... ( stiu, poate suna mai onanist dar asta e)

Ps: depinde, referitor la parfum ca inca era aruncat printre altele si nedesfacut.... Poate voia sa l tina pt ocazii speciale ðŸ˜

• Oras:RO
Postat

@ xoxo24b1tcoini o sa te rog sa incetezi 

Picon si pidsadera va scot la o cafea virtuala pe ambii ca sa facem pace. 

Mie imi place pacea iar voi 2 nu aveti nimic bun de impartit aici.

Hai ca se poate.

Zi senina!

Bitchy

• Like 1
Vizitator olʎ
Reputație: 0
Postat

Hai ca se poate.

Zi senina!

Bitchy

Lasa-i, te rog.  :laugh2

Vizitator olʎ
Postat

P.S. Pentru cine are un minim de simț al observației și mintea limpede, este evident că Bitchy nu e Pisicuts.

Eu nu cred pana nu-i vad macar curu'. Asa, din vorbe, poate fi oricine. Sa ne arate curu' si o credem  :laugh2

PS.   Te rugam, Bitchy. O poza cu curu', se poate ? 

zi senina sa ai  :hug1 

Postat

Hai ca se poate.

Zi senina!

Bitchy

Mult noroc :laugh2, mosul e foarte ofticat
  • Like 3
Postat

Guys nu am de demonstrat nimic nimanui vis a vis de sexul meu si in special identitatea. Daca adminul voia sa isi faca o clona sunt convinsa ca nu isi facea dupa atatia ani de forum si de sex feminin :)
@stefan567 ramanem in public, nu sunt timida ;)

Zi senina tuturor,

Bitchy

• Like 6
  • Oras:Everywhere
  • Oras:Everywhere
Postat

Guys nu am de demonstrat nimic nimanui vis a vis de sexul meu si in special identitatea. Daca adminul voia sa isi faca o clona sunt convinsa ca nu isi facea dupa atatia ani de forum si de sex feminin :)

Zi senina tuturor,

Bitchy

Buna @bitchy , nu este cazul sa te justifici. Important este sa moderezi si sa fi nepartinitoare  :)

PS : nu il mai tine in brate pe @ picon ca nu merita. 

• Like 4
Vizitator sserum
Postat

Hai ca se poate.

Zi senina!

Bitchy

Ştiu că nu e frumos ce fac, da' unu dintre ei merită un ... lungo ... directamente !

Asta aşa, pentru că a ignorat punctu' patru de la regulamentu'...

Şi mai multe...

• Minus 1
  • Oras:Timisoara
Postat

Zi senina tuturor,

Bitchy

Trebuie sa fi obiectiva, se pare ca celor verzi le permiți orice fel de abuz verbal, orice troleala, ceea ce nu este normal! 

• Like 1
Postat

Ştiu că nu e frumos ce fac, da' unu dintre ei merită un ... lungo ... directamente !

Asta aşa, pentru că a ignorat punctu' patru de la regulamentu'...

Şi mai multe...

Tu ignori toate punctele din regulament, inclusiv cei 7 ani de acasă și bunul simt! 

Vizitator sserum
Postat

Tu ignori toate punctele din regulament, inclusiv cei 7 ani de acasă și bunul simt!

Ups ! Probabil greşesc numai prin faptul că-ți răspund, dar mă risc .

Te-am jignit eu cu ceva ?

Ştii, prin ceea ce ai scris, ai făcut o MARE greşală !

NU ÎMI CUNOŞTI FAMILIA, PĂRINȚII SĂ SPUI CĂ EU NU AM CEI ŞAPTE ANI DE ACASĂ !!! pricepi ?

Deci, atenție la limbaj !!!

Dacă totuşi ai TU bun sinț, fii mai deştept, cedează şi nu-mi răspunde ...

• Minus 1
Postat

NU ÎMI CUNOŞTI FAMILIA, PĂRINȚII SĂ SPUI CĂ EU NU AM CEI ŞAPTE ANI DE ACASĂ !!! pricepi ?

Renunță la iarba bulangiule!

Postat

Îți răspund drogatule, hai sa vedem cine are de câștigat în fata politiei, procurorilor, etc! 

Postat

5e asigur ca tu vei ceda drogatule! 

Vizitator sserum
Postat

Ce treaba are țopârlănia.. Eu am zis de f multe fete care vin la oras si descopera "frumosul" si din gloabe de Uliță si pământ intre dejte, cand se vad pe decebal si c vecbi sau hai sa manduc mai departe putin, pe Nordului, se vad mai ceva ca la Cannes... Eu stiu va ele sunt inconstiente de treaba asta, si uita cumplet de unde au venit la oras(in speță, Bucale).

Astea de o ard pe curvasaraie, ma doare la o0 ce fac ele, dar mai sunt si unele din provincie sa le manance banii la bucuresteni...

Tipa care avea un rolex la mana, e binele ei oana la urma, ca l a obținut, dar, revin, la obținut, prin dare de pasarica :))... Bine, problema ei cum... No me pasa...

Ideea ca cineva vare face X k € pe luna/an si isi permita sa i de a uneia un ceas de 10k-20k... La fel, problema lui, eu unu nu as face asa... Sa i dau uneia un ceas de cateva mii, s o vad cate a ore, sau jainun sejur de 7zile prin thailanda, si porma sa raman cu atat... Neah...nu stiu daca as face asta, poate da, poate nu, dar procentul pt NU sare umpic de 50%...

Pai ceplm... Ar di nevastamea aia sa cheltui 20k pe ea? Imi i au mie, sa ma ingrijesc eu si sa fiu ok, nu alts pe care o vad1 data in viata... ( stiu, poate suna mai onanist dar asta e)

Ps: depinde, referitor la parfum ca inca era aruncat printre altele si nedesfacut.... Poate voia sa l tina pt ocazii speciale ðŸ˜

Nu vreau să-mi reproÅŸezi că am să fiu bădăran pemtru ceea ce voi scrie în continuare dar dacă vrei să o faci, n-am nimic de obiectat...ce dau/scriu...aia primesc.

Observ că ai ceva cu femeile de la țară/provincie care încearcă să ajungă un pic sau mai mult, undeva mai sus...

Sechele ceva ? Te-ai fript ? Acum ÅŸi iaurtul e fierbinte, nu ? :laugh2

Ce ți-am spus eu ? Să mai continui ? Prin răspunsul dat, presupun că asta ai vrut...

Dacă de pe urma...păsăricii, multe câÅŸigă, e meritul lor din moment ce au ce vinde ÅŸi .... piață de desfacere, nu ?

Nu-ți convine ? A mai spus cineva, aici, o prostituată cu principii: nu mai intri pe forum, ții de nevastă/femeie ÅŸi nu te mai gândeÅŸti la ... curve. Un cuvânt, urât, care poate o parte ( mai mică ) chiar nu îl merită...

Unele fac această ... meserie, de nevoie, sau chiar le place ( cam rar găseÅŸti aÅŸa ceva ) ... mi-am amintit de o chestie, în germania acum câtiva ani, la masă, la un amic neamț, prima oară în vizită la el. Nevasta, o blondă, siliconată, treizeci ÅŸi ceva de ani, atrăgea privirile. Ceea ce s-a ÅŸi întâmplat ! Åžtii ce mi-a spus neamțul ?

--Ai răbdare dacă vrei să o cunoÅŸti, programul e de la..blah, blah, te duci la...bordel ÅŸi faci ce vrei acolo. Era prostituată ! Deci o ... meserie !

Mult s-a mai discutat despre asta ÅŸi mult o să se mai discute...

Åži cam tot ce ai scris, nu "sună" mai .. onanist, e mai, nu ÅŸtiu poate greÅŸesc...misogin.

Iar am scris mult..

Răspuns la pese: ocazii speciale ? Poate pentru alți, cu mine nu a mai vrut...

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Nu vreau să-mi reproşezi că am să fiu bădăran pemtru ceea ce voi scrie în continuare dar dacă vrei să o faci, n-am nimic de obiectat...ce dau/scriu...aia primesc.

Observ că ai ceva cu femeile de la țară/provincie care încearcă să ajungă un pic sau mai mult, undeva mai sus...

Sechele ceva ? Te-ai fript ? Acum şi iaurtul e fierbinte, nu ? :laugh2

Ce ți-am spus eu ? Să mai continui ? Prin răspunsul dat, presupun că asta ai vrut...

Dacă de pe urma...păsăricii, multe câşigă, e meritul lor din moment ce au ce vinde şi .... piață de desfacere, nu ?

Nu-ți convine ? A mai spus cineva, aici, o prostituată cu principii: nu mai intri pe forum, ții de nevastă/femeie şi nu te mai gândeşti la ... curve. Un cuvânt, urât, care poate o parte ( mai mică ) chiar nu îl merită...

Unele fac această ... meserie, de nevoie, sau chiar le place ( cam rar găseşti aşa ceva ) ... mi-am amintit de o chestie, în germania acum câtiva ani, la masă, la un amic neamț, prima oară în vizită la el. Nevasta, o blondă, siliconată, treizeci şi ceva de ani, atrăgea privirile. Ceea ce s-a şi întâmplat ! Ştii ce mi-a spus neamțul ?

--Ai răbdare dacă vrei să o cunoşti, programul e de la..blah, blah, te duci la...bordel şi faci ce vrei acolo. Era prostituată ! Deci o ... meserie !

Mult s-a mai discutat despre asta şi mult o să se mai discute...

Şi cam tot ce ai scris, nu "sună" mai .. onanist, e mai, nu ştiu poate greşesc...misogin.

Iar am scris mult..

Răspuns la pese: ocazii speciale ? Poate pentru alți, cu mine nu a mai vrut...

Drogurile nu sunt bune baiatule, mai bine iei o mue! :laugh2  :pope

Postat

Zi senina tuturor,

Bitchy

:))))
  • Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
  • Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
Postat

Mah, sa dea dracii, greu sa te abtii cand vezi asa ceva😀😀😀 oare o durea???

Postat

Ma da' tu ,o femeie normala,cu o viata normala,nu gasesti?!...Tocmai la prostituate te-ai gasit tu sa arati cat de generos si gentlemen esti? Nu ai nici un stres la gandul ca atunci cand te duci la o profesionista si faci asemenea gesturi,inaintea ta,a mai supt 2-3 puli?Probabil esti un barbat care sufera dupa afectiune sau poate ai alte probleme personale care te-au facut sa uiti la cine,pentru ce si in ce conditii ai ajuns acolo.Frate,te duci sa futi pe bani,nu sa te transpui in protagonistul din ,,Pretty woman"! Sau ar mai fi o posibila explicatie,esti genul de barbat care sufera de singuratate ,deceptionat de viata din varii motive si te-ai indragostit,dar de cine nu trebuie...Nu trebuie sa fi un Brad Pytt ca sa ai succes la femei,conteaza sa fi curat,elegant,stapan pe tine,cu atitudine,sa ai bani in buzunar,sa ai o pregatire superioara,sa poti sa intretii o conversatie,sa nu fi grandoman sau penibil,iar daca ai si cultura generala,succesul este garantat,dar nu la prostituate...Daca am fost prea dur,sa ma scuzi.

• Like 1

Postat

Ma da' tu ,o femeie normala,cu o viata normala,nu gasesti?!...Tocmai la prostituate te-ai gasit tu sa arati cat de generos si gentlemen esti? Nu ai nici un stres la gandul ca atunci cand te duci la o profesionista si faci asemenea gesturi,inaintea ta,a mai supt 2-3 puli?Probabil esti un barbat care sufera dupa afectiune sau poate ai alte probleme personale care te-au facut sa uiti la cine,pentru ce si in ce conditii ai ajuns acolo.Frate,te duci sa futi pe bani,nu sa te transpui in protagonistul din ,,Pretty woman"! Sau ar mai fi o posibila explicatie,esti genul de barbat care sufera de singuratate ,deceptionat de viata din varii motive si te-ai indragostit,dar de cine nu trebuie...Nu trebuie sa fi un Brad Pytt ca sa ai succes la femei,conteaza sa fi curat,elegant,stapan pe tine,cu atitudine,sa ai bani in buzunar,sa ai o pregatire superioara,sa poti sa intretii o conversatie,sa nu fi grandoman sau penibil,iar daca ai si cultura generala,succesul este garantat,dar nu la prostituate...Daca am fost prea dur,sa ma scuzi.

Sa te astepti la o replica din partea astora care i-ai ranit in orgoliu. Bine ai punctat

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...